Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (2 μέλη και 18 επισκέπτες)

kassandrasgirls

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Δεκ 2012
Like
0
[move] :)  :)  :)   15/01    :)  :)  :)[/move]

Κασσανδρας 3(κατω): Λάουρα - Λάουρα - Λουίζα
Κασσανδρας 3(πανω): Kλειστό - Kλειστό - Ναταλύ
Κασσανδρας 4(πανω): Κλειστό - Άννα - Άννα
Κασσανδρας 4Β(κατω): Λουίζα - Αμάντα - Αμάντα/Μαρίνα
Κασσανδρας 4Γ(κατω): Ζανέτ - Ρουσλάνα - Μαρία/Ρουσλάνα
Κασσανδρας 6:   Μελίνα - Μίκη - Κορίνα/Βάλια
Κασσανδρας 8Γ: Κλειστο - Ν.Άφιξη/Μαρία/Κορίνα/Σαμπρίνα - Τζούλια/Ελίζα

Βριλησσου 60(πανω): Κλειστό - Βάλια - Κορίνα

Θησεως 40(κατω): Πάολα/Ζωή - Έλενα/Έφη - Έλενα/Έφη

Σολωμου 32(ισογειο) Μπιανκα - Μπιανκα

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
738
Like
51.952
Πόντοι
36.618
[move] :)  :)  :)   15/01    :)  :)  :)[/move]

Κασσανδρας 3(κατω): Λάουρα - Λάουρα - Λουίζα
Κασσανδρας 3(πανω): Kλειστό - Kλειστό - Ναταλύ
Κασσανδρας 4(πανω): Κλειστό - Άννα - Άννα
Κασσανδρας 4Β(κατω): Λουίζα - Αμάντα - Αμάντα/Μαρίνα
Κασσανδρας 4Γ(κατω): Ζανέτ - Ρουσλάνα - Μαρία/Ρουσλάνα
Κασσανδρας 6:   Μελίνα - Μίκη - Κορίνα/Βάλια
Κασσανδρας 8Γ: Κλειστο - Ν.Άφιξη/Μαρία/Κορίνα/Βάλια - Τζούλια/Ελίζα

Βριλησσου 60(πανω): Κλειστό - Σαμπρίνα - Κορίνα

Θησεως 40(κατω): Πάολα/Ζωή - Έλενα/Έφη - Έλενα/Έφη

:rockon:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
Απογευματινή επίσκεψη στο Ιερά Οδός  66 όπου δούλευε η Αλίνα. Όμορφο κορίτσι, ξανθό με ωραίο πρόσωπο και σώμα petit, αδύνατο, γυμνασμένο, άσπρη επιδερμίδα, μικρό 2αρι στηθάκι και όμορφα πόδια και μικρό και καλοσχηματισμένο κωλαράκι. Γενικά μια κοπέλα μινιόν που ήθελα καιρό να περάσω μαζί της, αλλά οι συγκυρίες δεν ήταν ευνοικές. Σήμερα πέρασα στο δωμάτιο, όπου εμφανίστηκε με ένα καταπληκτικό fishnet και διχτυωτές ζαρτιέρες και άρχισε το...ματς...πολύ καλή συμμετοχή, δεκτική σε ότι της ζήτησα, εναλλαγές αρκετές στάσεων, φοβερά ευλίγιστη και καταπληκτικά ανοίγματα και στησίματα, δεν απέφευγε τη δυνατή διείσδυση...
Να αναφέρω ότι το δωμάτιο πολύ ωραίο, στρογγυλό κρεβάτι άνετο, καθρέφτης από πίσω, που κατά τη διάρκεια της συνεύρεσης έχεις πλήρη οπτική των τεκταινόμενων, σφραγισμένη πετσέτα και απαλός φωτισμός. Extra credit για τη μεγάλη λούτρινη άσπρη τίγρη πάνω στον καναπέ του δωματίου και για τις καταπληκτικές μουσικές επιλογές του Άντυ που ταιριάζουν για τη δημιουργία "ζεστού" κλίματος.... σκυλάδικα και  μπιτάκια no more...ήταν πολύ καλή κατάθεση και σίγουρα θα ξανατιμηθεί...λεπτομέρειες στην κριτική...(πάω για ύπνο...) :grin:

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26

Ημερολόγιο αεροδιαδρόμου σελίδα 30η

ΝΕΟΣ ολόφρεσκος χρόνος. ΝΩΠΕΣ οι αναμνήσεις από το 2012. ΝΟΤΙΟΣ τομέας της πόλης.

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 68: η Βιολέτα. Η ευγενική κυρία της υπηρεσίας την παρουσίασε σαν Ελληνίδα. Καστανά μακριά μαλλιά, συμπαθητικό πρόσωπο και σώμα που κρυβόταν από ένα ολόσωμο μαύρο μίνι φόρεμα.

ΚΑΡΕΑ 30: η Ρωξάνη. Νεαρή, με πολύ όμορφο πρόσωπο, σαν ολόλαμπρο αστέρι! Ψηλή, με πολύ ωραίο σώμα και καπούλια σαν χρυσοχαλινάτο άτι! Δυστυχώς με μεγάλο τατουάζ στη μέση της... Μεταγραφή από το Φυλής 59, για τη νότια πλευρά της πόλης.

ΜΠΟΥΖΙΑΝΗ 2: Κλειστό. Ώρα Ελλάδος, λίγο πριν τα μεσάνυχτα.

ΙΠΠΩΝΑΚΤΟΣ 14: η Εμμανουέλα. Αρκετά αδύνατη κοπέλα, κανονικού ύψους, με μακριά μαλλιά και κόκκινα εσώρουχα.

ΦΡΑΝΤΖΗ 47: Επίσης κλειστό.

ΗΛΙΑ ΗΛΙΟΥ 82: η Σύλβια. Ο κύριος της υπηρεσίας την παρουσίασε ως νέα εργαζόμενη, κάτι που συμφωνεί με το πολύ αμήχανο και σύντομο σαλονάρισμα της. Καστανά μαλλιά, ολόσωμο μίνι φόρεμα. Μεσαίο status.

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 5: η Ιωάννα. Όμορφη μελαχρινή, λιγάκι μπαμπάτσικη, ελαφρώς ψηλή, με ωραίο σώμα και πολύ λαχταριστό "πίσω σύστημα"!!!
Και η Μαρίνα. Topless σαλονάρισμα, με κανονικό πρόσωπο και ωραίο φυσικό στήθος.

ΘΗΣΕΩΣ 35: η Εύα. Ωραία καστανομάλλα, με δυνατό (πολύ δυνατό!) σημείο της τον εντυπωσιακό και πεταχτούλικο πισινούλη της!!!

ΘΗΣΕΩΣ 79: η Κλεοπάτρα. Μελαχρινή αδύνατη, με αδύνατο σουλούπι, αλλά με όμορφο μοντελέ κωλαράκι!

[size=14pt]Καλή "αγωνιστική" και εξωαγωνιστική χρονιά σε όλους!!!  ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2013[/size]

12 Studio 12

Sex Studio
Εγγρ.
11 Νοε 2011
Like
14
[size=20pt]Νέο στούντιο 12ο χλμ. Αθηνών-Θεσ/νίκης γέφυρα Λυκόβρυσης
MARGARITA[/size]

:lheel: :lheel: :lheel:

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.081
Πόντοι
4.130
Στο παρελθόν είχα γράψει αρνητικό σχόλιο για το βιβλιάριο υγείας της Αντρέα με αφορμή το γεγονός οτι παρουσίαζε φωτο κάποιους μήνες πριν. Θέλω να το ανακαλέσω και να ενημερώσω οτι η κοπέλα εχει βιβλιάριο πληρως ενημερωμένο που μου το έδειξε συμπεριλαμβανόμενης και της πρώτης σελίδας με τη φωτο. Και είναι απόλυτα κανονικό απο δημόσιο νοσοκομείο (Οπως πρέπει).

Ειναι απόλυτη επαγγελματίας και πρέπει να πω οτι η συμπεριφορά της με εντυπωσίσασε θετικά.

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
Στο παρελθόν είχα γράψει αρνητικό σχόλιο για το βιβλιάριο υγείας της Αντρέα με αφορμή το γεγονός οτι παρουσίαζε φωτο κάποιους μήνες πριν. Θέλω να το ανακαλέσω και να ενημερώσω οτι η κοπέλα εχει βιβλιάριο πληρως ενημερωμένο που μου το έδειξε συμπεριλαμβανόμενης και της πρώτης σελίδας με τη φωτο. Και είναι απόλυτα κανονικό απο δημόσιο νοσοκομείο (Οπως πρέπει).

Ειναι απόλυτη επαγγελματίας και πρέπει να πω οτι η συμπεριφορά της με εντυπωσίσασε θετικά.
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

lollydolly

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
1
KALIMERA!  :smitten: :smitten: :smitten:                                                             
PROGRAMMA GIA TRITI 15.01.2013.

*KATEXAKI 8:
11-20 DELIA  20-06 REBECCA

*THISEOS 35:
10-20 LILLY    20-06 BIANCA

litsa.com

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
42
[move] :)  :)  :)   16/01    :)  :)  :)[/move]

Κασσανδρας 3(κατω): Λαουρα - Λαουρα - Λουιζα
Κασσανδρας 3(πανω): Kλειστο - Κλειστο - Κλειστο
Κασσανδρας 4(πανω): Κλειστο - Άννα - Άννα
Κασσανδρας 4Β(κατω): Λουιζα - Αμαντα/Μαρινα - Μαρίνα/Αμαντα
Κασσανδρας 4Γ(κατω): Ζανετ - ρουσλανα - Ρουσλανα
Κασσανδρας 6: Μελινα - Βαλια/Μικη - Ιρενα/Βαλια
Κασσανδρας 8Γ: Κλειστο - Μαρια/Ν.Αφιξη/Ιρενα - Τζουλια/Μικη/Ελιζα

Βριλησσου 60(πανω): Κλειστό - Σαμπρινα - Κορινα

Θησεως 40(κατω): Ζωή/Πάολα - Παολα - Σοφία/Ελένη

siggrou144

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Μαΐ 2012
Like
0

Σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια όντως η Αντρέα αποτελεί ένα παράδειγμα προς μίμηση στα στούντιο μας και απο εδώ θα θέλαμε να την ευχαριστήσουμε γιατί τόσο καιρό η συνεργασία μαζί της είναι πραγματικά άψογη.Να είστε καλά όλοι και καλό βράδυ!!

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.699
Πόντοι
3.715
Κύριοι καλησπέρα,επειδή το τελευταίο διάστημα απέχω από τα στουντιάκια,(τα οποία και έχουμε τιμήσει την τριετία 2008-2011 με πολλές καταθέσεις....)και δεν έχω εικόνα...θα ήθελα αν έχει κάποιος εμπειρία από κάποια Ράνια -που σήμερα είναι στην Τριγγέτα ,στην βραδινή βάρδια- να μας δώσει τα "φώτα" του...διότι οι καιροί είναι δύσκολοι πλέον,για πειραματισμούς...
Ευχαριστώ

Την εξέτασα στα πεταχτά προ ημερών όπως έγραψα. Το μεγαλείο ήταν ότι στήθηκε στα 4 και μου αποκρίνεται πετώντας το κεφάλι της πάνω από τον ώμο της...''Έτσι θα με ξεπαρθενιάσεις;;''...αγριέψαμε!
Στο τέλος μου κάνει: ...θα το πω στον μπαμπά μου, ...ότι με βίασες.
Πέσανε γέλια, καλό τσιμπούκι.
Δε θα ξαναδοκιμάσω γιατί μου τη σπάνε τα τατουάζ και δεν είναι ο σωματότυπος που ψάχνω, όμως στη φάση που την πέτυχα καραγούσταρα και το έπαιξε για να πάω κι ένα βήμα πιο πέρα.

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
738
Like
51.952
Πόντοι
36.618
Την εξέτασα στα πεταχτά προ ημερών όπως έγραψα. Το μεγαλείο ήταν ότι στήθηκε στα 4 και μου αποκρίνεται πετώντας το κεφάλι της πάνω από τον ώμο της...''Έτσι θα με ξεπαρθενιάσεις;;''...αγριέψαμε!
Δε θα ξαναδοκιμάσω γιατί μου τη σπάνε τα τατουάζ και δεν είναι ο σωματότυπος που ψάχνω, όμως στη φάση που την πέτυχα καραγούσταρα και το έπαιξε για να πάω κι ένα βήμα πιο πέρα.

:grin:

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.086
Πόντοι
17.085
Ωραίος. Αν θες γράψε και στον κατάλογο.

12 Studio 12

Sex Studio
Εγγρ.
11 Νοε 2011
Like
14
[size=20pt]Νέο στούντιο 12ο χλμ. Αθηνών-Θεσ/νίκης γέφυρα Λυκόβρυσης
KAROLINA[/size]

:kissass: :kissass: :kissass:

lollydolly

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
1
KALIMERA! :smitten: :smitten: :smitten:                                                                 
PROGRAMMA GIA TETARTI 16.01.2013.

*KATEXAKI 8:
11-20 PAMELA  20-06 EMANUELLA

*THISEOS 35:
10-20 ELISSA    20-06 ROMINA

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
KALIMERA! :smitten: :smitten: :smitten:                                                                  

*THISEOS 35:
10-20 ELISSA    20-06 ROMINA
Ο διαμων του τυπογραφειου ξαναχτυπησε.
Μαλλον ΡΑΝΙΑ θα ηθελες να γραψεις.
Ετσι τουλαχιστον γραφει το banner.

Η ΡΟΜΙΝΑ  φαινεται στο Η. Πολυτεχνειου 37

;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom