Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (2 μέλη και 4 επισκέπτες)

adriano69

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2010
Κριτικές
96
Like
803
Πόντοι
1.061
Παιδια, λυστε μου την απορια. Μερες παρακολουθω τα προγραμματα του ΗΗ82 και ενω δειχνει θεοκομματο την Ερατω, δεν υπαρχει ουτε μια κριτικη απο συναγωνιστη για την κοπελα. Πηγε κανεις μαζι της; εχουμε καποια αποψη σχετικα;

υπαρχει κριτικη δικια μου για την ερατω στουντιο κηφισου 30.

μινιον ξανθο καυλακι με απιστευτο κωλι, χαλαει ομως σε φατσα. καλη συμμετοχη.

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
738
Like
51.955
Πόντοι
36.618
H Josephine από Ισμήνης 2, προτείνεται; Τι λένε οι έμπειροι μαχητές; Στις φωτος δείχνει -θα το πω όσο πιο ευγενικά μπορώ- καραμουνάρα. Από υπηρεσίες όμως; Μόνο μια κριτική βρήκα, του Saint, η οποία πιο πολύ θυμίζει φιλοσοφική ανάλυση, παρά κριτική για γαμήσι. Ωστόσο καταλήγει σε μέτριο συμπέρασμα για την απόδοση της κοπέλας.

Ρίξε και μία ματιά στις κριτικές των στούντιο:Συγγρού 144,Ισμήνης 2,Τριγγέτα κτλ. με το όνομα Καρολάιν...!  :idiot:

lollydolly

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
1
PEMPTI 14.02.2013. STO THISEOS35 THA SAS PERIMENI KAINOURIA KOPELA NATALY :smitten: :smitten: :smitten:

Συνημμένα

• image_1360619750947945.jpg
    image_1360619750947945.jpg
    101,7 KB · Εμφανίσεις: 31

SilverSerfer

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
0
υπαρχει κριτικη δικια μου για την ερατω στουντιο κηφισου 30.

μινιον ξανθο καυλακι με απιστευτο κωλι, χαλαει ομως σε φατσα. καλη συμμετοχη.

Να σου πω την αληθεια εγω για την καλη συμμετοχη ευκολα προσπερναω οποια ελαττωματα σε εμφανηση... Ευχαριστω παντως για την ενημερωση!

lollydolly

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
1
HOT NEW BOOBS!!! HOT NEW PHOTOS!!! ISABELLA  :smitten: :smitten: :smitten:

Συνημμένα

• image_1360621702032908.jpg
    image_1360621702032908.jpg
    115,3 KB · Εμφανίσεις: 25

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
H Josephine από Ισμήνης 2, προτείνεται; Τι λένε οι έμπειροι μαχητές; Στις φωτος δείχνει -θα το πω όσο πιο ευγενικά μπορώ- καραμουνάρα. Από υπηρεσίες όμως; Μόνο μια κριτική βρήκα, του Saint, η οποία πιο πολύ θυμίζει φιλοσοφική ανάλυση, παρά κριτική για γαμήσι. Ωστόσο καταλήγει σε μέτριο συμπέρασμα για την απόδοση της κοπέλας.
Μουνάρα!!!

Επειδή με ξέρει δεν έχω παράπονο και πάντα περνάω καλά μαζι της.Αν θες να δοκιμάσεις και δεν σε πειράζει το 50αρικο προχώρα.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.086
Πόντοι
17.085
Έχει κι άλλες ως Καρολάιν. Δες μερικές παλιότερες www.bourdela.com/sex/girl-reviews/girlname:%CE%9A%CE%B1%CF%81%CE%BF%CE%BB%CE%AC%CE%B9%CE%BD/listingid:636/]εδώ[/url], www.bourdela.com/sex/girl-reviews/girlname:%CE%9A%CE%B1%CF%81%CE%BF%CE%BB%CE%AC%CE%B9%CE%BD/listingid:485/]εδώ[/url] κι www.bourdela.com/sex/girl-reviews/girlname:%CE%9A%CE%B1%CF%81%CE%BF%CE%BB%CE%AC%CE%B9%CE%BD/listingid:487/]εδώ[/url] και μερικές νεότερες (ως Ζοζεφίν) www.bourdela.com/sex/girl-reviews/girlname:%CE%96%CE%BF%CE%B6%CE%B5%CF%86%CE%AF%CE%BD/listingid:636/]εδώ[/url].

natasha srbija

Ιερόδουλη
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Like
0
Καλημέρα ! Σήμερα προγράμμα μας εινε !

Θησεως 35
Πρωί Ρανια
Απόγευμα  Μπανκα

Κατεχακη 8

Πρωί Ιμαν
Απόγευμα Αλεχανδρα

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    191,1 KB · Εμφανίσεις: 43

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.314
Πόντοι
5.435
πέρασμα από μπροστά από το Σ144, τα έργα προχωράνε με γοργούς ρυθμούς, έχουν καλύψει με φημέ τζαμαρία δεξιά την είσοδο και ένας εργάτης ήταν στο μπαλκόνι του στούντιο και δούλευε.
Άραγε θα πληρωθεί σε είδος?  :2funny:  :think:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Ρίξε και μία ματιά στις κριτικές των στούντιο:Συγγρού 144,Ισμήνης 2,Τριγγέτα κτλ. με το όνομα Καρολάιν...!  :idiot:

Μουνάρα!!!

Επειδή με ξέρει δεν έχω παράπονο και πάντα περνάω καλά μαζι της.Αν θες να δοκιμάσεις και δεν σε πειράζει το 50αρικο προχώρα.

Ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια. Ως επαρχιώτης που κατεβαίνω σπάνια στην Αθήνα, θέλησα να "εξασφαλιστώ" όσο το δυνατόν πιο πολύ. Τελικώς δεν την επισκέφτηκα. Η (πρωινή) βόλτα μου έγινε στο Βοτανικό. Πήγα με στόχο τη Λάουρα, αλλά μετά από επίμονα χτυπήματα του κουδουνιού και της πόρτας, το μόνο που κατάφερα να εισπράξω ήταν η κατσάδα της τσατσάς:
-Αφού χτυπάς τόση ώρα και δεν σου ανοίγει κανείς, δεν καταλαβαίνεις ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα;
-Μα είδα στο σάιτ ότι δουλεύει η Λάουρα.
-Α, θα περάσεις στο δωμάτιο;
-Ναι.
-(Άνοιγμα πόρτας δωματίου)Ορίστε.
-Να δω όμως πρώτα την κοπέλα;
-(Κατσούφιασμα)Αφού σου είπα ότι υπάρχει πρόβλημα.
-Να περάσω αργότερα;
-Ναι, πέρνα σε κανα τέταρτο.
Στον ίδιο δρόμο, άλλο ένα ήταν ανοιχτό, απέναντι. Το 4Α ήταν, το 4Β, το 4Γ; Θα σας γελάσω. Δύο κοπέλες είχε. Σύμφωνα με την τσατσά, Ρουσλάνα από Μόσχα, ψηλή ξανθιά, με σώμα καλό αλλά με κάποιες ατέλειες, πρόσωπο συμπαθητικό με τα χαρακτηριστικά σχιστά μάτια που διαθέτουν πολλές ομοεθνείς της. Έτερη κοπέλα η Μελίνα, Ελληνίδα, κοντύτερη μεν, αλλά υπερείχε σε ομορφιά τόσο προσώπου όσο και σώματος, όχι μόνο της Ρωσίδας, αλλά και πολλών ιερόδουλων που έχει τύχει να δω ή να συνευρεθώ. Με εντυπωσίασε, γι' αυτό και πήρε την "ψήφο" μου. Θετικές και οι εντυπώσεις και στο δωμάτιο, κάποια στιγμή θα γράψω κριτική.
Πριν τη βόλτα στην Κασσάνδρας, πέρασα από Κων/λεως 92. Μου άνοιξε η ίδια η κοπέλα που δούλευε. Χριστίνα, Μολδαβή, μετρίου αναστήματος, πρόσωπο πολύ καυλιάρικο, σώμα όχι άσχημο αλλά με ατέλειες που προσπαθούσε να καλύψει με ένα κάτι σαν φορεματάκι που φορούσε και τόνιζε ιδιαίτερα τα βυζιά της, τα οποία έτριψε πάνω μου στην προσπάθειά της να με καυλώσει ώστε να περάσω. Στα συν, μου έταξε ελεύθερο στοματικό στην προνομιακή τιμή των 60 ευρώ. Της υποσχέθηκα ότι θα κάνω τη βόλτα μου και θα επιστρέψω, δυστυχώς φάνηκα ασυνεπής, αφού με κέρδισε η Μελίνα.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.537
Πόντοι
46.232
ρεπό σήμερα και αφού ήπια το καφεδάκι μου στο SOHO  έκανα αρχικά μια βόλτα σε κάποια κοντινά studio 

Ιεροφαντών 9 δύο κοπέλες , Τζίνα μελαχρινή χοντρή με μεσαία βυζιά και Σύλβια καστανή κανονικό σώμα μικρό βυζί , το απλό πρόγραμμα στα 50 , δεν ξέρω πως είναι μέσα αλλά σωματικά πχ στη Φυλής εγώ ούτε το
20εύρω δεν θα έδινα για αυτές.
Ευνειδών 5 (& Ιερά Οδός 21) γύρισε η Κατερίνα και θα δουλεύει κάποια πρωινά , ξανθιά μίλφ κοντά μαλλιά κανονικό σώμα κωλάρα και μεσαία σιλικονάτα βυζιά , απλό στα 20 για τους μιλφολάτρες αλλά και για εμάς
η κοπέλα αποτελεί εγγύηση.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 133 Έμιλυ καστανή λεπτή κοπέλα μ μικρό βυζί , προγράμματα απο 50 , μου την έπεσε και δεν με άφηνε να φύγω , είπε ότι είναι Κύπρια με Βραζιλιάνο μητέρα  , με προέτρεψε να χαϊδέψω το καυτό μουνάκι της όπως είπε ,όσο την χάιδευα μου ψιθύρισε στο αυτί να περάσω και ότι θα μου κάνει δωράκι ότι θέλω στα 50 ευρώ , την ρώτησα τί και απάντησε ότι τραβάει η ψυχούλα σου , ή μασαζ ή σεξσόου ή ακα πίπα , ακόμα και να μου κάνει καλύτερη τιμή μου είπε.
Ιωαννίνων 3 δούλευε η Καρίνα γνωστή απο Φορμιώνος , Φωκαίας 27α , Διδύμου 20 , Διδύμου 8β και Αγκύρας 12β , πάντα χαμογελαστή , καστανά μακριά μαλλιά κανονικό σώμα μικρό βυζί και ωραίο κώλο.
Ιωαννίνων 5 αν και μου άνοιξαν την πρώτη πόρτα όταν μπήκα μέσα(12.35) η υπηρεσία μου είπε ότι είναι κλειστά δεν έχει κοπέλα έλα σε μιά ώρα...

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
ρεπό σήμερα και αφού ήπια το καφεδάκι μου στο SOHO  έκανα αρχικά μια βόλτα σε κάποια κοντινά studio 

Ιεροφαντών 9 δύο κοπέλες , Τζίνα μελαχρινή χοντρή με μεσαία βυζιά και Σύλβια καστανή κανονικό σώμα μικρό βυζί , το απλό πρόγραμμα στα 50 , δεν ξέρω πως είναι μέσα αλλά σωματικά πχ στη Φυλής εγώ ούτε το
20εύρω δεν θα έδινα για αυτές.
Κυκλοφορουν γυναικες σαν την Συλβια ή αλλιως Πηνελοπη απο την τελευταια ταινια της Sirina() στο 20αρικο?
Toσο πολυ εχει ανεβει το επιπεδο στην Φυλης...?

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96
Παιδια, λυστε μου την απορια. Μερες παρακολουθω τα προγραμματα του ΗΗ82 και ενω δειχνει θεοκομματο την Ερατω, δεν υπαρχει ουτε μια κριτικη απο συναγωνιστη για την κοπελα. Πηγε κανεις μαζι της; εχουμε καποια αποψη σχετικα;

φιλαράκι τη έχω βάλει και εγώ στο μάτι εδώ και καιρό  το σάββατο το πρωί θα την επισκεφτώ ήταν να πάω το προηγούμενο αλλα προέκυψε τσάρκα με εταίρους συναδέλφους με κατάθεση στο γκαζοχώρι

SilverSerfer

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
0
φιλαράκι τη έχω βάλει και εγώ στο μάτι εδώ και καιρό  το σάββατο το πρωί θα την επισκεφτώ ήταν να πάω το προηγούμενο αλλα προέκυψε τσάρκα με εταίρους συναδέλφους με κατάθεση στο γκαζοχώρι

οποιος προλαβει πρωτος ας ανεβασει κριτικη...

kassandrasgirls

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Δεκ 2012
Like
0

[move] :)  :)  :)  13/02    :)  :)  :)[/move]

Κασσανδρας 3(κατω): Λαουρα - Λαουρα - Λουιζα
Κασσανδρας 3(πανω): Kλειστο - Ναταλυ - Ναταλύ
Κασσανδρας 4(πανω): Κλειστο - Αννα - Αννα
Κασσανδρας 4Β(κατω):Μελινα/Λουιζα - Μαρια/Ιρενα - Ιρενα
Κασσανδρας 4Γ(κατω) Ρουσλανα - Σαμπρινα/Μελισα - Βαλια
Κασσανδρας 6: Κλειστο - Ζετα - Ζετα
Κασσανδρας 8Γ: Κλειστο - Βαλια/Ιζαμπελα - Τζουλια/Ιζαμπελα

Βριλησσου 60(πανω): Μαντονα - Μαντονα - Μελισα

Θησεως 40(κατω): Ζωή/Τζενη/Ατζελα - Εφη/Ελενα/Σοφια/Αντζελα - Ελενα/Σοφια/Εφη

Σολωμου 32(ισογειο) Μπιανκα - Μπιανκα

zetagirlkiss

Ιερόδουλη
Εγγρ.
1 Αυγ 2011
Like
0
[move] :)  :)  :)   13/02    :)  :)  :)[/move]

Κασσανδρας 3(κατω): Λαουρα - Λαουρα - Λουιζα
Κασσανδρας 3(πανω): Kλειστο - Ναταλυ - Ναταλύ
Κασσανδρας 4(πανω): Κλειστο - Αννα - Αννα
Κασσανδρας 4Β(κατω):Μελινα/Λουιζα - Μαρια/Ιρενα - Ιρενα
Κασσανδρας 4Γ(κατω) Ρουσλανα - Σαμπρινα/Μελισα - Βαλια
Κασσανδρας 6: Κλειστο - Ζετα - Ζετα
Κασσανδρας 8Γ: Κλειστο - Βαλια/Ιζαμπελα - Τζουλια/Ιζαμπελα

Βριλησσου 60(πανω): Μαντονα - Μαντονα - Μελισα

Θησεως 40(κατω): Ζωή/Τζενη/Ατζελα - Εφη/Ελενα/Σοφια/Αντζελα - Ελενα/Σοφια/Εφη

Σολωμου 32(ισογειο) Μπιανκα - Μπιανκα

Συνημμένα

• Photo on 2013-02-12 at 22.00.jpg
    Photo on 2013-02-12 at 22.00.jpg
    72 KB · Εμφανίσεις: 42

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.968
Πόντοι
42.697
Κυκλοφορουν γυναικες σαν την Συλβια ή αλλιως Πηνελοπη απο την τελευταια ταινια της Sirina() στο 20αρικο?
Toσο πολυ εχει ανεβει το επιπεδο στην Φυλης...?

ρε πότε ανεβηκε έτσι η Φυλής και δεν το πήραμε χαμπάρι????? :think:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom