Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Δεν ειναι απαξιωτικοι οι χαρακτηρισμοι μου, lsh.Ειναι οτι ειδα ...
Εδω, στο bourdela.com, εχουν γραφτει απιστευτες βρισιες, οι χαρακτηρισμοι μου σε πειραξαν?Εγω δεν τις εβρισα.Παρεθεσα οτι ειδα ...

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Ε, αφου δεν τις εχεις δει, πηγαινε να τις δεις.Εγω τις ειδα χθες το βραδυ αν και ο φωτισμος ηταν ελαχιστος ... Γιατι αραγε?
Δεν αξιζει ο κοπος να ασχολεισαι, καθοτι γνωριζουμε τα παλια μελη... και τα θετικα.... αλλα και τα αρνητικα του συγκεκριμενου στουντιο και απο προσωπικη εκτιμηση αλλα και φροντισαν δυο μελη που εχουν αποχωρησει απο το site και μας ενημερωσαν!!!!!Μην γινεσαι κακος!!!!

Επισκέπτης
Δεν αξιζει ο κοπος να ασχολεισαι, καθοτι γνωριζουμε και τα θετικα.... αλλα και τα αρνητικα του συγκεκριμενου στουντιο και απο προσωπικη εκτιμηση αλλα και φροντισαν δυο μελη που εχουν αποχωρησει απο το site και μας ενημερωσαν!!!!!Μην γινεσαι κακος!!!!

Δεν γινομαι κακος, παιχτουρα!Το ξαναλεω, εγραψα οτι ειδα ... Το μονο σιγουρο ειναι οτι η αληθεια παντα ποναει ...

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Δεν γινομαι κακος, παιχτουρα!Το ξαναλεω, εγραψα οτι ειδα ... Το μονο σιγουρο ειναι οτι η αληθεια παντα ποναει ...
Η αληθεια σαφως και ποναει, αλλα οταν γραφεις για ενα στουντιο...ο αλλος που σε διαβαζει  ισως καταλαβαινει αλλα(;)!!..Το θεμα ειναι... ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΜΙΑ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ!!!...Εχεις λεφτα;;...Καλεις μια απο αγγελια.... που υπαρχουν στο διαδικτυο πολλες αγγελιες και ειδικα αυτη την εποχη απο ανεξαρτητες και με ανεση χρονου/προσιτες τιμες... αλλα και με ποιοτητα στις υπηρεσειες πολλες απο αυτες, καθοτι το πελατολογιο καθεμιας, αυτες τις εποχες ειναι περιορισμενο!!!...Τωρα δεν εχεις λεφτα;;;....Και σε μπουρδελο του 20σαρικου βρισκεις καλες επιλογες και ορισμενα ειναι και με καλους και καθαρους χωρους μεσα!!!...Πρεπει να καταλαβουμε οτι αυτες τις εποχες πρεπει να σηκωθουμε απο το καναπε και τις ευκαιριες τις καλες στον αγοραιο ερωτα.... να τις ψαχνουμε μονοι μας...και να μην περιμενουμε τον καθε ιδιοκτητη ...ειτε τον καθε προμοτορα.....ειτε τον καθε νταβα.... ειτε τον καθε κλωνο/α....ειτε και εγω δεν ξερω τι....να μας κανουυν ενημερωσεις του κωλου στην ουσια στο διαδικτυο....!!!!....Καλες περιπτωσεις απο αγγελιες υπαρχουν στο διαδικτυο αυτη την εποχη....θελει ομως ψαξιμο..αυτο κανω....πετυχα μια Ελληνιδα 29 χρονων αστερι ....ερχεται σπιτι μου με 70 ευρω την μια(1) ωρα και κανει φουλ προγραμμα....εκτος πρωκτικου!!!...Την εκανα αμεσως στανταρακι μου...απλα πραγματα!!!.Ενα παραδειγμα ανεφερα πως πρεπει να το ψαχνουμε το θεμα....και να μην περιμενουμε να μας ενημερωσουν αλλοι....

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Για να μην ισοπεδωσω την κατηγορια Στουντιο......κατα την γνωμη μου.... ελαχιστα αξιζουν να ειναι Στουντιο(σε σχεση χρονου/αποδοση τιμης/εμφανισης εργαζομενης/ποιοτητα υπηρεσιων)!!!....Αυτα και καλο Σ/Κ απο μενα!!!

Επισκέπτης
Η αληθεια σαφως και ποναει, αλλα οταν γραφεις για ενα στουντιο...ο αλλος που σε διαβαζει  ισως καταλαβαινει αλλα(;)!!..Το θεμα ειναι... ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΜΙΑ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ!!!...Εχεις λεφτα;;...Καλεις μια απο αγγελια.... που υπαρχουν στο διαδικτυο πολλες αγγελιες και ειδικα αυτη την εποχη απο ανεξαρτητες και με ανεση χρονου/προσιτες τιμες... αλλα και με ποιοτητα στις υπηρεσειες πολλες απο αυτες, καθοτι το πελατολογιο καθεμιας, αυτες τις εποχες ειναι περιορισμενο!!!...Τωρα δεν εχεις λεφτα;;;....Και σε μπουρδελο του 20σαρικου βρισκεις καλες επιλογες και ορισμενα ειναι και με καλους και καθαρους χωρους μεσα!!!...Πρεπει να καταλαβουμε οτι αυτες τις εποχες πρεπει να σηκωθουμε απο το καναπε και τις ευκαιριες τις καλες στον αγοραιο ερωτα.... να τις ψαχνουμε μονοι μας...και να μην περιμενουμε τον καθε ιδιοκτητη ...ειτε τον καθε προμοτορα.....ειτε τον καθε νταβα....ειτε και εγω δεν ξερω τι....να μας κανουυν ενημερωσεις του κωλου στην ουσια στο διαδικτυο....!!!!....Καλες περιπτωσεις απο αγγελιες υπαρχουν στο διαδικτυο αυτη την εποχη....θελει ομως ψαξιμο..αυτο κανω....πετυχα μια Ελληνιδα 29 χρονων αστερι ....ερχεται σπιτι μου με 70 ευρω την μια(1) ωρα και κανει φουλ προγραμμα....εκτος πρωκτικου!!!...Την εκανα αμεσως στανταρακι μου...απλα πραγματα!!!.Ενα παραδειγμα ανεφερα πως πρεπει να το ψαχνουμε το θεμα....και να μην περιμενουμε να μας ενημερωσουν αλλοι....

Συμφωνω, απολυτα μαζι σου, OΤΙ ΟΛΑ ΤΑ STUDIO ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΜΙΑ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ, παιχτουρα!Εχω και εγω τα στανταρακια μου, που τα φερνω σπιτι μου...
Νεος ειμαι στο site, οχι ομως στις πουτανες ...
Καλο Σ/Κ και απο εμενα ...

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Δεν αξιζει ο κοπος να ασχολεισαι, καθοτι γνωριζουμε τα παλια μελη... και τα θετικα.... αλλα και τα αρνητικα του συγκεκριμενου στουντιο και απο προσωπικη εκτιμηση αλλα και φροντισαν δυο μελη που εχουν αποχωρησει απο το site και μας ενημερωσαν!!!!!Μην γινεσαι κακος!!!!

Μηπως να σου θυμισω τι εκανες εσυ στο στουντιο :think:

saras

Μέγας
Εγγρ.
1 Απρ 2008
Κριτικές
11
Like
134
Πόντοι
4.160
Ένας άνθρωπος είπε την άποψη του.δεν καταλαβαίνω γιατι του την <πέφτετε> έτσι.δηλαδη απαγορεύεται να έχει κάποιος μια αρνητική άποψη?ήμαρτον...

Επισκέπτης
Ένας άνθρωπος είπε την άποψη του.δεν καταλαβαίνω γιατι του την <πέφτετε> έτσι.δηλαδη απαγορεύεται να έχει κάποιος μια αρνητική άποψη?ήμαρτον...

Βεβαια ισχυει μονο η δικη τους αληθεια και οι φωτογραφιες με 1000% photoshop!Αντε κοψτε καμμια αποδειξη κλεφτρονια!

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
Λογω εξόδου απο το στρατόπεδο κ οι καυλες τεράστιες ξέρει κανείς χυστης αν παίζει κανένα στούντιο Μεσολόγγι η Αγρίνιο? Εδω που παρουσιαστηκα τι να κανω ο κακομοίρης? :headbang:

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Έχει καταντήσει αηδία πλέον με το Φυλής 104. Μην γράψει κανείς κάτι άσχημο, αρχίζει μία απίστευτη (προσωπική) επίθεση απίστευτης χυδαιότητας και υστερίας.
Όχι κοπέλα μου δεν θέλουμε να μας θυμίσεις τι κάνει ο καθένας στο στούντιό σου και δεν μας ενδιαφέρει. Θα έπρεπε να ντρέπεσαι που κατεβάζεις την συζήτηση σε τέτοιο επίπεδο.
Εγώ προσωπικά δεν έχω πατήσει ποτέ στο Φυλής 104, αλλά αν είναι να πατήσω και μετά να φοβάμαι να γράψω κάτι αρνητικό, μήπως και θυμίσεις σε ολόκληρο φόρουμ τι έκανα, καλύτερα να μου κοπούν τα πόδια από το να σας κάνω μια επίσκεψη.
Πραγματικά δεν το έχω ξαναδεί πουθενά αυτό. Πάτε καλά;

*Μην μου απαντήσετε γιατί δεν πρόκειται να ασχοληθώ. Μια αηδία έχετε καταντήσει.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Λογω εξόδου απο το στρατόπεδο κ οι καυλες τεράστιες ξέρει κανείς χυστης αν παίζει κανένα στούντιο Μεσολόγγι η Αγρίνιο? Εδω που παρουσιαστηκα τι να κανω ο κακομοίρης? :headbang:
Απ΄' οτι ξερω το πιο κοντινο ειναι στην Πρεβεζα (περιπου)

:dunno: :dunno: :dunno: :dunno:

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Άντζελα, με συγχωρείς που επεμβαίνω, αλλά αυτό είναι copy paste από τη σελίδα του studio σας:

"Οι επισκέψεις σας στο Studio μας είναι το πιο προσωπικό σας απόρρητο και αυτό το γνωρίζουμε καλά.
Δεν έχει σημασία αν είστε ελεύθερος, παντρεμένος ή ακόμα και διάσημος – εμείς σας αντιμετωπίζουμε πάντα γνωρίζοντας ότι θέλετε να παραμείνετε ανώνυμος.
Χαλαρώστε μαζί μας, γνωρίζοντας ότι οι εργαζόμενες στο Studio είναι επαγγελματίες και ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένες σε θέματα εχεμύθειας – δικής τους και δικής σας."

Πολλοί εδώ πέρα πέρα από τα nicknames που έχουν μπορεί να γνωρίζονται μεταξύ τους και προσωπικά. Καλό είναι να αποφεύγονται λοιπόν "απειλές" για αποκαλύψεις των προσωπικών στιγμών ενός πελάτη με κάποια κοπέλα, γιατί δεν αφορούν και δεν ενδιαφέρουν κανέναν. Και εφόσον εκτίθεστε στο site, πρέπει να μάθετε να υπομένετε και τα ουδέτερα ή αρνητικά σχόλια. Αλλιώς μπορείτε κάλλιστα ό,τι γράφετε να τα γράφετε στο forum του site σας, όπου μπαίνουν υποθέτω στάνταρ μόνο οι "θαυμαστές" σας. Αλλά δεν το κάνετε...
Ευχαριστώ

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
Απ΄' οτι ξερω το πιο κοντινο ειναι στην Αρτα (περιπου)

:dunno: :dunno: :dunno: :dunno:
δεν προλαβαίνω....μεχρι της 10 το βράδυ θα μαι...μου φαίνεται ότι θα κρατηθώ μέχρι 7 δεκέμβρη...αλοιμονο σε αυτήν που θα κληθεί να "αγωνιστεί" μαζί μου... :grin:

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96

πήγαινε Πάτρα λαγε

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
Λοιπόν εγώ γενικά σε στούντιος δεν πηγαίνω.
Στο συγκεκριμένο (Φ104) έχω πάει παλιά μια φορά μόνο και είχα συναντήσει την Άντζελα η οποία (σε πρόγραμμα των 100 πάντως) ήταν όντως πάρα πολύ καλή.

Τώρα μπράβο στην Άντζελα που είναι έξυπνη και καλή επιχειρηματίας και το σάιτ της ξεχωρίζει και το μαγαζί είναι της προκοπής (τουλάχιστον συγκρινόμενο με τα πέριξ καταγώγια, αν και πλέον υπάρχουν και πολύ πολυτελέστερα) και διοργανώνει και events για να δημιουργεί φιλική ατμόσφαιρα,

ΑΛΛΑ
Ακόμα και από τις φωτογραφίες φαίνεται πως το μέσο εμφανισιακό επίπεδο των κοριτσιών του μαγαζιού είναι ΠΟΛΥ ΚΑΤΩ του μετρίου.
Κοινώς τα κορίτσια είναι από μέτριες έως χάλια στις ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!! Σκέψου στην πραγματικότητα.
Ίσως βέβαια να εξυπηρετούν "ειδικά γούστα" και στις υπηρεσίες τους αυτές να είναι καλές.

Συμπερασματικά δεν νομίζω πως ο φίλος "Θανάσης Κλάρας" ήταν υπερβολικός.

Επισκέπτης
KD, Γιωργος Ξυδης & gianevan, πολυ σωστοι στις τοποθετησεις τους!
Την παραπανω ''ιστορια'', ας την κρινουν οσοι εχουν μυαλο και τα συμπερασματα δικα τους!
Τελος απο μενα μ'αυτη την μαλακια!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom