Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
Αμα δεν το σηκωνουν, υπαρχει πιθανοτητα να ειναι κλειστο.
Μπου εχει τυχει πλλες φορες.
Ειμαι στην περιοχη, περνω τηλέφωνο, δεν το σηκωνουν, περναω απο εκει και ειναι κλειστα.

Παρε μετα τις 20:00 που συνηθως αλλαζει η βαρδια.  ;)
όσα ξέρει ο cheyenne δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος!!!! είναι παλιά ΠΟΥΤΑΝΑ ο cheyenne!!!!! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

msc

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Ειμαι στην περιοχη, περνω τηλέφωνο, δεν το σηλωνουν, περναω απο εκει και ειναι κλειστα.

παρε μετα τις 20:00 που συνηθως αλλαζει η βαρδια.  ;)

Πολυτιμες οι πληροφοριεσ σου  :rockon: :rockon: :rockon:

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.081
Πόντοι
4.130
Ειμαι στην περιοχη, περνω τηλέφωνο, δεν το σηκωνουν, περναω απο εκει και ειναι κλειστα.

Παρε μετα τις 20:00 που συνηθως αλλαζει η βαρδια.  ;)
Η Λιντα και η Αλεξια έχουν σταθερές βάρδιες, όπως είναι/φαίνεται στις κυρίες. Οι εκπλήξεις είναι συνήθως με τη Λαουρα. Σήμερα μάλλον δεν πήγε το πρωί. Αλλά η βάρδια αλλάζει στις 19:00 οπότε θεωρητικά απο 18¨30 και μετά θα απαντάει κάποιος.

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96
Πολυτιμες οι πληροφοριεσ σου  :rockon: :rockon: :rockon:

οι πληροφορίες του ινδιάνου αρχηγού είναι εγγύηση να προσθέσω από προσωπική πείρα ότι πιθανότατα να είναι κλειστό  αφού ούτε τηλ παίζει ούτε πρόγραμμα  

και κάτι ακόμα  δεν είχε ούτε και πρωινή βάρδια πέρασα κάποια στιγμή το μεσημέρι από βουλιαγμένης και η πόρτα ήταν κλειστή

msc

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Η Λιντα και η Αλεξια έχουν σταθερές βάρδιες, όπως είναι/φαίνεται στις κυρίες. Οι εκπλήξεις είναι συνήθως με τη Λαουρα. Σήμερα μάλλον δεν πήγε το πρωί. Αλλά η βάρδια αλλάζει στις 19:00 οπότε θεωρητικά απο 18¨30 και μετά θα απαντάει κάποιος.

Εχω παρει 2-3 φορες δεν απαντησαν μετα τις 7:00

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
οι πληροφορίες του ινδιάνου αρχηγού είναι εγγύηση να προσθέσω από προσωπική πείρα ότι πιθανότατα να είναι κλειστό  αφού ούτε τηλ παίζει ούτε πρόγραμμα  

και κάτι ακόμα  δεν είχε ούτε και πρωινή βάρδια πέρασα κάποια στιγμή το μεσημέρι από βουλιαγμένης και η πόρτα ήταν κλειστή
πλην λίντας δεν έχει κάποια αξιόλογη πρόταση....οπότε μετά από κείνη...το χάος...για αυτό ίσως και τα περίεργα ωράρια...

msc

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Το θεμα ειναι οτι την τριτη που ειχα ξανακοιταξει το προγραμμα ειχε τη λιντα την παρασκευη αλλα σημερα που ξαναμπηκα τπτ.Γι αυτο ρωταω μη παω τσαμπα

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96
πλην λίντας δεν έχει κάποια αξιόλογη πρόταση....οπότε μετά από κείνη...το χάος...για αυτό ίσως και τα περίεργα ωράρια...

για σου ρε φανταράκι

δυστυχώς δεν έχει κοπέλες είναι και η Αλεξία και κάποιες βάρδιες κάνει και η Λάουρα
εδώ ρε  είναι κλειστό το σάββατο το βραδυ τη να λέμε τώρα
αν χτυπα ξύλο για κάποιο λόγο φυγή η Linda θα κλείσει

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
για σου ρε φανταράκι

δυστυχώς δεν έχει κοπέλες είναι και η Αλεξία και κάποιες βάρδιες κάνει και η Λάουρα
που σαι ρε φιλαράκι??? γάμα τα...περίεργο μαγαζί...βέβαια το τζίρο που κάνει όταν δουλεύει η λίντα αρκεί για 10 κοπέλες μαζί... ;) ;)

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
για σου ρε φανταράκι

δυστυχώς δεν έχει κοπέλες είναι και η Αλεξία και κάποιες βάρδιες κάνει και η Λάουρα εδώ ρε  είναι κλειστό το σάββατο το βραδυ τη να λέμε τώρα
:think: :think: :think: ποια λάουρα??

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
για σου ρε φανταράκι

Μπορεί ή Λίντα να έχει τα....ρούχα της οπότε δεν μπορεί  :grin: :grin: :grin: !

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Περνωντας την σκυταλη απο τους μαχιμους συναγωνιστες οι οποιοι εκαναν τις ενημερωσεις,ας βαλω και εγω το λιθαρακι μου στην ημερησια ενημερωση.....Διαφορες δουλειες με εφεραν στο λατρεμενο Γκαζοχωρι,οποτε βρηκα την ευκαιρια να τσαρκαρω αλλα η σκουπα των τσεων δεν αφησε τα κοριτσια να δουλεψουν και εμενα να κανω πληρη ενημερωση :headbang: :headbang:

Τα μαγαζια της αλυσιδας Μεγ.Αλεξανδρου 133,Κων/Λως 80,92,92Α κλειστα καθως επισης,τα Ιερα Οδος 66,Σπυρου Πατση 40 ενω δεν κατεβηκα πιο κατω στα μεγαλα νουμερα της Κων/Λεως να δω τι γινεται.....Παμε τωρα σε οσο ηταν ανοιχτα να σας πω το τι αντικρυσα ;)

Κασσανδρας 4Α: κλειστο

Κασσανδρας 4Β: απο λαθος δεν μπηκα :uglystupid: :uglystupid:

Κασσανδρας 4Γ: Ιρενα,ψηλο μελαγχρινο κοριτσι,με γλυκια φατσουλα,μου χορεψε στο στυλο,ενω φορουσε μαυρο στριγκακι!

Κασσανδρας 6: Δυο κοπελες μου ειπε η τσατσα,με πρωτη να εμφανιζεται η Βαλια γνωστη στους περισσοτερους απο την θητεια της στο Αμνεζια.Νταρντανα μελαγχρινη,με καπουλια,γλυκο προσωπο,φορουσε ροζ φιςνετ με χαιρετησε και πηγε προς το κουζινακι.
Η εταιρη κοπελα της βαρδυας ηταν η Ζετα :grin: Ψηλο,ξανθο κοριτσι,με ομορφο προσωπο,φορουσε μαυρο μαγιο,με δυνατο της σημειο τον ομορφο κωλο και τα ψηλα της ποδια :lheel: :lheel: Μιλησαμε για 2 λεπτα στο σαλονι μεχρι να αποχωρησω,ωστε να δω τα υπολοιπα μαγαζια.

Κασσανδρας 8Β: Δυο κοπελες και εδω με πρωτη να βγαινει η Ιζαμπελα,ψηλο,ξανθο κοριτσι με σπαστα μαλλια,μετριο για εμενα προσωπο,αδυνατο σωμα,μακρυα ποδια.Φορουσε μπεζ μαγιο ενω ηταν φιλικη και χαμογελαστη στο σαλονι.
Η εταιρη κοπελα της βραδυας ηταν η Βραζιλιανα Σαμπρινα,η οποια με ειχε καυλαντησει κατα το παρελθον εντονα,αλλα σημερα ηταν καπως ψυχρη!!Εμφανιστηκε τοπλες στο σαλονι,ενω το παρουσιαστικο της ειναι,νταρντανε μιλφ με ξανθο κοντο μαλλι,μικρο σχετικα στηθος και καλη σχετικα φατσουλα :grin:

Κασσανδρας 8Γ: κλειστο

Κασσανδρας 3 οροφος: κλειστο

Κασσανδρας 3 ισογειο: δεν μου ανοιξαν :sunglasses:

Υ.Γ η βολτα εγινε πριν καμια ωρα,με τους τσεους εξω απο την Κασσανδρας να ελεγχουν τους χυστες :jerking: :jerking:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Δεν την εχεις δει.
Εντυπωσιακη Milf ξανθια Ρωσιδα, πλουσιο ενισχυμενο στηθος, με θητεια στο Βριησσου 55, Κροκεων 6.
Τωρα στο Sensuallity.
Απο τις πολυ αξιοπιστες λυσεις.
Κανει περιορισμενες εμφανισεις.

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96

η Λάουρα είναι η αφεντικίνα του μαγαζιού και έλλειψη κοριτσιών κάνει και εκείνη κάποιες βάρδιες τώρα πιο συχνά κάποτε επιλέχτηκα οποτε ήθελε

αδιάβαστο σε βρίσκω  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
Περνωντας την σκυταλη απο τους μαχιμους συναγωνιστες οι οποιοι εκαναν τις ενημερωσεις,ας βαλω και εγω το λιθαρακι μου στην ημερησια ενημερωση.....Διαφορες δουλειες με εφεραν στο λατρεμενο Γκαζοχωρι,οποτε βρηκα την ευκαιρια να τσαρκαρω αλλα η σκουπα των τσεων δεν αφησε τα κοριτσια να δουλεψουν και εμενα να κανω πληρη ενημερωση :headbang: :headbang:

Τα μαγαζια της αλυσιδας Μεγ.Αλεξανδρου 133,Κων/Λως 80,92,92Α κλειστα καθως επισης,τα Ιερα Οδος 66,Σπυρου Πατση 40 ενω δεν κατεβηκα πιο κατω στα μεγαλα νουμερα της Κων/Λεως να δω τι γινεται.....Παμε τωρα σε οσο ηταν ανοιχτα να σας πω το τι αντικρυσα ;)

Κασσανδρας 4Α: κλειστο

Κασσανδρας 4Β: απο λαθος δεν μπηκα :uglystupid: :uglystupid:

Κασσανδρας 4Γ: Ιρενα,ψηλο μελαγχρινο κοριτσι,με γλυκια φατσουλα,μου χορεψε στο στυλο,ενω φορουσε μαυρο στριγκακι!

Κασσανδρας 6: Δυο κοπελες μου ειπε η τσατσα,με πρωτη να εμφανιζεται η Βαλια γνωστη στους περισσοτερους απο την θητεια της στο Αμνεζια.Νταρντανα μελαγχρινη,με καπουλια,γλυκο προσωπο,φορουσε ροζ φιςνετ με χαιρετησε και πηγε προς το κουζινακι.
Η εταιρη κοπελα της βαρδυας ηταν η Ζετα :grin: Ψηλο,ξανθο κοριτσι,με ομορφο προσωπο,φορουσε μαυρο μαγιο,με δυνατο της σημειο τον ομορφο κωλο και τα ψηλα της ποδια :lheel: :lheel: Μιλησαμε για 2 λεπτα στο σαλονι μεχρι να αποχωρησω,ωστε να δω τα υπολοιπα μαγαζια.

Κασσανδρας 8Β: Δυο κοπελες και εδω με πρωτη να βγαινει η Ιζαμπελα,ψηλο,ξανθο κοριτσι με σπαστα μαλλια,μετριο για εμενα προσωπο,αδυνατο σωμα,μακρυα ποδια.Φορουσε μπεζ μαγιο ενω ηταν φιλικη και χαμογελαστη στο σαλονι.
Η εταιρη κοπελα της βραδυας ηταν η Βραζιλιανα Σαμπρινα,η οποια με ειχε καυλαντησει κατα το παρελθον εντονα,αλλα σημερα ηταν καπως ψυχρη!!Εμφανιστηκε τοπλες στο σαλονι,ενω το παρουσιαστικο της ειναι,νταρντανε μιλφ με ξανθο κοντο μαλλι,μικρο σχετικα στηθος και καλη σχετικα φατσουλα :grin:

Κασσανδρας 8Γ: κλειστο

Κασσανδρας 3 οροφος: κλειστο

Κασσανδρας 3 ισογειο: δεν μου ανοιξαν :sunglasses:

Υ.Γ η βολτα εγινε πριν καμια ωρα,με τους τσεους εξω απο την Κασσανδρας να ελεγχουν τους χυστες :jerking: :jerking:
έδειξες ταυτότητα που λέει makis1985??? :grin: :grin: :grin:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
η Λάουρα είναι η αφεντικίνα του μαγαζιού και έλλειψη κοριτσιών κάνει και εκείνη κάποιες βάρδιες τώρα πιο συχνά κάποτε επιλέχτηκα οποτε ήθελε

αδιάβαστο σε βρίσκω  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi:μελετάω πιο πολύ αυτά....δραστικό βεληνεκές και ωφέλιμο βεληνεκές...g3,m16...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom