μικρές πινελιές από την Παρασκευιάτικη τσάρκα μας στα ιδρύματα στο Γκαζοχώρι που λέει και ο φίλος μου ο Μάκης.
Συντροφιά με Mpouzoklido και 2 φίλους ακόμα τσαρκάραμε σε απογευματινή βάρδια και είδαμε τα εξής:
Κ8Γ αριστερό: Ιζαμπέλλα νεαρή όμορφη κοπέλα κορμάρα
Κ8Γ δεξί: Μελίσσα μελαχρινή όμορφη κοπέλα από αμνέζια και Σαμπρίνα αγνώστων λοιπών στοιχείων γιατί ήταν στο δωμάτιο
Κ6: Ζέτα ξανθιά κοπέλα όμορφη με μια μικρή παρέμβαση σε αυτό που λέμε "ήταν παλιά αγοράκι" Ο ένας από την παρέα έμεινε με ανοιχτό το στόμα όταν είδε την απίστευτη κωλάρα της, αλλά το έκλεισε όταν του είπαμε την αλήθεια
Κ4Β: Βάλια και Μαρία νταρντανοειδές κοπέλες μελαχρινές μακριά από τα γούστα μας, αποχωρήσαμε χωρίς 2η κουβέντα. Βασικά περίμενα να δω την Μαρίνα αλλά το πρόγραμμα είχε πάει περίπατο
Κ4: η μελαχρινή και πανέμορφη Άννα
Κων/πόλεως 92Α Η γνωστή σε όλους Πένυ όπου μας άνοιξε και την πόρτα, με ξέρετε λέει? Και οι πέτρες σε ξέρουνε Πένυ της απάντησα. Μόλις την είδε ο φίλος μας που του έκανε τα δικά της στο σαλόνι δεν άντεξε και μπήκε στο δωμάτιο και από τη καύλα του ξέχασε και να πληρώσει. Φυσικά πληρώσαμε στο τέλος. Η Πένυ τον έκανε άλογο αν και τον είχαμε προειδοποιήσει τι εστί Πένυ.
Ρώτησα την τσα2 ποιά δουλεύει στο 80 μας είπε η Κλαούντια και φυσικά δεν κάναμε τον κόπο καν να περάσουμε
Μ. Αλεξ 133 η Μαριάννα η μελαχρινή κοπέλα όμορφη πολύ υποσχέθηκα στον εαυτό μου να την τιμήσω μια εκ των ημερών.
Ακολούθησε ποτό και επιστροφή με τον Mpouzoklido για την 3η βάρδια στα:
Κ8Γ αριστερό, η ίδια με πριν
Κ8Γ δεξί..... Η Σούζη τσούζει του mpouzoklidou και το πολωνικό τανκς η Τζούλια, ετιμήθηκε ακολουθεί κριτική.
Κ6 η Ζέτα πάλι και προστέθηκε και η Ιρένα
Στα αρνητικά η τσα2 άπειρη δεν ήξερε πως να φερθεί αρκεί να πω πως μου άνοιξε την πόρτα 3 φορές πριν μπει η κοπέλα και την 3η και φαρμακερή με είδε να κάνω ντους με την τσαπου στο χέρι
Εκεί ήθελε τον Τακμαν να την βουτήξει και να πει το δεσπότη παναγιώτη
Επίσης, το πρόγραμμα στα Κασσάνδρας είναι για τον πούτσο, καμία σχέση με τη πραγματικότητα, αφού ρε σεις δεν ισχύει γιατί το ανεβάζετε?
τα υπόλοιπα στην κριτική μου