pirokavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 34
- Πόντοι
- 16
ειναι η νινα που δουλευει και ιππωνακτος μερικες φορες
πιπινοειδες τουμπανο για πολυ petite καταστασεις.
συμπεριφορα ειναι πως θα την πετυχεις ομως...
Σε χθεσινοβραδυνή late night τσάρκα συντροφιά με τον px75:
.........
Λ. Αθηνών 318 : Κατερίνα. Καστανή με ίσια μαλλιά, αδιάφορη για τα γούστα μου, Στέλλα ψηλή αδύνατη pro milf με πλούσιο (ενισχυμένο μάλλον) στήθος, κοντά μαλλιά και Κορινα μελαχρινή με καρέ χτένισμα, μετριο πρόσωπο αλλά πολύ ξινό σαλόνι θα τολμούσα να πω.
Λ. Αθηνών 318 : Σαμπρίνα η γνωστή σε πολλούς από το Βριλησσου 55. Όσο πάει και ομορφαίνει. Ντυμένη με μαύρα εσώρουχα, και δικτυωτές κάλτσες με αέρα έμπειρης γυναίκας, ήταν μια από τις ομορφότερες παρουσίες της βραδιάς. Σίγουρα στα υπόψη. Μελιντα. Ακόμα μια εντυπωσιακή παρουσία. Ψηλή ξανθιά με ωραίο σώμα και πρόσωπο. Είχα καιρό να περάσω από το studio και μου έκανε εντύπωση η νέα του χωροταξία. Τεράστιο πολυτελές σαλόνι στο ισόγειο (πλέον) του κτιρίου και προφανώς τα δωμάτια στον πρώτο εάν έκρινα σωστά από τον συνεχή ήχο των τακουνιών στα σκαλοπάτια…..
Μηπως να σου θυμισω τι εκανες εσυ στο στουντιο
Ρε Άντζελε είσαι σοβαρός;;; Πάλι τις απειλές άρχισες; Δεν ντρέπεσαι καθόλου ρε τράβελε που μας απειλείς κιόλας;;;
Ο καλύτερος επαγγελματίας λένε μετά οι αγαπούληδες του μπουρδέλου σου...
παλι εσυ εδω?
εγραψες και τις προαλλες στο θρεντ μας αλλα δεν ασχοληθηκε και κανεις μαζι σου
τωρα αν εσυ τι βρικεις συνεχεια να μπαινεις σε διαμαχες με μας τις πουτανες και μετα να σε βριζουμαι μαλλον θα πρεπει να το κοιταξεις καπου....
Αγοράκι μου όπου θέλω θα γράφω και ότι θέλω.
Ρε Άντζελε είσαι σοβαρός;;; Πάλι τις απειλές άρχισες; Δεν ντρέπεσαι καθόλου ρε τράβελε που μας απειλείς κιόλας;;;
Ο καλύτερος επαγγελματίας λένε μετά οι αγαπούληδες του μπουρδέλου σου...
πεσ τα ρε φιλε ...εδω την αποψη μας εκφραζουμε δεν γλυφουμε αυτακια