jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
Φίλε μου καλέ, καλέ μου φίλε σ' ευχαριστώ πολύ...
Δε βαριέσαι;
Είναι η φυσική ροή των πραγμάτων στη ζωή...
Καλη "ροη"
Φίλε μου καλέ, καλέ μου φίλε σ' ευχαριστώ πολύ...
Δε βαριέσαι;
Είναι η φυσική ροή των πραγμάτων στη ζωή...
Ρε μάγκες μια απάντηση δεν πήρα στο thread του συγκεκριμένου studio, λες και ρώτησα τι βάθος έχει το νινί της!
Η Ζέτα απο τα Κασσάνδρας 3(πάνω-κάτω) κάνει anal, έχω βαρεθεί να γαμάω νινί; Αν γνωρίζει κανείς ας μου απαντήσει.
πρώτα απο όλα δεν νομίζω να σε έβρισα, αν ξερεις να διαβάζεις ελληνικά,ADMIN μεροληπτείς ή μου φαίνεται;
Πρόσεξες βέβαια ότι η ως τώρα διαγωγή μου ήταν ΚΟΣΜΙΑ,
δεν ανέχομαι όμως την κάθε αγράμματη πορδή τύπου kerveras
να μου μιλάει υβριστικά και να το παίζει νταηλίκι...
Πρέπει να πάρει και την ανάλογη απάντηση...
Διαφορετικά πρέπει να κόψεις και το δικό του σχόλιο που προηγήθηκε.
οι πιο gfe με γλωσοφιλα και ιστοριες ποιες ειναι?
Φανούρης είσαι πρώτος, να είσαι καλά να μας δίνεις τέτοιες ενημερώσεις.
Εντύπωση μου έκανε ότι στο Κηφισσού 60 το απλό είναι στα 50 χωρίς εκπτωση, ενώ στο αντοίστιχο μαγαζί της αλυσίδας Ιεροφαντών είναι 40, αν και το site τους λέει για μείωση τιμών.
Η Νάνσυ φίλε DIMITRIS είναι αυτή που λες, την έω πάρει στο Β83 πριν 2 περίπου χρόνια, όντως όμορφη αλλά μέσα κομοδίνο, και μάλλον πρώην αγοράκι![]()
λογικά πρέπει και στα δύο μαγαζιά της αλυσίδας να είναι ίδιες οι τιμέςΑΠότι διαβάζω ισχύει η διαφοροποιηση στις τιμές Ιερ9 - Κηφ 60 (Ιερ9 έχω παέι δις με 40, στο Κηφ 60 ποτέ!).
Η Νανσυ αότι θυμαμαι πρεπει να εχει λεπτη φωνή παντως.
Εγώ πιστευω οτι ειναι γυναικα η Νάνσυ.Τι να σου πω ρε συνάδελφε για τη Νάνσυ, αφού όταν μπήκε μέσα στο δωμάτιο δεν είπε ούτε ένα "γειά" να ακούσω τη φωνή της.
από τότε την έχω στη dark list
Εγώ πιστευω οτι ειναι γυναικα η Νάνσυ.
Η φωνη της ειναι λεπτή, αλλά όχι προσποιητη και ''υποπτη''.
Μου βαλατε τωρα λιγες αμφιβολιες και την εχω γαμησει κιολας, αλλά εμμένω στη γνωμη μου.
Τωρα για το οτι δεν σου μιλησε, απλά σε σνόμπαρε.
Μου χε τυχει οταν την επαιρνα να ειναι ευγενική και χαμογελαστη και οταν την εβλεπα και εφευγα, εβριζε κιόλας![]()
![]()
Φανούρης είσαι πρώτος, να είσαι καλά να μας δίνεις τέτοιες ενημερώσεις.
Εντύπωση μου έκανε ότι στο Κηφισσού 60 το απλό είναι στα 50 χωρίς εκπτωση, ενώ στο αντοίστιχο μαγαζί της αλυσίδας Ιεροφαντών είναι 40, αν και το site τους λέει για μείωση τιμών.
Η Νάνσυ φίλε DIMITRIS είναι αυτή που λες, την έω πάρει στο Β83 πριν 2 περίπου χρόνια, όντως όμορφη αλλά μέσα κομοδίνο, και μάλλον πρώην αγοράκι![]()
thanks κροταλία, μου φύγανε τυχόν αμφιβολίεςΣυμφωνώ kerveras. Η Νάνσυ είναι 100% εγχειρισμένο. Έχω γράψει και κριτική για αυτήν στο (Θεσσαλονίκης 96 και Σκρα studio sweet angels).
μετα απο τοσο καιρο μονο ενας καταλαβε οτι ειναι εγχειρησμενο?thanks κροταλία, μου φύγανε τυχόν αμφιβολίες![]()