Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ερωτηση....στα δυο λουλουδια οποιος φερει, καθοτι εγω ειμαι πολυ ρομαντικος... η εκπτωση θα ειναι 20 επι 2=40%;;
εσύ βασικά είσαι πολύ γύφτος...αλλα στο συγκεκριμένο μαγαζί δεν βλεπω να περνάς σε απόσταση μικρότερη των 200 μέτρων...ειναι επικίνδυνο για την υγεία σου ;)

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
εσύ βασικά είσαι πολύ γύφτος...αλλα στο συγκεκριμένο μαγαζί δεν βλεπω να περνάς σε απόσταση μικρότερη των 200 μέτρων...ειναι επικίνδυνο για την υγεία σου ;)
Σε μαγαζια που υποβαθμιζουν την νοημοσυνη του πελατη, δεν πατω πλεον!Προτιμω να πηγαινω σε αλλα και να πληρωνω 50 ευρω, αλλα να ξερω οτι αυτο που γαμαω ειναι γυναικα και οχι τιποτα αλλο!!!

Επισκέπτης
Σε μαγαζια που υποβαθμιζουν την νοημοσυνη του πελατη, δεν πατω πλεον!Προτιμω να πηγαινω σε αλλα και να πληρωνω 50 ευρω, αλλα να ξερω οτι αυτο που γαμαω ειναι γυναικα και οχι τιποτα αλλο!!!
ρε μεγάλε  μας δουλεύεις; ποια 50 ευρω..εσύ ζητάς να σου κανουν έκπτωση επί 2  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:δεν σε κόβω να δίνεις 50 ευρώ ..αλλα αν δε σου αρέσει το μαγαζί τότε γιατί ρώτησες και αφου ξέρεις ότι δεν εχει κανονικές γυναίκες όπως λες γιατί θες να πας..μήπως είσαι λιγάκι συγχυσμένος; :grin: πάντως να σε ενημερώσω με 10 ευρώ γαμάς και στο μετάξι και επι 2 φορές 20 ευρώ και δυο φορές :2funny:

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16

Πώ πώ μας πήρε ή βαρβατίλα  *P ρε σύ ζήτα να κάνουν καί τέστ dna καλού κακού  :tooth: :tooth: !

andyj66

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
64
Like
2.188
Πόντοι
8.565

Ζέτα μία από τις μεγαλύτερες καύλες που κυκλοφορούν σήμερα στην Αθήνα..άπαιχτο κομμάτι που χτυπάει εύκολα τα 3/4 των ct και cg( και λίγα λέω....)

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
738
Like
51.955
Πόντοι
36.618
Ζέτα μία από τις μεγαλύτερες καύλες που κυκλοφορούν σήμερα στην Αθήνα..άπαιχτο κομμάτι που χτυπάει εύκολα τα 3/4 των ct και cg( και λίγα λέω....)

Όντως είναι πολύ εντυπωσιακή...Μάλλον στο δωμάτιο θα είναι δυναμίτης!

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96

ναι αν σου αρέσουν τα διαφορετικού τύπου κοριτσάκια

studio82

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιαν 2013
Like
0
Την Παρασκευή στο στούντιο Ηλία Ηλιου 82 θα βρίσκονται οι:

Ερατώ 10:00-17:00
Ελένη 17:00-23:00
Αλεξία 23:00 – 06:00

Καλή διασκέδαση!
EtaEtapialpharhoalphasigmakappa1_zps48fe4dde.png

Errikos77

Μέγας
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
99
Like
5.222
Πόντοι
4.280
βραδυνη τσαρκα στα περιξ
στουντιο 12 βερονικα
κασσανδρας 8γ ιζαμπελλα
κων/πωλεως 80 εμιλυ
κων/πωλεως 92α κλαουντια
μ αλεξανδρου 133 αλινα τουμπανο καυλιαρικο κοντο πουτανο με κοιταγε με πολυ ναζι
βριλησου36α μαρια ψιλη λιζα
βριλησου 36 πεναρα

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
738
Like
51.955
Πόντοι
36.618
βραδυνη τσαρκα στα περιξ
στουντιο 12 βερονικα
κασσανδρας 8γ ιζαμπελλα
κων/πωλεως 80 εμιλυ
κων/πωλεως 92α κλαουντια
μ αλεξανδρου 133 αλινα τουμπανο καυλιαρικο κοντο πουτανο με κοιταγε με πολυ ναζι
βριλησου36α μαρια ψιλη λιζα
βριλησου 36 πεναρα

Πέρασμα από Ιεροφαντών 9,δύο κοπέλες στη βάρδυα η Νάντια πρώην Άντζελα από Ιππώνακτος,μιλφ με ξανθά μαλλιά και η Γιούλη καστανή κοπέλα με μαλλιά μέχρι τους ώμους.Όμορφο κάπως σώμα με κανονικό στήθος και λευκή επιδερμίδα.Μακρυά από τα γούστα μου και οι δύο...

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
Συμπληρωνοντας τον erriko και τον μπαρουχο
Κασσανδρας απο 4 ως 6
Μελισα,λεπτη μελαγχροινη,γυρω στο 1,68
Καταλινα,μελαγχροινη με πλουσιες καμπυλες,μελαγχροινη,σχετικα ψηλη
Μαρια,χυμωδης και ζουμερη μελαγχροινη
92β μαρια νομιζω,καστανη κοπελα με αρκετα πιασιματακια
Ευνειδων 5 αλεξια
Σπυρου πατση 27 μια καστανη πολυ σεξι και χυμωδης γυναικα με ολη τη σημασια της λεξης
Σπυρου πατση 40 μελαγχροινη μεταmlf κατασταση ανατολικης προελευσης με αρκετα πιασιματακια
Ιερα οδος 66 αλινα,ξανθια ελκυστικη αλλα πολυ λεπτη κοπελα διχως καμπυλες,που αν υπηρχαν θα εμπαινα
Πιο πολυ μου αρεσε η ιζαμπελα απο κασσανδρας 8,λεπτο σχετικα ψηλο κορμι με δυνατο στηθος αλλα μετριο προσωπο

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
να προσθέσω κι εγώ τα δικά μου
μικρή τσάρκα την Τεταρτη κατά τη 1 από κωνσταντινουπόλεως.
Στο 80 μία Ρουμάνα...ούτε όνομα δεν συγκράτησα, σκουλαρίκι στο χείλος...σώμα μέτριο, πρόσωπο περί ορέξεως
Στο 92 μία θεόχοντρη και στο δίπλα μία που είχε ξεχάσει πώς είναι να είσαι γυναίκα.

δεν ήξερα πού να πρωτοτρέξω...να φ΄θγω

Εχθές πάλι μεγαλύτερη τσάρκα και τα ματάκια μου είδαν τουλάχιστον καλύτερα πράγματα.
Αθανασίας 3 είδα επιτέλους την Αλεξία που στις φωτό με εξιτάρει απίστευτα. Καυλάκι με όμορφο προσωπάκι...αρκετά κοντά στις φωτό που βλέπεις. Ο κωλαράκος της ήταν μόνο λιγάκι αδύνατος και επειδή ήταν και η πρώτη επίσκεψη δεν πέρασα.

Τατοϊου 58 - Χριστέ και παναγία... έφεραν την κοπέλα από κάτω με το μπουρνούζι μέσα στο κρύο επάνω για να τη δω. Η άλλη είχε πάει σούπερμάρκετ. Τι να πω...Ασχολίαστη η εμφάνιση της κοπέλας....ευδιάθετη αλλά μόνο με διάθεση δε γίνεται.

Κασσανδρέικη αλυσίδα - χόρτασε το μάτι μου κορίτσια... γενικά μαζεύει η αλυσίδα όμορφες κοπέλες, το πρόβλημα μόνο είναι πως γενικά είναι αδιαπραγμάτευτη η τιμή και για τα γούστα μου ελαφρώς ξεπέτες οι κοπέλες γενικά (πολιτική της αλυσίδας). Η Λάουρα....ήθελα να της χυμίξω...αλλά επειδή την έχω ξαναπάρει και ξέρω πως είναι του 5λεπτου...δεν αρτήθηκα με δυσκολία μεγάλη.

Μ. Αλεξάνδρου - Αλίνα. Δεν είναι η πιο όμορφη, δεν είναι το καλύτερο σώμα, αλλά γενικώς η συγκεκριμένη αλυσίδα έχει για μένα το καλύτερο σαλονάρισμα, γιατί δεν είναι σαλονάρισμα. Σου έρχεται, σε πιλατεύει, σε χαϊδεύει σε,σε,σε....φτιάχνει γενικά. Και δύσκολα φεύγεις.
Στο Κωνσταντινουπόλεως 80 ήταν ο τόφαλος που είχα δει την προηγουμένη στο 92 οπότε ούτε καν πόδι δεν έβαλα μέσα.
Στο Κωσταντινουπόλεως 92 ήταν η Ρουμάνα που την προηγούμενη ήταν στο 80. Πρέπει να σου κάνει κλικ η συγκεκριμένη και εμένα δεν μου κάνει. Επιπλέον είχε φάει πιτσίνια πιο πριν και μύριζε το στόμα της. Μαζί της μία νέα άφιξη που βγήκε έξω και μου χάιδευε το μπούτι και ευτυχώς μόνο μέχρι εκεί γιατί αν μου χάιδευε τίποτα άλλο θα με είχε κάνει ανίκανο για κανά μήνα...τι χάλι θεούλη μου.

Ρε πούστη μου ...τι μπάζα έχουνε έρθει τελευταία....

lollydolly

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
1
KALIMERA!  :smitten: :smitten: :smitten:
PROGRAMMA GIA PARASKEVI 15.02.2013.                                                            

*KATEXAKI 8:
11-20 MELINDA        20-06 RANIA

*THISEOS 35:
10-20 VICTORIA       20-06 EMANUELLA

Συνημμένα

• image_1360931409352285.jpg
    image_1360931409352285.jpg
    107,2 KB · Εμφανίσεις: 76

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
Συμπληρωνοντας τον erriko και τον μπαρουχο
Κασσανδρας απο 4 ως 6
Μελισα,λεπτη μελαγχροινη,γυρω στο 1,68
Καταλινα,μελαγχροινη με πλουσιες καμπυλες,μελαγχροινη,σχετικα ψηλη
Μαρια,χυμωδης και ζουμερη μελαγχροινη
92β μαρια νομιζω,καστανη κοπελα με αρκετα πιασιματακια
Ευνειδων 5 αλεξια
Σπυρου πατση 27 μια καστανη πολυ σεξι και χυμωδης γυναικα με ολη τη σημασια της λεξης
Σπυρου πατση 40 μελαγχροινη μεταmlf κατασταση ανατολικης προελευσης με αρκετα πιασιματακια
Ιερα οδος 66 αλινα,ξανθια ελκυστικη αλλα πολυ λεπτη κοπελα διχως καμπυλες,που αν υπηρχαν θα εμπαινα
Πιο πολυ μου αρεσε η ιζαμπελα απο κασσανδρας 8,λεπτο σχετικα ψηλο κορμι με δυνατο στηθος αλλα μετριο προσωπο
έχουν δοκιμαστεί και οι δύο και σε διαβεβαιώ ότι το αλινάκι είναι πολεμίστρια στο δωμάτιο....το κορμί της αψεγάδιαστο, φοβερά στησίματα και υπομονετική και γατούλα...η ιζαμπέλλα καλή απλά πιο τυπική και κάπως βιαστική...αν μου λεγες να διαλέξω μια για σένα θα σου λεγα αλίνα χωρίς δέυτερη σκέψη... :rockon:

lsh

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Κριτικές
75
Like
81
Πόντοι
306
Πέρασμα σήμερα γύρω στις 15:00 απο:

Λ. Αθηνών 318, Κλειστό
Λ. Αθηνών 373, Κλειστό
Κηφισού 30, Πιθανόν κλειστό αφού ήταν κλειστή η κάτω πόρτα που δεν κλείνει ποτέ,δεν είχε να παρκάρω όμως οπότε δεν χτύπησα.
Allien Girls (Γέφυρα Βρυούλων) Σκάρλετ, ένα μπάζο των 10 ευρώ που δεν κάνει ούτε για μεταξουργείο. Με τον συναγωνιστή που περιμέναμε μαζί φύγαμε τρέχοντας και συμφωνήσαμε ότι αυτές δεν είναι παρουσίες για studio. Α, προσφέρει και πρόγραμμα των 30 € στοματικό λέει, χωρίς σεξ. Έλεος!
Sweet Angels (Θεσσαλονικης και Σκρα) Η Τζένη,  ξανθό πιπινάκι, εμφανισιακά πολύ δυνατή, όπως τώρα που το σκέφτομαι και όλες του εν λόγω μαγαζιού. Έγινε κατάθεση παρόλο που ήθελα καινούρια κοπέλα αλλά είχα πλέον κουραστεί καθώς δεν είμαι και των πολλών τσαρκών.Θα σχολιάσω στην υπάρχουσα κριτική μου.

msc

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Ξερει κανεις αν δουλευει σημερα η λιντα στο sensuality? Εχω μπει και στο site toy studio και στις κυριες αλλα δεν υπαρχει προγραμμα

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Ξερει κανεις αν δουλευει σημερα η λιντα στο sensuality? Εχω μπει και στο site toy studio και στις κυριες αλλα δεν υπαρχει προγραμμα
Παρασκευη παλιοτερα εκανε βαρδιες.
Παρε τηλεφωνο να μαθεις : 6980 800 396

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Εχω παρει και δεν το σηκωνουν τι να πω θα ξαναπροσπαθησω
Αμα δεν το σηκωνουν, υπαρχει πιθανοτητα να ειναι κλειστο.
Μπου εχει τυχει πλλες φορες.
Ειμαι στην περιοχη, περνω τηλέφωνο, δεν το σηκωνουν, περναω απο εκει και ειναι κλειστα.

Παρε μετα τις 20:00 που συνηθως αλλαζει η βαρδια.  ;)

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom