Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Την είδα Σάββατο πρωί, σε λίγο ανεβάζω κριτική. Προκαταβολικά λέω ότι είναι κορυφαία, τουλάχιστον για τις δικές μου απαιτήσεις.
Εγω παλι την ¨ειδα¨ σημερα...και θα την ξαναδω κι αλλες φορες αυτο ειναι το μονο σιγουρο!
Πρωτα απο ολα συγχαρητηρια για την κριτικη σου...εξαιρετικη και ακριβεστατη!
Ακριβως την ιδια εμπειρια εζησα κι εγω σημερα με καποιες μικρες παραλλαγες στις στασεις!

Μοναδικο της ισως ψεγαδι ειναι πως δεν κανει προκαταρκτικα...αλλα ειναι δεκτικη σε χαδια κλπ μεχρι την ανορθωση!
Αυτο ειναι και το μοναδικο πλην που της βρηκα...αντε κι οτι δεν γλειφει τα παπαρια!
Για φιλια κλπ στο στομα δεν το επιχειρησα ουτε κι αυτη εδειξε τετοια διαθεση!
Μικρο το κακο...
Στα θετικα...
Κορυφαια Εμφανιση....Μια απο τις 5 ομορφοτερες γυναικες που εχω παρει!
Εξαιρετικη διαθεση/συμμετοχη κλπ χωρις κραυγες,πονηριες και υπερβολες!
Το στησιμο της στα 4 αλλα κι οταν πιπωνει ειναι highlight...την χαζευα απο τον καθρεφτη και δεν πιστευα οτι γαμαω τετοιο μωρο!
Στην ιππασια εδειξε δειγματα πολυ υψηλης τεχνικης...στηριχτηκε στα πατουσακια της κι οχι στα γονατα οπως κανουν οι περισσοτερες, αλλα κυριως οταν εγειρε την πλατη της προς τα πισω ενω ηταν με φατσα προς τα εμενα κι αρχισε να κουνιεται ρυθμικα και με αργες/κυκλικες κινησεις πανω στο καυλι μου!Φοβερη αισθηση...

Ισχυριζεται οτι κανει αυτη την δουλεια 6 μερες κι οτι πιο πριν δεν ειχε καμια σχεση με τον χωρο...αν θελουμε την πιστευουμε!
Συνοψιζοντας....
Ειναι Μουναρα την λενε Καρολινα και ειμαι σχεδον βεβαιος πως θα μας απασχολησει για πολυ καιρο ακομα αρκει να συνεχισει ετσι!
Αμην

lsh

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Κριτικές
75
Like
81
Πόντοι
306
Εγω παλι την ¨ειδα¨ σημερα...και θα την ξαναδω κι αλλες φορες αυτο ειναι το μονο σιγουρο!
Ακριβως την ιδια εμπειρια εζησα κι εγω σημερα με καποιες μικρες παραλλαγες στις στασεις!

Μοναδικο της ισως ψεγαδι ειναι πως δεν κανει προκαταρκτικα...αλλα ειναι δεκτικη σε χαδια κλπ μεχρι την ανορθωση!
Αυτο ειναι και το μοναδικο πλην που της βρηκα...αντε κι οτι δεν γλειφει τα παπαρια!
Μικρο το κακο...
Στα θετικα...
Το στησιμο της στα 4 αλλα κι οταν πιπωνει ειναι highlight...την χαζευα απο τον καθρεφτη και δεν πιστευα οτι γαμαω τετοιο μωρο!
Στην ιππασια εδειξε δειγματα πολυ υψηλης τεχνικης...στηριχτηκε στα πατουσακια της κι οχι στα γονατα οπως κανουν οι περισσοτερες, αλλα κυριως οταν εγειρε την πλατη της προς τα πισω ενω ηταν με φατσα προς τα εμενα κι αρχισε να κουνιεται ρυθμικα και με αργες/κυκλικες κινησεις πανω στο καυλι μου!Φοβερη αισθηση...

Ισχυριζεται οτι κανει αυτη την δουλεια 6 μερες κι οτι πιο πριν δεν ειχε καμια σχεση με τον χωρο...αν θελουμε την πιστευουμε!
Συνοψιζοντας....
Ειναι Μουναρα την λενε Καρολινα και ειμαι σχεδον βεβαιος πως θα μας απασχολησει για πολυ καιρο ακομα αρκει να συνεχισει ετσι!
Αμην

Ευχαριστώ για το σχόλιο σου για την κριτική μου. Συμφωνώ και εγώ με όσα είπες. Το θέμα με τις 6 μέρες μου το είπε και εμένα και στο καπάκι ρώτησα πόσο καιρό είναι στην Ελλάδα και μου είπε ένα χρόνο, οπότε πίστεψα ότι τα μπέρδεψα άλλα τελικά καλά είχα καταλάβει. Σίγουρα είναι παλιοσειρά όχι απλά γιατί κανει καλό σεξ, πολλές γκόμενες κάνουν, αλλά έχει γενικά αέρα επαγγελματισμού σε ότι κάνει απο τις κινήσεις της μέχρι την συμπεριφορά της.

lamogistan

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
αντε με πιασατε στις καλες μου σημερα

Αντζη ΤωΡα σε αυτο το στουντιο στην παλια ρενο..δεν ξερω πως διαολο το λενε..πανω στον κηφισο..

kolomagoulos

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2012
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
αντε με πιασατε στις καλες μου σημερα

Αντζη ΤωΡα σε αυτο το στουντιο στην παλια ρενο..δεν ξερω πως διαολο το λενε..πανω στον κηφισο..
sweet angel λεγεται το στουντιο εισαι σιγουρος ρε μαγκα ειναι αυτη η ηδια?

kolomagoulos

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2012
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
ρε φιλος 10 φορες εχω μιλισει ολες κιολες στο σαιτ.δεν βγαζω πραγματα απο το μυαλο μου
φιλε αν ειναι ετσι οπως τα λες τοτε εσωσες πολυ κοσμο πιστεψε με σ ευχαριστουμε πολυ εκ μερος ολων των παιδιων,αντζυ αν και το αντυ δεν μας αρεσει ερχομαστε να σε γαμησουμε μωρη καυλαααααααα

litsa.com

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
42
[move] :) :) :)    20/11      :) :) :)[/move]

Κασσανδρας 3(κατω): Κλειστό λόγο Ανακαίνισης
Κασσανδρας 3(πανω): Κλειστό - Ντέζυ - Ντέζυ
Κασσανδρας 4(πανω): Λουίζα - Άννα - Άννα
Κασσανδρας 4Β(κατω): Λαουρα - Λάουρα - Κλαούντια/Λουίζα
Κασσανδρας 4Γ(κατω): Ρουσλάνα - Αλεξάνδρα - Αλεξάνδρα/Μίκη
Κασσανδρας 6: Μελίνα - Μίκη/Μαριάνα - Ιρένα/Βάλια
Κασσανδρας 8Γ: Κλειστο - Τζούλια/Κλαούντια//Ζέτα - Μελίνα/Τζούλια/Κορίνα/Ελίζα

Βριλησσου 60(πανω): Μαντόνα - Βάλια - Ζανέτ

Θησεως 40(κατω): Πάολα/Έφη/Ζωη - Ελενα/Εφη/Ν.Άφιξη - Ελενα/Εφη

Σολωμου 32(ισογειο) Μπιανκα - Μπιανκα

natasha srbija

Ιερόδουλη
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Like
0
[glow=red,2,300]ΕΚΤΑΚΤΙ ΑΛΑΓΙ ΚΑΤΕΗΑΚΗ 8 ΜΑΗΡΙ 06 ΡΕΜΠΕΚΑ ΤΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΙ [/glow]

SANDRA1LOVE

Ιερόδουλη
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
0
kalhspera agapes mou.......
:tits2: :tits2:

Συνημμένα

• sandra 001kkk.jpg
    sandra 001kkk.jpg
    42,5 KB · Εμφανίσεις: 38

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127

Μικρο το κακο...
Στα θετικα...

Συνοψιζοντας....
Αμην
Μήπως ρώτησες PIATSAS αν θα δουλέψει απογευματινή ή βραδινή βάρδια? Γιατί μόνο στην πρωινή την βλέπω.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Μήπως ρώτησες PIATSAS αν θα δουλέψει απογευματινή ή βραδινή βάρδια? Γιατί μόνο στην πρωινή την βλέπω.
Απ΄οτι εχω μαθει, προς το παρον τουλαχιστον, μονο πρωινες βαρδιες θα δουλευει..........

:dunno: :dunno: :dunno: :dunno:

Εγγρ.
13 Νοε 2012
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
ειναι οντως ενα απο τα κορυφαια αν οχι το κορυφαιο. πολυ μεγαλη εμπειρια και φυσικη ομορφια διαθεση αλλα και επαγγελματιας.
και επειδη ειμαι πολυ παλιος στο χωρο ηταν ειναι και θα ειναι παντα απο τα κορυφαια ολοι οι παλιοι ξερετε πια ειναι εχουν καει καρδιες γιαυτην τη γυναικα. Τρεις γυναικες εχουν αφησει εποχη στο χωρο η αννα η σερβα γιατι ηταν τσονταρα η σονια γιατι ειχε δια θεση και η ............... γιατι ηταν κουκλα. Οποιος θελει βοηθεια θα πω οτι γιαυτο το ονομα εγινε ο πολεμος της Τροιας!!!!!!!!

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Moυ ειπε αυτα που γραφει και στο προγραμμα...αυτη την εβδομαδα δουλευει μονο πρωι, πλην Τεταρτης και Κυριακης που ρεπαρει!

lollydolly

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
1

KALIMERA!!!  :smitten: :smitten: :smitten:
SIMERINO PROGREMMA 20.11.2012.

*KATEXAKI 8:
11-20 VIKTORIA      20-06 ISABELLA

*THISEOS 35:
10-20 NIKOL        20-06 AFRODITI

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom