Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

lollydolly

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
1
KALIMERA! KALI EVDOMADA!  :smitten: :smitten: :smitten:                                                   
PROGRAMMA GIA 14.01.2013.

*KATEXAKI 8:
11-20 ALESSANDRA  20-06 NIKOL

*THISEOS 35:
10-20 ANNA    20-06 EVA

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.013
Πόντοι
26.470
Επειδή το θέμα είναι "ενημέρωση για studio" και αυτή είναι και η βασική χρησιμότητα του site, θα ήθελα να συγχαρώ τον Μπαρούχο, τον Cheyenne και τον lagonisian για τις πραγματικά χρήσιμες αναρτήσεις τους και γενικά όσους "λιώνουν τις σόλες τους" για να είμαστε ενημερωμένοι. Τα υπόλοιπα δεν τα διαβάζω καν, καλά μια άποψη και ένας αντίλογος αλλά τελευταία κοντεύει να γίνει το site κοκορομαχίες μεταξύ ιδιοκτητών και πελατών. Έλεος.
καλησπέρα φίλε lsh...πάντα απολαμβάνω τις κριτικές και ενημερώσεις σου μιας και φαίνεσαι να σαι λογικός και συνειδητοποιημένος άνθρωπος...ποτέ με υπερβολές κια πάντα αντικειμενικός!!! και συ θεωρώ συγκαταλέγεσαι στους άξιους ενημερωτές και στα παιδιά που λίωνουν σόλες...οι εποχές είναι δύσκολες και η ενημέρωση είναι ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΗ!!!

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Χθεσινή απογευματινή επίσκεψη στο στούντιο 104 για να τιμήσω την πανέμορφη Λούσι! Μετ την κοπέλα είχαμε ξαναβρεθεί λίγο πριν τις γιορτές και μετά έφυγε λίγο για την πατρίδα της κ γω επέστρεψα στο στρατό... όταν είδα όμως ότι ξαναείναι στα προγράμματα δε χρειαζόμουν να το πολυσκεφθώ...έτσι λίγο μετά της 17:00 βρίσκομαι στο ευρύχωρο και ζεστό σαλόνι με την ευγενέστατη και φιλικότατη υπηρεσία κυρία πέτρα να μου γεμίζει μια κούπα με ζεστό γαλλικό καφέ...δεν είχε έρει ακόμα η λούσι οπότε περίμενα λίγο με την όμορφη νεφέλη, η οποία έχει ομορφύνει επικίνδυνα να μου κρατάει συντροφιά και να λέμε διάφορα...καταφθάνει μετά από λίγο κ η λούσι...Για όσους δεν την ξέρουν πρόκειται για ένα πολύ γλυκό κορίτσι, με το πιο πονηρό και γλυκό πρόσωπο που έχω συναντήσει, με ωραία μάτια κ βλέμμα και κορμί πολύ θυληκό. Φυσικό στήθος 3άρι, ωραίος πισινός και πανέμορφα πόδια και δαχτυλάκια βαμμένα σε μια σκούρα απόχρωση του καφέ. Δίνω το πορνοπαράβολο για φουλ πρόγραμμα(100 ευρώ) και ανεβαίνω στο δωμάτιο 3. Το δωμάτιο στην πένα καθαρισμένο και αρωματισμένο, καθαρά σεντόνια, σφραγισμένες πετσέτες και παντόφλες και εκπαιδευτικό πρόγραμμα στην τιβι. Μπαίνω για ντουσάκι και αρκετή αναμονή μέχρι να έρθει το κορίτσι(παρόλο που ήμουν ο πρώτος πελάτης)... Μετά από κάποια ώρα ακούω τα τακούνια της και ανοίγει την πόρτα...Φορούσε ένα ωραίο ροζ μαγιώ που τόνιζε το στήθος της...ήρθε κοντά μου, αρχίσαμε τα χάδια, τα φιλιά, τις αγκαλιές ενώ παράλληλα λέγαμε εν τάχει τα νέα μας...Ξεκίνημα με αναγνωριστικές πτήσεις στα κορμιά μας, εκατέρωθεν, φιλιά παντού, εγώ την ξάπλωσα ανάσκελα και ξεκίνησα την περίποιηση του θεσπέσιου κορμιού της...Πολύ απαλό δέρμα, μοσχομυριστό, το στήθος της με ενθουσίασε για μια ακόμη φορά, ωραίες ρώγες που ανταποκρίθηκαν και εκείνη να αναστενάζει διακριτικά...Κατέβηκα πιο χαμηλά, στην κοιλιά της και ακόμα πιο χαμηλά, στο υπέροχο αιδοίο της...Καθαρό, ξυρισμένο, μυρωδάτο, με ωραία κλειτορίδα, επικεντρώθηκα για αρκετά λεπτά και σιγά σιγά υγράνθηκε και εκείνη άρχισε να κουνάει τη λεκάνη της και να με καθοδηγεί. Σειρά για ανταπόδωση εκ μέρους της, με πολύ καλή χρήση της γλώσσας, το στοματικό βαθύ, αργό, αισθησιακό.....με κοίταζε πονηρά και τα κοπανήματα στη γλώσσα της αυξήσανε την ηδονή μου.
Πρώτη στάση το cowgirl όπου διήρκεσε πρωτόγνωρα πάαααρα πολυ καθώς κλίμα ήταν πολύ gfe, ήμαστε σφιχτά αγκαλιασμένοι, εγώ να περιποιούμαι και να γλύφω το υπέροχο στήθος της, να χουφτώνω το κωλαράκι της και κεινη γερμένη πάνω μου να ελέγχει ελαφρώς πως θέλει την είσοδο...ένιωθα πολύ όμορφα και με είχε συνεπάρει...επόμενη στάση το ιεραποστολικό, με πολύ πάθος, με φιλιά, αγκαλιές, χάδια στα μαλλιά της, εκείνη στο στήθος μου...παρατήρησα πάντως ότι ελαφρώς πονούσε και δυσανασχετούσε και τη ρώτησα γιατί, καθώς δεν ήθελα σε καμιά περίπτωση να την πονέσω και κείνη μου είπε ότι λόγω αποχής ένιωθε κάπως σφιχτή. Χαλάρωσα λίγο την ένταση, στηρίχθηκα στα γόνατά μου, έφερα τα ποδαράκια της ενωμένα μπροστά μου για να περιποιηθώ τα πατουσάκια της(ποδολαγνεία με τη λούσι είναι must μιας κ διαθέτει από τα πιο καλοσχηματισμένα δάχτυλα που έχω δει, ωραίο μικρό πατουσάκι) και μετά από αρκετό σφυροκόπημα κατέθεσα βαθιά στο αιδοίο της τα υγρά μου τρέμοντας από τη λύτρωση.
Η δεύτερη συνάντηση μου με τη Λόυσι κυμάνθηκε σε υψηλά επίπεδα, πολύ καλές υπηρεσίες και ακριβώς στο κλίμα που επιθυμούσα. Πρόκειται για πολύ όμορφη παρουσία η Λούσι, με συμπαθητικά ελληνικά οπότε και στην επικοινωνία δεν υπάρχει πρόβλημα, και είναι μια κοπέλα που στο δρόμο σίγουρα θα γύρναγες να την κοιτάξεις.
Άνεση χρόνου, δεν μας ενόχλησε κανείς, μουσικούλα σε χορευτικούς τόνους....(κριτική κανονική δεν ανεβάζω μιας και έγραψα για τη Λούσι κριτική πριν κανά 20ήμερο)...
Which are the timetables of Πέτρα; Όταν έρθω Αθήνα, θα της προτείνω το πρόγραμμα "μαλακία με την τσατσά". Επειδή πάντα μου άρεσαν τα παιχνίδια ρόλων, την ώρα που θα την παίζω, θα της δείχνω διάφορες φωτογραφίες από το Isle of Wight και θα της μιλάω Αγγλικά. Πέουνγκ. Κουλό ε;

exigusto

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2011
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά ξέρει κανείς τι έστι με μια κοντοπού.....μάυρα κοντα μαλλια όνομα Ερσα η κάππος έτσι στο Κωνσταντινουπολεως 92 στο πρώτο,ειχε απίστευτο βυζόμπαλο :tits2: και ωραίο όπισθεν  :fuck1:με μια φατσουλα GirlFriend αλλα μαλλον δεν ξερει ελληνικά.(αλβα..η...ρουμα μου φάνηκε) :think: :think:

siggrou144

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Μαΐ 2012
Like
0
καλημέρα και καλήε βδομάδα να χουμε...μια συμβουλή....γράφε με μικρά κ όχι με κεφαλαία....θα στα σβήσουν...
καλησπέρα φίλε lagonisian σε ευχαριστώ πολύ για την συμβουλή σου την ακολούθησα όπως διαπιστώνεις καλή εβδομάδα και σε σένα με δύναμη και υγεία.

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
741
Like
52.051
Πόντοι
36.988
Επειδή το θέμα είναι "ενημέρωση για studio" και αυτή είναι και η βασική χρησιμότητα του site, θα ήθελα να συγχαρώ τον Μπαρούχο, τον Cheyenne και τον lagonisian για τις πραγματικά χρήσιμες αναρτήσεις τους και γενικά όσους "λιώνουν τις σόλες τους" για να είμαστε ενημερωμένοι. Τα υπόλοιπα δεν τα διαβάζω καν, καλά μια άποψη και ένας αντίλογος αλλά τελευταία κοντεύει να γίνει το site κοκορομαχίες μεταξύ ιδιοκτητών και πελατών. Έλεος.

Όντως κοκορομαχίες...Να'σαι καλά,θα ακολουθήσουν κι'άλλες ενημερώσεις....

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
130
Πόντοι
4.065
Κύριοι καλησπέρα,επειδή το τελευταίο διάστημα απέχω από τα στουντιάκια,(τα οποία και έχουμε τιμήσει την τριετία 2008-2011 με πολλές καταθέσεις....)και δεν έχω εικόνα...θα ήθελα αν έχει κάποιος εμπειρία από κάποια Ράνια -που σήμερα είναι στην Τριγγέτα ,στην βραδινή βάρδια- να μας δώσει τα "φώτα" του...διότι οι καιροί είναι δύσκολοι πλέον,για πειραματισμούς...
Ευχαριστώ
Ορεξη να εχεις να διαβαζεις...
www.bourdela.com/sex/girl-reviews/girlname:%CE%A1%CE%AC%CE%BD%CE%B9%CE%B1/listingid:1391/]http://www.bourdela.com/sex/girl-reviews/girlname:%CE%A1%CE%AC%CE%BD%CE%B9%CE%B1/listingid:1391/[/url]

Errikos77

Μέγας
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
99
Like
5.186
Πόντοι
4.280

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
24
Πόντοι
2.127
Το κασσάνδρας σταμάτησε να βάζει πρόγραμμα?

lsh

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Κριτικές
75
Like
81
Πόντοι
306
Στο 4 (κάτω) από τις 17:00 είναι η Αμάντα. Έγινε επίσκεψη, αύριο θα ανέβει κριτική!

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
συμπληρωνω

την γνωρισαμε ως Δωρα στο φ69β.τιμηθηκε 2 φορες στη φυλης και αλλες 2 στο κατεχακη 8 μεχρι περσυ(πριν αλλαξει ιδιοκτητη).εμφανισιακα ηταν μου...ρα,αλλα η συμπεριφορα της μεσα κακη.μακαρι να αλλαξε τωρα που ξαναρθε

bart attack

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
20
Like
93
Πόντοι
11

μηπως ....λεω μηπως πρεπει να βγει μια χορηγεια στον συγκεκριμενο συναγωνιστη για να κανει αναμεταδοση σε ολα τa μπουρδελα-studio-οπου να ναι (τελος παντων)γιατι μετα απο μια τετοια περιγραφη δεν θελω να γαμησω με τιποτα...κλαιω απο τα γελια...να σαι καλα ρε man!!

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
741
Like
52.051
Πόντοι
36.988
συμπληρωνω

την γνωρισαμε ως Δωρα στο φ69β.τιμηθηκε 2 φορες στη φυλης και αλλες 2 στο κατεχακη 8 μεχρι περσυ(πριν αλλαξει ιδιοκτητη).εμφανισιακα ηταν μου...ρα,αλλα η συμπεριφορα της μεσα κακη.μακαρι να αλλαξε τωρα που ξαναρθε

Πλήρης ενημέρωση...Τι άλλο να πούμε...

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945

adriano69

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2010
Κριτικές
96
Like
803
Πόντοι
1.061
επειδη βαριεμαι να διαβαζω αντικρουομενες αποψεις μεταξυ πελατων-μαγαζιων να γραψω και γω κατι να αλλαξει το θεμα.

καταρχην φιλε piatsas ειχες δικιο για την ερατω,οποτε οφειλω να το ομολογησω γιατι την μπερδεψα με μια αλλη.

δευτερον στις τελευταιες τσαρκες μου εχω  :knockinb: δυο κοπελες που τις ειχα παρει απο παλια αλλα λογω αλλαγης μαλλιων και εμφανισης δεν το καταλαβα μεχρις ωτου μπηκα στο δωματιο και συζητησα μαζι τους οπου και καταλαβα οτι σε αλλο στουντιο ειχαμε ξαναβρεθει. ξενερωσα αλλα τι να κανεις αυτα εχει το χομπι μας... :-*

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
741
Like
52.051
Πόντοι
36.988
να πουμε οτι..... το πολυ καλο παλιο μελος spiderdom περνουσε πολυ καλα μαζι της(αν δε με απατα η μνημη μου).τι κουμπι της ειχε βρει, ειναι ενα θεμα... :dunno:

Ποιος ξέρει...Πάντως πρέπει να βελτιωθεί!

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
741
Like
52.051
Πόντοι
36.988
επειδη βαριεμαι να διαβαζω αντικρουομενες αποψεις μεταξυ πελατων-μαγαζιων να γραψω και γω κατι να αλλαξει το θεμα.

καταρχην φιλε piatsas ειχες δικιο για την ερατω,οποτε οφειλω να το ομολογησω γιατι την μπερδεψα με μια αλλη.

δευτερον στις τελευταιες τσαρκες μου εχω  :knockinb: δυο κοπελες που τις ειχα παρει απο παλια αλλα λογω αλλαγης μαλλιων και εμφανισης δεν το καταλαβα μεχρις ωτου μπηκα στο δωματιο και συζητησα μαζι τους οπου και καταλαβα οτι σε αλλο στουντιο ειχαμε ξαναβρεθει. ξενερωσα αλλα τι να κανεις αυτα εχει το χομπι μας... :-*

Το έχω πάθει κι'εγώ....Άστα να πάνε

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom