Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (2 μέλη και 33 επισκέπτες)

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
δεν προλαβαίνω....μεχρι της 10 το βράδυ θα μαι...μου φαίνεται ότι θα κρατηθώ μέχρι 7 δεκέμβρη...αλοιμονο σε αυτήν που θα κληθεί να "αγωνιστεί" μαζί μου... :grin:
Σου βρηκα βρε και στο Αγρινιο........

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

2ο χλμ Ε.Ο. Αγρινίου-Αντιρρίου, Αγρίνιο
Ώρες Λειτουργίας: 10.00 - 01.00
Τηλ : 26410 49644

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
για Πάτρα μου πανε κ μένα....εχεις κάτι πιο συγκεκριμενο?? ;)
Στούντιο ProSexeto
2610 316.333
Γλαύκου 118, Πάτρα

Στούντιο Αίγιο
Ωράριο λειτουργίας: 10.00 - 02.00
26910 73058
Αγ.Γεωργίου 1, Ροδοδάφνη, Αίγιο

Επισκέπτης

Συνημμένα

• χατζηαβατης.jpg
    χατζηαβατης.jpg
    19,4 KB · Εμφανίσεις: 24

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96
Στούντιο ProSexeto
2610 316.333
Γλαύκου 118, Πάτρα

Στούντιο Αίγιο
Ωράριο λειτουργίας: 10.00 - 02.00
26910 73058
Αγ.Γεωργίου 1, Ροδοδάφνη, Αίγιο

υποκλίνομαι στον άρχοντα της ενημέρωσης  :rockon: :rockon:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Δεν αξιζει ο κοπος να ασχολεισαι, καθοτι γνωριζουμε τα παλια μελη... και τα θετικα.... αλλα και τα αρνητικα του συγκεκριμενου στουντιο και απο προσωπικη εκτιμηση αλλα και φροντισαν δυο μελη που εχουν αποχωρησει απο το site και μας ενημερωσαν!!!!!Μην γινεσαι κακος!!!!
Τι εννοείς φίλε?

Φυσικά αν θες απαντάς...

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Έχει καταντήσει αηδία πλέον με το Φυλής 104. Μην γράψει κανείς κάτι άσχημο, αρχίζει μία απίστευτη (προσωπική) επίθεση απίστευτης χυδαιότητας και υστερίας.
Όχι κοπέλα μου δεν θέλουμε να μας θυμίσεις τι κάνει ο καθένας στο στούντιό σου και δεν μας ενδιαφέρει. Θα έπρεπε να ντρέπεσαι που κατεβάζεις την συζήτηση σε τέτοιο επίπεδο.
Εγώ προσωπικά δεν έχω πατήσει ποτέ στο Φυλής 104, αλλά αν είναι να πατήσω και μετά να φοβάμαι να γράψω κάτι αρνητικό, μήπως και θυμίσεις σε ολόκληρο φόρουμ τι έκανα, καλύτερα να μου κοπούν τα πόδια από το να σας κάνω μια επίσκεψη.
Πραγματικά δεν το έχω ξαναδεί πουθενά αυτό. Πάτε καλά;

*Μην μου απαντήσετε γιατί δεν πρόκειται να ασχοληθώ. Μια αηδία έχετε καταντήσει.
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Άντζελα, με συγχωρείς που επεμβαίνω, αλλά αυτό είναι copy paste από τη σελίδα του studio σας:

"Οι επισκέψεις σας στο Studio μας είναι το πιο προσωπικό σας απόρρητο και αυτό το γνωρίζουμε καλά.
Δεν έχει σημασία αν είστε ελεύθερος, παντρεμένος ή ακόμα και διάσημος – εμείς σας αντιμετωπίζουμε πάντα γνωρίζοντας ότι θέλετε να παραμείνετε ανώνυμος.
Χαλαρώστε μαζί μας, γνωρίζοντας ότι οι εργαζόμενες στο Studio είναι επαγγελματίες και ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένες σε θέματα εχεμύθειας – δικής τους και δικής σας."

Πολλοί εδώ πέρα πέρα από τα nicknames που έχουν μπορεί να γνωρίζονται μεταξύ τους και προσωπικά. Καλό είναι να αποφεύγονται λοιπόν "απειλές" για αποκαλύψεις των προσωπικών στιγμών ενός πελάτη με κάποια κοπέλα, γιατί δεν αφορούν και δεν ενδιαφέρουν κανέναν. Και εφόσον εκτίθεστε στο site, πρέπει να μάθετε να υπομένετε και τα ουδέτερα ή αρνητικά σχόλια. Αλλιώς μπορείτε κάλλιστα ό,τι γράφετε να τα γράφετε στο forum του site σας, όπου μπαίνουν υποθέτω στάνταρ μόνο οι "θαυμαστές" σας. Αλλά δεν το κάνετε...
Ευχαριστώ
Ωραίος...

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Αρχισαν και οι εκβιασμοι τωρα, απο τις ΠΟΥΤΑΝΕΣ(?), τις τραβελομουρες που φοροδιαφευγουν μια ζωη!
Κλασσικη πουτανο-τακτικη!

κανε μας τη χαρη ρε γελειε που θα μας πεις οτι φοροδιαφευγουμε
απο τη πρωτη μερα της λειτουργιας του στουντιο το 2006 τις εποχες της ελληνικης ευδεμονιας το στουντιο ειχε εναρξη στην εφορια
τοτε που οπου το λεγαμε ολοι οι φωστηρες μας κοροιδευαν :jerking:
μεχρι και το ικα μας εχει ελενξει  και δεν μας εχει βρει τιποτα γιατι οσοι ειδες χθες ειναι με προσληψη και ενσημα
και θα μας πεις εσυ οτι φοροδιαφευγουμε? :jerking:
εσυ φοροδιαφευγεις γιατι εκει που γυρνας κανενα ευρω σου οχι μονο δεν επιστρεφει πισω στο κρατος στα ταμεια και στην ελληνικη οικονομια αλλα φευγει στο εξωτερικο και μετραπεται σε λεκ , λέβ και ρουβλια

τωρα οσοι χαλιεστε απο τη συμπερυφορα μας....ξυδι , εμεις εχουμε μαθει οτι στη ζωη μας καθε δραση εχει και αντιδραση, μας βριζεις? σε βριζουμε 2 φορες, μας φερεσαι ωραια? σου φερομαστε 2 φορες, ολοι εσεις οι υπερανω καθιστε και ακολουθηστε στη ζωη σας την ανωτεροτητα που βαυκαλιζεστε, να σας μειωνουν και να σας προσβαλουν και εσεις να κατεβαζεται κεφαλι....so pathetic :-

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
ΑΛΛΑ
Ακόμα και από τις φωτογραφίες φαίνεται πως το μέσο εμφανισιακό επίπεδο των κοριτσιών του μαγαζιού είναι ΠΟΛΥ ΚΑΤΩ του μετρίου.
Κοινώς τα κορίτσια είναι από μέτριες έως χάλια στις ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!! Σκέψου στην πραγματικότητα.
Ίσως βέβαια να εξυπηρετούν "ειδικά γούστα" και στις υπηρεσίες τους αυτές να είναι καλές.

φίλε να τονίσω οτι όπως και σε όλα τα ιδρύματα έτσι και στο Φ104, η η εξωτερική εμφάνιση των κοριτσιών έχει να κάνει με το προσωπικό γούστο του καθενός. Αυτή που για σένα μπορεί να είναι μουνάρα για κάποιον άλλο είναι ανορεξική και ανέραστη και αντίθετα αυτή που πχ μπορεί να θεωρείς χοντρή, κάποιος άλλος μπορεί να την βλέπει και να καυλώνει αμέσως.  :grin: Ο σεβασμός (τουλάχιστον) στην εξωτερική εμφάνιση της κάθε κοπέλας είναι ταυτόχρονα και σεβασμός στο γούστο του κάθε συναγωνιστή.  :o Πιο σωστό είναι να σχολιάζουμε την απόδοση και τον επαγγελματισμό της κάθε κοπέλας και όχι την εμφάνιση.  :boobies:

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.092
Πόντοι
216
Υπαρχουν πολλοι τροποι αντιδρασης..μπορεις με τη συμπεριφορα σου,με εξυπνο και σαφη τροπο,να δωσεις στον αλλον να καταλαβει κι ενδεχομενως να τον κανεις να νοιωσει ασχημα,χωρις χυδαιες επιθεσεις..Σε εναν χωρο που μυριζει μπαρουτι,δε χαλαρωνει κανεις..

Επισκέπτης
κανε μας τη χαρη ρε γελειε που θα μας πεις οτι φοροδιαφευγουμε
απο τη πρωτη μερα της λειτουργιας του στουντιο το 2006 τις εποχες της ελληνικης ευδεμονιας το στουντιο ειχε εναρξη στην εφορια
τοτε που οπου το λεγαμε ολοι οι φωστηρες μας κοροιδευαν :jerking:
μεχρι και το ικα μας εχει ελeνξει και δεν μας εχει βρει τιποτα γιατι οσοι ειδες χθες ειναι με προσληψη και ενσημα
και θα μας πεις εσυ οτι φοροδιαφευγουμε? :jerking:
εσυ φοροδιαφευγεις γιατι εκει που γυρνας κανενα ευρω σου οχι μονο δεν επιστρεφει πισω στο κρατος στα ταμεια και στην ελλην οικονομια αλλα φευγει στο εξωτερικο και μετραπεται σε λεκ , λέβ και ρουβλια

τωρα οσοι χαλιεστε απο τη συμπερυφορα μας....ξυδι , εμεις εχουμε μαθει οτι στη ζωη μας καθε δραση εχει και αντιδραση, μας βριζεις? σε βριζουμε 2 φορες, μας φερεσαι ωραια? σου φερομαστε 2 φορες, ολοι εσεις οι υπερανω καθιστε και ακολουθηστε στη ζωη σας την ανωτεροτητα που βαυκαλιζεστε, να σας μειωνουν και να σας προσβαλουν και εσεις να κατεβαζεται κεφαλι....so pathetic :-

Κοψε καμμια αποδειξη, φοροφυγα μπαζο ... που θα πεις οτι εισαι και νομιμοφρων, σαβουρα ...

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Άντζελα, με συγχωρείς που επεμβαίνω, αλλά αυτό είναι copy paste από τη σελίδα του studio σας:

"Οι επισκέψεις σας στο Studio μας είναι το πιο προσωπικό σας απόρρητο και αυτό το γνωρίζουμε καλά.
Δεν έχει σημασία αν είστε ελεύθερος, παντρεμένος ή ακόμα και διάσημος – εμείς σας αντιμετωπίζουμε πάντα γνωρίζοντας ότι θέλετε να παραμείνετε ανώνυμος.
Χαλαρώστε μαζί μας, γνωρίζοντας ότι οι εργαζόμενες στο Studio είναι επαγγελματίες και ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένες σε θέματα εχεμύθειας – δικής τους και δικής σας."

Πολλοί εδώ πέρα πέρα από τα nicknames που έχουν μπορεί να γνωρίζονται μεταξύ τους και προσωπικά. Καλό είναι να αποφεύγονται λοιπόν "απειλές" για αποκαλύψεις των προσωπικών στιγμών ενός πελάτη με κάποια κοπέλα, γιατί δεν αφορούν και δεν ενδιαφέρουν κανέναν. Και εφόσον εκτίθεστε στο site, πρέπει να μάθετε να υπομένετε και τα ουδέτερα ή αρνητικά σχόλια. Αλλιώς μπορείτε κάλλιστα ό,τι γράφετε να τα γράφετε στο forum του site σας, όπου μπαίνουν υποθέτω στάνταρ μόνο οι "θαυμαστές" σας. Αλλά δεν το κάνετε...
Ευχαριστώ

ασε μας ρε συ μωρο με την εχεμυθια....
ποια εχεμυθια????????/ η εχεμυθια εχει παψει να υπαρχει εδω και καποια χρονια που μπορει ο καθενας να μπει σε ολα αυτα τα σαιτ ανωνυμα και να γραψει το μακρυ του και το κοντο του χρησιμοποιοντας ενα ανωνυμο nikname
τα λεω καλα?
δηλ οταν καποιος μπει και κραξει μια κοπελα που κανει τη δουλεια της εκει δεν εχουμε εχεμυθια?
αλλα οταν μπει η κοπελα και τον κραξει εκει πρεπει να εχουμε?
μονα ζυγα δικα σου δηλ?
οχι αγαπη ή θα την εχεις την εχεμυθια ή δεν θα την εχεις
που να μπαινε εδω και κανενας με το πραγματικο του οναματεπωνυμο.....
τοσος πονος πια μη σας θιξουμε το ανανωνθμο και απροσωπο νικνειμ? :'( :'( :'(

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Κοψε καμμια αποδειξη, φοροφυγα μπαζο ... που θα πεις οτι εισαι και νομιμοφρων, σαβουρα ...

ρε τραβα στα sprider που εχουν και εκπτωσεις να πας να παρεις κανα καινουργιο ρουχο να βαλεις πανω σου που εισαι λες και σχολασες απο την οικοδομη, σε βλεπει ο κοσμος στο δρομο και ειναι ετοιμος να ανοιξει το πορτοφολι του και να σου δωσει κανα ευρω γιατι νομιζει οτι εισαι ζητιανος

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Δεν θα γραψω τιποτα...για να μην φαω και ξυλο!!!...Δεν εγραψα κατι το ασχημο...να νευριασει η Αντζελα!!!..Παρα ταυτα να μου θυμισει τι εκανα...αμα επιθυμει!!!Δεν εχω κρυψει τιποτα απο κανενα ποτε στην προσωπικη μου ζωη..ποσο μαλλον στο διαδικτυο;;;...Ιδιαιτεροτητες στο σεξ δεν εχω....ουτε παντρεμενος ειμαι!!!!Ουτε εχω ζητησει εκπτωση να μου κανει(καθοτι το εχει στην ιστοσελιδα της)....στο στουντιο Φ104...τις ελαχιστες φορες που πηγα... και αυτες ηταν το 2010!!!! Ειχα πληρωσει κανονικα το απλο προγραμμα των 50 ευρω οποτε πηγα...!!!Μια φορα που πηγα με ενα φιλο μου... πριν κατι μηνες....δεν μου αρεσαν οι εργαζομενες καθοτι μεσα στο σκοταδι δεν μπορουσα να προσδιορισω τα χαρακτηριστικα τους .....και εφοσον τελειωσα με το ποτο μου στο σαλονι..... εφυγα μαζι με τον φιλο μου!!!.Αντζελα στα υπολοιπα δεν ξερω τι λεει το μαγαζι σου την εποχη αυτη...καθοτι δεν παταω το ποδι μου...αλλα τα ποτακια σου ειναι υπεροχα!!!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom