Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.293
Πόντοι
7.195
Eν μερει εχεις ενα δικιο σε αυτο που λες...
Σιγουρα ο ενθουσιασμος υπαρχει οταν γαμας ενα τετοιο Μουνι ο οποιος ομως τις περισσοτερες φορες ειναι κακος συμβουλος οταν θες να εχεις αντικειμενικη κριση!
Προσωπικα οσο ευκολα ενθουσιαζομαι αλλο τοσο ευκολα απογοητευομαι....αναθεμα κι αν θυμαμαι ποσες φορες εχω φαει φολα απο ¨Μουνια"!
Αυτη μεχρι στιγμης,αυριο μεθαυριο μπορει να παρουν τα μυαλα της αερα δεν το ξερω,ειναι απο τις περιπτωσεις που ξεχωριζουν!
Αυτα που κανει στο δωματιο,με τον τροπο που τα κανει..η κινηση της..αυτο που σου βγαζει,ειναι καποιες μικρες λεπτομερειες που δεν εξηγουνται!
Εχει στοφα πουτανας υψηλου επιπεδου βρε αδερφε...δεν μπορω να στο θεσω διαφορετικα

ΟΚ, οπως διευκρινησα παντως, δεν ειναι οτι αμφισβητω οτι περασες καλα, σαν προβληματισμο το θετω. Το κακο με αυτη ειναι οτι βρισκεται Λυκοβρυση, ποιος τρεχει εκει πανω?
Και για να απαντησω και στον Μακη, ναι εχω συνηθισει στα 50 ευρω να ειναι ολα μεσα (κι ας μην ειναι κουκλες οι κοπελες :)Δικιο εχεις !

lsh

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Κριτικές
75
Like
81
Πόντοι
306
Φιλια ? Δεν κανει.
Παπαρια? Δεν γλειφει
Προκαταρκτικα? Δεν κανει

Ε τι σκατα κανει? σεξ? αυτο το κανουν κι αλλες!

Κοίτα,  έχει να κάνει με τι θέλει ο καθένας. Για εμένα για παράδειγμα τα φιλιά ωραία είναι αλλά με τις πουτάνες δεν είναι και το πρώτο ζητούμενο, το αν γλύφει μπάλες είναι λεπτομέρεια άνευ ουσίας, ενω τα προκαταρκτικά που κάνει εμένα προσωπικά μου είναι υπερ αρκετά. Για κάποιον άλλο βέβαια ισχύουν αλλά, οπότε  είναι στον καθένα το τι θέλει. Απο την άλλη δεν γνωρίζω πολλές που να κάνουν καλο σεξ, δεν είναι και λίγες βέβαια αλλά είναι πάρα πολλές που δεν σέβονται καν το 50άρικο.

Θέλω όμως να σταθώ σε αυτό που είπες, αν φτάνει που είναι ωραίο μωρό. Για εμένα είναι πολύ σημαντικό γιατί τελευταία βλέπω στα studio κάτι μπάζα που μοστράρονται και προμοτάρονται (και εδω μέσα) για ωραίες γκόμενες την στιγμη που εγω που ειμαι μέτριας εμφάνισης θα την έβγαζα γκόμενα σε ένα μπαρ στο πρώτο πεντάλεπτο. Και μάλιστα οταν μπεις και στο δωμάτιο διαπιστώνεις ότι δεν κάνει την δουλειά της καλά. Η συγκεκριμένη κοπέλα απο την στιγμή που είναι όμορφη, σεμνή και σέβεται τα λεφτά που τις δίνεις αξίζει έναν καλό λόγο. Εδώ προμοτάρονται άλλες και αλλες..

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
68
Like
4.368
Πόντοι
4.130
Κοίτα,  έχει να κάνει με τι θέλει ο καθένας. Για εμένα για παράδειγμα τα φιλιά ωραία είναι αλλά με τις πουτάνες δεν είναι και το πρώτο ζητούμενο, το αν γλύφει μπάλες είναι λεπτομέρεια άνευ ουσίας, ενω τα προκαταρκτικά που κάνει εμένα προσωπικά μου είναι υπερ αρκετά. Για κάποιον άλλο βέβαια ισχύουν αλλά, οπότε  είναι στον καθένα το τι θέλει. Απο την άλλη δεν γνωρίζω πολλές που να κάνουν καλο σεξ, δεν είναι και λίγες βέβαια αλλά είναι πάρα πολλές που δεν σέβονται καν το 50άρικο.

Θέλω όμως να σταθώ σε αυτό που είπες, αν φτάνει που είναι ωραίο μωρό. Για εμένα είναι πολύ σημαντικό γιατί τελευταία βλέπω στα studio κάτι μπάζα που μοστράρονται και προμοτάρονται (και εδω μέσα) για ωραίες γκόμενες την στιγμη που εγω που ειμαι μέτριας εμφάνισης θα την έβγαζα γκόμενα σε ένα μπαρ στο πρώτο πεντάλεπτο. Και μάλιστα οταν μπεις και στο δωμάτιο διαπιστώνεις ότι δεν κάνει την δουλειά της καλά. Η συγκεκριμένη κοπέλα απο την στιγμή που είναι όμορφη, σεμνή και σέβεται τα λεφτά που τις δίνεις αξίζει έναν καλό λόγο. Εδώ προμοτάρονται άλλες και αλλες..
Συμφωνώ απόλυτα και πάνω σε αυτές τις αρχές, έχω και άλλη μια καλή πρόταση: Αλέξια στο Sensuality. Ομορφο παιδί, πολύ sexy που την ιδρώνει τη φανέλα. Δεν επενδύει πολύ στο σαλόνι αλλά είναι το αντίθετο στο δωμάτιο. Και εξαιρετικά καθαρή!!
Keep it in mind!!  ;) ;) ;)

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
Παιδιά ξέρει κανείς την Μόνικα την Σέρβα? (εννοώ αν έχει κάνει κανείς δουλειά??),
καλή εμφάνιση αλλά μήπως είναι φόλα στο δωμάτιο?? (είναι τώρα Ηρώων Πολυτεχνείου Ηλιούπολη Studio)

Εγγρ.
13 Νοε 2012
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
εγω δεν ξερω τι λετε αλλα ειναι σουπερ στο δωματιο και ειναι καθαρη και επαγγελματιας τι να κανω τα φιλια και αγκαλιτσες η γυναικα ειναι φτιαγμενη για τσοντα τελος το σεχ που κανει στο δωματιο ειναι λες και παιζεις σε τσοντα εσυ αυτο ειναι που κανει την διαφορα με τις αλλες οποιος πηγε με καταλαβαινει οταν λεω οτι οταν σε κοιταει με αυτα τα ματια εισαι αλλου

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Παιδιά ξέρει κανείς την Μόνικα την Σέρβα? (εννοώ αν έχει κάνει κανείς δουλειά??),
καλή εμφάνιση αλλά μήπως είναι φόλα στο δωμάτιο?? (είναι τώρα Ηρώων Πολυτεχνείου Ηλιούπολη Studio)
Την ειχε τιμησει ο zidane68, παλιοτερα που την ειχαμε πετυχει σε τσαρκα στο Ιπποκρατους 144.
Ομορφη γυναικα, αλλα χωρις κατι το αξιολογο απο πλευρας υπηρεσιων.

Εγγρ.
13 Νοε 2012
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
ξερει κανεις για σελινα τι λεει απο sweet angels ειναι καλη

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
68
Like
4.368
Πόντοι
4.130
Εντυπωσιακή εμφάνιση, πολύ όμορφο πρόσωπο, τυπική στο sex, με διάθεση να "εξυπηρετήσει" αλλά μέχρι εκεί!!
Δεν θα φύγεις παραπονεμένος αλλά ούτε και θα το σκέφτεσαι μετα σαν κάτι το μοναδικό....
Εχει κάνει και θυτία στην Τριγετοαλυσίδα με άλλο όνομα πριν απο ένα χρόνο και βάλε.

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
68
Like
4.368
Πόντοι
4.130
εγω δεν ξερω τι λετε αλλα ειναι σουπερ στο δωματιο και ειναι καθαρη και επαγγελματιας τι να κανω τα φιλια και αγκαλιτσες η γυναικα ειναι φτιαγμενη για τσοντα τελος το σεχ που κανει στο δωματιο ειναι λες και παιζεις σε τσοντα εσυ αυτο ειναι που κανει την διαφορα με τις αλλες οποιος πηγε με καταλαβαινει οταν λεω οτι οταν σε κοιταει με αυτα τα ματια εισαι αλλου
Θα είχε ενδιαφέρον να δει κανείς τι μπάλα παιζεται αν δουλέψει μαζί με Σόνια στο ίδιο μαγαζί!! Ενα απο τα πιο βαριά ονόματα έστω και στη δύση!!

kolomagoulos

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2012
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
φερσου της ωραια για να περασεις καλα αυτο ειναι το μυστικο για ολες τις κοπελες,απο εμφανιση παντως σκιζει ειναι απο τα μουνια που σε τρελενουν

drizzt

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2005
Κριτικές
8
Like
768
Πόντοι
366
Σκεφτομαι για Τζοβανα Συγγρου 108 αλλα δεν βλεπω πολλες κριτικες ??? αξιζει ?

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Την κωλαρο-Ίνα από Τατοϊου 71 την έχει τιμήσει κανείς;

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
130
Πόντοι
4.065

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
12.367
Πόντοι
19.505
Πρωί στην Κασάνδρας μόνο το 4Β ανοιχτό με δύο ξανθά καβλάκια τη Λουίζα, με μικrό βυζάκι, ωραίο χαμόγελο, πιπινάκι γλυκό και άλλη μια που δεν συγκράτησα όνομα αλλά είχε ύφος και στυλ πορνοστάρ με μακρύ ξανθό μαλλί, νέα άφιξη μάλλον στον όμιλο αλλά κάπου αλλού την έχω ξαναδεί. Δεν μου περίσσευαν 60 ευρώ οπότε έφυγα άπραγος.

Ιεροφαντών 9 κλειστό.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom