Τσαρκούλα χθεσινοβραδυνή,μεταμεσονύχτια, παρέα με κολλητάρι.
-Sweet Angels Μεταμόρφωση
Ιζαμπέλλα=Γαμάτο νέτο,μελαχρινό κι όμορφο,στήθος σιλικονούχο μεσαίο,κώλος που κοιτάει τον Ύψιστο +
Λέιλα= Σκούρα,σοκολατένια κορμάρα,με μεγάλους βύζους από silicon,κωλαράκι τουρλωτό,λίγη κυτταρίτιδα,μαλλάκι a la Καρεμπέ ένα πράγμα στο ξανθωπό,αλλά δυστυχώς κι ανάλογη φάτσα.Κι οι δυο κοντά στις φωτό τους.
-Βριλησσού 42
Μαργκώ=Απορώ πως μου είχε ξεφύγει.Ρωσίδα μουνάρα με τα πάντα σε …άρα +
Σοφία=Αφράτη νταρντανοβυζού,όχι κακή,αλλά έχει πέσει νυστέρι από τον αισθητικό φωτοσοπά
-Κασσάνδρας 4 πάνω
Άννα=Κουκλίτσα με τουρλωτό κωλί,λίγη κυτταριδίτσα αλλά πολύ έντονο βλέμμα.Στοχοποιήθηκε +
Εύα=Απισχνασμένο,γλυκό,μινιόν κοριτσάκι, που στάνταρ θα βγάλει γούστα σε εν υπνώσει παιδόφιλους.Πρέπει να αλλάξει χτένισμα επειγόντως.Θα το γαμούσα υπό προϋποθέσεις
-Κασσάνδρας 4Γ
Ιζαμπέλλα=Κατάστεγνη ξανθιά μουνάρα,με γαμάτο τουρλί.Μου τον σήκωσε με το που την είδα . Ο κολλητός σηκώθηκε ελατήριο από τον καναπέ και απόθεσε το 50άρι στην παλάμη του Αλβανού τσάτσου.Ο φίλος μου είπε ότι πέρασε σούπερ.Στοχοποιήθηκε.Είχε κι άλλη κοπέλα το στούντιο που ποτέ δεν είδαμε.
-Κασσάνδρας 4 κάτω
Λολίτα=Κατάστεγνο ξανθό καυλίδιο,με ξούρα στο πλάι αλλά Βίσση,άβυζη αλλά με φάτσα και πάτο δηλητήριο στο στόμα που δεν ξέπλυνα ακόμα.Βρώμα
+
ΑΜΑΝΤΑ=Από τα καλύτερα μουνιά που έχω δει live σε στούντιο.Κορμί και φάτσα τρίκαυλα,είπε το "καυλωμένη πάντα" με μια τσιρίδα που κλάσαμε στο γέλιο.Δεν μπήκα γιατί φαίνεται τόσο νούμερο,που αν συναντιόμασταν θα ρίχναμε μόνο γέλιο και δεν θα της έριχνα τίποτα άλλο .Δικαιολογημένος ο ντόρος για την εμφάνισή της,καλύτερη από τις φωτό της.
-Καρέα 30
Πήγα να δω την Τζίνα αλλά μου είπε η κυρία ότι δούλευε απόγευμα,ενώ δεν ήξερε αν δουλεύει σήμερα.Είχε Σάρα και Λουτσία.Τις ξέρω και τις δύο(Σάρα καλή,Λουτσία όχι) κι έφυγα χωρίς να τις δω.
Επιστροφή στη Μαργκώ.Θα ακολουθήσει report