μηπως θα επρεπε να φτιαξεις ενα λεξικο για τις επιστημονικες ορολογιες οπως α-καπελο, πολυφλεκτικη κλπ.
Επισης τι ειναι η τσαντα των χρυσων μαλλιων??
Συνήθως, κάθε φορά που ερχόμουν από Αγγλία, η ερωτική μου επιθυμία παρουσίαζε θεαματική αύξηση. Αυτή τη φορά, συνέβη το αντίθετο.
ΑΙΤΙΕΣ
1) Η γιαγιά μου είναι στο νοσοκομείο εδώ και 16 μέρες.
2) Το διδακτορικό μου φαίνεται απίστευτα δυσνόητο και βαρετό. Ψάχνω για δουλειά στην Αγγλία, για να το μετατρέψω σε part-time και εν συνεχεία να το παρατήσω. Ο πατέρας μου με ρωτάει συνέχεια "Πώς τα πας με την ύλη;" και μου λέει "ότι δουλειά και να βρείς, δεν θέλω να παρατήσεις το διδακτορικό σου". Όλη αυτή η κατάσταση, μου προκαλεί ψυχική δυσφορία.
3) Απογοήτευση από τον ερωτικό τομέα - Έλλειψη ελπίδας. Η Σταυρούλα μου δήλωσε ξεκάθαρα στις 29/08/2012 ότι δεν θέλει να με ξαναδεχτεί σπίτι της. Ναι μεν μου φέρεται σχετικά καλά (όσο της βγαίνει), αλλά τίποτα δεν θυμίζει τα παλιά μεγαλεία (το χειμώνα καθόμασταν παρέα 1 ώρα στην κουζίνα, ήταν παιχνιδιάρα μαζί μου, κτλ). Ακόμα και η 97άχρονη ζητιάνα έχει εξαφανιστεί. Όλα τα παραπάνω, μου έχουν προκαλέσει κατάθλιψη διαρκείας.
Επιθυμώ να επιστρέψω στην Αγγλία, να βρώ δουλειά στο αντικείμενό μου (και να σουτάρω το διδακτορικό), να επισκεφτώ ουρολόγο για τη στύση (κρυφά από τους γονείς μου) και να με βοηθήσει ο θεός να σπιτώσω καμία Αγγλίδα α-καπέλο, γιατί δεν αντέχω άλλο τη μοναξιά.
[/quote]