PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Εγω παλι την ¨ειδα¨ σημερα...και θα την ξαναδω κι αλλες φορες αυτο ειναι το μονο σιγουρο!Την είδα Σάββατο πρωί, σε λίγο ανεβάζω κριτική. Προκαταβολικά λέω ότι είναι κορυφαία, τουλάχιστον για τις δικές μου απαιτήσεις.
Πρωτα απο ολα συγχαρητηρια για την κριτικη σου...εξαιρετικη και ακριβεστατη!
Ακριβως την ιδια εμπειρια εζησα κι εγω σημερα με καποιες μικρες παραλλαγες στις στασεις!
Μοναδικο της ισως ψεγαδι ειναι πως δεν κανει προκαταρκτικα...αλλα ειναι δεκτικη σε χαδια κλπ μεχρι την ανορθωση!
Αυτο ειναι και το μοναδικο πλην που της βρηκα...αντε κι οτι δεν γλειφει τα παπαρια!
Για φιλια κλπ στο στομα δεν το επιχειρησα ουτε κι αυτη εδειξε τετοια διαθεση!
Μικρο το κακο...
Στα θετικα...
Κορυφαια Εμφανιση....Μια απο τις 5 ομορφοτερες γυναικες που εχω παρει!
Εξαιρετικη διαθεση/συμμετοχη κλπ χωρις κραυγες,πονηριες και υπερβολες!
Το στησιμο της στα 4 αλλα κι οταν πιπωνει ειναι highlight...την χαζευα απο τον καθρεφτη και δεν πιστευα οτι γαμαω τετοιο μωρο!
Στην ιππασια εδειξε δειγματα πολυ υψηλης τεχνικης...στηριχτηκε στα πατουσακια της κι οχι στα γονατα οπως κανουν οι περισσοτερες, αλλα κυριως οταν εγειρε την πλατη της προς τα πισω ενω ηταν με φατσα προς τα εμενα κι αρχισε να κουνιεται ρυθμικα και με αργες/κυκλικες κινησεις πανω στο καυλι μου!Φοβερη αισθηση...
Ισχυριζεται οτι κανει αυτη την δουλεια 6 μερες κι οτι πιο πριν δεν ειχε καμια σχεση με τον χωρο...αν θελουμε την πιστευουμε!
Συνοψιζοντας....
Ειναι Μουναρα την λενε Καρολινα και ειμαι σχεδον βεβαιος πως θα μας απασχολησει για πολυ καιρο ακομα αρκει να συνεχισει ετσι!
Αμην