- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.170
- Πόντοι
- 42.697
μηπως λες τη Μανταλένα;
Μπορεί..γενικά με τα ονόματα δεν τα πώ καλά...
μηπως λες τη Μανταλένα;
Παίδες ξέρει κανεις αν παίζει στη Λέλας η Σόνια σήμερα?
Ξέρει κανείς ????????????????????????????????????
εκει έιναι...αλλά δεν προλαβάινεις, στις 5 σχολάει.
Αυριο πάλι πρωινή
ρε παλλουκάρια, επειδή για να πω την αμαρτία μου βαριέμαι να ψάξω όλο το thread, η πρώην Σάσα απο Λέλας (σαν ΠΓΔΜ ακούστηκε,"πρώην Σάσα" )με τί όνομα κυκλοφοράει και που; Είμαι σίγουρος πως το έχω διαβάσει κάπου, αλλά δν μπορώ να το βρω.
ΑΛΛΑ και ολίγον τι ψυχασθενής και άρπα κόλλα στο δωμάτιο...
Με τις ώρες τις είναι...!!! κάποια βραδιά ειχα περάσει πολύ καλα στη λιοσίων με την Πάολα...και όλες τις υπόληπες φορές που πήγα μετά...έκλαψα το 30άρι...!!!! μάλλον έχει ψυχολογικά η γυναίκα(ρα)....
Thanks Zero. Ναι την θυμάμαι από Λέλας. Είχα κάποια συνεχόμενα καλά γαμήσια μαζί της, τόσο που έλεγα «ντάξει εδώ είμαστε, σταθερός πελάτης» και σε μια φάση μπήκε πολύ φορτωμένη με κάτι, αργούσα και εγώ να τελειώσω λόγω κούρασης, και με παράτησε σύξιλο!Θα την βρείς σαν "Πάολα" στην Βριλησσού 36 Δευτέρες απόγευμα αν θυμάμαι καλά.
Παιζει και στο Λιοσίων 278 αλλά δεν ξλέρω πότε.
Εχουμε ξαναπεί για αυτη...
Κορυφαίο μουνι, κωλάρα, κορμαρα, ΤΟ εκφυλο πρόσωπο, ΤΟ καλύτερο γλειψιμο αρχιδιων στην πιάτσα, ΑΛΛΑ και ολίγον τι ψυχασθενής και άρπα κόλλα στο δωμάτιο...
Οταν τα λεω εγω να με ακουτε.πηγα μελινα σερβιων μου πηρε την τελεια πιπα και τις μπαλες μεσα super !!!κραταει καλα ακομα μπραβο της!!!!