Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

bart attack

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
20
Like
93
Πόντοι
11
Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
52.000
Πόντοι
36.618
για αυτο ρωτησα για τισ αλλες που δεν εχει και μηπως ηξερε κανεις το πραγγραμα τους αν το περιεχουν....αν ξερεις τιποτα για σημερα καλο θα ητανε!!

Σήμερα δεν ξέρω κάτι.Μόνο ότι βλέπεις απ'τα προγράμματα.θα πρότεινα να κάνεις μία τσάρκα μπορεί να δεις τίποτα ενδιαφέρον..... ;)

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
καλησπερα ξερει καποιος να μ πει τι εστι eva που δουλευει σημερα θησεως 35.... ???? εχει κανει κανεις τεστ ντραιβ??
ευχαριστω
Test drive δεν εχω κανει.
Την εχω δει σε τσαρκα στο συγγρου 144.

Ομορφη κοπελα, αλλα ενα γεγονος μου εκανε αρνητικη εντυπωση 9εμενα τουλαχιστον0.

Την περιμεναμε να βγει απο το δωαμτιο για να την δουμε στο σαλονι.
Βγηκε και πηγε απ΄αυθειας στο επομενο δωματιο που περιενε ο επομενος, χωρις να απει να πλυθει/φρεσκαριστει λγο.

Ειναι καποιες λεπτομεριες που κανουν την διαφορα.......

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
για αυτο ρωτησα για τισ αλλες που δεν εχει και μηπως ηξερε κανεις το πραγγραμα τους αν το περιεχουν....αν ξερεις τιποτα για σημερα καλο θα ητανε!!
Η Μαρινα, η Ιρενα, η Βάλια και η Μικυ προσφερουν πρωκτικο προγραμμα στον ομιλο Κασσναδρας, οπως και η Τζουλια που ανεφερε ο Βασίλης.
Για την Νικολετα δεν ειμαι απολυτα σιγουρος.

deedee

Νέο Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Μια φορα πηρα και εγω τιν ευα βρομαγε ιδροτιλα και εφαγα τρελο ξενερομα.......λιγο βρομιαρα μου σκαει και εμενα....

aoratos13

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Η Μαρινα, η Ιρενα, η Βάλια και η Μικυ προσφερουν πρωκτικο προγραμμα στον ομιλο Κασσναδρας, οπως και η Τζουλια που ανεφερε ο Βασίλης.
Για την Νικολετα δεν ειμαι απολυτα σιγουρος.
η νικολετα δν κανει πρωκτικο...

aoratos13

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Test drive δεν εχω κανει.
Την εχω δει σε τσαρκα στο συγγρου 144.

Ομορφη κοπελα, αλλα ενα γεγονος μου εκανε αρνητικη εντυπωση 9εμενα τουλαχιστον0.

Την περιμεναμε να βγει απο το δωαμτιο για να την δουμε στο σαλονι.
Βγηκε και πηγε απ΄αυθειας στο επομενο δωματιο που περιενε ο επομενος, χωρις να απει να πλυθει/φρεσκαριστει λγο.

Ειναι καποιες λεπτομεριες που κανουν την διαφορα.......
κ ειναι πολυ σημαντικα αυτα π κανουν την διαφορα σ ευχαριστω πολυ ...

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.886
Πόντοι
3.715
προ ημερών έριξα τρελό γέλιο με Ράνια στο Σ144. Έχει μια καλή άποψη χιούμορ η Σαλονικιά.
Το πρόγραμμα τους άλλα αντί άλλων...Μπιάνκα έγραφαν, Ράνια δούλευε...
Τεσπα, ήμουν καυλωμένος και γαμούσα και τσατσά και τσάτσο και τσατσάκια εκείνη τη στιγμή, την είδα, την είχα και άχτι από όταν δούλευε βορειότερα...μπήκα.
Καλή η πίπα με το μαγουλωτό μπλοπ. Έχει ενδιαφέρον και το βαθύ της λαρύγγι που το δουλεύει.
Εμφανισιακώς δεν είναι της αρεσκείας μου, αλλά κέρδισε στις εντυπώσεις στο καλαφάτισμα.

12 Studio 12

Sex Studio
Εγγρ.
11 Νοε 2011
Like
24
[size=20pt]Νέο στούντιο 12ο χλμ. Αθηνών-Θεσ/νίκης γέφυρα Λυκόβρυσης
SONIA[/size]
:fuck2: :fuck2: :fuck2:

:tits2: :tits2: :tits2:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.526
Πόντοι
26.470
Χθεσινοβραδινή  επίσκεψη στην Άννα στο Κασσάνδρας 4α, σχεδόν ένα χρόνο μετά την πρώτη "γνωριμία" μας. Παραμένει κορυφαία επιλογή, πολύ γλυκιά, σέξυ πανέμορφη με τα μαύρα μακριά μαλλια της, ωραίο φυσικο 2αρι στηθακι, ωραίος κωλος κ πόδια. Φουλ gfe, φιλία παντού, γλυψιματα, ωραία πίπα, βαθιά, υγρή, καραμελωμα πολύ ωραίο, στο σεξ παθιαρα κ με ερωτολογα!! Περασα ΥΠΕΡΟΧΑ!!! :rockon:

lollydolly

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
1
KALIMERA!  :smitten: :smitten: :smitten:                                                       
PROGRAMMA GIA SAVVATO 12.01.2013.

*KATEXAKI 8:
11-20 LILLY  20-06 EVA

*THISEOS 35:
10-20 MELINA    20-06 EMANUELLA

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.526
Πόντοι
26.470
Μεσημεριανή επίσκεψη στο στούντιο στην Τριγγέτα 3 για να τιμήσω τη Ρομίνα...Κοκκινομάλλα πλέον, πράσινα μάτια υπέροχα, στήθος ενισχυμένο 4άρι με καλή δουλειά πάντως, γυμνασμένο σώμα και κώλος ποίημα...(καλά τι dna έχουν οι ρουμάνες..). Στα του αγώνα πολύ καλή, αρχίσαμε με εκατέρωθεν μασάζ, χαλαρωτικό, απαλό δέρμα, δέχτηκε τα χάδια και τις πιέσεις μου και αντίστοιχα κ γω απόλαυσα το δικό της...ξεκίνημα με ρουφήγματα, φιλιά στο σώμα μου, εγώ να παίζω με τις βυζάρες της, ωραίο footjob, έβαλε κρέμα στα πατουσάκια της και η αίσθηση κρύου με ζεστό ήταν πολύ ωραία. ωραία μαλακιά πατούσα, ωραία ίσια και βαμμένα νυχάκια σε ένα ουδέτερο άσπρο χρώμα, διήρκεσε αρκετά. πέρασμα προφυάκτικού, καλή πίπα, βαθιά και με αυξομειώσεις στο ρυθμό, δεν περιποιήθηκε τη γύρω περιοχή. Σειρά μου μετά, ωραίο αιδοίο, με παχιά μουνόχειλα και μοσχομυριστό. Στο σεξ άψογη, πολλές εναλλαγές στάσεων, πρωτότυπία στην εκτέλεση τους, δεν δυσανασχέτησε στιγμή και το τέλος με βρήκε μετά από 40μλεπτά στα πατουσάκια της να αφήνω τα υγράμου. Δεν μας ενόχλησαν, ούτε μουσικές κλπ. βέβαια στο φουλ πρόγραμμα όλα είναι άνετα...ευγενέστατη υπηρεσία, στούντιο ζεστό κ καθαρό...περισσότερες λεπτομέρειες στην κριτική που ακολουθεί... :fuck1:

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
52.000
Πόντοι
36.618
Μεσημεριανή επίσκεψη στο στούντιο στην Τριγγέτα 3 για να τιμήσω τη Ρομίνα...Κοκκινομάλλα πλέον, πράσινα μάτια υπέροχα, στήθος ενισχυμένο 4άρι με καλή δουλειά πάντως, γυμνασμένο σώμα και κώλος ποίημα...(καλά τι dna έχουν οι ρουμάνες..). Στα του αγώνα πολύ καλή, αρχίσαμε με εκατέρωθεν μασάζ, χαλαρωτικό, απαλό δέρμα, δέχτηκε τα χάδια και τις πιέσεις μου και αντίστοιχα κ γω απόλαυσα το δικό της...ξεκίνημα με ρουφήγματα, φιλιά στο σώμα μου, εγώ να παίζω με τις βυζάρες της, ωραίο footjob, έβαλε κρέμα στα πατουσάκια της και η αίσθηση κρύου με ζεστό ήταν πολύ ωραία. ωραία μαλακιά πατούσα, ωραία ίσια και βαμμένα νυχάκια σε ένα ουδέτερο άσπρο χρώμα, διήρκεσε αρκετά. πέρασμα προφυάκτικού, καλή πίπα, βαθιά και με αυξομειώσεις στο ρυθμό, δεν περιποιήθηκε τη γύρω περιοχή. Σειρά μου μετά, ωραίο αιδοίο, με παχιά μουνόχειλα και μοσχομυριστό. Στο σεξ άψογη, πολλές εναλλαγές στάσεων, πρωτότυπία στην εκτέλεση τους, δεν δυσανασχέτησε στιγμή και το τέλος με βρήκε μετά από 40μλεπτά στα πατουσάκια της να αφήνω τα υγράμου. Δεν μας ενόχλησαν, ούτε μουσικές κλπ. βέβαια στο φουλ πρόγραμμα όλα είναι άνετα...ευγενέστατη υπηρεσία, στούντιο ζεστό κ καθαρό...περισσότερες λεπτομέρειες στην κριτική που ακολουθεί... :fuck1:

Η Ρομίνα είναι απ'τις καλές επιλογές....

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.242
Πόντοι
2.310
Εγώ πάλι προτιμώ άλλη και όχι τα favorites σας. Αλλά ο καθένας μας έχει τα γούστα του.

Επισκέπτης
Γνωριζει κανεις η Ζανετ απο Αριστοτελους 5 που βοσκει;
Αυτη με την ωραια κουπ ;)

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom