Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

siggrou144

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Μαΐ 2012
Like
0
από την τριγγετοαλυσίδα μονο ρομίνα και αντρέα!!! :rockon: :rockon:
καλησπερα και απο εμασ εδω και καιρο παρακολοθουμε μετα λυπησ μασ διαφορα σχολια που μονον σχολια δεν ειναι, ανηκουν στισ κακοηθειεσ και στα ανακριβη ψευδη, οτι ταχα μου ταχα μου εχουμε φωτορρυθμικα που κανουμε σηματα στισ κοπελλεσ για να βγουν απο το δωματιο -τωρα με την κριση και την αυξηση στα τιμολογια τησ δεη θα αναβουμε φωτιεσ και θα κανουμε σηματα καπνου -παρολα αυτα προσκαλουμε οποιον απο εσασ πιστευει και διακηρρυτει τετοιου ειδουσ ψεμματα να ερθει στα στουντιο μασ και να διαπιστωσει οτι τετοιο συστημα ουδεποτε υπηρξε στα εν λογω καταστηματα.
οσον αφορα για το αν ειμαστε μεσ την βρωμα και σε αθλιεσ συνθηκεσ ο κοσμοσ που μασ επισκεπτεται καθημερινα ξερει για το ποσο βαση δινουμε σε θεματα καθαριοτητασ και εξυπηρετησησ.
ειμαστε ανοικτοι σε οποιοδηποτε σχολιο αλλα να γνωριζουν οι διαφοροι προμοτορεσ οτι το σχολιο το πραγαμτικο φαινεται γιατι δεν περιεχει εμπαθεια και ανακριβειεσ οπωσ τα δικα τουσ σχολια.
καλο σαββατοβραδο.

bart attack

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
20
Like
93
Πόντοι
11
εγω προσωπικα εχω περασει πολυ καλα και αρκετες φορες στα σπιτια σας...αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι καποιος μποερει να μην ειχε μεινει απολυτα οικανοπιημενος η' και απογοητευμενος απο τις υπηρεσιες σας!!!απο εσας περιμενα μια δηλωσει του τυπου μαθενουμε απο τα λαθει μας και οχι αυτην την αλλαζονια που μονο καλο δεν θα σας κανει!!!τι εχετε να πειτε λοιπον στο οτι εχετε ιδιεσ τιμες με το 2008-9-10-11-12??εσεις που σκεφτεςστε τον πελατη!!!!και παλι σας ξαναλεω κανεις αλανθατος και απο τα λαθοι γινομαστε καλυτεροι θεωριτικα...πολλα φιλια στο κατερινακι μου ....και καλη χρονια παντα καλοπροαιρετα!!

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
52.000
Πόντοι
36.618
εγω προσωπικα εχω περασει πολυ καλα και αρκετες φορες στα σπιτια σας...αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι καποιος μποερει να μην ειχε μεινει απολυτα οικανοπιημενος η' και απογοητευμενος απο τις υπηρεσιες σας!!!απο εσας περιμενα μια δηλωσει του τυπου μαθενουμε απο τα λαθει μας και οχι αυτην την αλλαζονια που μονο καλο δεν θα σας κανει!!!τι εχετε να πειτε λοιπον στο οτι εχετε ιδιεσ τιμες με το 2008-9-10-11-12??εσεις που σκεφτεςστε τον πελατη!!!!και παλι σας ξαναλεω κανεις αλανθατος και απο τα λαθοι γινομαστε καλυτεροι θεωριτικα...πολλα φιλια στο κατερινακι μου ....και καλη χρονια παντα καλοπροαιρετα!!

:sunglasses:Έτσι είναι...

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
εβαλε η τζιοβαννα πρωην ρωξανα νεες φωτο..

πραγματικα το μακρι μαλλι την κανει κουκλαρα.. με το κοντο ηταν σαν 40αρα..

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Γνωριζει κανεις η Ζανετ απο Αριστοτελους 5 που βοσκει;
Αυτη με την ωραια κουπ ;)
Αν εννοείς αυτή που πήδηξα στο στούντιο της οδού Κασσάνδρας 4Β (τίτλος κριτικής: Ζανέτ - άρωμα WC), κουβάλα μαζί σου και καμία κολόνια. Θα σου χρειαστεί.

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Προτείνω από εδώ και στο εξής όλα τα στούντιο να εντάξουν στις υπηρεσίες τους το πρόγραμμα "μαλακία με την τσατσά". Ανάλογα με την ηλικία, τη σεξουαλική αύρα και τον πληθικό αριθμό των τρικ-τρικ της εκάστοτε τσατσάς, το εν λόγω πρόγραμμα να κοστίζει από 70 έως 130 ευρώ. Οι αρσενικές υπηρεσίες να απολυθούν και στη θέση τους να μπουν α-καπέλο με φούστες, ζαρτιέρες και πολυδιαθλαστικά χρυσά ριγκάκια. Πέουνγκ. Κουλό ε;

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Μεσημεριανή επίσκεψη στο στούντιο στην Τριγγέτα 3 για να τιμήσω τη Ρομίνα...Κοκκινομάλλα πλέον, πράσινα μάτια υπέροχα, στήθος ενισχυμένο 4άρι με καλή δουλειά πάντως, γυμνασμένο σώμα και κώλος ποίημα...(καλά τι dna έχουν οι ρουμάνες..). Στα του αγώνα πολύ καλή, αρχίσαμε με εκατέρωθεν μασάζ, χαλαρωτικό, απαλό δέρμα, δέχτηκε τα χάδια και τις πιέσεις μου και αντίστοιχα κ γω απόλαυσα το δικό της...ξεκίνημα με ρουφήγματα, φιλιά στο σώμα μου, εγώ να παίζω με τις βυζάρες της, ωραίο footjob, έβαλε κρέμα στα πατουσάκια της και η αίσθηση κρύου με ζεστό ήταν πολύ ωραία. ωραία μαλακιά πατούσα, ωραία ίσια και βαμμένα νυχάκια σε ένα ουδέτερο άσπρο χρώμα, διήρκεσε αρκετά. πέρασμα προφυάκτικού, καλή πίπα, βαθιά και με αυξομειώσεις στο ρυθμό, δεν περιποιήθηκε τη γύρω περιοχή. Σειρά μου μετά, ωραίο αιδοίο, με παχιά μουνόχειλα και μοσχομυριστό. Στο σεξ άψογη, πολλές εναλλαγές στάσεων, πρωτότυπία στην εκτέλεση τους, δεν δυσανασχέτησε στιγμή και το τέλος με βρήκε μετά από 40μλεπτά στα πατουσάκια της να αφήνω τα υγράμου. Δεν μας ενόχλησαν, ούτε μουσικές κλπ. βέβαια στο φουλ πρόγραμμα όλα είναι άνετα...ευγενέστατη υπηρεσία, στούντιο ζεστό κ καθαρό...περισσότερες λεπτομέρειες στην κριτική που ακολουθεί... :fuck1:
να κανω μια διόρθωση προς αποφυγή παρεξηγησεων μιας κ γράφτηκε εκ παραδρομής, δεν τελείωσα στα πατουσακια της κοπέλας, αλλα γλυφωντας τα κ ενώ με "επαιζε" με τα χέρια της. Δηλαδή στα χέρια της....συγγνωμη για την παρανόηση...

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
Μεσημεριανή επίσκεψη στο στούντιο στην Τριγγέτα 3 για να τιμήσω τη Ρομίνα...Κοκκινομάλλα πλέον, πράσινα μάτια υπέροχα, στήθος ενισχυμένο 4άρι με καλή δουλειά πάντως, γυμνασμένο σώμα και κώλος ποίημα...(καλά τι dna έχουν οι ρουμάνες..). Στα του αγώνα πολύ καλή, αρχίσαμε με εκατέρωθεν μασάζ, χαλαρωτικό, απαλό δέρμα, δέχτηκε τα χάδια και τις πιέσεις μου και αντίστοιχα κ γω απόλαυσα το δικό της...ξεκίνημα με ρουφήγματα, φιλιά στο σώμα μου, εγώ να παίζω με τις βυζάρες της, ωραίο footjob, έβαλε κρέμα στα πατουσάκια της και η αίσθηση κρύου με ζεστό ήταν πολύ ωραία. ωραία μαλακιά πατούσα, ωραία ίσια και βαμμένα νυχάκια σε ένα ουδέτερο άσπρο χρώμα, διήρκεσε αρκετά. πέρασμα προφυάκτικού, καλή πίπα, βαθιά και με αυξομειώσεις στο ρυθμό, δεν περιποιήθηκε τη γύρω περιοχή. Σειρά μου μετά, ωραίο αιδοίο, με παχιά μουνόχειλα και μοσχομυριστό. Στο σεξ άψογη, πολλές εναλλαγές στάσεων, πρωτότυπία στην εκτέλεση τους, δεν δυσανασχέτησε στιγμή και το τέλος με βρήκε μετά από 40μλεπτά στα πατουσάκια της να αφήνω τα υγράμου. Δεν μας ενόχλησαν, ούτε μουσικές κλπ. βέβαια στο φουλ πρόγραμμα όλα είναι άνετα...ευγενέστατη υπηρεσία, στούντιο ζεστό κ καθαρό...περισσότερες λεπτομέρειες στην κριτική που ακολουθεί... :fuck1:
[move]Ρομίνα  :tits2: :tits2: :tits2:[/move]

siggrou144

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Μαΐ 2012
Like
0
καλημερα φιλε μασ την αλαζονεια που την ειδεσ? εμεισ ειπαμε οτι δεν μπορει ο καθενασ να ισοπεδωνει τα παντα και οτι ειμαστε ανοικτοι σε σχολια που ειναι πραγματικα σχολια και οχι λασπολογιεσ.
εξαλλου καθε σχολιο που γραφεται και αναφερεται καποιο προβλημα με καποια κοπελλα γινεται συζητηση με την ιδια και αν οντωσ ειναι υπαρκτο ποροσπαθουμε να το αλλαξουμε το ιδιο ισχυει και σε παρατηρησεισ σχετικα με υπηρεσιεσ η παραλειψεισ που γινονται στα στουντιο το αλαθητο του παπα τησ ρωμησ δεν το διεκδικει κανενασ.
κατανοουμε οτι οι καιροι ειναι δυσκολοι και οτι τα χρηματα βγαινουν δυσκολα για να τα πετατε σε λανθασμενεσ επιλογεσ αλλα δεν θα ανεκτουμε και συμπεριφορεσ τυπου αορατου και τησ υπολοιπησ παρεασ που ισχυριζεται οτι τα μαγαζια ειναι βρωμικα και πρεπει να τα κλεισουμε ενω αυτοσ γραφει κριτικη για το θησεωσ 35 και την μελινα με ημερομηνια 23-01-2013 η επομενη κριτικη μαλλον θα ειναι στο αστρικο ετοσ 2150 :2funny: να μασ γραψει και αν θα εχουμε φυγει απο το μνημονιο:2funny:ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Καλημερα και πολλα  :-* :-* :-* :-* :-* !!!

911-Toninno

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
31
Like
1.086
Πόντοι
5.845
Ποσα φυσικα προσωπα γραφουν με το nick  siggrou144 ?

Το στυλ και η ορθογραφια ειναι μερα με νυχτα.....

siggrou144

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Μαΐ 2012
Like
0
Ποσα φυσικα προσωπα γραφουν με το nick  siggrou144 ?

Το στυλ και η ορθογραφια ειναι μερα με νυχτα.....
Α ΡΕ ΤΟΝΙΝΟ911 ΠΑΛΙ ΣΕ ΝΤΕΝΤΕΚΤΙΒ ΠΕΣΑΜΕ.. :'( :idiot: ΜΑ ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΑΤΟΙ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΕΔΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ FORUM ΤΡΙΓΥΡΙΖΟΥΝ? :think: ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΠΟΙΟ ΣΤΥΛ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ... :dancing: ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΝΑΛΩΝΕΣΤΕ ΠΟΣΑ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ Η ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΜΕ ΤΟ NICKNAME ΣΥΓΓΡΟΥ 144 ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΤΕ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΗΝ ΗΛΙΟΥΛΟΥΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΙΝΟΝΤΑΣ ΦΡΕΝΤΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ? ΣΑΣ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝΙΝΟ ΜΕ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΧΙΟΥΜΟΡ Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΠΡΟΑΙΡΕΣΗ... :cheesy: ;)

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Αν εννοείς αυτή που πήδηξα στο στούντιο της οδού Κασσάνδρας 4Β (τίτλος κριτικής: Ζανέτ - άρωμα WC), κουβάλα μαζί σου και καμία κολόνια. Θα σου χρειαστεί.
Οχι, αλλη κοπελα ειναι

;) ;) ;) ;) ;)

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
52.000
Πόντοι
36.618
Χθεσινό πέρασμα από τα παρακάτω studio:

Μεγάλου Αλεξάνδρου 133:Ρομπέρτα,εμφάνιση άνω του μετρίου με ομορφο σώμα και μέτριο στήθος.Εμφανίστηκε topless στο σαλόνι και αρκετά ευδιάθετη.Η ευγενέστατη υπηρεσία μας ενημέρωσε ότι μπορεί να γίνει και καλύτερη τιμή στα προγράμματα!
Κασσάνδρας 8Ελίζα,όμορφη σχετικά κοπέλα ούτε νταρντάνα ούτε αδύνατη και με αρκετό αέρα στο σαλονάρισμά της.Στο διπλανό η Βάλια και η Ζανέτ.Η Βάλια μελαχρινή γεμάτη κοπέλα και η Ζανέτ κοκκινομάλλα με όμορφο σώμα αλλά μου λείπει κάτι...  
Κασσάνδρας 3Δεν άνοιξαν,προφανώς η Λάουρα θα ήταν απασχολημένη...
Κασσάνδρας 3 πάνωΔύο κοπέλες στη βάρδια η Βίκυ και η Κορίνα.Η Βίκυ είναι σχετικά κοντούλα,ξανθιά και γεμάτη θα έλεγα.Η Κορίνα αδύνατη,μελαγχρινή κοπέλα πιο ευδιάθετη από τη Βίκυ.
Κασσάνδρας 6Η Ζέτα,εντυπωσιακή ξανθιά με όμορφο ενισχυμένο στήθος και ωραίο σετ εσωρούχων...
Κασσάνδρας 4ΓΝταίανα,μία από της όμορφες παρουσίες της βραδυάς,ξανθιά με όμορφο σώμα και στήθος.Να προσθέσω ότι την περιμέναμε αρκετή ώρα να κατέβει από το δωμάτιο καθώς ήταν με συναγωνιστή.....Καλό σημάδι για της υπηρεσίες της κοπέλας.
Κασσάνδρας 4ΒΜαρίνα και Αμάντα,δεν νομίζω ότι δεν γνωρίζει κανείς τις συγκεκριμένες κοπέλες...Η Μαρίνα μελαχρινή νταρντάνα με ενισχυμένο στήθος.Η Αμάντα ξανθούλα και μάλλον ελαφρά αδυνατισμένη από τη τελευταία φορά που είχα να τη δω.Και οι δύο ντυμένες στα μάυρα.
Κασσάνδρας 4Μαρία,μελαχρινή κοπέλα με αέρα στο σαλόνι αλλά με την Αννα δίπλα της δεν καταφέρνει και πολλά καθώς μονοπωλεί το ενδιαφέρον.
Κωνσταντινουπόλεως 92Α Κλαούντια,αδύνατη μελαχρινή παρουσία με όμορφο στήθος και προκλητικό σαλονάρισμα.
Ιερά οδός 66Μετά από αρκετή αναμονή,εμφανίστηκε η Αλίνα.Ξανθούλα,αδύνατη κοπέλα με μικρό σχετικά στήθος και όμορφα εσώρουχα
Κροκέων 6Η Σάντυ και η Τάσα.Ξανθιές και οι δύο, γνωστές και με άλλα ονόματα  που έχουν εργαστεί σε άλλα studio.Ενισχυμένο στήθος και οι δύο με σύντομο σαλονάρισμα.
Κηφισσού 30Δύο κοπέλες στη βάρδια η Μιρέλα και η Ξένια.Η Μιρέλα ξανθιά, κοντούλα θα έλεγα με πλούσιο στήθος σε κοινή θέα και με κάποια παραπάνω κιλάκια στη περιφέρεια.Η Ξένια γνωστή και από άλλα studio που έχει εργαστεί,ξανθιά με όμορφο στήθος και ντυμένη με λευκά εσώρουχα.Η υπηρεσία μας ενημέρωσε και για τις προσφορές που ισχύουν στη βραδυνή βάρδια του Σαββάτου!
Αντιόχειας 64Καρολάιν,μελαχρινή κοπέλα με πλούσιο στήθος και όμορφο σχετικά σώμα.Η υπηρεσία μου ανακοίνωσε και για πρόγραμμα των 30euro με στοματικό και μασάζ!
Θεσσαλονίκης 96Δύο κοπέλες στη βάρδια η Σελίνα και η Έλενα.Η πρώτη ξανθιά,ψιλή και αδύνατη σχετικά με τη τελευταία φορά που είχα να τη δω.Ντυμένη στα ροζ.Η Έλενα μελαχρινή με πλούσιο στήθος και με μάυρα εσώρουχα σε αντίθεση με τη λευκή επιδερμίδα της.
Studio 12Μαργαρίτα,μελαχρινή νταρντάνα με πλούσιο στήθος και ωραία περιφέρεια.Η εμφάνιση της στο σαλόνι αρκετά σέξυ καθώς φορούσε ένα διαφανές κολαν.Η Αφροδίτη γνωστή σε πολλούς,ξανθούλα με εμφάνιση κοντά στο μέτριο ντυμένη στα μάυρα και με τις γνωστές επιδόσεις της στο δωμάτιο που ισοφαρίζουν την εμφάνιση.
Τατοίου 71Ινα και Σάρα.Η πρώτη γνωστή σε αρκετούς για τις υπηρεσίες της και για τον  :kissass:Η δεύτερη μαλαχρινή αδύνατη κοπέλα,κοντά στην Ίνα όμως....
Βριλησσού 46Η Βαλεντίνα η γνωστή ξανθούλα με μικρό σχετικά στήθος και αδύνατο σώμα.
Βριλησσού 36Λίζα,μελαχρινή αδύνατη κοπέλα με όμορφο σώμα.Στη θέση της Πένυς όμως δεν έχει και πολλές πιθανότητες...

lollydolly

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
1
KALIMERA! :smitten: :smitten: :smitten:                                                           
PROGRAMMA GIA KIRIAKI 13.01.2013.

*KATEXAKI 8:
11-20 RANIA  20-06 BIANKA

*THISEOS 35:
10-20 ALESSANDRA    20-06 VICTORIA

adriano69

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2010
Κριτικές
96
Like
803
Πόντοι
1.061
συντομη τσαρκα πρωινη κυριακης

πειραιως 193 αναστασια: κουγκαρ μεγαλης ηλικιας
ιεροφαντων 9: τζινα:  νεα κοπελα μα τι κοπελα μαυρη χοντρη και ασχημη ψαχνει για κασκαντερ..
τατοιου 71: μιχαελλα : πιτσιρικα μελαχροινη ρουμανα με γλυκο προσωπο αλλα τροφαντη περιφερεια.
τατοιου 58 κατω: μελινα : μελαχροινη πιτσιρικα μετριο υψος αλλα γενικα αδιαφορη παρουσια

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
52.000
Πόντοι
36.618
Ποιες προσφορές ισχύουν στο Κηφισού 30;

Το φουλ πρόγραμμα από 100 χθές στα 70 και στο απλό πρόγραμμα γίνεται καλύτερη τιμή.Τώρα η υπηρεσία ανακοίνωσε κι'άλλες προσφορές δυστυχώς δεν τα θυμάμαι όλα :think:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom