Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.237
Πόντοι
2.310
Ποια Νίκη..??? η γνωστή απο Βούρβαχη, Κων/πολεως 61, Πειραιώς 193 ..κλπ????

Αυτή που λες είναι η ....οριτζιναλ και λειπει εδώ και 1,5 χρόνο.

Αυτή στη Φρ47 ίσως είναι μια νεαρή μελαχρινή καμιά σχέση με την οριτζιναλ.

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
KALIMERA!  :smitten: :smitten: :smitten:
PROGRAMMA GIA KIRIAKI 10.02.2013.                                                              

*KATEXAKI 8:
11-20 BIANKA      20-06 ALESSANDRA

*THISEOS 35:
10-20 NIKOL       20-06 ELISA

Ωραίο στήσιμο η Αλεξάνδρα... :fuck2:

hable

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα κι από εμένα. Γνωρίζει κανείς από εσάς που δουλεύει τώρα η Αλεξάνδρα από τα Κασσάνδρας.. κοντούλα αρκετά αδύνατη με πρόσφατη πλαστική αύξηση στήθους;

rockstar

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2007
Κριτικές
36
Like
9
Πόντοι
11
Αυτή που λες είναι η ....οριτζιναλ και λειπει εδώ και 1,5 χρόνο.

Αυτή στη Φρ47 ίσως είναι μια νεαρή μελαχρινή καμιά σχέση με την οριτζιναλ.
Όχι ρε γαμώτο …. και πήρα μια χαρά ότι επέστρεψε ….

Laima

Ιερόδουλη
Εγγρ.
28 Ιουν 2011
Like
0
Μαναρια μου καλησπερα !! ΑΥΡΙΟ 10.00 - 20.00 θα σασ περημενω στο studio "STAR"  :tits: ;)  Πολλα φιλια  :-* :-* Ενα δορακι απο μενα .....

Συνημμένα

• la.jpg
    la.jpg
    6,3 KB · Εμφανίσεις: 20

kassandrasgirls

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Δεκ 2012
Like
0

[move] :)  :)  :)  11/02    :)  :)  :)[/move]

Κασσανδρας 3(κατω): Λαουρα - Λαουρα - Λουιζα
Κασσανδρας 3(πανω): Kλειστο - Ναταλυ - Ναταλύ
Κασσανδρας 4(πανω): Κλειστο - Αννα - Αννα
Κασσανδρας 4Β(κατω):Μελινα/Λουιζα - Μαρια/Μικη - Βαλια
Κασσανδρας 4Γ(κατω) Ρουσλανα - Μελισα - Μικη
Κασσανδρας 6: Κλειστο - Ζετα - Ζετα
Κασσανδρας 8Γ: Κλειστο - Σαμπρινα/Ιζαμπελα - Τζουλια

Βριλησσου 60(πανω): Κλειστό - Βαλια - Μελισα

Θησεως 40(κατω): Ζωή/Τζενη/Ατζελα - Εφη/Ελενα/Σοφια/Αντζελα - Ελενα/Σοφια/Εφη

Σολωμου 32(ισογειο) Μπιανκα - Μπιανκα

Glikoula

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
3.493
Πόντοι
506
:pipa2:
Μαναρια μου καλησπερα !! ΑΥΡΙΟ 10.00 - 20.00 θα σασ περημενω στο studio "STAR"  :tits: ;)  Πολλα φιλια  :-* :-* Ενα δορακι απο μενα .....
Συγγνωμη αλλαγη. η Λαιμα αυριο 10.00-20.00 στο Βουλιαγμενησ 68  :-* :-* :-*

Glikoula

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
3.493
Πόντοι
506
Αυριο στο Βριλησσου 42  :-*  Παολα + Νατασσα. Σοφια  :-* :-*  :-*
      στο Βουλιαγμενησ 68  :-*  Λαιμα. Βιολετα + Νικη  :-* :-* :-*

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
738
Like
51.955
Πόντοι
36.618
[move] :)  :)  :)   11/02    :)  :)  :)[/move]

Κασσανδρας 3(κατω): Λαουρα - Λαουρα - Λουιζα
Κασσανδρας 3(πανω): Kλειστο - Ναταλυ - Ναταλύ
Κασσανδρας 4(πανω): Κλειστο - Αννα - Αννα
Κασσανδρας 4Β(κατω):Μελινα/Λουιζα - Μαρια/Μικη - Βαλια
Κασσανδρας 4Γ(κατω) Ρουσλανα - Μελισα - Μικη
Κασσανδρας 6: Κλειστο - Ζετα - Ζετα
Κασσανδρας 8Γ: Κλειστο - Σαμπρινα/Ιζαμπελα - Τζουλια

Βριλησσου 60(πανω): Κλειστό - Βαλια - Μελισα

Θησεως 40(κατω): Ζωή/Τζενη/Ατζελα - Εφη/Ελενα/Σοφια/Αντζελα - Ελενα/Σοφια/Εφη

Σολωμου 32(ισογειο) Μπιανκα - Μπιανκα

Η Νικολέτα,Ελίζα,Αμάντα πότε θα εμφανιστούν ρε παιδιά....

orgasmo nero

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
15
Like
33
Πόντοι
26
...Ειλικρινα, θα χαρω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ εαν το νεο καφε ειναι σε στυλ του παλιου AMNEZIA, μιας και εκει ηταν το στεκι μας και θα ηταν οτι καλυτερο εαν ξαναβρουμε κατι αναλογο.

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.314
Πόντοι
5.435
μικρές πινελιές από την Παρασκευιάτικη τσάρκα μας στα ιδρύματα στο Γκαζοχώρι που λέει και ο φίλος μου ο Μάκης.
Συντροφιά με Mpouzoklido και 2 φίλους ακόμα τσαρκάραμε σε απογευματινή βάρδια και είδαμε τα εξής:
Κ8Γ αριστερό: Ιζαμπέλλα νεαρή όμορφη κοπέλα κορμάρα
Κ8Γ δεξί: Μελίσσα μελαχρινή όμορφη κοπέλα από αμνέζια και Σαμπρίνα αγνώστων λοιπών στοιχείων γιατί ήταν στο δωμάτιο
Κ6: Ζέτα ξανθιά κοπέλα όμορφη με μια μικρή παρέμβαση σε αυτό που λέμε "ήταν παλιά αγοράκι" Ο ένας από την παρέα έμεινε με ανοιχτό το στόμα όταν είδε την απίστευτη κωλάρα της, αλλά το έκλεισε όταν του είπαμε την αλήθεια  :grin:
Κ4Β: Βάλια και Μαρία νταρντανοειδές κοπέλες μελαχρινές μακριά από τα γούστα μας, αποχωρήσαμε χωρίς 2η κουβέντα. Βασικά περίμενα να δω την Μαρίνα αλλά το πρόγραμμα είχε πάει περίπατο
Κ4: η μελαχρινή και πανέμορφη Άννα
Κων/πόλεως 92Α Η γνωστή σε όλους Πένυ όπου μας άνοιξε και την πόρτα, με ξέρετε λέει? Και οι πέτρες σε ξέρουνε Πένυ της απάντησα. Μόλις την είδε ο φίλος μας που του έκανε τα δικά της στο σαλόνι δεν άντεξε και μπήκε στο δωμάτιο και από τη καύλα του ξέχασε και να πληρώσει. Φυσικά πληρώσαμε στο τέλος. Η Πένυ τον έκανε άλογο αν και τον είχαμε προειδοποιήσει τι εστί Πένυ.
Ρώτησα την τσα2 ποιά δουλεύει στο 80 μας είπε η Κλαούντια και φυσικά δεν κάναμε τον κόπο καν να περάσουμε
Μ. Αλεξ 133 η Μαριάννα η μελαχρινή κοπέλα όμορφη πολύ υποσχέθηκα στον εαυτό μου να την τιμήσω μια εκ των ημερών.
Ακολούθησε ποτό και επιστροφή με τον Mpouzoklido για την 3η βάρδια στα:
Κ8Γ αριστερό, η ίδια με πριν
Κ8Γ δεξί..... Η Σούζη τσούζει του mpouzoklidou και το πολωνικό τανκς η Τζούλια, ετιμήθηκε ακολουθεί κριτική.
Κ6 η Ζέτα πάλι και προστέθηκε και η Ιρένα
Στα αρνητικά η τσα2 άπειρη δεν ήξερε πως να φερθεί αρκεί να πω πως μου άνοιξε την πόρτα 3 φορές πριν μπει η κοπέλα και την 3η και φαρμακερή με είδε να κάνω ντους με την τσαπου στο χέρι  :2funny:
Εκεί ήθελε τον Τακμαν να την βουτήξει και να πει το δεσπότη παναγιώτη  :2funny:
Επίσης, το πρόγραμμα στα Κασσάνδρας είναι για τον πούτσο, καμία σχέση με τη πραγματικότητα, αφού ρε σεις δεν ισχύει γιατί το ανεβάζετε?
τα υπόλοιπα στην κριτική μου

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
μικρές πινελιές από την Παρασκευιάτικη τσάρκα μας στα ιδρύματα στο Γκαζοχώρι που λέει και ο φίλος μου ο Μάκης.
Συντροφιά με Mpouzoklido και 2 φίλους ακόμα τσαρκάραμε σε απογευματινή βάρδια και είδαμε τα εξής:
Κ8Γ αριστερό: Ιζαμπέλλα νεαρή όμορφη κοπέλα κορμάρα
Κ8Γ δεξί: Μελίσσα μελαχρινή όμορφη κοπέλα από αμνέζια και Σαμπρίνα αγνώστων λοιπών στοιχείων γιατί ήταν στο δωμάτιο
Κ6: Ζέτα ξανθιά κοπέλα όμορφη με μια μικρή παρέμβαση σε αυτό που λέμε "ήταν παλιά αγοράκι" Ο ένας από την παρέα έμεινε με ανοιχτό το στόμα όταν είδε την απίστευτη κωλάρα της, αλλά το έκλεισε όταν του είπαμε την αλήθεια  :grin:
Κ4Β: Βάλια και Μαρία νταρντανοειδές κοπέλες μελαχρινές μακριά από τα γούστα μας, αποχωρήσαμε χωρίς 2η κουβέντα. Βασικά περίμενα να δω την Μαρίνα αλλά το πρόγραμμα είχε πάει περίπατο
Κ4: η μελαχρινή και πανέμορφη Άννα
Κων/πόλεως 92Α Η γνωστή σε όλους Πένυ όπου μας άνοιξε και την πόρτα, με ξέρετε λέει? Και οι πέτρες σε ξέρουνε Πένυ της απάντησα. Μόλις την είδε ο φίλος μας που του έκανε τα δικά της στο σαλόνι δεν άντεξε και μπήκε στο δωμάτιο και από τη καύλα του ξέχασε και να πληρώσει. Φυσικά πληρώσαμε στο τέλος. Η Πένυ τον έκανε άλογο αν και τον είχαμε προειδοποιήσει τι εστί Πένυ.
Ρώτησα την τσα2 ποιά δουλεύει στο 80 μας είπε η Κλαούντια και φυσικά δεν κάναμε τον κόπο καν να περάσουμε
Μ. Αλεξ 133 η Μαριάννα η μελαχρινή κοπέλα όμορφη πολύ υποσχέθηκα στον εαυτό μου να την τιμήσω μια εκ των ημερών.
Ακολούθησε ποτό και επιστροφή με τον Mpouzoklido για την 3η βάρδια στα:
Κ8Γ αριστερό, η ίδια με πριν
Κ8Γ δεξί..... Η Σούζη τσούζει του mpouzoklidou και το πολωνικό τανκς η Τζούλια, ετιμήθηκε ακολουθεί κριτική.
Κ6 η Ζέτα πάλι και προστέθηκε και η Ιρένα
Στα αρνητικά η τσα2 άπειρη δεν ήξερε πως να φερθεί αρκεί να πω πως μου άνοιξε την πόρτα 3 φορές πριν μπει η κοπέλα και την 3η και φαρμακερή με είδε να κάνω ντους με την τσαπου στο χέρι  :2funny:
Επίσης, το πρόγραμμα στα Κασσάνδρας είναι για τον πούτσο, καμία σχέση με τη πραγματικότητα, αφού ρε σεις δεν ισχύει γιατί το ανεβάζετε?

Ξεροχύνω με kerveras,που έκανε ανταπόκριση από το λατρεμένο Γκαζοχώρι,το οποίο έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές :sunglasses:

:rockon: :rockon: :rockon:

natasha srbija

Ιερόδουλη
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Like
0
ΚΑΛΙΜΕΡΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΣ ΥΙΑ 11/02/2013

ΘΗΣΕΩΣ 35

Πρωι ΡΟΜΙΝΑ
Απογευμα ΑΛΕΧΑΝΔΡΑ

ΚΑΤΕΧΑΚΗ 8
Πρωι ΤΖΟΖΕΦΙΝ
Απογευμα ΕΜΜΑΝΥΕΛΑ 

:smitten: :smitten: :smitten:

Συνημμένα

• fot.jpg
    fot.jpg
    244,5 KB · Εμφανίσεις: 40

manolkrit

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2012
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
1
Γνωριζει κανεις τιποτα για την νεα αφιξη του στουντιο12 Andriana?

lsh

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Κριτικές
75
Like
81
Πόντοι
306

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δυνατή ενημέρωση κέρβερα! :thumbsup:

lakis mamoulakis

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Οκτ 2012
Κριτικές
29
Like
2.083
Πόντοι
1.786

Κοιτα δεν ξερω ποια εννοεις, κι εμενα μου εχει τυχει να μπαινοβγαινει μια τσατσα στην βαρδια τησ Τζουλιας με αποκορυφωμα οταν ειχαμε τελειωσει και ντυνομουν με προφαση "να καθαρισει". Ε και η Τζουλια αρχισε να της την λεει. Εχω την εντυπωση οτι δεν ειναι απειρη αλλα το κανει επιτηδες επειδη ειχε κι ενα υφακι - και καλα δεν καταλαβα ποιο ειναι το προβλημα -.

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.314
Πόντοι
5.435
Κοιτα δεν ξερω ποια εννοεις, κι εμενα μου εχει τυχει να μπαινοβγαινει μια τσατσα στην βαρδια τησ Τζουλιας με αποκορυφωμα οταν ειχαμε τελειωσει και ντυνομουν με προφαση "να καθαρισει". Ε και η Τζουλια αρχισε να της την λεει. Εχω την εντυπωση οτι δεν ειναι απειρη αλλα το κανει επιτηδες επειδη ειχε κι ενα υφακι - και καλα δεν καταλαβα ποιο ειναι το προβλημα -.
από τις κινήσεις της κατάλαβα πως πρέπει να είναι καινούρια στο χώρο, τουλάχιστον εγώ δεν την έχω δει  :think:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom