Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (2 μέλη και 24 επισκέπτες)

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.237
Πόντοι
2.310
Η Νικη του Βουλιαγμενης 68, που οντως ειναι η Νικη που περασε για λιγο απο το 104, ΔΕΝ ειναι η Νικη η Ουγγαρεζα, που δουλευε παλιοτερα στο Βουρβαχη 19, Πειραιως 193.
Επισης ΔΕΝ ειναι η ιδια Νικη που δουλευει στο Φραντζη 47.
Με την πρωτη ευκαιρια θα παω να τσεκαρω και αθ ενημερωσω. (ακους px75  :grin:)

από τη χτεσινοβραδινή ιντερνετική διαλεκτική που είχα με συνάδελφο στο ίδιο φόρουμ προέκυψε ότι όντως ατυχία σχετικά με την οριτζιναλ Νικι.

faflatas2011

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2011
Κριτικές
6
Like
2
Πόντοι
0
Στο πρόγραμμα του Αρτεμις (Κωνστ 61) είχε Niki* χτες 7/2/2013 την νυχτεριή βαρδια. Δεν ξέρω Θεωρώ πιθανό να ήταν η Ουγγαρέζα.

Πηγα για αυτοψία. Ήταν ένα μικρό 20 - 22 αχρονο μελαχρινό κοριτσάκι. Σ' όλα petite η δεσποινίς. Βυζάκι, κολαράκι και ύψος βία 1,60. Μάλλον μου κάνει για τσιγγανορουμανάκι. Πολύ χαμογελαστό αλλά άχαρο σαλονάρισμα. Πως λέμε Νίκη ακριβώς το αντίθετο.

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.237
Πόντοι
2.310
Πηγα για αυτοψία. Ήταν ένα μικρό 20 - 22 αχρονο μελαχρινό κοριτσάκι. Σ' όλα petite η δεσποινίς. Βυζάκι, κολαράκι και ύψος βία 1,60. Μάλλον μου κάνει για τσιγγανορουμανάκι. Πολύ χαμογελαστό αλλά άχαρο σαλονάρισμα. Πως λέμε Νίκη ακριβώς το αντίθετο.

Έχεις δίκιο!

οικειοποίση ονόματος - φήμη και πελατεία

Άλλο Niki (original), άλλο Niki, και άλλο Νίκη φίλε μου! 

lollydolly

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
1
KALIMERA!  :smitten: :smitten: :smitten:
PROGRAMMA GIA SAVVATO 09.02.2013.                                                             

*KATEXAKI 8:
11-20 DELIA      20-06 REBECCA

*THISEOS 35:
10-20 JENNY      20-06 MELINDA

Συνημμένα

• image_1360405288973860.jpg
    image_1360405288973860.jpg
    93,5 KB · Εμφανίσεις: 58

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.081
Πόντοι
4.130
Πριν απο 3 μηνες περιπου την ειχα πετυχει στην μασαζερι Σκαβατζου κ Ζησιμοπουλου στο Π.Φαληρο(μαλλον αυτο εννοουσαν ως κρυφο)!
Δεν θυμαμαι ομως με ποιο ονομα δουλευε!
Eδω το θρεντ του(www.bourdela.com/forum/index.php?topic=71867.0]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=71867.0[/url]),αν την περιγραψεις φανταζομαι οτι ολο και καποιος θα ξερει κατι παραπανω...
Εισαι απίθανος!!!!!!!
Ευχαριστώ πολύ

lollydolly

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
1
SIMERA MASI MAS APO 10:OO EOS 20:00 STO THISEOS35 NEO KORITSI JENNY!!!  :smitten: :smitten: :smitten:

Συνημμένα

• image_1360411960591453.jpg
    image_1360411960591453.jpg
    117,8 KB · Εμφανίσεις: 28

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Η κοπέλλα είναι πρωτοεμφανιζόμενη στον χώρο και για αυτό στερείται του αέρα του σαλοναρίσματος τώρα για το 20άρικο που την τιμολογήσες δικιά σου η ταρίφα δικό σου και το ταξίμετρο όμως η τιμόλογηση σου θα είχε περισσότερη βάση αν είχες παει μαζί της στο δωμάτιο  τώρα όλα τα υπόλοιπα ανήκουν στην παραφιλολογία-ράδιο αρβύλα.
Στο ισόγειο ετοιμάζεται το x-bar ενα μαγαζί που αλλά-ΖΕΙ THN NYXTA σε ευχαριστύμε για το ενδιαφέρον σου και μόλις ανοίξουμε περιμένουμε να μας επισκεφτείς και  αν θέλεις κερνάμε ποτάκι και το φιλαράκι το cheyenne είναι  το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για τους δύο πιο εκλεκτους ενημερωτές του forum- με  τις διαφωνίες που κατά καιρούς έχουμε μαζί σας- η αλήθεια ειναι αυτή και πρέπει να λέγεται.
Καλό βράδυ και καλη δύναμη στην μαραθώνια τσάρκα σας.
Η ¨τιμολογηση¨ μου ηταν καθαρα για την εμφανιση της...
Σε ευχαριστω για το κερασμα αλλα δεν θα παρω!
Το αλκοολ το εχω κοψει εδω και καιρο
Υ.Γ Πες μας δυο λογια για το Χ-Bar...ποιο θα ειναι το concept?

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Παμε να πιουμε χυμο............

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Παντως και απο πλευρας μου ευχαριστω  τον/την Σ144 για την προσκληση.

:cool2: :cool2: :cool2: :cool2:

kassandrasgirls

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Δεκ 2012
Like
0

[move] :)  :)  :)  10/02    :)  :)  :)[/move]

Κασσανδρας 3(κατω): Λαουρα - Λαουρα - Λουιζα
Κασσανδρας 3(πανω): Kλειστο - Nατλυ - Ναταλύ
Κασσανδρας 4(πανω): Κλειστο - Αννα - Αννα
Κασσανδρας 4Β(κατω):Μελινα/Λουιζα - Μαρινα/Σαμπρινα - Μαρινα
Κασσανδρας 4Γ(κατω) Κλειστο - Μαρια/Μελισα - Νεα αφιξη
Κασσανδρας 6: Κλειστο - Ζετα/Ιρενα - Βαλια/Μικη
Κασσανδρας 8Γ: Κλειστο - Βαλια/Ιζαμπελα - Τζουλια/Ιζαμπελα

Βριλησσου 60(πανω): Κλειστό - Μαντονα - Μελισα

Θησεως 40(κατω): Ζωή - Ελενα/Eφη - Εφη/Ελενα

Σολωμου 32(ισογειο) Μπιανκα - Μπιανκα

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830

Προτείνω επειδή αν αρχίσει τέτοια off topic συζήτηση εδω θα γίνει χαμός, να ανοίξουν ένα νέο τόπικ μόνο για το μαγαζί όπου θα μας ενημερώνουν πότε θα ανοίξει, τι θα παίζει, ωράριο κλπ.

siggrou144

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Μαΐ 2012
Like
0
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Παμε να πιουμε χυμο............

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Παντως και απο πλευρας μου ευχαριστω  τον/την Σ144 για την προσκληση.

:cool2: :cool2: :cool2: :cool2:
Παιδιά καλά κάνετε και δεν πίνετε αλκοόλ άλλωστε οι βόλτες-ενημερώσεις θέλουν καθαρό μυαλό ,μάτι αετίσιο και φυσική κατάσταση αλλά αν θέλετε κερνάμε καφέ ή φυσικό χυμό ή κάνα τόνικ με λεμονάκι μιας και θα είμαστε ανοικτά απο το πρωί μέχρι τα ξημερώματα της επόμενης μέρας.
Οσον αφορά το concept επιτρέψτε μας να το κρατήσουμε ακόμα λίγο κρυφό έτσι η αλλιώς <<ήγγιγκεν η ώρα...>> της έναρξης του x-bar κσι θα το δείτε ιδίοις όμμασι τι παίζει.
Γιώργο ξύδη ετοιμάζεται σελίδα για το x-bar όπου θα μπορείτε να διατυπώσετε τις απόψεις και τις παρατηρήσεις σας οι οποιές είναι καλοδεχούμενες είτε είναι αρνητικές είτε θετικές γιατί οτιδήποτε νέο σαφώς και επιδέχεται κριτικής και βελτιώσεων.Καλό βράδυ σε όλους και καλα να περάσετε  :dancing:

reoust

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2008
Κριτικές
1
Like
132
Πόντοι
1
Για ποσο πριν αναφερεσαι ?
Την τελευαια φορα που περασα απο εκει 93 εβδομαδες περιπου0 λειοτυργουσε κανονικα με 2 κοπελες την Μαίρη και την Αλεξία.
Μιλαω για την Ελβιρα που μετα το Φυλης104 πηγε ενα διαστημα στο Ιακχου και επειτα ανοιξε δικο της χωρο στο Ιωαννινων 5 διπλα απο το Ιωαννινων 3, και ηταν μαζι με μια Μαρια. Ειχα περασει απο εκει το καλοκαιρι που μας περασε. Υπηρχε και στα στουντιο σε γειτονικο σαιτ αλλα τωρα δεν το βλεπω. Οπως επισης δεν βλεπω και αγγελιες στα σαιτ τυπου adoos freelist που καποτε ανεβαζε.

Errikos77

Μέγας
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
99
Like
5.222
Πόντοι
4.280
απ ευθειας μεταδοση απ το μετωπο αυτη τη στιγμη παιζουν οι εξης
μαλεξανδρου 133 μαρια
κων/πωλεως 80 κλαουντια
κων/πωλεως 92α καινουργια αφιξη εν ονοματι αντζελα
μελαμψο κοντοπουτανο με κοκκινα προστυχα εσωρουχα κ απιστευτο κωλο αντε να γυαλισει λιγο το ματι μας

studio82

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιαν 2013
Like
0
Την Κυριακή στο στούντιο Ηλια Ηλιου 82 θα είναι τρεις σαγηνευτικές πρωταγωνίστριες – η Νταίζυ (10:00 με 17:00), η Αλεξια (17:00 με 23:00) και Ξένια (23:00 με 05:00)...
EtaEta721_zps5da71cc4.png

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
απ ευθειας μεταδοση απ το μετωπο αυτη τη στιγμη παιζουν οι εξης
μαλεξανδρου 133 μαρια
κων/πωλεως 80 κλαουντια
κων/πωλεως 92α καινουργια αφιξη εν ονοματι αντζελα
μελαμψο κοντοπουτανο με κοκκινα προστυχα εσωρουχα κ απιστευτο κωλο αντε να γυαλισει λιγο το ματι μας
Μικρά μικρά οπως λεει και ο φίλος μου ο PIATSAS

Μ.Αλεξανδρου 133 : Ελενη. νεα αφιξη που εργαζεται συνηιθως στην πρωινή βάρδια.
μελαχρινη,μελαμψη, απλα αξιοπρεπες σωμα, αλλα προσωπο με δυσκολια υποφερτο.
Αχαρο σαλονι, δυσκολα θα περαναγα μαζι της, εως ακατόρθωτο.

Κωντσαντινουπόλεως 92Α : Αντζελα. Επίσης νέα άφιξη Νεαρη εντυπωσιακη παρουσια, με κορμι λαμπάδα, μαυρα ράστα μαλλια,
Προσωπο sexy, χωρις Ελληνικα ακομα, με θετικη αυρα στο σαλόνι, αρκετα υποσχόμενη περίπτωση.

Κασσανδρας 4Β : Μαρινα η γνωστη μελαχρινη νταρντανα απο το Φ104, Σαμπρίνα, promilf με αγρια χαρακτηριστικά προσώπου,κοντα πορτοκαλοξανθα μαλλια, σε στυλ Burt Simpson πλουσιο στηθος σε κοινη θέα, με καυλαντισε αρκετα. και οι δυο κοπελες με φουλ πρόγραμμα.

Βριλησσου 36Α : Εμιλυ. Επεστρεψε μετα απο κάποιες μερες ξεκουρασης. Αδυνατη, μελαμψη, μακρυα μαλλια με ανταυγειες.

Βριλησσου 36 : πεννυ και Λιζα. Δυο κοπελες που εχω κανει εκτενεις αναφορες σε παλιοτερες ενημερωσεις μου.

βριλησσου 42 : Νικη. μελαχρινη, με μακρυα μαλλια΄μεγαλη ακμπυπωτη περιφερεια. Ξενια, Νεαρη νταρντανα καστανα μαλλια ισια, εχει μ πει στο στοχαστρο, ακι απο την περασμενη εβδομαδα που την ειδα για πρωτη φορά.

Τατοιου 58 : Νικολ. Ξανθια, ευδιαθετη, προσχαρη κοπελα,αρκετα sexy και ομιλητικη. Λάουρα. Νεραη ψηλη ξανθια με ομορφο σωμα και προσωπο.

Φραντζη 47 : Πηγα να δω την Νικη την Ουγγαρεζα, αλλα ενω η κεντρικη πορτα ηταν ανοικτη, διαδρομος και κλιμακοστασιο, μαυρι σκοταδι. Ουτε που κατεβηκα απο το αμαξι.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Παιδιά καλά κάνετε και δεν πίνετε αλκοόλ άλλωστε οι βόλτες-ενημερώσεις θέλουν καθαρό μυαλό ,μάτι αετίσιο και φυσική κατάσταση αλλά αν θέλετε κερνάμε καφέ ή φυσικό χυμό ή κάνα τόνικ με λεμονάκι μιας και θα είμαστε ανοικτά απο το πρωί μέχρι τα ξημερώματα της επόμενης μέρας.
Οσον αφορά το concept επιτρέψτε μας να το κρατήσουμε ακόμα λίγο κρυφό έτσι η αλλιώς <<ήγγιγκεν η ώρα...>> της έναρξης του x-bar κσι θα το δείτε ιδίοις όμμασι τι παίζει.
Γιώργο ξύδη ετοιμάζεται σελίδα για το x-bar όπου θα μπορείτε να διατυπώσετε τις απόψεις και τις παρατηρήσεις σας οι οποιές είναι καλοδεχούμενες είτε είναι αρνητικές είτε θετικές γιατί οτιδήποτε νέο σαφώς και επιδέχεται κριτικής και βελτιώσεων.Καλό βράδυ σε όλους και καλα να περάσετε  :dancing:
Σε οτι με αφορα, πολυ ευχαριστως, οταν με το καλο ξεκινησεται, να περασω με τους φιλους/συναγωνιστες για ενα καφε, ή οτιδηποτε αλλο.
Και αμα δεν ειναι να βγουμε και για ενημερωση να  "τα κοπανησουμε " κιολας  :2funny:

Χωρις να ειμαι σνομπ, ή ψιλομυτης, ή ακαταδεκτος να μου επιτρεψεις να πληρωσω κανονικα οτι καταναλώσουμε, μιας ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να ερθω και να σου πω "ειμαι ο Cheyenne, και ηρθα για οτ κερασμα."  :grin:

Ειλικρινα, θα χαρω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ εαν το νεο καφε ειναι σε στυλ του παλιου AMNEZIA, μιας και εκει ηταν το στεκι μας και θα ηταν οτι καλυτερο εαν ξαναβρουμε κατι αναλογο.

Απο καρδιας Καλή αρχη.  :cool2:

rockstar

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2007
Κριτικές
36
Like
9
Πόντοι
11
Φραντζη 47 : Πηγα να δω την Νικη την Ουγγαρεζα, αλλα ενω η κεντρικη πορτα ηταν ανοικτη, διαδρομος και κλιμακοστασιο, μαυρι σκοταδι. Ουτε που κατεβηκα απο το αμαξι.
Ποια Νίκη..??? η γνωστή απο Βούρβαχη, Κων/πολεως 61, Πειραιώς 193 ..κλπ????

lollydolly

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
1
KALIMERA!  :smitten: :smitten: :smitten:
PROGRAMMA GIA KIRIAKI 10.02.2013.                                                              

*KATEXAKI 8:
11-20 BIANKA      20-06 ALESSANDRA

*THISEOS 35:
10-20 NIKOL       20-06 ELISA

Συνημμένα

• image_1360494821565216.jpg
    image_1360494821565216.jpg
    108,9 KB · Εμφανίσεις: 26
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom