Σήμερα στο στούντιο της οδού Βριλησσού 36 δουλεύει η Ρομπέρτα (10:00 - 20:00). Στις 11:37 την επισκέφτηκα και εγώ. Επειδή δεν έχυσα (μόλις πιάσω δουλειά στην Αγγλία, θα επισκεφτώ ουρολόγο, γιατί τον τελευταίο καιρό μόνο στο κρεβάτι μου μπορώ και εσκπερματίζω), δεν θα γράψω formal review. However, I will write a draft review on my link.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 76K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics ημερήσια ενημέρωση αθήνα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (0 μέλη και 28 επισκέπτες)
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
πρώτον το ότι δουλεύει η ρομπερτα είναι λόγος να μην την επισκεφθούμε...ειναι φόλα,παλτό,κομοδίνο,αιρκονρισιον you name it...και δεύτερον θα μας κανείς τεράστια χάρη να μην ξαναγραψεις κριτική...Σήμερα στο στούντιο της οδού Βριλησσού 36 δουλεύει η Ρομπέρτα (10:00 - 20:00). Στις 11:37 την επισκέφτηκα και εγώ. Επειδή δεν έχυσα (μόλις πιάσω δουλειά στην Αγγλία, θα επισκεφτώ ουρολόγο, γιατί τον τελευταίο καιρό μόνο στο κρεβάτι μου μπορώ και εσκπερματίζω), δεν θα γράψω formal review. However, I will write a draft review on my link.
Kerveras
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2009
- Κριτικές
- 91
- Like
- 4.336
- Πόντοι
- 5.435
και τρίτον μας έχεις ζαλίσει τα αρχίδια με τη Σταυρούλαπρώτον το ότι δουλεύει η ρομπερτα είναι λόγος να μην την επισκεφθούμε...ειναι φόλα,παλτό,κομοδίνο,αιρκονρισιον you name it...και δεύτερον θα μας κανείς τεράστια χάρη να μην ξαναγραψεις κριτική...
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
μπράβο!! Το χα ξεχάσει....και τρίτον μας έχεις ζαλίσει τα αρχίδια με τη Σταυρούλα
Kerveras
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2009
- Κριτικές
- 91
- Like
- 4.336
- Πόντοι
- 5.435
Σημερινή καταδρομική στη Τζοβάνα, η κοπέλα είναι βγαλμένη από τσόντα, ακόμα πονάνε τα πόδια μου
Η κοπέλα είναι λίγο Γκμοχ στο πρόσωπο αλλά στο δωμάτιο είναι Μουρίνιο if u know what i mean
Πάντως με αυτά που είχα ακούσει περίμενα να μην βλέπετε καθόλου, αλλά ευτυχώς βλέπεται, εντάξει δεν είναι και το καλύτερο πρόσωπο αλλά σίγουρα υπάρχουν και χειρότερες. Για μένα μεσαίο status που λέει και άλλος συνάδελφος, αλλά κορμάρα φοβερή και υπηρεσίες ακόμα καλύτερες
ακολουθεί κριτική αύριο πουρνό πουρνό χωρίς kinder έκπληξη που λέει και ο φίλος μου ο Μάκης :S
Η κοπέλα είναι λίγο Γκμοχ στο πρόσωπο αλλά στο δωμάτιο είναι Μουρίνιο if u know what i mean
Πάντως με αυτά που είχα ακούσει περίμενα να μην βλέπετε καθόλου, αλλά ευτυχώς βλέπεται, εντάξει δεν είναι και το καλύτερο πρόσωπο αλλά σίγουρα υπάρχουν και χειρότερες. Για μένα μεσαίο status που λέει και άλλος συνάδελφος, αλλά κορμάρα φοβερή και υπηρεσίες ακόμα καλύτερες
ακολουθεί κριτική αύριο πουρνό πουρνό χωρίς kinder έκπληξη που λέει και ο φίλος μου ο Μάκης :S
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
τη γνωστή τζοβαννα με το φουλ πρόγραμμα? Που δουλεύει λεωφ Αθηνών κλπ?Σημερινή καταδρομική στη Τζοβάνα, η κοπέλα είναι βγαλμένη από τσόντα, ακόμα πονάνε τα πόδια μου
Kerveras
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2009
- Κριτικές
- 91
- Like
- 4.336
- Πόντοι
- 5.435
ναι, Λ. Αθηνων 373, Μελαντίας, και Κατεχάκητη γνωστή τζοβαννα με το φουλ πρόγραμμα? Που δουλεύει λεωφ Αθηνών κλπ?
Εγώ πήγα Λ. Αθηνών καθότι μόνο Πέμπτη δουλεύει πρωί και με βολεύει
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
την εχω δει κ πράγματι στο πρόσωπο δε λέει. Αλλά εγώ δεν την παίρνω καθοτι δεν είμαι φαν του pse....απο υπηρεσίες κορυφαία...ναι, Λ. Αθηνων 373, Μελαντίας, και Κατεχάκη
Εγώ πήγα Λ. Αθηνών καθότι μόνο Πέμπτη δουλεύει πρωί και με βολεύει
Kerveras
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2009
- Κριτικές
- 91
- Like
- 4.336
- Πόντοι
- 5.435
ο καθένας με τα γούστα του, θα ανεβάσω το πρωί κριτικήτην εχω δει κ πράγματι στο πρόσωπο δε λέει. Αλλά εγώ δεν την παίρνω καθοτι δεν είμαι φαν του pse....απο υπηρεσίες κορυφαία...
Σήμερα στο στούντιο της οδού Βριλησσού 36 δουλεύει η Ρομπέρτα (10:00 - 20:00). Στις 11:37 την επισκέφτηκα και εγώ. Επειδή δεν έχυσα (μόλις πιάσω δουλειά στην Αγγλία, θα επισκεφτώ ουρολόγο, γιατί τον τελευταίο καιρό μόνο στο κρεβάτι μου μπορώ και εσκπερματίζω), δεν θα γράψω formal review. However, I will write a draft review on my link.
Αδελφε.. Μην λαμβανεις υποψη σου τις κακιες του καθενος.. Απο την σιγμη που σε κανει ευτυχισμενο, συνεχισε να κανεις αυτο που κανεις.
Μηπως η αιτια που δεν τελειωνεις με τα κοριτσια στα στουντιο, ειναι το γεγονος οτι σου αρεσουν μονο οι μεγαλες ?
Αυτα.
vaglis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 41
- Like
- 20
- Πόντοι
- 616
Η Κατερινα απο Λ. Αθηνων 318 ειναι και φαινεται αξιοπροσεκτη.
Γλυκο μωρο με μοσχομυριστο δερμα.
Ακολουθει κριτικη. Ελληνικο υπεροπλο κατ εμε.
Για την ομορφια σιγουρα και το ταπεραμεντο.
Για τις υπηρεσιες το αφηνω στην κριση σας.
Εγω καλα περασα παντως.
Γλυκο μωρο με μοσχομυριστο δερμα.
Ακολουθει κριτικη. Ελληνικο υπεροπλο κατ εμε.
Για την ομορφια σιγουρα και το ταπεραμεντο.
Για τις υπηρεσιες το αφηνω στην κριση σας.
Εγω καλα περασα παντως.
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
μην πας να μπλέξεις με τον τακμαν δικέ μου...ανιατη περίπτωση....Αδελφε.. Μην λαμβανεις υποψη σου τις κακιες του καθενος.. Απο την σιγμη που σε κανει ευτυχισμενο, συνεχισε να κανεις αυτο που κανεις.
Μηπως η αιτια που δεν τελειωνεις με τα κοριτσια στα στουντιο, ειναι το γεγονος οτι σου αρεσουν μονο οι μεγαλες ?
Αυτα.
Σημερινή καταδρομική στη Τζοβάνα, η κοπέλα είναι βγαλμένη από τσόντα, ακόμα πονάνε τα πόδια μου
έλα τύπε αναμένουμε τις ενυπώσεις σου από την Τζοβάνα
madk4speed
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
H Alicia απο Τριγγετα 3 που αλλου δουλευει?
mpouzoklidos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 83
- Like
- 27
- Πόντοι
- 96
καλα ρε ξεδιαντροπε και αυτήν εχεις πάρει?? Πάντως φαίνεται μπόμπα μωρό...
και δεν είναι ο μονος για μάντεψε και ποιος άλλος την έχει πάρει εκτος από την μιση Αθηνα
mpouzoklidos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 83
- Like
- 27
- Πόντοι
- 96
είδες μαλακα αν σου έλεγα ότι είναι μουνάρα και στο πρόσωπο μπορεί να σε είχε χαλάσει ενώ τώρα λες δεν είναι και τόσο χαλια.
ααααααααα και για να μην το ξεχάσω εσύ δεν ήσουν που έλεγες και μου έκανες ολόκληρο κήρυγμα να κάνουμε λίγο κράτη για την Γερμανία
[move] 07/0 [/move]
Κασσανδρας 3(κατω): Λαουρα - Λαουρα - Ινα
Κασσανδρας 3(πανω): Κλειστο - Ανιτα - Ντεζη
Κασσανδρας 4(πανω): Κλειστο - Αννα - Αννα
Κασσανδρας 4Β(κατω): Λουιζα - Μαντονα - Μαντονα
Κασσανδρας 4Γ(κατω): Νταιανα - Μικη - Κλαουντια
Κασσανδρας 6: Μελινα - Ιρενα/Ροξανη - Καρμεν
Βριλησσου 60(πανω): Κλειστο - Ντεζη - Ιρενα
Θησεως 40(κατω): Ζωη/Νεα Αιξη - Ελενα/Ζωη - Ελενα
Θησεως 40(πανω): --------Κλειστο----------
Σολωμου 32(ισογειο) Μπιανκα - Μπιανκα
rozkrotalias
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2006
- Κριτικές
- 158
- Like
- 1.000
- Πόντοι
- 5.355
Λίτσα πάλι στην Αλβανία έστειλες τη Μαντόνα ?!?!?
Ποτε θα γυρίσει στο βουνό???
Ποτε θα γυρίσει στο βουνό???
Kerveras
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2009
- Κριτικές
- 91
- Like
- 4.336
- Πόντοι
- 5.435
από Δευτέρα κράτη, ήταν η τελευταία μου κριτικήείδες μαλακα αν σου έλεγα ότι είναι μουνάρα και στο πρόσωπο μπορεί να σε είχε χαλάσει ενώ τώρα λες δεν είναι και τόσο χαλια.
ααααααααα και για να μην το ξεχάσω εσύ δεν ήσουν που έλεγες και μου έκανες ολόκληρο κήρυγμα να κάνουμε λίγο κράτη για την Γερμανία
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
καααααλααααα αυτά μας τα παν κ άλλοι...από Δευτέρα κράτη, ήταν η τελευταία μου κριτική
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 275K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K