αλλά σου δείχνει την κουτοπονηριά τους, να μην πω τίποτε άλλο. Η κοπέλα δεν ήθελε φωτογραφίες και σου λέει δεν βαριέσαι θα έχω τέτοιο μωρό και δεν θα το δείχνω βάλε μια άλλη...Τέλος πάντων...
Κύριοι των studio καταλάβετε το. Έχετε επιχειρήσεις που μπορούν να γίνουν επικερδείς αρκεί να είστε λίγο επαγγελματίες και να φύγετε από την λογική του νταβατζή, ανοίγω όποτε γουστάρω, βρίζω πελάτες γιατί μου έκαναν κακή κριτική, βάζω ψεύτικες φώτο, οι υπηρεσίες μου ειρωνεύονται όσους δεν περνάνε κ.λπ. κ.λπ. Δείτε τα μαγαζιά σας σας εμπορικές επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών και να είστε σίγουροι ότι δεν θα χάσετε, υπάρχει κόσμος που είναι διατεθειμένος να διαθέσει σε εσάς και τις επιχειρήσεις σας τα (λιγοστά του πλέον) χρήματα αρκετά συχνά. Η πίτα μίκρυνε και δεν θα επιβιώσουν όλοι. Την ίδια στιγμή που κάποιοι βαράτε μύγες (το καταλαβαίνουμε πλέον από τα παρακάλια που σε κυνηγάνε μέχρι την σκάλα) κάποιοι άλλοι δεν προλαβαίνουν. Προβληματιστείτε. Εμείς θέλουμε να υπάρχουν πολλά μαγαζιά για να υπάρχει ανταγωνιστικότητα. Αν εσείς δεν θέλετε να συνετιστείτε θα μείνουμε με τα λίγα καλά που θα απομείνουν.