Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 59 άτομα (2 μέλη και 57 επισκέπτες)

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.330
Πόντοι
5.435
Χτεσινή μίνι τσάρκα στο πορνοχωριο(γκάζι) όπου τα 2 καλύτερα παραλειπόμενα ήταν η νεα πολωνεζα ονόματι Μικυ της κασσανδροαλυσιδας. Ξανθιά, ωραίο πρόσωπο,φυσικο στήθος 2.5αρι κ κωλος καταπληκτικός. Φουλ πρόγραμμα. Κ το άλλο η κλαουντια στο κων/πολεως80 ρουμανακι,μελαχροινο με ωραίο πρόσωπο κ πρασσινα ματια,2αρι στήθος κ μικρό ωραίο κωλαρακι. Φαίνεται οι τελευταίες κακκες κριτικές την ώθησαν να αλλάξει συμπεριφορά...τερας ομιλητικοτητας,να ιού,κάτσαμε σαλόνι κ μου δειχνε φωτός από τις διακοπές της, λέγαμε περί ανέμων κ υδάτων,καπνιζαμε κλπ. Από δουλεια νεκρά...αλλα η όλη της αλλαγή με εβαλε σε σκέψεις για δοκιμή. Κ μου πε κ η ίδια ότι έχει βελτιωθεί στι δωμάτιο. :fuck2: φουλ πρόγραμμα.
είδες? και ο άγιος φοβέρα θέλει. Το επόμενο που θα ακούσουμε είναι πως βελτιώθηκε και η φίλη της  :2funny:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
είδες? και ο άγιος φοβέρα θέλει. Το επόμενο που θα ακούσουμε είναι πως βελτιώθηκε και η φίλη της  :2funny:
η πλάκα ειναι  οτι μου λέγε η κλαουντια ότι οταν η ρομπερτα δούλευε στο αμνιζια την προτιμαγανε όλοι,ότι ήταν φοβερή στο δωμάτιο κ αλλά τέτοια...γιατι χάλασε τοσο πολύ... :think:αλλά μου φαίνεται ανεπίδεκτη μαθήσεως...

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.330
Πόντοι
5.435
η πλάκα ειναι  οτι μου λέγε η κλαουντια ότι οταν η ρομπερτα δούλευε στο αμνιζια την προτιμαγανε όλοι,ότι ήταν φοβερή στο δωμάτιο κ αλλά τέτοια...γιατι χάλασε τοσο πολύ... :think:αλλά μου φαίνεται ανεπίδεκτη μαθήσεως...
το θέμα είναι ότι, και οι δύο ξέρουνε να γαμιούνται και πολύ καλά μάλιστα, το αν βαριούνται είναι άλλο θέμα, μέχρι να ξεβαρεθούνε λοιπόν και να στρώσουνε λίγο, μαύρο. Αν βελτιωθεί ίσως την τιμήσω στο μέλλον  :think:

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096
ο Τσάτσος μου πε πολωνεζα εμένα.μν :- και αυτή πήρε προαγωγή ε? Με τι κριτήρια άραγε γίνονται οι μετατάξεις? :think:

Την είχα πάρει Φυλής και είχα περάσει χάλια. Άλλοι όμως έχουν πέρασει πολύ καλά σύμφωνα με τις κριτικές. Μάλιστα που έκανε κύρηγμα γιατί ήθελα πίπα με καπότα, μου λέει αν δεν θες ακάποτη πίπα γιατί έρχεσαι στα μπουρδέλα, να γαμάς μόνο την γυνάκα σου. Ήμαρτον το πουτανίδιο...

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.904
Πόντοι
19.505
Την είχα πάρει Φυλής και είχα περάσει χάλια. Άλλοι όμως έχουν πέρασει πολύ καλά σύμφωνα με τις κριτικές. Μάλιστα που έκανε κύρηγμα γιατί ήθελα πίπα με καπότα, μου λέει αν δεν θες ακάποτη πίπα γιατί έρχεσαι στα μπουρδέλα, να γαμάς μόνο την γυνάκα σου. Ήμαρτον το πουτανίδιο...
χαχαχαχα, ναι θυμάμαι που το είχες γράψει. Εγώ της είχα πάρει το σουφράκι. Γενικά ήταν καλή περίπτωση, αλλά σουφράκι που το έχεις πάρει με 20 γιατί να το ξαναπάρεις με 100; Επίσης θέλει λίγο προσοχή διότι στη Φυλής τα κατάπινε όλα. Το ίδιο κάνει και στην Κασσάνδρας, αλλά με το αζημίωτο.

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.330
Πόντοι
5.435
Εγώ φίλε πάντως είχα περάσει αρκετά καλά, ήταν εκείνη τη μέρα που είχα κλειδωθεί μέσα στο δωμάτιο, είχε σπάσει η κλειδαριά και προσπαθούσαμε με μαχαίρι να ανοίξουμε εγώ από μέσα και αυτή απέξω  :2funny:
Υπάρχει και κριτική

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
ποιός? ο βρωμοπουστας ο Τζιμπριος ο Αντρεας??
με το περουκινι και τη τραβηγμένη μουρη που γυαλιζει απο τις κρέμες?
αν ειναι αυτος είναι οτι ποιο γλειωδες και σιχαμενο κυκλοφορει σε τσατσο στην Αθηνα
φτερα και πουπουλα...

ναι ο Zero αυτός ο παπάρας ο οποίος σου κάνει τα γλυκά μάτια στο σαλόνι και μόλις του πεις πάω μια βόλτα και επιστρέφω αρχίζει την καραμούζα :jerking: :jerking:

τέλος από εμένα το εν-λόγω ίδρυμα όποια κοπέλα και να έχουν δεν πατάω αν δεν αλλάξει συμπεριφορά το νούμερο που είναι υπηρεσία :)

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Εγώ φίλε πάντως είχα περάσει αρκετά καλά, ήταν εκείνη τη μέρα που είχα κλειδωθεί μέσα στο δωμάτιο, είχε σπάσει η κλειδαριά και προσπαθούσαμε με μαχαίρι να ανοίξουμε εγώ από μέσα και αυτή απέξω  :2funny:
Υπάρχει και κριτική

σουρεάλ σκηνικό δικέ μου :tooth: :tooth:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
Υπάρχει και κριτική
καλα ρε ξεδιαντροπε :2funny:και αυτήν εχεις πάρει?? Πάντως φαίνεται μπόμπα μωρό... :knockinb:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
ήταν η πρώτη που πήρα κατά σειρά την ημέρα του bachelor μου  :2funny: :2funny:
και μετά πηγές ντορινα Λάουρα... :grin: χτε με έψησε τρελλα να έμπαινα αλλά δίστασα λογω αγνωστου εδάφους. Αλλά αφού υπαρχει έξωθεν καλή μαρτυρία θα τιμηθεί...προεχει η ίνα... ;)

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
ναι ρε συ, πάντα υπάρχει κάτι για το επάγγελμα μου στην Γερμανία  :rockon:
ξανακοιταγα την κριτική σου για το μπάτσελορ σου κ εγραψα ένα σχολιο σχετικά με τη Λάουρα κ την ατάκα της που μου θτμισε κάτι που πε κ σε μένα...θα αναρτηθεί...

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
Ποιο στούντιο ή μπουρδέλο έχει στο σαλόνι του ενυδρείο, ασημί καναπέ και σωλήνα στριπτιζαδικου??  :think: :think:

Ξερει κάποιος??
:grin: :grin:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Ποιο στούντιο ή μπουρδέλο έχει στο σαλόνι του ενυδρείο, ασημί καναπέ και σωλήνα στριπτιζαδικου??  :think: :think:

Ξερει κάποιος??
:grin: :grin:

μερικά από αυτά που αναφέρεις τα έχουν τα Κασσάνδρας 4Β και 6 αν δεν κάνω λάθος........

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
χτες ήμουν Κασσάνδρας ενυδρείο δεν είδα....

το 4Β έχει μεγάλο σαλόνι το οποίο είναι βαρυφορτωμένο με ένα κάρο μαλακίες κρύσταλλα,ξύλινα ντουλάπια παίζει να υπάρχει κάποιο ενυδρείο δεν είναι απίθανο........

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
το 4Β έχει μεγάλο σαλόνι το οποίο είναι βαρυφορτωμένο με ένα κάρο μαλακίες κρύσταλλα,ξύλινα ντουλάπια παίζει να υπάρχει κάποιο ενυδρείο δεν είναι απίθανο........
θα το ερευνήσω κ θα ενημερώσω...

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
Μπα.. να σου πω τι παιχτηκε...

Χαζευα σε σάιτ γνωριμιών, μπας και βρω κανα μιλφακι για σπρωξιμο...

Πεφτω πανω σε μια θειτσα ρωσιδα και αρχιζω να χαζευω φωτος...
Στο σπίτι της, στην παραλία, στην Ακρόπολη κλπ κλπ και μετα ... φωτό της στο σαλονακι με αυτα που σας περιγράφω  :2funny: :2funny: :2funny:
(ειναι στανταρ στουντιο ή ντελο, κναει μπαμ, έχει και λάμπα απο αυτές που  κάνουν την ασπρη κάλτσα να φέγγει  :grin:)

Προφανως η θείτσα είναι τσατσόγρια και ρωτάω από περιέρεια που να δουλευει...  :grin: :grin: :grin:

Athanasias3

Ιερόδουλη
Εγγρ.
5 Δεκ 2011
Like
0
Καλημέρα!  :-* :-*

Σημερινό πρόγραμμα ( 6 / 9 )

10 - 6 : Λένα

6 - 2 : Άντζελα

:-* :-*

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom