Χθεσινή απογευματινή επίσκεψη στο στούντιο 104 για να τιμήσω την πανέμορφη Λούσι! Μετ την κοπέλα είχαμε ξαναβρεθεί λίγο πριν τις γιορτές και μετά έφυγε λίγο για την πατρίδα της κ γω επέστρεψα στο στρατό... όταν είδα όμως ότι ξαναείναι στα προγράμματα δε χρειαζόμουν να το πολυσκεφθώ...έτσι λίγο μετά της 17:00 βρίσκομαι στο ευρύχωρο και ζεστό σαλόνι με την ευγενέστατη και φιλικότατη υπηρεσία κυρία πέτρα να μου γεμίζει μια κούπα με ζεστό γαλλικό καφέ...δεν είχε έρει ακόμα η λούσι οπότε περίμενα λίγο με την όμορφη νεφέλη, η οποία έχει ομορφύνει επικίνδυνα να μου κρατάει συντροφιά και να λέμε διάφορα...καταφθάνει μετά από λίγο κ η λούσι...Για όσους δεν την ξέρουν πρόκειται για ένα πολύ γλυκό κορίτσι, με το πιο πονηρό και γλυκό πρόσωπο που έχω συναντήσει, με ωραία μάτια κ βλέμμα και κορμί πολύ θυληκό. Φυσικό στήθος 3άρι, ωραίος πισινός και πανέμορφα πόδια και δαχτυλάκια βαμμένα σε μια σκούρα απόχρωση του καφέ. Δίνω το πορνοπαράβολο για φουλ πρόγραμμα(100 ευρώ) και ανεβαίνω στο δωμάτιο 3. Το δωμάτιο στην πένα καθαρισμένο και αρωματισμένο, καθαρά σεντόνια, σφραγισμένες πετσέτες και παντόφλες και εκπαιδευτικό πρόγραμμα στην τιβι. Μπαίνω για ντουσάκι και αρκετή αναμονή μέχρι να έρθει το κορίτσι(παρόλο που ήμουν ο πρώτος πελάτης)... Μετά από κάποια ώρα ακούω τα τακούνια της και ανοίγει την πόρτα...Φορούσε ένα ωραίο ροζ μαγιώ που τόνιζε το στήθος της...ήρθε κοντά μου, αρχίσαμε τα χάδια, τα φιλιά, τις αγκαλιές ενώ παράλληλα λέγαμε εν τάχει τα νέα μας...Ξεκίνημα με αναγνωριστικές πτήσεις στα κορμιά μας, εκατέρωθεν, φιλιά παντού, εγώ την ξάπλωσα ανάσκελα και ξεκίνησα την περίποιηση του θεσπέσιου κορμιού της...Πολύ απαλό δέρμα, μοσχομυριστό, το στήθος της με ενθουσίασε για μια ακόμη φορά, ωραίες ρώγες που ανταποκρίθηκαν και εκείνη να αναστενάζει διακριτικά...Κατέβηκα πιο χαμηλά, στην κοιλιά της και ακόμα πιο χαμηλά, στο υπέροχο αιδοίο της...Καθαρό, ξυρισμένο, μυρωδάτο, με ωραία κλειτορίδα, επικεντρώθηκα για αρκετά λεπτά και σιγά σιγά υγράνθηκε και εκείνη άρχισε να κουνάει τη λεκάνη της και να με καθοδηγεί. Σειρά για ανταπόδωση εκ μέρους της, με πολύ καλή χρήση της γλώσσας, το στοματικό βαθύ, αργό, αισθησιακό.....με κοίταζε πονηρά και τα κοπανήματα στη γλώσσα της αυξήσανε την ηδονή μου.
Πρώτη στάση το cowgirl όπου διήρκεσε πρωτόγνωρα πάαααρα πολυ καθώς κλίμα ήταν πολύ gfe, ήμαστε σφιχτά αγκαλιασμένοι, εγώ να περιποιούμαι και να γλύφω το υπέροχο στήθος της, να χουφτώνω το κωλαράκι της και κεινη γερμένη πάνω μου να ελέγχει ελαφρώς πως θέλει την είσοδο...ένιωθα πολύ όμορφα και με είχε συνεπάρει...επόμενη στάση το ιεραποστολικό, με πολύ πάθος, με φιλιά, αγκαλιές, χάδια στα μαλλιά της, εκείνη στο στήθος μου...παρατήρησα πάντως ότι ελαφρώς πονούσε και δυσανασχετούσε και τη ρώτησα γιατί, καθώς δεν ήθελα σε καμιά περίπτωση να την πονέσω και κείνη μου είπε ότι λόγω αποχής ένιωθε κάπως σφιχτή. Χαλάρωσα λίγο την ένταση, στηρίχθηκα στα γόνατά μου, έφερα τα ποδαράκια της ενωμένα μπροστά μου για να περιποιηθώ τα πατουσάκια της(ποδολαγνεία με τη λούσι είναι must μιας κ διαθέτει από τα πιο καλοσχηματισμένα δάχτυλα που έχω δει, ωραίο μικρό πατουσάκι) και μετά από αρκετό σφυροκόπημα κατέθεσα βαθιά στο αιδοίο της τα υγρά μου τρέμοντας από τη λύτρωση.
Η δεύτερη συνάντηση μου με τη Λόυσι κυμάνθηκε σε υψηλά επίπεδα, πολύ καλές υπηρεσίες και ακριβώς στο κλίμα που επιθυμούσα. Πρόκειται για πολύ όμορφη παρουσία η Λούσι, με συμπαθητικά ελληνικά οπότε και στην επικοινωνία δεν υπάρχει πρόβλημα, και είναι μια κοπέλα που στο δρόμο σίγουρα θα γύρναγες να την κοιτάξεις.
Άνεση χρόνου, δεν μας ενόχλησε κανείς, μουσικούλα σε χορευτικούς τόνους....(κριτική κανονική δεν ανεβάζω μιας και έγραψα για τη Λούσι κριτική πριν κανά 20ήμερο)...