Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Σε μια συντομη περιηγηση στο Γκαζιγυρω στις 10:30 το βραδυ :
Μ. Αλεξανδρου 133, Κωνσταντινουπολεως 80, 92α, Κασσανδρας 3 πανω και 4 πανω ΚΛΕΙΣΤΑ.
Απο συναγωνιστη ενημερωθηκα οτι και η Φυλης ηταν σε μεγαλο ποσοστο κλειστη, οπως και η Βριλησσου.
Καποια θα ανοιγανε μετα τις 12:00 την νυχτα

Συμπερασμα :

:police: :police: :police: :police:

Άτιμες υποχρεώσεις άτιμη κοινωνία άλλους τους ανεβάζεις στα ψηλά καί άλλους τους ρίχνεις στα τάρταρα  :tooth: :tooth: :tooth: !

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Mικρα μικρα...

Τελος εποχης για ενα απο τα ιστορικοτερα μπουρδελα των Αθηνων και φυσικα αναφερομαι στο Λουκιανου 20 στο Κολωνακι το οποιο κατεβασε ρολλα πριν απο μια εβδομαδα περιπου!
Φημολογειται οτι λειτουργουσε για πανω απο 40 χρονια...

Βικτωρια(ξανθο κοντοπουτανο)τελος απο το Συγγρου 248 και στο ροστερ του προστεθηκε η Αγγελικη μια ψιλοσαπια ελληνιδα μιλφ με θητεια στο Δευκαλιωνος 63!
Χθες μου σαλοναρισαν η Αγγελικη,η Νικη aka Mονικα με τα αστερακια και ενα καινουργιο μαυρομαλλικο εφταμπαζο!
Η Κατερινα ειχε ρεπο!

Οπου Νταιανα...new απο Στουντιο 12 στην Κηφισια!
Nα τις χεσω τις τελειες τους...μπαζο απο τα λιγα!
Μαπα φατσα,ασχημο λεπτο κορμι με κυταρριτιδα...αδυνατω να πιστεψω οτι καποιος θα πληρωνε για να παει μαζι της!
Τζαμπα η βενζινη και πολυ φοβαμαι οτι μια απο τα ιδια θα ειναι και η Αντριανα, αν κρινω απο τον μορφασμο της υπηρεσιας οταν την ρωτησα για το αν αξιζει τον κοπο...

Οπου Kendra απο Τριγγετοαλυσιδα!
Πρωτοεμφανιζομενο ψηλολιγνο ρουμανακι με γλυκια φατσουλα χωρις ομως να εχει την απαραιτητη πουτανια που ψαχνω!
Αντικειμενικα ομως ειναι ομορφο κοριτσι και θα αρεσει σε πολυ κοσμο...

Επισης το Βριλησου 60 λειτουργει με νεα τιμη εκκινησης στα 40 ευρω!
Προχθες το βραδυ εκδιδοταν η Νικη ενα κοντο μαυρομαλλικο μπαζιδιο απο αυτα που συνανταει κανεις στο Μεταξουργειο!
Η Αλεξανδρα απο Δευτερα παλι

lsh

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Κριτικές
75
Like
81
Πόντοι
306

Πρέπει να έγινε χαμός εχτές αφού το πρωί τα πιο πολλά μαγαζιά ήταν κλειστά. Έμαθε κανείς τίποτα συγκεκριμένο;

μάγκες τι καύλαρος είναι αυτός; το εχω βάλει στο μάτι :sunglasses:

Την έχω δει, είναι όπως την βλέπεις στις φώτο, ωραία κοπέλα πιτσιρίκα. Πρόσωπο μια κατηγορία κάτω αλλά κατα την γνώμη μου αξίζει την δοκιμή. Δεν έχω περάσει μαζί της.

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Mικρα μικρα...

Τελος εποχης για ενα απο τα ιστορικοτερα μπουρδελα των Αθηνων και φυσικα αναφερομαι στο Λουκιανου 20 στο Κολωνακι το οποιο κατεβασε ρολλα πριν απο μια εβδομαδα περιπου!
Φημολογειται οτι λειτουργουσε για πανω απο 40 χρονια...

Βικτωρια(ξανθο κοντοπουτανο)τελος απο το Συγγρου 248 και στο ροστερ του προστεθηκε η Αγγελικη μια ψιλοσαπια ελληνιδα μιλφ με θητεια στο Δευκαλιωνος 63!
Χθες μου σαλοναρισαν η Αγγελικη,η Νικη aka Mονικα με τα αστερακια και ενα καινουργιο μαυρομαλλικο εφταμπαζο!
Η Κατερινα ειχε ρεπο!

Οπου Νταιανα...new απο Στουντιο 12 στην Κηφισια!
Nα τις χεσω τις τελειες τους...μπαζο απο τα λιγα!
Μαπα φατσα,ασχημο λεπτο κορμι με κυταρριτιδα...αδυνατω να πιστεψω οτι καποιος θα πληρωνε για να παει μαζι της!
Τζαμπα η βενζινη και πολυ φοβαμαι οτι μια απο τα ιδια θα ειναι και η Αντριανα, αν κρινω απο τον μορφασμο της υπηρεσιας οταν την ρωτησα για το αν αξιζει τον κοπο...

Οπου Kendra απο Τριγγετοαλυσιδα!
Πρωτοεμφανιζομενο ψηλολιγνο ρουμανακι με γλυκια φατσουλα χωρις ομως να εχει την απαραιτητη πουτανια που ψαχνω!
Αντικειμενικα ομως ειναι ομορφο κοριτσι και θα αρεσει σε πολυ κοσμο...

Επισης το Βριλησου 60 λειτουργει με νεα τιμη εκκινησης στα 40 ευρω!
Προχθες το βραδυ εκδιδοταν η Νικη ενα κοντο μαυρομαλλικο μπαζιδιο απο αυτα που συνανταει κανεις στο Μεταξουργειο!
Η Αλεξανδρα απο Δευτερα παλι

:'( :'( :'( :priest: :priest: !!!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.015
Πόντοι
22.785
Πέρασμα χτες το απόγευμα από το 104 μαζί με συναγωνιστή, έτσι για την καλτίλα. Τσατσά η Νεφέλη και κοπέλες η Κέλλυ, Πωλινά και η Λούση. Θυμόμουν από παλαιότερα ότι η Κέλλυ ήταν χοντρή, αλλά τώρα ρε παιδιά έχει γίνει ΠΑΧΥΣΑΡΚΗ. Ύμαρτον, ποιος δίνει 50+ για να πάρει αυτό το έκτρωμα!!!

Εσύ μάλλον δεν έχεις δή πώς είσαι .......

karaflas85

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
1
Στην πρώτη δημοτικού μας είχαν μάθει ότι τα ρήματα γράφονται με ει...

Τυπε περασα και γω απο το εν λογω στουντιακι που εργαζεται η Κελλυ και μαλιστα πηγα εκει για να βρω αποκλειστικα αυτη,καθως παλαιοτερα ειχαμε "συνεργαστει" αψογα :pipa2: :cum:.. :sunglasses:
Βλεποντας ομως πως εχει γινει κυριολεκτικα εμεινα μαλακας και σηκωθηκα και εφυγα τρεχοντας!!Αν δεν ελεγε η υπηρεσια το ονομα της δε θα τη γνωριζα καν...Κριμα,πολυ κριμα...  :- :huh:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.015
Πόντοι
22.785
Στην πρώτη δημοτικού μας είχαν μάθει ότι τα ρήματα γράφονται με ει...

Είσαι στην φύση των πραγμάτων καί αυτό απαιτεί άρκετό σθένος ύπέρβασης του ύποκειμενισμού κάθε άναλυτή.
Απαιτεί έπίσης ύψηλές δεξιότητες εύλιξίας στά ακροδάκτυλα !!

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.237
Πόντοι
2.310
:rockon:

Γύρισε η Κατερίνα και δουλεύει στο Ευνειδών 5, τις πρωινές βάρδιες (κάθε Τριτη, Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή)!!

Laima

Ιερόδουλη
Εγγρ.
28 Ιουν 2011
Like
0
Μαναρια μου καλο ΣΚ !!!!!! ΑΥΡΙΟ 10.00 - 20.00 θα με βρειτε στο ομορφο κει πεντακαθαρο studio μασ στο "STAR"  ;) Πολλα φιλια  :-* :-* :-*

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
η κατερινα που δουλευε στο κολονου 32?
Οχι, αλλη ειναι αυτη η Κατερινα ου λες

Ξεκινημα απο Δοξατου 2Α, μεγαλη θητεια στο Αγιου Μελετιου 37, συνεχεια Κωνσατντινουπολεως 132, Σερβιων 26.
Περασμα στα μπουρδελα στο Διδυμου 7 και Καλυμνου 48Α.
Τωρα στο Ευνειδων 5

Ξανθια milf με κοντα μαλλια σε χτενισμα ala garcon, με ενισχυμενο στηθος και φουλ προγραμμα.

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
738
Like
51.955
Πόντοι
36.618
Πρέπει να έγινε χαμός εχτές αφού το πρωί τα πιο πολλά μαγαζιά ήταν κλειστά. Έμαθε κανείς τίποτα συγκεκριμένο;

Την έχω δει, είναι όπως την βλέπεις στις φώτο, ωραία κοπέλα πιτσιρίκα. Πρόσωπο μια κατηγορία κάτω αλλά κατα την γνώμη μου αξίζει την δοκιμή. Δεν έχω περάσει μαζί της.

Έγινε χαμός με τα στρουμφάκια να προχωρούν σε προσαγωγές...Στις ειδήσεις είπανε πως ξεκίνησε επιχείρηση σκούπα από το πρωί της Πέμπτης με αποτέλεσμα αρκετά στούντιο να παραμείνουν κλειστά.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom