Μεσημεριανή επίσκεψη στο στούντιο στην Τριγγέτα 3 για να τιμήσω τη Ρομίνα...Κοκκινομάλλα πλέον, πράσινα μάτια υπέροχα, στήθος ενισχυμένο 4άρι με καλή δουλειά πάντως, γυμνασμένο σώμα και κώλος ποίημα...(καλά τι dna έχουν οι ρουμάνες..). Στα του αγώνα πολύ καλή, αρχίσαμε με εκατέρωθεν μασάζ, χαλαρωτικό, απαλό δέρμα, δέχτηκε τα χάδια και τις πιέσεις μου και αντίστοιχα κ γω απόλαυσα το δικό της...ξεκίνημα με ρουφήγματα, φιλιά στο σώμα μου, εγώ να παίζω με τις βυζάρες της, ωραίο footjob, έβαλε κρέμα στα πατουσάκια της και η αίσθηση κρύου με ζεστό ήταν πολύ ωραία. ωραία μαλακιά πατούσα, ωραία ίσια και βαμμένα νυχάκια σε ένα ουδέτερο άσπρο χρώμα, διήρκεσε αρκετά. πέρασμα προφυάκτικού, καλή πίπα, βαθιά και με αυξομειώσεις στο ρυθμό, δεν περιποιήθηκε τη γύρω περιοχή. Σειρά μου μετά, ωραίο αιδοίο, με παχιά μουνόχειλα και μοσχομυριστό. Στο σεξ άψογη, πολλές εναλλαγές στάσεων, πρωτότυπία στην εκτέλεση τους, δεν δυσανασχέτησε στιγμή και το τέλος με βρήκε μετά από 40μλεπτά στα πατουσάκια της να αφήνω τα υγράμου. Δεν μας ενόχλησαν, ούτε μουσικές κλπ. βέβαια στο φουλ πρόγραμμα όλα είναι άνετα...ευγενέστατη υπηρεσία, στούντιο ζεστό κ καθαρό...περισσότερες λεπτομέρειες στην κριτική που ακολουθεί...