απ ευθειας μεταδοση απ το μετωπο αυτη τη στιγμη παιζουν οι εξης
μαλεξανδρου 133 μαρια
κων/πωλεως 80 κλαουντια
κων/πωλεως 92α καινουργια αφιξη εν ονοματι αντζελα
μελαμψο κοντοπουτανο με κοκκινα προστυχα εσωρουχα κ απιστευτο κωλο αντε να γυαλισει λιγο το ματι μας
Μικρά μικρά οπως λεει και ο φίλος μου ο PIATSAS
Μ.Αλεξανδρου 133 : Ελενη. νεα αφιξη που εργαζεται συνηιθως στην πρωινή βάρδια.
μελαχρινη,μελαμψη, απλα αξιοπρεπες σωμα, αλλα προσωπο με δυσκολια υποφερτο.
Αχαρο σαλονι, δυσκολα θα περαναγα μαζι της, εως ακατόρθωτο.
Κωντσαντινουπόλεως 92Α : Αντζελα. Επίσης νέα άφιξη Νεαρη εντυπωσιακη παρουσια, με κορμι λαμπάδα, μαυρα ράστα μαλλια,
Προσωπο sexy, χωρις Ελληνικα ακομα, με θετικη αυρα στο σαλόνι, αρκετα υποσχόμενη περίπτωση.
Κασσανδρας 4Β : Μαρινα η γνωστη μελαχρινη νταρντανα απο το Φ104, Σαμπρίνα, promilf με αγρια χαρακτηριστικά προσώπου,κοντα πορτοκαλοξανθα μαλλια, σε στυλ Burt Simpson πλουσιο στηθος σε κοινη θέα, με καυλαντισε αρκετα. και οι δυο κοπελες με φουλ πρόγραμμα.
Βριλησσου 36Α : Εμιλυ. Επεστρεψε μετα απο κάποιες μερες ξεκουρασης. Αδυνατη, μελαμψη, μακρυα μαλλια με ανταυγειες.
Βριλησσου 36 : πεννυ και Λιζα. Δυο κοπελες που εχω κανει εκτενεις αναφορες σε παλιοτερες ενημερωσεις μου.
βριλησσου 42 : Νικη. μελαχρινη, με μακρυα μαλλια΄μεγαλη ακμπυπωτη περιφερεια. Ξενια, Νεαρη νταρντανα καστανα μαλλια ισια, εχει μ πει στο στοχαστρο, ακι απο την περασμενη εβδομαδα που την ειδα για πρωτη φορά.
Τατοιου 58 : Νικολ. Ξανθια, ευδιαθετη, προσχαρη κοπελα,αρκετα sexy και ομιλητικη. Λάουρα. Νεραη ψηλη ξανθια με ομορφο σωμα και προσωπο.
Φραντζη 47 : Πηγα να δω την Νικη την Ουγγαρεζα, αλλα ενω η κεντρικη πορτα ηταν ανοικτη, διαδρομος και κλιμακοστασιο, μαυρι σκοταδι. Ουτε που κατεβηκα απο το αμαξι.