Περνωντας την σκυταλη απο τους μαχιμους συναγωνιστες οι οποιοι εκαναν τις ενημερωσεις,ας βαλω και εγω το λιθαρακι μου στην ημερησια ενημερωση.....Διαφορες δουλειες με εφεραν στο λατρεμενο Γκαζοχωρι,οποτε βρηκα την ευκαιρια να τσαρκαρω αλλα η σκουπα των τσεων δεν αφησε τα κοριτσια να δουλεψουν και εμενα να κανω πληρη ενημερωση
Τα μαγαζια της αλυσιδας Μεγ.Αλεξανδρου 133,Κων/Λως 80,92,92Α κλειστα καθως επισης,τα Ιερα Οδος 66,Σπυρου Πατση 40 ενω δεν κατεβηκα πιο κατω στα μεγαλα νουμερα της Κων/Λεως να δω τι γινεται.....Παμε τωρα σε οσο ηταν ανοιχτα να σας πω το τι αντικρυσα ;)
Κασσανδρας 4Α: κλειστο
Κασσανδρας 4Β: απο λαθος δεν μπηκα
Κασσανδρας 4Γ: Ιρενα,ψηλο μελαγχρινο κοριτσι,με γλυκια φατσουλα,μου χορεψε στο στυλο,ενω φορουσε μαυρο στριγκακι!
Κασσανδρας 6: Δυο κοπελες μου ειπε η τσατσα,με πρωτη να εμφανιζεται η Βαλια γνωστη στους περισσοτερους απο την θητεια της στο Αμνεζια.Νταρντανα μελαγχρινη,με καπουλια,γλυκο προσωπο,φορουσε ροζ φιςνετ με χαιρετησε και πηγε προς το κουζινακι.
Η εταιρη κοπελα της βαρδυας ηταν η Ζετα
Ψηλο,ξανθο κοριτσι,με ομορφο προσωπο,φορουσε μαυρο μαγιο,με δυνατο της σημειο τον ομορφο κωλο και τα ψηλα της ποδια
Μιλησαμε για 2 λεπτα στο σαλονι μεχρι να αποχωρησω,ωστε να δω τα υπολοιπα μαγαζια.
Κασσανδρας 8Β: Δυο κοπελες και εδω με πρωτη να βγαινει η Ιζαμπελα,ψηλο,ξανθο κοριτσι με σπαστα μαλλια,μετριο για εμενα προσωπο,αδυνατο σωμα,μακρυα ποδια.Φορουσε μπεζ μαγιο ενω ηταν φιλικη και χαμογελαστη στο σαλονι.
Η εταιρη κοπελα της βραδυας ηταν η Βραζιλιανα Σαμπρινα,η οποια με ειχε καυλαντησει κατα το παρελθον εντονα,αλλα σημερα ηταν καπως ψυχρη!!Εμφανιστηκε τοπλες στο σαλονι,ενω το παρουσιαστικο της ειναι,νταρντανε μιλφ με ξανθο κοντο μαλλι,μικρο σχετικα στηθος και καλη σχετικα φατσουλα
Κασσανδρας 8Γ: κλειστο
Κασσανδρας 3 οροφος: κλειστο
Κασσανδρας 3 ισογειο: δεν μου ανοιξαν
Υ.Γ
η βολτα εγινε πριν καμια ωρα,με τους τσεους εξω απο την Κασσανδρας να ελεγχουν τους χυστες