Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (3 μέλη και 13 επισκέπτες)

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.901
Πόντοι
19.505
Δροσοπούλου 95 Νταίζη και Κασσάνδρα, δυο μελαχρινά τελείως αδιάφορα. Πρόγραμμα από 25 ως 50.

Κεφαληνίας 75 η Κορίνα με την μεγάλη περιφέρεια και το συνεσταλμένο κοντοπούτανο Γκέρυ.

Πιπίνου 118 κλειστό

Αριστομένους 72 κλειστό

η βόλτα θα συνεχιστεί

kassandrasgirls

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Δεκ 2012
Like
0

[move] :)  :)  :)  18/01    :)  :)  :)[/move]

Κασσανδρας 3(κατω): Λαουρα - Αλεξανδρα - Αλεξανδρα
Κασσανδρας 3(πανω): Kλειστο - Κλειστο - Ναταλύ
Κασσανδρας 4(πανω): Κλειστο - Άννα - Άννα
Κασσανδρας 4Β(κατω): Λουιζα/Μελινα - Βαλια/Λιζα - Μικη
Κασσανδρας 4Γ(κατω): Κλειστο - ρουσλανα - Ρουσλανα
Κασσανδρας 6: Κλειστο - Ζετα -  - Ιρενα/Κορινα
Κασσανδρας 8Γ: Κλειστο - Μικη/Αντα - Τζουλια/Ελιζα

Βριλησσου 60(πανω): Κλειστό - Σαμπρινα - Βαλια

Θησεως 40(κατω): Ζωή/Πάολα - Ελενα/Eφη - Εφη/Ελενα

Σολωμου 32(ισογειο) Μπιανκα - Μπιανκα

drizzt

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2005
Κριτικές
8
Like
762
Πόντοι
306
Απο οσο ξερω η Ελβιρα δουλευει σε κλειστο κυκλο πελατων χωρις αγγελια στο internet κλπ!
κάποιοι γράψανε οτι ειναι κυπρο.... καμια μοντα να μπουμε στο κυκλο της Ελβιρας ?????

gtheo

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2010
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
11
[move] :)  :)  :)   18/01    :)  :)  :)[/move]

Κασσανδρας 3(κατω): Λαουρα - Αλεξανδρα - Αλεξανδρα
Κασσανδρας 3(πανω): Kλειστο - Κλειστο - Ναταλύ
Κασσανδρας 4(πανω): Κλειστο - Άννα - Άννα
Κασσανδρας 4Β(κατω): Λουιζα/Μελινα - Βαλια/Λιζα - Μικη
Κασσανδρας 4Γ(κατω): Κλειστο - ρουσλανα - Ρουσλανα
Κασσανδρας 6: Κλειστο - Ζετα -  - Ιρενα/Κορινα
Κασσανδρας 8Γ: Κλειστο - Μικη/Αντα - Τζουλια/Ελιζα

Βριλησσου 60(πανω): Κλειστό - Σαμπρινα - Βαλια

Θησεως 40(κατω): Ζωή/Πάολα - Ελενα/Eφη - Εφη/Ελενα

Σολωμου 32(ισογειο) Μπιανκα - Μπιανκα
η νικολετα ποτε επιστρεφει?

carcassi

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
κάποιοι γράψανε οτι ειναι κυπρο.... καμια μοντα να μπουμε στο κυκλο της Ελβιρας ?????
επειδή εδώ και χρόνια είμαι στο στενό φιλικό της κύκλο σας ενημερώνω πως είναι στη Λεμεσό της Κύπρου. Έκπληξη θα είναι η επιστροφή της.

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
738
Like
51.952
Πόντοι
36.618

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
επειδή εδώ και χρόνια είμαι στο στενό φιλικό της κύκλο σας ενημερώνω πως είναι στη Λεμεσό της Κύπρου. Έκπληξη θα είναι η επιστροφή της.

Θα χορτάσει ...βίλα καί χρήμα ή Ελβίρα  :grin: ! ευτυχώς έχω το σόι στην Κύπρο ευκαιρία να πάω δήθεν να τους δώ μετά απο τόσα χρόνια  :tooth: :tooth:  :2funny: :2funny: :2funny: !

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
738
Like
51.952
Πόντοι
36.618
Θα χορτάσει ...βίλα καί χρήμα ή Ελβίρα  :grin: ! ευτυχώς έχω το σόι στην Κύπρο ευκαιρία να πάω δήθεν να τους δώ μετά απο τόσα χρόνια  :tooth: :tooth:  :2funny: :2funny: :2funny: !

Αξίζει μία επίσκεψη να δεις τι κάνει και το σόι.....! :zfuck:

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Σε κλειστο κυκλο πελατων στην Κυπρο ηθελα να γραψω βρε Χαραλαμπε...
Μην αγχωνεσαι!

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.699
Πόντοι
3.715
tespa

δε βρίσκω το χεσιματικό ποστ του Πιάτσα, αλλά δηλώνω ότι παρουσία μου στην Τριγγέτα σήμερα η υπηρεσία αύξησε την ένταση της μουσικής για να δώσει σήμα στην κοπέλα να βγει.

Λοιπόν αυτό είναι εντελώς απαράδεκτο, αντιεπαγγελματικό κι έχει πολλά στερητικά α- ως πρόθεμα.
Δε σηκώνω μύγα στο πουλί μου. Ο συναγωνιστής που έγινε αποδέκτης της συγκεκριμένης πρακτικής μάλλον προσπαθούσε να περάσει καλά με το κορίτσι της απογευματινής βάρδιας. 50 ευρώ τη στιγμή που 500 είναι βασικός μισθός θέλουν σεβασμό από όλες τις εμπλεκόμενες γένους θηλυκού, την υπηρεσία, την εργαζόμενη και την παροχέα του χώρου.
Και σας κουνάω δάχτυλα, κουδούνες, καμπάνες ως πελάτης που σας έχει ακουμπήσει πολλά ευρώ.

Ξέρετε πως αντιλαμβάνεται ο πελάτης τη συγκεκριμένη πρακτική;
Ο συνάδελφος που ήταν δεσμευμένος με την ηδονή εκείνη την ώρα θα έφαγε ξενέρα προσπαθώντας να χύσει. Αν καθόταν η κοπέλα μαζί του για να χύσει αυτό θα είχε ένα θετικότατο αντίκτυπο και στους επόμενους πελάτες που περιμένουν γιατί θα ήταν αποδεικτικό ότι τιμούνται τα 50άρικα που παίρνετε.

Και τονίζω ότι έγινα μάρτυρας σε κάτι που είχα διαβάσει-ακούσει.

Πρόταση μου είναι να αλλάξετε πρακτική.

Αν μου τύχει;

Αδερφές και παληκάρια θα γίνουνε μαλλιά κουβάρια.

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
738
Like
51.952
Πόντοι
36.618
Στα μισά σου ποστ ή βάζεις ενα emoticon ή δηλώνεις προφανή πράγματα. Μίλα όταν έχεις κάτι να πεις, όχι απλώς για να ανέβεις στην ιεραρχία.

Δεν με ενδιαφέρει καθόλου η ιεραρχία πίστεψέ με!Στο site είμαι σχετικά νέο μέλος ενώ γυρνούσα αρκετά χρόνια....Όταν πρέπει να ενημερώσω ενημερώνω.Αν σου είμαι σχετικά βαρετός η οτιδήποτε άλλο μην διαβάζεις τα μηνύματά μου.Αν ήταν κάτι λάθος πιστεύω θα με είχε ενημερώσει ο διαχειριστής.Δεν σε παρεξηγώ και να μην δώσουμε στο θέμα άλλη επέκταση καθώς είμαστε και λίγο εκτός θέματος.Καλά να περνάς...!

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
738
Like
51.952
Πόντοι
36.618
tespa

δε βρίσκω το χεσιματικό ποστ του Πιάτσα, αλλά δηλώνω ότι παρουσία μου στην Τριγγέτα σήμερα η υπηρεσία αύξησε την ένταση της μουσικής για να δώσει σήμα στην κοπέλα να βγει.

Λοιπόν αυτό είναι εντελώς απαράδεκτο, αντιεπαγγελματικό κι έχει πολλά στερητικά α- ως πρόθεμα.
Δε σηκώνω μύγα στο πουλί μου. Ο συναγωνιστής που έγινε αποδέκτης της συγκεκριμένης πρακτικής μάλλον προσπαθούσε να περάσει καλά με το κορίτσι της απογευματινής βάρδιας. 50 ευρώ τη στιγμή που 500 είναι βασικός μισθός θέλουν σεβασμό από όλες τις εμπλεκόμενες γένους θηλυκού, την υπηρεσία, την εργαζόμενη και την παροχέα του χώρου.
Και σας κουνάω δάχτυλα, κουδούνες, καμπάνες ως πελάτης που σας έχει ακουμπήσει πολλά ευρώ.

Ο συνάδελφος που ήταν δεσμευμένος με την ηδονή εκείνη την ώρα θα έφαγε ξενέρα προσπαθώντας να χύσει. Αν καθόταν η κοπέλα μαζί του για να χύσει αυτό θα είχε ένα θετικότατο αντίκτυπο και στους επόμενους πελάτες που περιμένουν γιατί θα ήταν αποδεικτικό ότι τιμούνται τα 50άρικα που παίρνετε.

Αν μου τύχει;

Μου έχει συμβεί και εμένα στη συγκεκριμένη αλυσίδα....Είναι απαράδεκτοι....

siggrou144

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Μαΐ 2012
Like
0
tespa

Αν μου τύχει;

Καλημέρα και απο εμάς θα σε παρακαλούσαμε να μας γράψεις τι ώρα πήγες στο τριγγέτα και ποια κοπέλλα εργαζόταν εκίνη την στιγμή.
Μιλάς για εχθές 17 ιανουαρίου και κάτι άλλο ακόμα ο συναγωνιστής που ανφέρεις ήταν κάποιος φίλος σου ή κάποιος άγνωστος που όταν εσύ εισήλθες στο στούντιο ήταν ήδη μέσα.
Πάντως εμείς αν μας δώσεις τις παραπάνω πληροφορίες σου υποσχόμαστε οτι θα το ψάξουμε και θα το ξαναεπαναφέρουμε το θέμα και αν εχει γίνει τέτοιο ατόπημα με ευθύνη των εργαζόμενων εκεί θα καταμεριστούν ευθύνες.
Πιστεύουμε σαν αρχική απάντηση να σε καλύψαμε περίμενουμε περισσότερες λεπτομέρειες και θα σε παρακαλούσαμε να αποφύγεις τους οξείς χαρακτηρισμούς όπως και εσύ φίλε βασίλη μπαρούχο ότι είμαστε απαράδεκτοι.
Ας δούμε πρώτα τι έχει συμβεί και κατόπιν αν έχει γίνει λάθος απο εμάς θα αναλάβουμε τις ευθύνες μας όμως μην καταδικάζουμε κάτι έτσι a priori.
Σας ευχαριστούμε και αναμένουμε

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.081
Πόντοι
4.130
Καλημέρα και απο εμάς θα σε παρακαλούσαμε να μας γράψεις τι ώρα πήγες στο τριγγέτα και ποια κοπέλλα εργαζόταν εκίνη την στιγμή.
Μιλάς για εχθές 17 ιανουαρίου και κάτι άλλο ακόμα ο συναγωνιστής που ανφέρεις ήταν κάποιος φίλος σου ή κάποιος άγνωστος που όταν εσύ εισήλθες στο στούντιο ήταν ήδη μέσα.
Πάντως εμείς αν μας δώσεις τις παραπάνω πληροφορίες σου υποσχόμαστε οτι θα το ψάξουμε και θα το ξαναεπαναφέρουμε το θέμα και αν εχει γίνει τέτοιο ατόπημα με ευθύνη των εργαζόμενων εκεί θα καταμεριστούν ευθύνες.
Πιστεύουμε σαν αρχική απάντηση να σε καλύψαμε περίμενουμε περισσότερες λεπτομέρειες και θα σε παρακαλούσαμε να αποφύγεις τους οξείς χαρακτηρισμούς όπως και εσύ φίλε βασίλη μπαρούχο ότι είμαστε απαράδεκτοι.
Ας δούμε πρώτα τι έχει συμβεί και κατόπιν αν έχει γίνει λάθος απο εμάς θα αναλάβουμε τις ευθύνες μας όμως μην καταδικάζουμε κάτι έτσι a priori.
Σας ευχαριστούμε και αναμένουμε
Χαιρετίζω την απάντηση και ευαισθησία. Ειναι δείγμα ενδιαφέροντος και επαγγελματισμού. Ομως επειδή και την προηγούμενη φορά η πλάκα που ομολογουμένως την τραβήξαμε λίγο παραπάνω με την Νατάσα (που δεν το έχει ....) ξεκίνησε απο κριτική πάλι απο το Τριγέτα νομίζω οτι πρέπει να ξεκινήσετε απο εκεί. Απο εκει ξεκινάει η φάρσα και είναι τουλαχιστον τρείς περιπτώσεις μέχρι τώρα. Δεν αναφέρθηκε άλλο μαγαζί.  Αρα και η υπηρεσία ειναι μέσα στο παιχνίδι. Και η υπηρεσία .....είναι το μαγαζί!!
Περιμένουμε νέα ....

siggrou144

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Μαΐ 2012
Like
0
Χαιρετίζω την απάντηση και ευαισθησία. Ειναι δείγμα ενδιαφέροντος και επαγγελματισμού. Ομως επειδή και την προηγούμενη φορά η πλάκα που ομολογουμένως την τραβήξαμε λίγο παραπάνω με την Νατάσα (που δεν το έχει ....) ξεκίνησε απο κριτική πάλι απο το Τριγέτα νομίζω οτι πρέπει να ξεκινήσετε απο εκεί. Απο εκει ξεκινάει η φάρσα και είναι τουλαχιστον τρείς περιπτώσεις μέχρι τώρα. Δεν αναφέρθηκε άλλο μαγαζί.  Αρα και η υπηρεσία ειναι μέσα στο παιχνίδι. Και η υπηρεσία .....είναι το μαγαζί!!
Περιμένουμε νέα ....
Καλημέρα tenten956 απο ότι θυμάμαι γράφεις και στο ***** με το ίδιο nick εκτός αν κάποιος άλλος είναι και είναι απλώς nickονυμία  :2funny:.
Στο θέμα τώρα που αναφέρθηκε σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια και φυσικά μας ενδιαφέρει η δουλειά μας και για αυτό παρακαλέσαμε τον φίλο προηγουμένως να μας ενημερώσει για την ώρα και για το ποια κοπέλλα εργαζόταν για να μπορέσουμε να συγκεκριμενοποιήσουμε την υπηρεσία που το έκανε αυτό και κάτω απο ποιες συνθήκες τις οποίες εμείς δεν έχουμε πρόβλημα να συζητήσουμε με όλους απο εσάς για να πάψουν πλέον αυτά τα φαινόμενα.
Οσο για την νατάσσα θα σε παρακαλούσαμε να μην την παρεξηγείς γιατί κάποιες φορές ειδικά όταν είσαι απο μια άλλη χώρα δεν μπορείς να αντιληφθείς εύκολα μέσω γραπτού λόγου αν ο άλλος αππλώς αστειεύεται ή το κάνει επίτηδες για να δημιουργήσει εσφαλμένες εντυπωσεις στους αναγνώστες του forum.
Καλή δύναμη σε όλους και μια δημιουργική ημέρα ευχομαστε :rockon:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom