Α-Ω
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 4.873
- Πόντοι
- 3.715
Γνωριζει κανεις η Ζανετ απο Αριστοτελους 5 που βοσκει;
Αυτη με την ωραια κουπ ;)
έλα ντε...!
Γνωριζει κανεις η Ζανετ απο Αριστοτελους 5 που βοσκει;
καλησπερα και απο εμασ εδω και καιρο παρακολοθουμε μετα λυπησ μασ διαφορα σχολια που μονον σχολια δεν ειναι, ανηκουν στισ κακοηθειεσ και στα ανακριβη ψευδη, οτι ταχα μου ταχα μου εχουμε φωτορρυθμικα που κανουμε σηματα στισ κοπελλεσ για να βγουν απο το δωματιο -τωρα με την κριση και την αυξηση στα τιμολογια τησ δεη θα αναβουμε φωτιεσ και θα κανουμε σηματα καπνου -παρολα αυτα προσκαλουμε οποιον απο εσασ πιστευει και διακηρρυτει τετοιου ειδουσ ψεμματα να ερθει στα στουντιο μασ και να διαπιστωσει οτι τετοιο συστημα ουδεποτε υπηρξε στα εν λογω καταστηματα.από την τριγγετοαλυσίδα μονο ρομίνα και αντρέα!!!
εγω προσωπικα εχω περασει πολυ καλα και αρκετες φορες στα σπιτια σας...αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι καποιος μποερει να μην ειχε μεινει απολυτα οικανοπιημενος η' και απογοητευμενος απο τις υπηρεσιες σας!!!απο εσας περιμενα μια δηλωσει του τυπου μαθενουμε απο τα λαθει μας και οχι αυτην την αλλαζονια που μονο καλο δεν θα σας κανει!!!τι εχετε να πειτε λοιπον στο οτι εχετε ιδιεσ τιμες με το 2008-9-10-11-12??εσεις που σκεφτεςστε τον πελατη!!!!και παλι σας ξαναλεω κανεις αλανθατος και απο τα λαθοι γινομαστε καλυτεροι θεωριτικα...πολλα φιλια στο κατερινακι μου ....και καλη χρονια παντα καλοπροαιρετα!!
Αν εννοείς αυτή που πήδηξα στο στούντιο της οδού Κασσάνδρας 4Β (τίτλος κριτικής: Ζανέτ - άρωμα WC), κουβάλα μαζί σου και καμία κολόνια. Θα σου χρειαστεί.Γνωριζει κανεις η Ζανετ απο Αριστοτελους 5 που βοσκει;
να κανω μια διόρθωση προς αποφυγή παρεξηγησεων μιας κ γράφτηκε εκ παραδρομής, δεν τελείωσα στα πατουσακια της κοπέλας, αλλα γλυφωντας τα κ ενώ με "επαιζε" με τα χέρια της. Δηλαδή στα χέρια της....συγγνωμη για την παρανόηση...Μεσημεριανή επίσκεψη στο στούντιο στην Τριγγέτα 3 για να τιμήσω τη Ρομίνα...Κοκκινομάλλα πλέον, πράσινα μάτια υπέροχα, στήθος ενισχυμένο 4άρι με καλή δουλειά πάντως, γυμνασμένο σώμα και κώλος ποίημα...(καλά τι dna έχουν οι ρουμάνες..). Στα του αγώνα πολύ καλή, αρχίσαμε με εκατέρωθεν μασάζ, χαλαρωτικό, απαλό δέρμα, δέχτηκε τα χάδια και τις πιέσεις μου και αντίστοιχα κ γω απόλαυσα το δικό της...ξεκίνημα με ρουφήγματα, φιλιά στο σώμα μου, εγώ να παίζω με τις βυζάρες της, ωραίο footjob, έβαλε κρέμα στα πατουσάκια της και η αίσθηση κρύου με ζεστό ήταν πολύ ωραία. ωραία μαλακιά πατούσα, ωραία ίσια και βαμμένα νυχάκια σε ένα ουδέτερο άσπρο χρώμα, διήρκεσε αρκετά. πέρασμα προφυάκτικού, καλή πίπα, βαθιά και με αυξομειώσεις στο ρυθμό, δεν περιποιήθηκε τη γύρω περιοχή. Σειρά μου μετά, ωραίο αιδοίο, με παχιά μουνόχειλα και μοσχομυριστό. Στο σεξ άψογη, πολλές εναλλαγές στάσεων, πρωτότυπία στην εκτέλεση τους, δεν δυσανασχέτησε στιγμή και το τέλος με βρήκε μετά από 40μλεπτά στα πατουσάκια της να αφήνω τα υγράμου. Δεν μας ενόχλησαν, ούτε μουσικές κλπ. βέβαια στο φουλ πρόγραμμα όλα είναι άνετα...ευγενέστατη υπηρεσία, στούντιο ζεστό κ καθαρό...περισσότερες λεπτομέρειες στην κριτική που ακολουθεί...
[move]Ρομίνα [/move]Μεσημεριανή επίσκεψη στο στούντιο στην Τριγγέτα 3 για να τιμήσω τη Ρομίνα...Κοκκινομάλλα πλέον, πράσινα μάτια υπέροχα, στήθος ενισχυμένο 4άρι με καλή δουλειά πάντως, γυμνασμένο σώμα και κώλος ποίημα...(καλά τι dna έχουν οι ρουμάνες..). Στα του αγώνα πολύ καλή, αρχίσαμε με εκατέρωθεν μασάζ, χαλαρωτικό, απαλό δέρμα, δέχτηκε τα χάδια και τις πιέσεις μου και αντίστοιχα κ γω απόλαυσα το δικό της...ξεκίνημα με ρουφήγματα, φιλιά στο σώμα μου, εγώ να παίζω με τις βυζάρες της, ωραίο footjob, έβαλε κρέμα στα πατουσάκια της και η αίσθηση κρύου με ζεστό ήταν πολύ ωραία. ωραία μαλακιά πατούσα, ωραία ίσια και βαμμένα νυχάκια σε ένα ουδέτερο άσπρο χρώμα, διήρκεσε αρκετά. πέρασμα προφυάκτικού, καλή πίπα, βαθιά και με αυξομειώσεις στο ρυθμό, δεν περιποιήθηκε τη γύρω περιοχή. Σειρά μου μετά, ωραίο αιδοίο, με παχιά μουνόχειλα και μοσχομυριστό. Στο σεξ άψογη, πολλές εναλλαγές στάσεων, πρωτότυπία στην εκτέλεση τους, δεν δυσανασχέτησε στιγμή και το τέλος με βρήκε μετά από 40μλεπτά στα πατουσάκια της να αφήνω τα υγράμου. Δεν μας ενόχλησαν, ούτε μουσικές κλπ. βέβαια στο φουλ πρόγραμμα όλα είναι άνετα...ευγενέστατη υπηρεσία, στούντιο ζεστό κ καθαρό...περισσότερες λεπτομέρειες στην κριτική που ακολουθεί...
καλημερα φιλε μασ την αλαζονεια που την ειδεσ? εμεισ ειπαμε οτι δεν μπορει ο καθενασ να ισοπεδωνει τα παντα και οτι ειμαστε ανοικτοι σε σχολια που ειναι πραγματικα σχολια και οχι λασπολογιεσ.εγω προσωπικα εχω περασει πολυ καλα και αρκετες φορες στα σπιτια σας...αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι καποιος μποερει να μην ειχε μεινει απολυτα οικανοπιημενος η' και απογοητευμενος απο τις υπηρεσιες σας!!!απο εσας περιμενα μια δηλωσει του τυπου μαθενουμε απο τα λαθει μας και οχι αυτην την αλλαζονια που μονο καλο δεν θα σας κανει!!!τι εχετε να πειτε λοιπον στο οτι εχετε ιδιεσ τιμες με το 2008-9-10-11-12??εσεις που σκεφτεςστε τον πελατη!!!!και παλι σας ξαναλεω κανεις αλανθατος και απο τα λαθοι γινομαστε καλυτεροι θεωριτικα...πολλα φιλια στο κατερινακι μου ....και καλη χρονια παντα καλοπροαιρετα!!
Α ΡΕ ΤΟΝΙΝΟ911 ΠΑΛΙ ΣΕ ΝΤΕΝΤΕΚΤΙΒ ΠΕΣΑΜΕ.. :'( ΜΑ ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΑΤΟΙ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΕΔΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ FORUM ΤΡΙΓΥΡΙΖΟΥΝ? ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΠΟΙΟ ΣΤΥΛ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ... ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΝΑΛΩΝΕΣΤΕ ΠΟΣΑ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ Η ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΜΕ ΤΟ NICKNAME ΣΥΓΓΡΟΥ 144 ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΤΕ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΗΝ ΗΛΙΟΥΛΟΥΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΙΝΟΝΤΑΣ ΦΡΕΝΤΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ? ΣΑΣ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝΙΝΟ ΜΕ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΧΙΟΥΜΟΡ Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΠΡΟΑΙΡΕΣΗ... ;)Ποσα φυσικα προσωπα γραφουν με το nick siggrou144 ?
Το στυλ και η ορθογραφια ειναι μερα με νυχτα.....
Οχι, αλλη κοπελα ειναιΑν εννοείς αυτή που πήδηξα στο στούντιο της οδού Κασσάνδρας 4Β (τίτλος κριτικής: Ζανέτ - άρωμα WC), κουβάλα μαζί σου και καμία κολόνια. Θα σου χρειαστεί.
καλημέρα che!!!Οχι, αλλη κοπελα ειναι
;) ;) ;) ;) ;)
Ποιες προσφορές ισχύουν στο Κηφισού 30;