Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

Errikos77

Μέγας
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
99
Like
5.186
Πόντοι
4.280
χτεσινη καταδρομικη με μεγα συναγωνιστη κεφαλληνιας 75 δεν μας ανοιξαν οπως κ στο ιωαννινων5
κασσανδρας 4 η αννα
κασσανδρας 4β η καυλωμενη παντα με τη ζετα
κροκεων6 η τζιοβαννα
βριλησου36 λιζα κ μια αλλη δεν θυμαμαι το ονομα της
βριλησου36α ιζαμπελλα

manolisandrianos

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Μαγκες ποτε γυρναει Καρολινα εχω και κατι φιλους που θελουν να πανε και με ρωτανε συνεχεια επισης η βικυ ποτε ειναι ξανα δεν βλεπω στο προγραμμα.

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.110
Πόντοι
4.130
Παιδια καλησπέρα!για μιλφ σε μπουρδελο ή στουντιο στην Αθηνα κάποια πρόταση?
Αμα είσαι νότια Λαουρα στο Sensuality. Επίσης υψηλό επίπεδο. Δεν είναι ακριβως milf αλλά δεν είναι πιτσιρίκα αν αυτό θέλεις. Και χρονικά πολύ καλύτερη.

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.110
Πόντοι
4.130
αλλά σου δείχνει την κουτοπονηριά τους, να μην πω τίποτε άλλο. Η κοπέλα δεν ήθελε φωτογραφίες και σου λέει δεν βαριέσαι θα έχω τέτοιο μωρό και δεν θα το δείχνω βάλε μια άλλη...Τέλος πάντων...

Κύριοι των studio καταλάβετε το. Έχετε επιχειρήσεις που μπορούν να γίνουν επικερδείς αρκεί να είστε λίγο επαγγελματίες και να φύγετε από την λογική του νταβατζή, ανοίγω όποτε γουστάρω, βρίζω πελάτες γιατί μου έκαναν κακή κριτική, βάζω ψεύτικες φώτο, οι υπηρεσίες μου ειρωνεύονται όσους δεν περνάνε κ.λπ. κ.λπ. Δείτε τα μαγαζιά σας σας εμπορικές επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών και να είστε σίγουροι ότι δεν θα χάσετε, υπάρχει κόσμος που είναι διατεθειμένος να διαθέσει σε  εσάς και τις επιχειρήσεις σας τα (λιγοστά του πλέον) χρήματα αρκετά συχνά. Η πίτα μίκρυνε και δεν θα επιβιώσουν όλοι. Την ίδια στιγμή που κάποιοι βαράτε μύγες (το καταλαβαίνουμε πλέον από τα παρακάλια που σε κυνηγάνε μέχρι την σκάλα) κάποιοι άλλοι δεν προλαβαίνουν. Προβληματιστείτε.  Εμείς θέλουμε να υπάρχουν πολλά μαγαζιά για να υπάρχει ανταγωνιστικότητα. Αν εσείς δεν θέλετε να συνετιστείτε θα μείνουμε με τα λίγα καλά που θα απομείνουν.

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

lsh

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Κριτικές
75
Like
81
Πόντοι
306
Μαγκες ποτε γυρναει Καρολινα εχω και κατι φιλους που θελουν να πανε και με ρωτανε συνεχεια επισης η βικυ ποτε ειναι ξανα δεν βλεπω στο προγραμμα.

Για την Βίκη δεν γνωρίζω κάτι, για την Καρολίνα είχα ρωτήσει και μου είχαν πει κατά πάσα πιθανότητα από την ερχόμενη εβδομάδα

kopaskk

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
61
Like
649
Πόντοι
3.295
αλλά σου δείχνει την κουτοπονηριά τους, να μην πω τίποτε άλλο. Η κοπέλα δεν ήθελε φωτογραφίες και σου λέει δεν βαριέσαι θα έχω τέτοιο μωρό και δεν θα το δείχνω βάλε μια άλλη...Τέλος πάντων...

Κύριοι των studio καταλάβετε το. Έχετε επιχειρήσεις που μπορούν να γίνουν επικερδείς αρκεί να είστε λίγο επαγγελματίες και να φύγετε από την λογική του νταβατζή, ανοίγω όποτε γουστάρω, βρίζω πελάτες γιατί μου έκαναν κακή κριτική, βάζω ψεύτικες φώτο, οι υπηρεσίες μου ειρωνεύονται όσους δεν περνάνε κ.λπ. κ.λπ. Δείτε τα μαγαζιά σας σας εμπορικές επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών και να είστε σίγουροι ότι δεν θα χάσετε, υπάρχει κόσμος που είναι διατεθειμένος να διαθέσει σε  εσάς και τις επιχειρήσεις σας τα (λιγοστά του πλέον) χρήματα αρκετά συχνά. Η πίτα μίκρυνε και δεν θα επιβιώσουν όλοι. Την ίδια στιγμή που κάποιοι βαράτε μύγες (το καταλαβαίνουμε πλέον από τα παρακάλια που σε κυνηγάνε μέχρι την σκάλα) κάποιοι άλλοι δεν προλαβαίνουν. Προβληματιστείτε.  Εμείς θέλουμε να υπάρχουν πολλά μαγαζιά για να υπάρχει ανταγωνιστικότητα. Αν εσείς δεν θέλετε να συνετιστείτε θα μείνουμε με τα λίγα καλά που θα απομείνουν.

Πολύ σωστά τα λες ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640

Πες τα...

lollydolly

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
1
KALIMERA! :smitten: :smitten: :smitten:                                                 
PROGRAMMA GIA TETARTI 09.01.2013.

*KATEXAKI 8:
11-20 IMAN    20-06 ALESSANDRA

*THISEOS 35:
10-20 RANIA    20-06 EVA 

aoratos13

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
καλησπερα ξερει καποιος να μ πει τι εστι eva που δουλευει σημερα θησεως 35.... ???? εχει κανει κανεις τεστ ντραιβ??
ευχαριστω

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
52.000
Πόντοι
36.618

Σε πρόσφατη επίσκεψη μου απ'ότι ενημερώθηκα θα επιστρέψουν και οι δύο σε δύο εβδομάδες.... ;)

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
οντως πολυ classy και ομορφη η Βικυ αλλα εχουμε να τη δουμε σε βάρδια πολλες εβδομαδες.
γιατι μας τη διαφημιζεται τοτε? μηπως κανει βαρδιες στα αλλα μαγαζια του ομιλου (Πιπινου 118, Αριστομενους 72)?
Λείπει στην πατρίδα της  ;)

bart attack

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
20
Like
93
Πόντοι
11
δωστε μια βοηθεια για ενα καλο κωλαρακι απο κασσανδρας μερια που το εχω και κοντα!!!

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
52.000
Πόντοι
36.618

bart attack

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
20
Like
93
Πόντοι
11
ευχαριστω ρε man γιατι δεν εχει φοτο σε μερικα κοριτσια και το εχω χασει το θεμα!!!

12 Studio 12

Sex Studio
Εγγρ.
11 Νοε 2011
Like
24
[size=20pt]Νέο στούντιο 12ο χλμ. Αθηνών-Θεσ/νίκης γέφυρα Λυκόβρυσης
MARIZA[/size]

:tits2: :tits2: :tits2:

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.110
Πόντοι
4.130
Τη Ρομίνα την κλωνοποιήσαν οι Γερμανοί ....
Πρωί εμφανίζεται και στο Ισμήνης 2 και στο Θησέως 35 .....

Ετσι είναι!! Εχουν πολλές αλλά Ρομίνα .....ΜΙΑ!!

Να ο Κράχτης, που είναι ο Κράχτης?

lollydolly

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
1
KALIMERA!  :smitten: :smitten: :smitten:                                                   
PROGRAMMA GIA PEMPTI 10.01.2013.

*KATEXAKI 8:
11-20 ANDREA  20-06 NIKOL

*THISEOS 35:
10-20 ROMINA    20-06 PAMELA

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom