lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.522
- Πόντοι
- 26.470
για την ίδια λέμε συνάδελφε? Την τιμησες?Υπέροχο πλάσμα η Ντάρια, είχα ρωτήσει για αυτήν 4-5 σελίδες πιο πίσω, δεν πήρα απάντηση.
για την ίδια λέμε συνάδελφε? Την τιμησες?Υπέροχο πλάσμα η Ντάρια, είχα ρωτήσει για αυτήν 4-5 σελίδες πιο πίσω, δεν πήρα απάντηση.
μήπως δουλευει μόνο βράδυ πια? Δες προσφατη ενημέρωση, η Άννα ήταν στις επάλξεις...μηπως ξερει κανεις αν συμβαινει κατι με την Αννα απο Κασσανδρας 4??? το ρωταω γιατι αυτη δεν ελειπε ποτε...
Ηρθε η κριτική, ουτε παραγγελία να ήτανε ....για την ίδια λέμε συνάδελφε? Την τιμησες?
Ηρθε η κριτική, ουτε παραγγελία να ήτανε ....
δικέ μου είσαι και ωτακουστής την βρίσκεις δλδ
μια ψιλό ανωμαλία πρέπει την έχει.
ποιος το πρότεινε τώρα δεν ξέρω προστά δεν ήμουνα εμενα μου είπε ότι ξέχασε να αφήσει λίγο ανοιχτή την πόρτα για να τη ακούσει στα σίγουρα
εντάξει ρισπεκτ στον κέρβερα δεν ήξερα ότι είναι και ωτακουστής
ούτε εγώ το ήξερα τώρα μας τα βγάζει στα γεράματα
Nαι ειναι η Τζουλια που ειχε περασει για ενα φεγγαρι απο το Κροκεων 6!αλανια η τζουλια που εμφανιζεται στην τριγγετοαλυσιδα και εχει και φωτο στις κυριες ξερουμε αν εμφανιζοταν πουθενα παλιοτερα?
μηπως εχει περασει απο κροκεων?
Η Μονικα ειναι μεγαλειωδες μπαζο!Προς ενημέρωση: σήμερα πρωινή βάρδια στο Κεφαληνίας 75 μια Μόνικα, κοντή, με πολλά πασίματα, μελαχρινή και η Χρσιτίνα, Βουλγάρα θεά με φουλ σιχτυωτά bodystocking και τακούνια. Η Χριστίνα είναι αξιοπρόσεκτη, ευγενέστατη και πεντακάθαρη κοπέλίτσα. Τιμή 40, 50 με μασαζ ή σεξ σόου, 60 αυταρχικό ή ακά.
το θέμα είναι τι άκουγε...
εντάξει ρισπεκτ στον κέρβερα δεν ήξερα ότι είναι και ωτακουστής
Ακου, βλεπε, σωπα !!!το θέμα είναι τι άκουγε...
Για αυτήν εδώ λες?Συναγωνιστές κ συνοδοιπόροι στα κακκοφημα σοκκακια της πληρωμενης ηδονής κ ερωτα καλησπερα κ πάλι. Σε πρόσφατη τσάρκα με τον φίλο cheyenne είδαμε εκ του σύνεγγυς τη νταρια από τον όμιλο κροκεων/θεσσαλονικης. Πρόκειται για ένα πολύ όμορφο πλάσμα,μαλλον εκ Ρουμανίας κ με σώμα που "σκοτώνει". Δεν παίζει να χω δει ποιο γραμμωμενη κοιλιά,πιο στρογγυλό κ όρθιο κωλο. Και το βλέμμα της πολλά υποσχόμενο. Δεν έχω δει κριτικές...Σκέφτομαι να την τιμήσω σύντομα αλλά θα θελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει εμπειρία μαζί της κ πως πέρασε. Γιατί κ η ρομπερτα είχε αγαλματενιο κορμι(όχι όσο της νταριας) και έκατσα πάνω στο παγωτο(κοινώς τον ήπια)
ναι κ μολις ανέβηκε κριτική κ αναθεωρησα...
το θέμα είναι τι άκουγε...
αδερφέ η κριτική σου με βοήθησε να αποφύγω μια μέτρια συνάντηση...προς το παρον... στο μελλον μπορεί....κ μου χε κάνει εντύπωση που τέτοιο κορμί δεν είχε κριτικές...επειδη εδω και καιρο ειχα σταμπαρει αυτη τη δαρια απο κροκεων και ενω το μαγαζι ειχε κινηση και οταν πηγα και μετα που εφυγα αλλα κανεις δεν γραφει τιποτα...
εχω ανεβασει κριτικη για δαρια απο κροκεων.
προσωπικη αποψη: μονο για οσους θελουν αλλο ενα δυνατο κορμι στην συλλογη τους -αλλα τιποτε παραπανω.