Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

12 Studio 12

Sex Studio
Εγγρ.
11 Νοε 2011
Like
24
[size=20pt]Νέο στούντιο 12ο χλμ. Αθηνών-Θεσ/νίκης γέφυρα Λυκόβρυσης
ΜΑΡΙΖΑ[/size]

:tits2: :tits2: :tits2:
[size=15pt]Τηλ 2102837718[/size]

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Δυο τρια λογια για...

Αλισια απο Τριγγετοαλυσιδα!
Αδυνατο καστανο κοντοπουτανο με ομορφη φατσα!
Αν κρινω απο το σαλοναρισμα της πρεπει να ειναι πολυ φρεσκια στην δουλεια αρα και οι πιθανοτητες να ειναι καλη μεσα ειναι απειροελαχιστες!

Τζουλια επισης απο Τριγγετοαλυσιδα!
Ψηλη μελαχρινη με δυνατο κορμι και 3αρια μεμε!
Απο μουρη ομως μετρια πραγματα..κλασσικη ρουμανοφατσα κι αρκετα σπασμενη!

Νινα απο Πιπινου 118 και Αριστομενους 72!
Ενα ξερακιανο αδυνατο τιποτα με μαυρο καρε!
Τι δουλεια εχεις εσυ κοριτσι μου στα μπουρδελα?

Ντελη(Ντελια) καπως ετσι.. απο Κασσανδρας...την πετυχα σημερα το απογευμα στο 4Β ως νεα αφιξη!
Καστανη με σεξυ φατσα,νταρντανε σωματοτυπο και πολυ ωραια πισω κινηση...κοινως κωλαρα!
Στα υποψιν...

Δοκιμαστηκαν....

Μπονιτα απο Τριγγετοαλυσιδα!
Μελαχρινη με παρα πολυ ωραια φατσα και καλο μαυρισμενο κορμι με 3αρια!
Να αρχισω να βριζω τωρα η μετα?Μπα καλυτερα τωρα...Γαμω τις κρεμες σας γαμω μαλακισμενες!!!
Οταν βαζεις ενα τονο κρεμα στο μουνι σου μωρη Μπονιτα τι σκατα μπορει να καταλαβει αυτο το ερμο το καυλι εκει κατω ε?
Να τις χεσω και τις στασεις και ολα!!
Οταν γαμας κρεμα και δεν εχεις αισθηση οτι τον βαζεις καπου χανεται ολη η ουσια!!
Τωρα για το σερβις τι να γραψω?Προκαταρκτικα οτι εκανα εγω για να μου σηκωθει,πιπα μετρια ανευ τεχνικης,ανεβηκε απο πανω κουνηθηκε για λιγο,στηθηκε στα 4 κι αρχισα να γαμαω τον αερα!
Να μην ξεχασω να αναφερω οτι η συμμετοχη της σε ολη την διαρκεια του υποτιθεμενου ματς ηταν κοντα στο 0...ουτε αχ ουτε βαχ ουτε κιχ ουτε το παραμικρο!
Συμπερασματικα..παλτο απο τα λιγα!!

Πηρα για δευτερη φορα την Μαρια απο το Ιωαννινων 5!
Πολυ καλο κλαρινο,ανεβηκε για πολυ λιγο απο πανω...φαινεται το αποφευγει και αυτη σαν την δασκαλα της..στηθηκε στα 4 βρισιες,ξυλιες τα ιδια με την πρωτη φορα που την ειχα παρει!
Μου εβγαλε μια εντονη διαθεση ξεπετας και δεν θα ξαναπαρω!

Αννα Μαρια η Σαλονικια=Εγγυηση!
Αυτη την φορα θα κλεψω τα λογια του καποιου αλλου συναγωνιστη(since1991) απο παλιοτερη κριτικη του για την Σαλονικια!
....Η Αννα-Μαρία ακόμα και όταν είσαι demi από καύλες, θα πάρει τα χύσια θέλεις δεν θέλεις. Λίγο το αριστοτεχνικό βιρτουόζικο γλύψιμο αρχιδιών, λίγο η όμορφη κωλάρα, λίγο η θερμοκρασία και μορφολογία του κόλπου της (μη γελάτε), και ο πούτσος δίνει τα ρέστα του. Οπότε αν είστε demi αλλά θα ρίχνατε και έναν, στήστε αυτό το θεόσταλτο παραστρατημένο πορνίδιο στα τέσσερα και απολαύστε μια από τις πιο αξιόπιστες λύσεις της αγοράς!

Χριστινα απο Κεφαληνιας 75!
Μελαχρινο με ομορφο προσωπακι,μιλαει πολυ καλα ελληνικα,εχει καλο κορμι με 2,5αρια και καποια κιλακια παραπανω στην κοιλια..φανηκαν οταν εβγαλε τον κορσε!
Πολυ ζεστο κοριτσι..ομιλητικο..με πολυ καλα προκαταρκτικα και με εξαιρετικη διαθεση να ικανοποιησει χωρις να κοροιδεψει!
Ευγενεστατη,συμπαθεστατη θα ξανατιμηθει σιγουρα..η πρωτη εντυπωση που μου εδωσε ηταν παρα πολυ καλη!
Πολυ καλη περιπτωση για τους φαν του gfe

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.010
Πόντοι
26.470
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:σωστός και εγώ την πάτησα και νόμιζα ότι θα εμφανίζεται μονο το mpouzoklidos
όπου βλέπεις σε κριτική loveseekerνα ξέρεις ότι είμαι γω. Όπως στην τελευταία για Λάουρα κων/πολεως...

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96
όπου βλέπεις σε κριτική loveseekerνα ξέρεις ότι είμαι γω. Όπως στην τελευταία για Λάουρα κων/πολεως...

το είχα καταλάβει  απο τοτε που φάγατε την ίδια φόλα με τον κερβερα

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.010
Πόντοι
26.470
2 νικ= προμοτορας  :birdman: :2on1:
όχι ρε...αλλοι φτιαχνουν κλώνους για να πλακωνονται εδω μέσα αλλά μπαναρονται στο πί κ φι... :birdman: :zfuck: απλά το δικό μου είναι μαλάκια κατά την εγγραφή...

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.691
Πόντοι
42.697

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96
φολα=ρομπερτα... :tickedoff: αυτή η ίνα από Τατοΐου τοσο καλή είναι?

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
όπως λέει και ο αρχηγός γούστα είναι αυτά.
από εμφάνιση είναι πόλη όμορφη και συνδυάζει και το καλο γαμήσι.
πρώτα μας περιποιήθηκε και μετά έμαθε ότι ανεβήκαμε από πειραιά και δεν ήξερε ότι θα περάσουμε και οι 2
εγώ νομίζω ότι το έχει πίαση το νόημα και προσπαθεί να μαζέψει πελατεία γιατί με μέτριες επίδοσης δεν γίνετε πλέων δουλειά

τώρα δεν ξέρω αν έτυχε και ταίριαξαν τα γούστα μας γιατί σπανίως περνάμε καλά και οι 2 με την όιδια κοπέλα

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.010
Πόντοι
26.470
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
όπως λέει και ο αρχηγός γούστα είναι αυτά.
από εμφάνιση είναι πόλη όμορφη και συνδυάζει και το καλο γαμήσι.
πρώτα μας περιποιήθηκε και μετά έμαθε ότι ανεβήκαμε από πειραιά και δεν ήξερε ότι θα περάσουμε και οι 2
εγώ νομίζω ότι το έχει πίαση το νόημα και προσπαθεί να μαζέψει πελατεία γιατί με μέτριες επίδοσης δεν γίνετε πλέων δουλειά

τώρα δεν ξέρω αν έτυχε και ταίριαξαν τα γούστα μας γιατί σπανίως περνάμε καλά και οι 2 με την όιδια κοπέλα
σκέφτομαιαν δουλεύει το Σάββατο να ψησω τον σεγιεν να ανεβουμε να την τιμήσω... Αφού έχω τη μαρτυρία σας ποσο χαλια να περάσω εγώ?

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96
σκέφτομαιαν δουλεύει το Σάββατο να ψησω τον σεγιεν να ανεβουμε να την τιμήσω... Αφού έχω τη μαρτυρία σας ποσο χαλια να περάσω εγώ?

καλο βόλι φιλε όλοι οι οιονεί είναι με το μέρος σου
περιμένω νέα σου αν πας και πέρασης και εσύ  καλά θα είναι χρήσιμη  πληροφορία

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.010
Πόντοι
26.470

Manager69

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
111
Like
906
Πόντοι
3.465
[Κηφισού 30: Η Ντέλια είναι μια ακόμη κοπέλα ορισμός του "μεσαίου στάτους" (θα φταρνίζεται ο σμήναρχος Μάθιου εκεί που βρίσκεται) και μάλλον επιεικής είμαι.

Πραγματικά, εκείνο το βράδυ δε σταμάτησε να φταρνίζεται.
Πάντα τέτοια Πίξι  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Σήμερα το απόγευμα καβαλώντας το σιδερένιο άλογο πήγα στο Γκαζοχωριό όπου είχα ραντεβού με ένα φιλικό πρόσωπο.....έγινε ότι έγινε :knockinb: οπότε είχα ανάγκη να τσαρκάρω στα ευαγή ιδρύματα οπότε ξεκίνησα για τα μαγαζιά της περιοχής να δω τι παίζει ενώ πρόλαβα την 2η βάρδυα :grin:

Ξεκίνησα από Κωνσταντινουπόλεως 80 δούλευε η Μαριάννα μελαγχρινή,μαυρισμένη σε όλο το σώμα χωρίς μακιγιάζ με το που με είδε έπεσε επάνω μου όπου άρχιζε να γλείφει τον λαιμό μου,τα αυτιά ενώ χούφτωνε τον πούτσο μου :cheesy: Όση ώρα έγλειφε τον λαιμό μου έλεγε το πόσο όμορφος είμαι και άλλα τέτοια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ενώ μου λέει ωραίο άρωμα φοράς μωρό μου πιο είναι :grin:

Κωνσταντινουπόλεως 92 Τζένη το κρομί πολύ επιθετική στο σαλόνι ενώ εμφανίστηκε topless με τις βυζάρες να τις βάζει μέσα στην μούρη :tits: Γλωσσόφιλα,πιπιλιές στο λαιμό και στα αυτιά ενώ τα χέρια της πήγαν στο καυλί μου......Της έκανα λίγο πλάκα λέγωντας της ότι την έχω ξαναδεί στο Βριλλησού 36 έβαλε τα γέλια και επέμενε να περάσουμε στα ενδότερα.Όταν με έγλειφε με ρωτούσε τι άρωμα φοράω την άφησα να το μαντέψει αλλά δεν το βρήκε :(

Κωνσταντινουπόλεως 92 όροφος 2 κοπέλες καινούργιες όπως είπε η τσατσά η Χριστίνα ψηλή μπαμπάτσικη(με πιασίματα δλδ :cheesy:)βυζάρες μελαγχρινή με αλογουρα σχεδόν τυπικό έως ψυχρό σαλόναρισμα ενώ μετά από λίγο βγήκε η Άννα κοντούλα,αδύνατη με ανύπαρκτο βυζί εμφανίστηκε γυμνή στο σαλόνι.Το σαλονάρισμα της επίσης τυπικό :dunno:

Κωνσταντινουπόλεως 94 Νίνα του kerveras κοντή μελαγχρινή με ωραίο σώμα ενώ φορούσε πράσινο μαγιό.Μου είπε ότι είναι Μολδαβέζα και ότι φωνάζει πολύ στο δωμάτιο συγκεκριμένα ότι ουρλιάζει όταν την πηδάνε :2funny: :2funny: Στο σαλόνι μου έτριβε τις ρώγες για να καυλώσω ώστε να μπώ στο δωμάτιο :grin: Το απλό από 30€ ενώ το πρωκτικό στα 70€.

Κασσάνδρας 4 όροφος η γνωστή Άννα του ομίλου μελαγχρινή,αδύνατη με ωραίο σώμα και πρόσωπο.

Κασσάνδρας 4Β 2 καινούργιες κοπέλες όπως είπε η τσατσά η μια ήταν η Ντέζυ μελαγχρινή αδύνατη με ταττού στην κοιλιά και στον δεξί γοφό,ωραίο χαμογέλο και όμορφο σώμα......το πρόσωπο αδιάφορο αλλά το στήθος έβγαζε μάτι ενώ χόρευε στον στύλο :cheesy: Στις παροχώμενες υπηρεσίες της ήταν και το ελεύθερο στοματικό.Η 2η κοπέλα ήταν η Ντέλια στρογγυλοπρόσωπη,μελαγχρινή με μεγάλα βυζιά τίποτα το ιδιαίτερο.Αυτή ανευ ελύθερου στοματικού αλλά τίμησε το 50€ συναγωνιστή που ήταν στο δωμάτιο.

Κασσάνδρας 4Γ η Μίκυ από τα μπουρδέλα στα στούντιο φορούσε ροζ δίχτυ ενώ ήταν εντελώς γυμνή με δυνατό σημείο τις βυζάρες :tits2:
,ωραίο σώμα και σπαστά ξανθά μαλλιά.

Κασσάνδρας 6 Καταλίνα ψηλή μελαγχρινή με βυζάρες ενώ χόρεψε και λίγο στο στύλο.

Κασσάνδρας 3 όροφος Σαμπρίνα Βραζιλιάνα κοντή σχετικά μελαμψή σε όλο το σώμα της με κοντό ξανθό μαλλί και βυζάρες που της κοιτούσα με εκείνη να με πιέζει να περάσουμε στα ενδότερα >:(

Κασσάνδρας 3 ισόγειο η Λάουρα πολύ όμορφο μωρό το οποίο ήταν στο μπάνιο να φρεσκαριστεί.Ψηλή μελαγχρινή εμφανίστηκε topless στο σαλόνι ενώ μου χαμογελούσε.

Ιερά Οδός 66 η Καμέλια το μεγαλύτερο μπάζο που είδα στην τσάρκα μου με άχαρο σαλονάρισμα.Φορούσε πράσινο μαγιό ενώ το προσωπό της ήταν σκαμμένο λες και δούλευε στα χωράφια :S Ξανθιά,ψηλή με πιασίματα.Μαύρο στον τσάτσο που μου έριξε καραμούζα ότι δεν έχω σκοπό να περάσω αλλά να κάνω βόλτα :jerking: :jerking:

Σπύρου Πάτση 40 Αλέξια δεν την είδα μιας και μόλις είχε μπει στο δωμάτιο :headbang: :headbang:

Σπύρου Πάτση 27 Καρμελίτα κοντό στρουμπουλό μωρό με καστανά μαλλιά,με μεγάλες βυζάρες έμοιαζε με Ελληνίδα πάντως....η έταιρη κοπέλα ήταν η Μαίρη ψηλή ξανθιά,φορούσε κίτρινο φουστάκι και αντίστοιχο μπούστο όπου ξεχείλιζαν οι τεράστιες βυζάρες της.....γενικά είναι νταρντανομωρό :grin:

Μεγάλου Αλεξάνδρου 133 Έμμυ ή Έμμυλη αδύνατο πιπίνι,σκουρόχρωμο μελαγχρινό με ξανθές αντάυγιες με καυλάντισε άσχημα στο σαλόνι με γλωσσόφιλα και τριψίματα σε όλο το σώμα μου.....όπου μου έσκασε την βόμβα αν θέλω να περάσω με 40€ όπου στο δωμάτιο θα είχε kinder εκπληξη όπως μου είπε :grin: Τελικά ενέδωσα στον πειρασμό έδωσα τα 40€ και πέρασα παρόλα που φοβόμουν ότι θα φάω φόλα αλλά τελικά το μωρό είναι vfm και τυπικό στις υποσχέσεις του ;) Αύριο κριτική μιας και βαριέμαι να γράψω τώρα :2funny: :2funny:

orgasmo nero

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
15
Like
33
Πόντοι
26
Κασσάνδρας 4Β 2 καινούργιες κοπέλες όπως είπε η τσατσά η μια ήταν η Ντέζυ μελαγχρινή αδύνατη με ταττού στην κοιλιά και στον δεξί γοφό,ωραίο χαμογέλο και όμορφο σώμα......το πρόσωπο αδιάφορο αλλά το στήθος έβγαζε μάτι ενώ χόρευε στον στύλο :cheesy: Στις παροχώμενες υπηρεσίες της ήταν και το ελεύθερο στοματικό.Η 2η κοπέλα ήταν η Ντέλια στρογγυλοπρόσωπη,μελαγχρινή με μεγάλα βυζιά τίποτα το ιδιαίτερο.Αυτή ανευ ελύθερου στοματικού αλλά τίμησε το 50€ συναγωνιστή που ήταν στο δωμάτιο.
Γεια σου ΑΜΝΕΖΙΑ αθανατο... :thumbsup:

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
156
Πόντοι
166
Σήμερα το απόγευμα καβαλώντας το σιδερένιο άλογο πήγα στο Γκαζοχωριό όπου είχα ραντεβού με ένα φιλικό πρόσωπο.....έγινε ότι έγινε :knockinb: οπότε είχα ανάγκη να τσαρκάρω στα ευαγή ιδρύματα οπότε ξεκίνησα για τα μαγαζιά της περιοχής να δω τι παίζει ενώ πρόλαβα την 2η βάρδυα :grin:

Ξεκίνησα από Κωνσταντινουπόλεως 80 δούλευε η Μαριάννα μελαγχρινή,μαυρισμένη σε όλο το σώμα χωρίς μακιγιάζ με το που με είδε έπεσε επάνω μου όπου άρχιζε να γλείφει τον λαιμό μου,τα αυτιά ενώ χούφτωνε τον πούτσο μου :cheesy: Όση ώρα έγλειφε τον λαιμό μου έλεγε το πόσο όμορφος είμαι και άλλα τέτοια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ενώ μου λέει ωραίο άρωμα φοράς μωρό μου πιο είναι :grin:

Κωνσταντινουπόλεως 92 Τζένη το κρομί πολύ επιθετική στο σαλόνι ενώ εμφανίστηκε topless με τις βυζάρες να τις βάζει μέσα στην μούρη :tits: Γλωσσόφιλα,πιπιλιές στο λαιμό και στα αυτιά ενώ τα χέρια της πήγαν στο καυλί μου......Της έκανα λίγο πλάκα λέγωντας της ότι την έχω ξαναδεί στο Βριλλησού 36 έβαλε τα γέλια και επέμενε να περάσουμε στα ενδότερα.Όταν με έγλειφε με ρωτούσε τι άρωμα φοράω την άφησα να το μαντέψει αλλά δεν το βρήκε :(

Κωνσταντινουπόλεως 92 όροφος 2 κοπέλες καινούργιες όπως είπε η τσατσά η Χριστίνα ψηλή μπαμπάτσικη(με πιασίματα δλδ :cheesy:)βυζάρες μελαγχρινή με αλογουρα σχεδόν τυπικό έως ψυχρό σαλόναρισμα ενώ μετά από λίγο βγήκε η Άννα κοντούλα,αδύνατη με ανύπαρκτο βυζί εμφανίστηκε γυμνή στο σαλόνι.Το σαλονάρισμα της επίσης τυπικό :dunno:

Κωνσταντινουπόλεως 94 Νίνα του kerveras κοντή μελαγχρινή με ωραίο σώμα ενώ φορούσε πράσινο μαγιό.Μου είπε ότι είναι Μολδαβέζα και ότι φωνάζει πολύ στο δωμάτιο συγκεκριμένα ότι ουρλιάζει όταν την πηδάνε :2funny: :2funny: Στο σαλόνι μου έτριβε τις ρώγες για να καυλώσω ώστε να μπώ στο δωμάτιο :grin: Το απλό από 30€ ενώ το πρωκτικό στα 70€.

Κασσάνδρας 4 όροφος η γνωστή Άννα του ομίλου μελαγχρινή,αδύνατη με ωραίο σώμα και πρόσωπο.

Κασσάνδρας 4Γ η Μίκυ από τα μπουρδέλα στα στούντιο φορούσε ροζ δίχτυ ενώ ήταν εντελώς γυμνή με δυνατό σημείο τις βυζάρες :tits2:
,ωραίο σώμα και σπαστά ξανθά μαλλιά.

Κασσάνδρας 6 Καταλίνα ψηλή μελαγχρινή με βυζάρες ενώ χόρεψε και λίγο στο στύλο.

Κασσάνδρας 3 όροφος Σαμπρίνα Βραζιλιάνα κοντή σχετικά μελαμψή σε όλο το σώμα της με κοντό ξανθό μαλλί και βυζάρες που της κοιτούσα με εκείνη να με πιέζει να περάσουμε στα ενδότερα >:(

Κασσάνδρας 3 ισόγειο η Λάουρα πολύ όμορφο μωρό το οποίο ήταν στο μπάνιο να φρεσκαριστεί.Ψηλή μελαγχρινή εμφανίστηκε topless στο σαλόνι ενώ μου χαμογελούσε.

Ιερά Οδός 66 η Καμέλια το μεγαλύτερο μπάζο που είδα στην τσάρκα μου με άχαρο σαλονάρισμα.Φορούσε πράσινο μαγιό ενώ το προσωπό της ήταν σκαμμένο λες και δούλευε στα χωράφια :S Ξανθιά,ψηλή με πιασίματα.[glow=red,2,300]Μαύρο στον τσάτσο που μου έριξε καραμούζα ότι δεν έχω σκοπό να περάσω αλλά να κάνω βόλτα[/glow] :jerking: :jerking:

Σπύρου Πάτση 40 Αλέξια δεν την είδα μιας και μόλις είχε μπει στο δωμάτιο :headbang: :headbang:

Σπύρου Πάτση 27 Καρμελίτα κοντό στρουμπουλό μωρό με καστανά μαλλιά,με μεγάλες βυζάρες έμοιαζε με Ελληνίδα πάντως....η έταιρη κοπέλα ήταν η Μαίρη ψηλή ξανθιά,φορούσε κίτρινο φουστάκι και αντίστοιχο μπούστο όπου ξεχείλιζαν οι τεράστιες βυζάρες της.....γενικά είναι νταρντανομωρό :grin:

Μεγάλου Αλεξάνδρου 133 Έμμυ ή Έμμυλη αδύνατο πιπίνι,σκουρόχρωμο μελαγχρινό με ξανθές αντάυγιες με καυλάντισε άσχημα στο σαλόνι με γλωσσόφιλα και τριψίματα σε όλο το σώμα μου.....όπου μου έσκασε την βόμβα αν θέλω να περάσω με 40€ όπου στο δωμάτιο θα είχε kinder εκπληξη όπως μου είπε :grin: Τελικά ενέδωσα στον πειρασμό έδωσα τα 40€ και πέρασα παρόλα που φοβόμουν ότι θα φάω φόλα αλλά τελικά το μωρό είναι vfm και τυπικό στις υποσχέσεις του ;) Αύριο κριτική μιας και βαριέμαι να γράψω τώρα :2funny: :2funny:

τα ιδια μου ειχε κανει και εμενα. πολυ  :jerking:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
τα ιδια μου ειχε κανει και εμενα. πολυ  :jerking:

ναι η πουστάρα τις προάλλες μου κωλοτριβώταν σήμερα μου λέει δεν είσαι 13 χρονών να κάνεις βόλτα να γαμάς και καθόλου :jerking: :jerking: :jerking:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom