Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26

Ημερολόγιο αεροδιαδρόμου σελίδα 27η

Ακρογιάλι. Παράξενη λέξη... Θυμίζει Καλοκαίρι μέσα στο Χειμώνα και σου ζεσταίνει την καρδιά...

ΚΑΤΕΧΑΚΗ 5: η Χρύσα. Καστανή με μακριά μαλλιά, ωραίο σώμα, καυλιάρικος πισινούλης, μέτριο πρόσωπο.
Στην ίδια βάρδια και η Τζίνα. Όμορφη, ψηλή, με μακριά ξανθά μαλλιά σαν την νεράιδα του παραμυθιού! Λαχταριστό μοντελέ σώμα και πανέμορφα μάτια που θυμίζουν αμμουδάτη ακρογιαλιά που την χαϊδεύει απαλά ο ήλιος! Και η φλόγα που μου άναψε, ανέβηκε στα ουράνια!!! Ξανά και ξάνα και ξανά...

ΒΟΥΡΒΑΧΗ 19: Φωνή βοώντος εν τη ερήμω...

ΚΑΡΕΑ 30: η Μισαέλα. Έτσι την παρουσίασε η ευγενική κυρία της υπηρεσίας. Το στυλ της είναι περίπου ίδιο με αυτό της Σάρας. Ίσως να είναι λιγάκι πιο όμορφη στο πρόσωπο. Απλό πρόγραμμα στα 50Ε. Δεν κάνει πρωκτικό.
Τώρα το βράδι θα είναι η Σάρα Wild thing.
Για την Τζίνα παίζει η γνωστή κασέτα: "είναι για διακοπές στην πατρίδα της μπλα μπλα μπλα"

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 5: η Ρομπέρτα. Μελαχρινή, με μέτριο πρόσωπο και χαμηλό ύψος. Με μεγάλο φυσικό στήθος και πιασιματάκια.
Μαζί της η Αλεξία. Topless καμαρωτό σαλονάρισμα, ρόγα κάγκελο και καλοσχηματισμένο πισινούλη.

ΠΕΙΡΑΙΩΣ 121: η Ελπίδα. Τεράστιο στήθος, κατά πιθανότητα φυσικό. Ενώ όμως φορούσε ένα μικροσκοπικό μαύρο string, από την μέση και πάνω ήταν ντυμένη σα να ετοιμαζόταν να πάει στα χιόνια... Ξανθιά, κοντό μαλλί, μέτριο πρόσωπο.

ΙΕΡΟΦΑΝΤΩΝ 9: Κλειστό, χωρίς να υπάρχει κάποια ανακοίνωση στην πόρτα που να αναγγέλει τα "θυρανοίξια".

12 Studio 12

Sex Studio
Εγγρ.
11 Νοε 2011
Like
14
[size=20pt]Νέο στούντιο 12ο χλμ. Αθηνών-Θεσ/νίκης γέφυρα Λυκόβρυσης
MARGARITA[/size]

:s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:

Εγγρ.
13 Νοε 2012
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Αυτό ψάχνουμε να βρούμε όλοι!!!

Υ.Γ. Την βγάλανε απο το πρόγραμμα την Παρασκευη και το Σαββατο  :think:

Χτες που περασα μου ειπε οτι δουλευει σιγουρα σημερα παρασκευη μονη της και αυριο με σονια κατι μπορει να αλλαζουν γιαυτο.Καλα χαμος στο σαλονι χτες και οταν βγηκε ηταν ολογυμνη μονο τακουνια φορουσε και θελανε ολοι να μπουνε ειχε 5 ατομα και περιμενανε.Θα παω σιγουρα το σαββατο και θα προσπαθησω να τις παρω και τις δυο μαζι να δω τι κανουν.

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.081
Πόντοι
4.130
Οχι κάτι το ιδιαίτερο μέσα.
Οι Σερβικές υπηρεσίες σε ελεύθερη πτώση:
Αννα Σέρβα 9-9,5
Μαρία Σέρβα 7,5
Νατάσα Σέρβα 7
Μονικα Σέρβα ? (6?)

Δεν ξέρω αν το παιδί στο Φ104 σώσει την κατάσταση.....
Εκτος αν έχω ξεχάσει κάτι αξιόλογο (και διαπιστωμένο Σέρβικο...)

lsh

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Κριτικές
75
Like
81
Πόντοι
306
Για όσους ρώτησαν για την Καρολίνα στο studio 12 η κοπέλα είναι εκεί και δουλεύει κανονικά μέχρι τις 16:00.

911-Toninno

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
31
Like
1.061
Πόντοι
5.845
Η Καρολίνα σταμάτησε; Για ποιον λόγο εξαφανίστηκε από το πρόγραμμα;
Ευχαριστώ.
Μη το γρουσουζευεις αδελφε....Συνεχιζει το κοριτσι, απλα ως συνηθως το προγραμμα στο Σ12 ειναι για ......(αντιστροφως αναλογο με τις γυναικαρες που εχει)
Δεν καταλαβαινουν οτι εκει στο διαολου τη μανα που βρισκεται δεν πας επειδη ειδες φως, δεν ξεκινας αν δεν ξερεις ποια θα βρεις. Θα στρωσει που θα παει...

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
Χτες που περασα μου ειπε οτι δουλευει σιγουρα σημερα παρασκευη μονη της και αυριο με σονια κατι μπορει να αλλαζουν γιαυτο.Καλα χαμος στο σαλονι χτες και οταν βγηκε ηταν ολογυμνη μονο τακουνια φορουσε και θελανε ολοι να μπουνε ειχε 5 ατομα και περιμενανε.Θα παω σιγουρα το σαββατο και θα προσπαθησω να τις παρω και τις δυο μαζι να δω τι κανουν.
Κατάλαβα...Ουτε να ντυθεί δεν προλάβαινει  ;)

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
Οι Σερβικές υπηρεσίες σε ελεύθερη πτώση:
Αννα Σέρβα 9-9,5
Μαρία Σέρβα 7,5 8,5
Νατάσα Σέρβα 7  6.6,5
Μονικα Σέρβα ? (6?) 5,5

Δεν ξέρω αν το παιδί στο Φ104 σώσει την κατάσταση.....
Εκτος αν έχω ξεχάσει κάτι αξιόλογο (και διαπιστωμένο Σέρβικο...)
Θα σε διορθώσω λίγο αν μου επιτρέπεις  ;)

Την Αννα δυστυχώς δεν την γνώρισα  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

litsa.com

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
42
[move] :) :) :)    24/11      :) :) :)[/move]

Κασσανδρας 3(κατω): Λάουρα - Λάουρα - Ελίζα
Κασσανδρας 3(πανω): Κλειστό - Σαμπρίν/Εύα - Ντέζυ
Κασσανδρας 4(πανω): Κλειστό - Άννα/Μαριάνα - Άννα
Κασσανδρας 4Β(κατω): Λουίζα - Αμάντα - Αμάντα
Κασσανδρας 4Γ(κατω): Εύα - Αλεξάνδρα/Μόνικα - Αλεξάνδρα
Κασσανδρας 6: Μελίνα - Βάλια/Ιρένα - Μαντόνα
Κασσανδρας 8Γ: Κλειστο - Ντέζυ/Τζούλια//Κλαούντια/Ζέτα/Καταλίνα - Τζούλια/Κορίνα/Κλαούντια/Λουίζα

Βριλησσου 60(πανω): Κλειστό - Μίκη - Βάλια

Θησεως 40(κατω): Πάολα/Έφη/Ζωη - Ελενα/Εφη/Ν.Άφιξη - Ελενα/Εφη

Σολωμου 32(ισογειο) Μπιανκα - Μπιανκα

Επισκέπτης
Περασα και εγω απο Φυλης 104 γιατι πολυς ντορος γινεται, τωρα τελευταια, να δω τι τεμαχια παιζουν ... Αφου πατησα το κουδουνι και μου ανοιξαν την εξωπορτα, την εσωτερικη καγκελοπορτα μου ανοιξε ενας γυφτος, μπουλης securitας, ασφαλεια της πλακας ... με δυσκολια συγκρατηθηκα να μη γελασω στα μουτρα του!Απεναντι ηταν ενας τελειωμενος barman ... παρακμιακη σκατοφατσα.Ηδη ειχα φανταστει τι σαβουρα θα ειχε το ''σπιτι'' απο γυναικες ...
Πρωτη παρουσιαστηκε, απο την τσατσα μια ξανθια τραβελοφατσα, αδυνατη αλλα λιποσαρκη, με κωλο τιγκα στην κυτταριτιδα και ιδιαιτερα τιγκα στις ραγαδες ...
Δευτερη και τριτη παρουσιαστηκαν σχεδον μαζι δυο ψιλοχοντρες, ατσουμπαλες, μαυρομαλλες, βλαχοφατσες με κατι πολυχρωμα μαγιω σαν τσιρκουλα ...
Δεν τις γαμουσα ουτε με δεκαευρο, οχι με 50+Ε που ζητανε ...
Κατηγορια Μεταξουργειου και αν ....... Οποιος τις γαμαει αυτες τις σαβουρες, μπραβο του, εχει πετυχει διανα :2funny: :2funny: :2funny:
Ονοματα δεν συγκρατησα, αφου σαν παρουσιες μου ηταν παντελως αδιαφορες ...  

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Εσυ αγαπη μου τη βρισκεις μονο με οσους γραφουν εδω περα γιαυτο και τους μοιραζεις  :pipa1: και κοπλιμεντα στα μυνηματα σου, εμεις θα σου αρεσουμε;
Αλλα ετσι ειναι οταν δεν εχουμε ζωη και προσπαθουμε να αποκτησουμε εστω και εικονικη μπαινουμε σε μια κοινοτητα αρχιζουμε τα μεγαλα λογια και τις φαμφαρες, μοιραζουμε και 5-6 τσιμπουκια με μυνηματα σε διαφορα αλλα μελη της κοινοτητας (κατα προτιμιση καπως πιο γνωστα), και λεμε οτι λεμε με σκοπο να προκαλεσουμε το ενδιαφερον και υστερα το θαυμασμο προς το ατομο μας μιας και αυτο μας λειπει σε ολη μας τη ζωη
Συγχαρητηρια μολις κερδισες τα οποια λεπτα δημοσιοτητας σου αναλογουν
Get a life freak :-*

despinara

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Ιαν 2012
Like
1
Εσυ αγαπη μου τη βρισκεις μονο με οσους γραφουν εδω περα γιαυτο και τους μοιραζεις  :pipa1: και κοπλιμεντα στα μυνηματα σου, εμεις θα σου αρεσουμε;
Αλλα ετσι ειναι οταν δεν εχουμε ζωη και προσπαθουμε να αποκτησουμε εστω και εικονικη μπαινουμε σε μια κοινοτητα αρχιζουμε τα μεγαλα λογια και τις φαμφαρες, μοιραζουμε και 5-6 τσιμπουκια με μυνηματα σε διαφορα αλλα μελη της κοινοτητας (κατα προτιμιση καπως πιο γνωστα), και λεμε οτι λεμε με σκοπο να προκαλεσουμε το ενδιαφερον και υστερα το θαυμασμο προς το ατομο μας μιας και αυτο μας λειπει σε ολη μας τη ζωη

Po pooooooooooooooooooo..........ti  orea pou ta les............................ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

lsh

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Κριτικές
75
Like
81
Πόντοι
306
Περασα και εγω απο Φυλης 104 γιατι πολυς ντορος γινεται, τωρα τελευταια, να δω τι τεμαχια παιζουν ... Αφου πατησα το κουδουνι και μου ανοιξαν την εξωπορτα, την εσωτερικη καγκελοπορτα μου ανοιξε ενας γυφτος, μπουλης securitας, ασφαλεια της πλακας ... με δυσκολια συγκρατηθηκα να μη γελασω στα μουτρα του!Απεναντι ηταν ενας τελειωμενος barman ... παρακμιακη σκατοφατσα.Ηδη ειχα φανταστει τι σαβουρα θα ειχε το ''σπιτι'' απο γυναικες ...
Πρωτη παρουσιαστηκε, απο την τσατσα μια ξανθια τραβελοφατσα, αδυνατη αλλα λιποσαρκη, με κωλο τιγκα στην κυτταριτιδα και ιδιαιτερα τιγκα στις ραγαδες ...
Δευτερη και τριτη παρουσιαστηκαν σχεδον μαζι δυο ψιλοχοντρες, ατσουμπαλες, μαυρομαλλες, βλαχοφατσες με κατι πολυχρωμα μαγιω σαν τσιρκουλα ...
Κατηγορια Μεταξουργειου και αν ....... Οποιος τις γαμαει αυτες τις σαβουρες, μπραβο του, εχει πετυχει διανα :2funny: :2funny: :2funny:

Γιατί ρε φίλε τόση εμπάθεια; Δεν έχω πάει ποτέ στο συγκεκριμένο μαγαζί και δεν έχω άποψη αλλά θα βοηθούσε αν αντί για απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς προς όλο το μαγαζί και τους πελάτες του έκανες μερικές εποικοδομητικές παρατηρήσεις και πιθανόν με πιο ωραίο τρόπο. Έτσι δεν μπορεί κανείς να λάβει σοβαρά υποψιν την άποψη σου.

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96

φιλαράκι δεν ξέρω σε ποια βάρδια πηγες και ποίες κοπέλες ήταν γιατί δεν λες ονόματα αλλα είσαι λίγο άδικος το μαγαζί έχει και καλά κομμάτια

Επισκέπτης

Τσιμπουκια κανεις εσυ, και μαλιστα αφορολογητα .......  :pipa1:

Επισκέπτης
Γιατί ρε φίλε τόση εμπάθεια; Δεν έχω πάει ποτέ στο συγκεκριμένο μαγαζί και δεν έχω άποψη αλλά θα βοηθούσε αν αντί για απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς προς όλο το μαγαζί και τους πελάτες του έκανες μερικές εποικοδομητικές παρατηρήσεις και πιθανόν με πιο ωραίο τρόπο. Έτσι δεν μπορεί κανείς να λάβει σοβαρά υποψιν την άποψη σου.

Ε, αφου δεν τις εχεις δει, πηγαινε να τις δεις.Εγω τις ειδα χθες το βραδυ αν και ο φωτισμος ηταν ελαχιστος ... Γιατι αραγε?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom