You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 76K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics ημερήσια ενημέρωση αθήνα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (2 μέλη και 6 επισκέπτες)
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 738
- Like
- 51.955
- Πόντοι
- 36.618
ρε πότε ανεβηκε έτσι η Φυλής και δεν το πήραμε χαμπάρι?????
Έλα ντε κι'εγώ αυτό αναρωτιόμουν!Νομίζω ότι την αδικούμε λίγο τη Σύλβια...Είναι καλή περίπτωση.
adriano69
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 96
- Like
- 803
- Πόντοι
- 1.061
μινι τσαρκα για να δω κατι παρουσιες που ηθελα
τριγγετα 3: τζεσικα -καμια σχεση με τις φωτογραφιες μετριο μικρης ηλικιας πιπινακι ξανθο μαλλι μετριο προσωπο καλο σωμα χωρις στηθος για 20ευρω καλη
μελαντιας 50: δυο κοπελες-λαουρα, μελαχροινο με μεγαλο στηθος, καλη φατσουλα, μετριο κωλαρακι-γενικα girl next door
και μια ακομα που δεν θυμαμαι ονομα,... τζινα ισως, καλη παρουσια, αλλα απο κωλο δεν ελεγε.
συγγρου 144: εμμανουελα : ομορφο κοριτσακι με καλο σωμα, κωλαρα πραγματικη και γενικα ευχαριστη παρουσια
κασσανδρας 8γ: σαμπρινα, ξανθια κυρια με μαλλι κοντο αγορε.
κωνσταντινουπολεως 92: κλασσικα δεν ανοιξαν. (γενικα εχω παρατηρησει στα μαγαζια του ομιλου τελευταια οργανωση μηδεν. προγραμμα οτι να ναι, αλλες μερες κλειστα αλλες ανοιχτα, ανοιγουν οποτε θελουν...τι να πω...
κηφισου 30: ξενια, ξανθια ψηλη τσεχα, με προυπηρεσια σε αλλα ιδρυματα μεχρι προτινως...
τριγγετα 3: τζεσικα -καμια σχεση με τις φωτογραφιες μετριο μικρης ηλικιας πιπινακι ξανθο μαλλι μετριο προσωπο καλο σωμα χωρις στηθος για 20ευρω καλη
μελαντιας 50: δυο κοπελες-λαουρα, μελαχροινο με μεγαλο στηθος, καλη φατσουλα, μετριο κωλαρακι-γενικα girl next door
και μια ακομα που δεν θυμαμαι ονομα,... τζινα ισως, καλη παρουσια, αλλα απο κωλο δεν ελεγε.
συγγρου 144: εμμανουελα : ομορφο κοριτσακι με καλο σωμα, κωλαρα πραγματικη και γενικα ευχαριστη παρουσια
κωνσταντινουπολεως 92: κλασσικα δεν ανοιξαν. (γενικα εχω παρατηρησει στα μαγαζια του ομιλου τελευταια οργανωση μηδεν. προγραμμα οτι να ναι, αλλες μερες κλειστα αλλες ανοιχτα, ανοιγουν οποτε θελουν...τι να πω...
κηφισου 30: ξενια, ξανθια ψηλη τσεχα, με προυπηρεσια σε αλλα ιδρυματα μεχρι προτινως...
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 738
- Like
- 51.955
- Πόντοι
- 36.618
μινι τσαρκα για να δω κατι παρουσιες που ηθελα
Κωνσταντινουπόλεως λες αυτό που είναι αλυσίδα με τη Βριλησσού;
natasha srbija
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2011
- Like
- 0
Love is the name, but sex is the game. So forget the name and play the game. Wen you are alone and you want have nice time wet nice girl you dont think call 2112125594 and 2112130853 ;)
12 Studio 12
Sex Studio
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2011
- Like
- 14
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Παραλειπόμενο απο μινι χθεσινοβραδυνη τσαρκα που ισως να ενδιαφερει κάποιους :
Βριλησσου 36Α : Επεστρεψε η Μαρία η επονωμαζώμενη ψηλή, μετα απο απουσια δυο μηνων περίπου. Αδυνατισμένη, με ιδιο στυλ μαλλιύ, δηλαδή κοντο. αγορέ καστανοκόκκινο.Μαζι της η Λιζα, με καστανόξανθα πλεον μαλλιά, χωρις extensions σε νεο look που της παει αρκετα.
Κωμσταντινουπόλεως 80 : Ραμόνα. Νε αάφιξη στον όμιλο. Υπερβαρη, νταρτμανα, με πολυ μέτριο πρόσωπο. Σημαδια κυραρύτιδας στους ευμεγέθεις γλουτούς της. Καστανα σπαστα μακρυά μαλλια, εμφανως άχαρη, και κομπλαρισμενη στο σαλονι, ανευ Ελληνικων. Μια απο τις χειροτερες παρουσες που εχω δει ποτε σε studio, "εψαξα" να βρω κάποιο λόγο που θα με εκανε να περασω μαζί της, αλλε δεν μπόρεσα να βρω κανεννα.....
Βριλησσου 36Α : Επεστρεψε η Μαρία η επονωμαζώμενη ψηλή, μετα απο απουσια δυο μηνων περίπου. Αδυνατισμένη, με ιδιο στυλ μαλλιύ, δηλαδή κοντο. αγορέ καστανοκόκκινο.Μαζι της η Λιζα, με καστανόξανθα πλεον μαλλιά, χωρις extensions σε νεο look που της παει αρκετα.
Κωμσταντινουπόλεως 80 : Ραμόνα. Νε αάφιξη στον όμιλο. Υπερβαρη, νταρτμανα, με πολυ μέτριο πρόσωπο. Σημαδια κυραρύτιδας στους ευμεγέθεις γλουτούς της. Καστανα σπαστα μακρυά μαλλια, εμφανως άχαρη, και κομπλαρισμενη στο σαλονι, ανευ Ελληνικων. Μια απο τις χειροτερες παρουσες που εχω δει ποτε σε studio, "εψαξα" να βρω κάποιο λόγο που θα με εκανε να περασω μαζί της, αλλε δεν μπόρεσα να βρω κανεννα.....
kolomagoulos
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
για να λες εσυ φιλε μου οτι ειναι απ τις χειροτερες καταλαβαινω πολλα.... φαντασου καποιον να περναει για πρωτη φορα και να αντικρυσει τετοιο θεαμα,απορο πως επιλεγουν τετοια κοριτσια κριμα,αληθεια τσαμπα θα περναγες?Παραλειπόμενο απο μινι χθεσινοβραδυνη τσαρκα που ισως να ενδιαφερει κάποιους :
lollydolly
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
siggrou144
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2012
- Like
- 0
Καλησπερα φίλε μας ναι οντως βρισκόμαστε σε πυρετώδεις προετοιμασίες ελπίζουμε την επόμενη εβδομάδα να ανοίξουμε το x-bar ένα καφέ μπαρ το οποίο θα προκαλέσει πάταγο στην Αθήνα όσο για το άν θα πληρώσουμε τον εργάτη σε είδος αυτό ας το αφήσουμε στην αχαλίνωτη φαντασία σου αφού έτσι σου βγαίνει το έργο καλύτεραπέρασμα από μπροστά από το Σ144, τα έργα προχωράνε με γοργούς ρυθμούς, έχουν καλύψει με φημέ τζαμαρία δεξιά την είσοδο και ένας εργάτης ήταν στο μπαλκόνι του στούντιο και δούλευε.
Άραγε θα πληρωθεί σε είδος?
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
Warkas
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2007
- Κριτικές
- 8
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Καλησπερα φίλε μας ναι οντως βρισκόμαστε σε πυρετώδεις προετοιμασίες ελπίζουμε την επόμενη εβδομάδα να ανοίξουμε το x-bar ένα καφέ μπαρ το οποίο θα προκαλέσει πάταγο στην Αθήνα όσο για το άν θα πληρώσουμε τον εργάτη σε είδος αυτό ας το αφήσουμε στην αχαλίνωτη φαντασία σου αφού έτσι σου βγαίνει το έργο καλύτερα
Το bar θα βρίσκεται στον ίδιο χώρο με το studio? Σε ποιο ύψος της Συγγρού?
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
144, απεναντι απο το intercontinental, περιπου.Το bar θα βρίσκεται στον ίδιο χώρο με το studio? Σε ποιο ύψος της Συγγρού?
Warkas
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2007
- Κριτικές
- 8
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
144, απεναντι απο το intercontinental, περιπου.
στην κάθοδο. ευχαριστώ φίλε.
ICCAROS
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 200
- Like
- 1.237
- Πόντοι
- 2.310
Εάν είναι στο Σγγ144 το μπαρ στο ισόγειο, παλιά εκεί νομίζω ήταν μια τράπεζα ή κάνω λάθος.
Το στουντιο πάντως είναι στον 1ο όροφο (μπαινεις από Σγγ144). Το Σγγ144 είναι στο διπλανό οικοφομικό τετράγωνο της Παντείου, κατεβαίνοντας για παραλία, δεξιά, αμέσως μετά την Παντειο. Απέξω έχει σταση λεωφορίου.
Το στουντιο πάντως είναι στον 1ο όροφο (μπαινεις από Σγγ144). Το Σγγ144 είναι στο διπλανό οικοφομικό τετράγωνο της Παντείου, κατεβαίνοντας για παραλία, δεξιά, αμέσως μετά την Παντειο. Απέξω έχει σταση λεωφορίου.
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.522
- Πόντοι
- 26.470
το χρήμα θα ανακυκλώνεται...πρώτα για ποτάκι και μόλις έχεις χαλαρώσει, τσουπ επάνω για σωματικές ατασθαλίες!! έξυπνη κίνηση!!
mpouzoklidos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 83
- Like
- 27
- Πόντοι
- 96
Εάν είναι στο Σγγ144 το μπαρ στο ισόγειο, παλιά εκεί νομίζω ήταν μια τράπεζα ή κάνω λάθος.
σωστά κάποτε ήταν τράπεζα μετά άνοιξε μια καφετερια και εδώ και αρκετό καιρό είναι κλειστά
και ακριβώς διπλα από την είσοδο είναι μια αντιπροσωπεία αυτοκινήτω
ICCAROS
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 200
- Like
- 1.237
- Πόντοι
- 2.310
το χρήμα θα ανακυκλώνεται...πρώτα για ποτάκι και μόλις έχεις χαλαρώσει, τσουπ επάνω για σωματικές ατασθαλίες!! έξυπνη κίνηση!!
φίλε μου δεν πρόκειται για ανακύκλωση χρήματος, αλλά "σού τα παίρνω με όλους τους τρόπους" της βιομηχανίας διασκέδασης ενηλίκων
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 738
- Like
- 51.955
- Πόντοι
- 36.618
για να λες εσυ φιλε μου οτι ειναι απ τις χειροτερες καταλαβαινω πολλα.... φαντασου καποιον να περναει για πρωτη φορα και να αντικρυσει τετοιο θεαμα,απορο πως επιλεγουν τετοια κοριτσια κριμα,αληθεια τσαμπα θα περναγες?
Αυτοί που τους αρέσουν τα μεγάλα κυβικά θα πέρναγαν μαζί της....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 275K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K