Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Μηνύματα
12.783
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Παραλειπόμενα χθεσινής  τσαρκούλας συντροφιά με τον zidane68 με ξεκίνημα γύρω στις 22:00

Βριλησσού 24 :  Κλειστό

Βριλησσού  55 : Τζούλια Νεαρή μελαχρινή αδυνατούλα ντυμένη σε ροζ fish net, γλυκό προσωπάκι χωρίς όμως το αναγκαίο sex appeal και Εμμανουέλλα μια κοπέλα ανάλογων χαρακτηριστικών πάνω κάτω, με τα μαλλιά της ξανθά με μαύρες ανταύγειες. Φάνηκε πιο «τσαχπίνα» στο σαλόνι.

Βριλησσού  60 (πάνω) : Σόνια. Όμορφη ψηλή κοπέλα με μαύρα μακριά μαλλία και ωραίο σώμα, Με φουλ πρόγραμμα.

Βριλησσού  60 (κάτω) : Ρωξάνη Μελαχρινή αδύνατη με ωραίο σώμα, αλλά χωρίς ιδιαίτερα όμορφο πρόσωπο για τα γούστα μου πάντα.

Βριλησσού  46 : Λούνα, Ξανθιά με κοντό καρέ μαλλί. Ωραίο σώμα, στητό φυσικό στήθος, αξιοπρόσεκτη περιφέρεια. Φορούσε λευκά εσώρουχα τα οποία συνδύαζε με μια μαύρη γραβάτα, όπως ακριβώς εμφανιζόταν και σαν Τάνια στο Φυλής 92Α προ καιρού. Έχει επίσης περάσει για λίγο και από τον όμιλο Κασσάνδρας, σαν Τανια επίσης.

Βριλησσού  42: Άντζελα ξανθιά νταρντάνα milf με πολύ καλή αύρα στο σαλόνι. Ντυμένη σε μαύρο στο νυχτικό απόπου διαγράφονταν οι πλούσιες καμπύλες της. Μαζί της η Λουΐζα, νεαρή ξανθιά με ίσια μαλλιά, ωραίο σώμα γλυκό πρόσωπο.

Βριλησσού  36 : Λίζα Νεαρή μελαχρινή με σπαστά μαλλιά. Σωματότυπος κανονικών διαστάσεων και αναλογιών, με mini sex show στο σαλόνι. Η είδηση της ημέρας ότι την ερχόμενη Παρασκευή και Σάββατο στο ίδρυμα επιστρέφει η Πεννυ σε δίδυμο με την Τζοβάννα.

Βριλησσού  36Α : Λάουρα. Μια από τις ομορφότερες κοπέλες που «κυκλοφορούν» αυτό τον καιρό. Ψηλή με ωραίο σώμα, φυσικό στήθος,. Μεγάλα εκφραστικά μάτια, γλυκό χαμόγελο, αρκετά φιλική αλλά και sexy ταυτόχρονα. Η Ντορίνα είναι πλέον μια από τις μεγάλες μου αδυναμίες. Νεαρή, μελαχρινή με τα μαλλιά της σε χτένισμα καρέ που αναδεικνύουν τα πολύ όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου της. Ωραίο σώμα, αξιοπρόσεκτη περιφέρεια. Είναι το κλασσικό παράδειγμα της γυναίκας – «μαγκάκι» αλλά με την καλή έννοια. Εκτός από την εμφάνιση της, μεγάλο της προσόν και οι ατάκες της, οι οποίες εμένα τουλάχιστον με ερεθίζουν αρκετά και εγκεφαλικά........

Τρίτη βάρδια πλέον.

Κατεχάκη 5 : Σύλβια. Έχει ομορφύνει αρκετά από την τελευταία φορά που την είχα δει. Ψηλή ξανθιά με γλυκό πρόσωπο και ωραία περιφέρεια την οποία διαθέτει για τους fun του είδους στα 100 ευρω. Δεν κάνει ελεύθερο στοματικό, αντίθετα με την Ντιανα που το κάνει στα 90, η οποία όμως δεν κάνει πρωκτικό. Ψηλή, πληθωρική με αρκετά πιασίματα, ξανθά κοντά σχετικά μαλλιά. Τιμή για το 69 τα 80 ευρω, τιμοκατάλογος που ισχύει και για το άλλο ίδρυμα της αλυσίδας, όπως διαπιστώσαμε αργότερα (Μελαντίας 50)

Κατεχάκη 8 : Πάολα, μελαχρινή με σπαστά μαλλιά petit σε γενικές γραμμές κοπελίτσα με γλυκό προσωπάκι και αρκετά καλό σαλόνι, αντίθετα με την ξανθή Έλενα η οποία ήταν στα ίδια κυβικά πάνω κάτω με την Πάολα, αλλά αρκετά τυπική και διαδικαστική στο σαλονάρισμα της. Η Πάολα κέρδισε την «συμπάθεια μας» και ενδεχομένως να τιμηθεί στο μέλλον

Αθανασίας 3 : Σάντυ,  ξανθή με ωραίο σώμα, αλλά με λιγότερο ελκυστικό πρόσωπο, για τα γούστα μου τουλάχιστον. Η αρχική υποδειγματική ευγένεια της υπηρεσίας, μετατράπηκε σε ξινίλα, μιας και ούτε καληνύχτα δεν μας είπε όταν αποχωρήσαμε χωρίς να περάσουμε.

Καρέα 30: Τζινα η γνωστή αδύνατη μελαχρινή του ιδρύματος σε σαλονάρισμα αστραπή και η Σάρα η ξανθιά σταθερή παρουσία. Υπηρεσία ευγενέστατη, δεν δυσανασχέτησε παρόλο που δεν έγινε πέρασμα στα ενδότερα.

Βούρβαχη 19: Βαλέρια Ξανθό milf, ίσια μαλλιά, με ωραίο σώμα, αρμονικές αναλογίες. Συμπαθητικό απλά πρόσωπο  Από προγράμματα τα βασικά. Σπάω το κεφάλι μου που την έχω δει αλλά μάταια. Καμία σχέση με την παλιά γνωστή Βαλέρια του ιδρύματος

Βουλιαγμένης 68 : Ακόμα μια Βαλέρια. Ξανθή επίσης με ίσια μαλλιά νεαρότερη σε ηλικία από την προηγούμενη, Ρωσίδα κατά δήλωση. Συμπαθητική παρουσία.

Μελαντίας 50: Μαρκέλλα, νεαρή αδύνατη μελαχρινή κοπελίτσα της διπλανής  πόρτας, αρκετά «σεμνή» στο σαλόνι σε απλά προγράμματα μόνο, αντίθετα με την Ρωξάνη η οποία έκανε φουλ πρόγραμμα με 80 το 69, 90 ελευθερο,100 πρωκτικό. Αδύνατη σε γενικές γραμμές, με μαύρα μακριά μαλλιά και ξανθές ανταύγειες. Κάτι μου θύμιζε αλλά δυστυχώς δεν μου έρχεται στο μυαλό

Μπουζιάνη 2: Κατερίνα. Νεαρή μελαχρινή με τα μαλλιά της καρέ μέχρι τους ώμους. Ωραίο κορμί, στήθος από σιλικόνη. Όλα τα προγράμματα εκτός πρωκτικού. Ο zidane παράκουσε και νόμισε ότι κάνει μόνο πρωκτικό!!! Εμφανίστηκε με μαύρο fish net και τα γυαλάκια της, το σήμα κατατεθέν τη, όπως καθιέρωσε από το Βριλησσου 55, Κασσάνδρας, Βριλησσου 42 που έχει θητεύσει.

Ισμήνης 2: Βικτόρια. Ξανθή όμορφη Πολωνή κατά δήωση ,με ίσια μακρυά μαλλιά. Όλα τα προγράμματα εκτός πρωκτικού.

Ηλία Ηλιού 92 : Βαρβάρα. Ψηλή μελαχρινή milf με ελαφρώς Ασιατικά χαρακτηριστικά στο πρόσωπο. Ωραίο σώμα, καλές αναλογίες, ενισχυμένο στήθος

Ιππόνακτος 14: Η Γερμανίδα milf Κορίνα με το πλούσιο στήθος από σιλικόνη.

Φραντζή 47  Σάρα. Νεαρή ξανθιά αδύνατη κοπέλα.

Φυλής 104 : Αλεξάνδρα, ξανθή juicy κοπέλα με πλούσιο φυσικό στήθος και αρκετά πιασίματα. Έχει χάσει κάποια κιλά συγκριτικά με την τελευταία φορά που την είχα δει. Μπετυ. Η μελαχρινή Καζακστανή με τα έντονα  Ασιατικά χαρακτηριστικά. Γνωστή και σαν Γιόκο Λυν στους παλιότερους. Φουλ πρόγραμμα. Η new entry Σύλβια, για την οποία ουσιαστικά ήρθαμε, απουσίαζε. Ευτυχώς μας αποζημίωσαν η Μπετυ και η Αλεξάνδρα με την παρέα τους.......
 

johngeorgie

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Μηνύματα
610
Like
10
Πόντοι
6
Μπορει να προτεινετε καμια σχετικα καινουργια κοπελα που να εμφανιστηκε σε στουντιο και να κανει πρωκτικο?
 

12 Studio 12

Sex Studio
Εγγρ.
11 Νοε 2011
Μηνύματα
781
Like
14
[size=20pt]ANITTA[/size]

 
   
:fuck2: :fuck2: :fuck2:

[size=10pt]Νέο στούντιο 12ο χλμ. Αθηνών-Θεσ/νίκης γέφυρα Λυκόβρυσης[/size]
 

litsa.com

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Μηνύματα
8.210
Like
42
[move] :) :) :) Σημερα 15/03  :) :) :)[/move]

Κασσανδρας 3(κατω): www.kassandras3-kato.com/laoura]Λαουρα[/url] - www.kassandras3-kato.com/laoura]Λαουρα[/url] - www.kassandras3-kato.com/sara]Σαρα/Καρολινα[/URL]
Κασσανδρας 3(πανω): Νταιανα - Αμιρα/Νεα αφιξη - www.kassandras3-pano.com/sonia]Σονια/Νεα[/URL] αφιξη
Κασσανδρας 4Β(κατω): www.kassandras4-kato.com/monika]Μονικα/Αμιρα[/URL] - www.kassandras4-kato.com/amanda]Αμαντα/Τζουλια[/url] - www.kassandras4-kato.com/tzoulia]Τζουλια/Λολιτα[/URL]
Κασσανδρας 4Γ(κατω): Ρομινα/www.kassandras4c.com/irena]Ιρενα[/url] - Μαρια - Ιζαμπελα/Ευα
Κασσανδρας 4(πανω): Μαρια/Ιβοννη - www.kassandras4.com/anna-lidia]Αννα[/url] - www.kassandras4.com/anna-lidia]Αννα[/url]
Κασσανδρας 6: Μελινα - www.kassandras6.com/irena]Ιρενα[/url] - www.kassandras6.com/nikol]Νικολ[/url]

Βριλησου 60(κατω): ? - Ρομινα - www.vrilissou60-kato.com/zeta]Ζετα[/url]
Βριλησου 60(πανω): www.vrilissou60.com/paola]Παολα[/url] - Τζουλια - www.vrilissou60.com/elena]Ελενα[/url]

Θησεως 40(κατω): www.thiseos40.com/sofia]Σοφια/Στελλα[/URL] - Σαντρα Love/www.thiseos40.com/sofia]Σοφια/Στελλα/Εφη[/url] - Σαντρα Love/www.thiseos40.com/efi]Εφη[/url]

Σολωμου 32(πανω): www.solomou32-1os.com/bianca]Μπιανκα[/url] - www.solomou32-1os.com/bianca]Μπιανκα/Παολα[/url]
 

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Μηνύματα
2.022
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26

Ημερολόγιο αεροδιαδρόμου σελίδα 11η

Η χθεσινή "πτήση" έγινε με C130 και ήταν εκπαιδευτικού χαρακτήρα. Στη θέση του κυβερνήτη ήταν ο δόκιμος ανθυποσμηναγός Millepetrozza, ενώ σε αυτή του συγκυβερνήτη ο δόκιμος ανθυποσμηναγός BmwPower.
Η πρώτη αυτή αποστολή κάλυψε μικρό μόνο μέρος των ιδρυμάτων, αλλά στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία καθώς οι δόκιμοι ανθυποσμηναγοί έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό!


ΣΠΥΡΟΥ ΠΑΤΣΗ 27: η Ζακλίν. Καστανόξανθη, αρκετά αδύνατη κοπέλα. Μεσαίο status.
Μαζί της και η Ντινάρα. Μελαχρινή milf, νταρντάνα, με Ασιατικά χαρακτηριστικά προσώπου.
Τρίτη στη σειρά εμφανίστηκε στο σαλόνι η Σβέτα. Ξανθιά, αρκετά αδύνατη milf.

ΣΠΥΡΟΥ ΠΑΤΣΗ 40: η Αλεξία. Ξανθούλα, με ωραίο σώμα, γλυκό χαμόγελο και τατουάζ στη μέση της. Ευγενέστατη η κυρία της υπηρεσίας.

ΣΠΥΡΟΥ ΠΑΤΣΗ 50: Δεν μας άνοιξαν.

ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ 4Α: η Άννα. Η γνωστή Αννούλα.

ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ 4Β: η Αμάντα. Η Madonna των στούντιο!!! Η απόλυτη pop και ταυτόχρονα PSE star!!! Η μόδα και οι τάσεις στον αγοραίο έρωτα αλλάζουν πάντα σύμφωνα με τη διάθεση και το προσωπικό της γούστο! Η απόλυτη "You Justify my Love" εμπειρία!!!
Το καυλάντισμα της στο σαλόνι έκανε το δόκιμο ανθυποσμηναγό Millepetrozza να ξεχάσει τ' όνομα του! Η ζωή του έχει αποκτήσει πια άλλο, νέο νόημα ηδονικό. Η Βασίλισσα των στουντιοκόριτσων πρόσθεσε ακόμη έναν πιστό υπήκοο στο βασίλειο Της!

ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ 4Γ: η Ρωξάνα. Μελαχρινή, με μακριά μαλλιά. Ωραίο σώμα και όμορφο πρόσωπο.  

ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ 6: η Σόνια. Κάπως ψηλή και αδύνατη. Δε θυμάμαι κάτι άλλο γιατί σαλονάρισε γρήγορα.
Στην ίδια βάρδια και η Μαρία. Μελαχρινή, χαμογελαστή, με όμορφο σώμα. Πολύ γλυκιά παρουσία.

ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ 3κ: Δεν μας άνοιξαν.

ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ 3π: η Κορίνα. Πολύ ωραίο λεπτογραμμένο σώμα. Κορμί λαμπάδα! Μελαχρινή, όμορφη, χαμογελαστή και ευδιάθετη στο σαλόνι. Δυστυχώς με τατουάζ στην μέση της...

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ 94: Δεν μας άνοιξαν.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ 92: Δεν μας άνοιξαν.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΟΥΠΟΛΕΩΣ 92Α: η Λάουρα. Ξανθιά, πολύ όμορφη, ψηλή, με λευκά ηδονικά εσώρουχα.
Αχώριστη παρτενέρ της η καυλιάρα Ντορίνα. Ο δόκιμος ανθυποσμηναγός BmwPower εκστασιάστηκε! Τα υπόλοιπα θα σας τα πει ο ίδιος. Θα γράψω μόνο κάτι ακόμη: δυσκολεύτηκε πάρα πάρα πολύ να βρει την πόρτα της εξόδου, την στιγμή της αποχώρησης μας απ' το στούντιο αυτό!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ 80: η Τζοβάννα. Ακόμη ένα πολύ δυνατό χαρτί των pse στουντιοκόριτσων αυτής της πόλης. Με νέο χτένισμα. Τα υπόλοιπα είναι γνωστά, δε χρειάζεται να τα γράψω.
Στο πλάι της η ξανθιά "σταθερά όμορφη και μόνιμα topless" Κλαούντια, να βαδίζει στα ίδια ακριβώς χνάρια με την συνάδελφο της!
Ηδονικά επιθετικές και πολύ πολύ παιχνιδιάρες στο σαλόνι!!!

ΕΥΝΕΙΔΩΝ 5: η Ανδριάννα. Κανονικό ύψος, συμπαθητικό πρόσωπο. Μεσαίο status σε γενικές γραμμές.
Στην ίδια βάρδια και η Σόνια. Καστανά μακριά μαλλιά και πιασίματα.
Το απλό στο στούντιο αυτό ξεκινάει στα 20Ε.

ΙΕΡΟΦΑΝΤΩΝ 9: η Ζάνα. Το κινητό μου, μου απέσπασε την προσοχή την στιγμή που βγήκε στο σαλόνι κι έτσι δεν μπορώ να θυμηθώ κάτι σημαντικό. Ζητάω ειλικρινά συγνώμη... Έχω όμως την αίσθηση πως δεν ξεφεύγει από το μεσαίο status (αλλιώς θα μου είχε πέσει το κινητό απ' τα χέρια).

Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 133: η Τζένη. Έχει ομορφύνει πάρα πολύ από την τελευταία φορά που την είχα δει, αρκετούς μήνες πριν. Έβαψε τα μαλλιά της κατάξανθα, άλλαξε χτένισμα κι αδυνάτησε λιγάκι. Είναι εντυπωσικά διαφορετική η εικόνα της, προς το καλύτερο! Φορούσε ένα μαύρο κολλητό φόρεμα που το σκίσιμο του επέτρεπε στις ρόγες της να βρίσκονται σε κοινή θέα και να αναστατώτουν τις αισθήσεις και τους πόθους και των τριών μας!
Όταν κάθισε πάνω μου ήθελα να πω στις ρόγες της τα λόγια αυτά που έγραψε ο μεγάλος Βάρδος William S. μερικούς αιώνες πριν: "Μα αν θέλετε να αλλάξετε θέμα, θα έχω πιο καλά να ακούω εσάς να μιλάτε, παρά να δω την αρμονία των άστρων!!!"
Κι όταν κάθισε πάνω στο δόκιμο ανθυποσμηναγό Millepetrozza, όλες του οι αισθήσεις έφτασαν σε τέτοια επίπεδα ερωτικής συγκίνησης, που μπήκε στον πειρασμό να εγκαταλείψει την αγαπημένη του Φυλής και τα περίχωρα της για πάντα!

ΠΕΙΡΑΙΩΣ 121: η Ίνα. Είναι καινούργια κοπέλα κι όχι η Ίνα "οσκαρικός ass" που δούλευε πριν από λίγο καιρό εκεί. Ελαφρώς ψηλή κοπέλα, αδύνατη, με πολύ αμήχανο σαλονάρισμα. Σε γενικές γραμμές μεσαίο status.

ΠΕΙΡΑΙΩΣ 193: η Μπιάνκα. Καστανή με μακριά μαλλιά και πιασίματα. Μεσαίο status.
Στην ίδια βάρδια και η Σάσα. Τελικά δεν είναι πολύ πιπινάκι όσο μου φάνηκε όταν την είδα για πρώτη φορά στο Κ30. Είναι δυο-τρία χρόνια μεγαλύτερη. Έχει όμως μοντελέ σώμα και λαχταριστό πισινούλη (σ' αυτά δεν έκανα λάθος).

ΠΕΙΡΑΙΩΣ 198: η Βικτώρια. Γνωστή παρουσία του ομίλου. Ξανθιά, όμορφη προμιλφ.

ΤΡΙΓΓΕΤΑ 3: Δεν μας άνοιξαν. Οι δόκιμοι ανθυποσμηναγοί απογοητεύτηκαν πάρα μα πάρα πολύ... Ως γνήσιοι πιπινοκυνηγοί που είναι, ήθελαν οπωσδηποτε να αντικρύσουν την "ομορφιά του κόσμου, Ζανέτ". Η πίκρα τους έφτασε στην κορύφωση της, στη δεύτερη αποτυχημένη μας προσπάθεια όταν επιστρέψαμε κάποια στιγμή αργότερα, κάνοντας μια δεύτερη απόπειρα να την συναντήσουν.

ΣΥΓΓΡΟΥ 144: η Αλεσάντρα. Συμπαθητικό πρόσωπο, μπαμπάτσικο σωματάκι και πολύ ωραίο πίσω σύστημα!
Η Άντζυ ήταν στο δωμάτιο κι όταν μερικά λεπτά αργότερα έκανε την (topless) είσοδο της στο σαλόνι, ο δόκιμος ανθυποσμηναγός BmwPower, κατακλίστηκε από τις πορφυρένιες αναμνήσεις γεμάτες ηδονή, που του είχε προσφέρει η νεαρά στο παρελθόν.
Το βλέμμα του την ακολούθησε έντονα παντού, σε κάθε της βήμα κι ένας παλλόμενος πολύ ζωηρός αναστεναγμός βγήκε από μέσα του την στιγμή που κατεβαίναμε τις σκάλες του ιδρύματος.

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 6: η Λία. Επειδή χθες φάγαμε αρκετές πόρτες, έστειλα μόνους τους, τους δόκιμους ανθυποσμηναγούς να αναγνωρίσουν αυτόν τον στόχο. Περισσότερες λεπτομέρειες γι' αυτή την κοπέλα θα σας πουν οι ίδιοι.

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 5: η Μαρίνα. Θα το γράψω στην αρχή: μόλις την είδα, ένα αδάμαστο πάθος εξακοντίσηκε στον αέρα και ήρθε και καρφώθηκε κατευθείαν στην καρδιά μου! Ομίχλες και πέπλα παραμέρισαν για εμφανιστεί ολοκάθαρα μπροστά μου αυτός ο θαυμαστός καινούργιος κόσμος που λέγεται Μαρίνα!
Παρόλο που δεν είναι πολύ όμορφη, δεν έχει εντυπωσιακό σώμα, δεν είναι η σούπερ σέξυ παρουσία, έχει αυτό το κάτι (που δεν μπορώ να το περιγράψω με λόγια) που σε κερδίζει και σε αιχμαλωτίζει αμέσως!!!
Στην ίδια βάρδια και η Αλίσια. Σοκολατί παρουσία από τον Άγιο Δομίνικο (έτσι δηλώνει). Ψηλή, με ωραία πιασίματα, λαχταριστό στήθος, όμορφη, με λευκό ολόσωμο διχτάκι να...σκεπάζει το σώμα της.

ΦΥΛΗΣ 104: η Αναστασία. Ψηλή, μελαχρινή, με πολύ ωραίο πίσω σύστημα.
Δεύτερη βγήκε στο σαλόνι η Μαρίνα. Επίσης ψηλή, με τα όμορφα μαύρα μακριά μαλλιά της να χύνονται στους ώμους της σαν καταράκτες! Γλυκό αστραφτερό χαμόγελο και βλέμμα γεμάτο από ερωτικό ένστικτο! Φορούσε ένα λευκό μικροσκοπικό stringάκι που ανέβαζε επικίνδυνα τη θερμοκρασία προς το κόκκινο!


Στην συνέχεια οι δόκιμοι ανθυποσμηναγοί αποφάσισαν να επεκτείνουν το "σχέδιο πτήσης" κι έτσι πιλοτάρησαν το C130 προς το FIR της Φυλής-Φώκαιας κλπ και στην συνέχεια για ένα πολύ πολύ γρήγορα πέρασμα εξπρές απ' την ρομαντική Μεταξούπολη...


 

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Μηνύματα
12.344
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Ημερολόγιο αεροδιαδρόμου σελίδα 11η

Η χθεσινή "πτήση" έγινε με C130 και ήταν εκπαιδευτικού χαρακτήρα. Στη θέση του κυβερνήτη ήταν ο δόκιμος ανθυποσμηναγός Millepetrozza, ενώ σε αυτή του συγκυβερήτη ο δόκιμος ανθυποσμηναγός BmwPower.
Η πρώτη αυτή αποστολή κάλυψε μικρό μόνο μέρος των ιδρυμάτων, αλλά στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία καθώς οι δόκιμοι ανθυποσμηναγοί έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό!

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Σμήναρχε Μάθιου το Σαββάτο θα δώσεις το παρόν γιατί θέλω να πάρω τον βαθμό του Δοκιμού Λοχαγού μετά από καιρό ;)

Υ.Γ ξέρω να πιλοτάρω και C-130 σε αντίθεση με τους νέους που είχες εχθές μαζί σου ;) :grin:
 

millepetrozza

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2011
Μηνύματα
307
Κριτικές
3
Like
31
Πόντοι
1
Ημερολόγιο αεροδιαδρόμου σελίδα 11η

Η χθεσινή "πτήση" έγινε με C130 και ήταν εκπαιδευτικού χαρακτήρα. Στη θέση του κυβερνήτη ήταν ο δόκιμος ανθυποσμηναγός Millepetrozza, ενώ σε αυτή του συγκυβερνήτη ο δόκιμος ανθυποσμηναγός BmwPower.
Η πρώτη αυτή αποστολή κάλυψε μικρό μόνο μέρος των ιδρυμάτων, αλλά στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία καθώς οι δόκιμοι ανθυποσμηναγοί έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό!


ΣΠΥΡΟΥ ΠΑΤΣΗ 27: η Ζακλίν. Καστανόξανθη, αρκετά αδύνατη κοπέλα. Μεσαίο status.
Μαζί της και η Ντινάρα. Μελαχρινή milf, νταρντάνα, με Ασιατικά χαρακτηριστικά προσώπου.
Τρίτη στη σειρά εμφανίστηκε στο σαλόνι η Σβέτα. Ξανθιά, αρκετά αδύνατη milf.

ΣΠΥΡΟΥ ΠΑΤΣΗ 40: η Αλεξία. Ξανθούλα, με ωραίο σώμα, γλυκό χαμόγελο και τατουάζ στη μέση της. Ευγενέστατη η κυρία της υπηρεσίας.

ΣΠΥΡΟΥ ΠΑΤΣΗ 50: Δεν μας άνοιξαν.

ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ 4Α: η Άννα. Η γνωστή Αννούλα.

ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ 4Β: η Αμάντα. Η Madonna των στούντιο!!! Η απόλυτη pop και ταυτόχρονα PSE star!!! Η μόδα και οι τάσεις στον αγοραίο έρωτα αλλάζουν πάντα σύμφωνα με τη διάθεση και το προσωπικό της γούστο! Το απόλυτο "You Justify my Love"!!!
Το καυλάντισμα της στο σαλόνι έκανε το δόκιμο ανθυποσμηναγό Millepetrozza να ξεχάσει τ' όνομα του! Η ζωή του έχει αποκτήσει πια άλλο, νέο νόημα ηδονικό. Η Βασίλισσα των στουντιοκόριτσων πρόσθεσε ακόμη έναν πιστό υπήκοο στο βασίλειο Της!

ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ 4Γ: η Ρωξάνα. Μελαχρινή, με μακριά μαλλιά. Ωραίο σώμα και όμορφο πρόσωπο.  

ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ 6: η Σόνια. Κάπως ψηλή και αδύνατη. Δε θυμάμαι κάτι άλλο γιατί σαλονάρισε γρήγορα.
Στην ίδια βάρδια και η Μαρία. Μελαχρινή, χαμογελαστή, με όμορφο σώμα. Πολύ γλυκιά παρουσία.

ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ 3κ: Δεν μας άνοιξαν.

ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ 3π: η Κορίνα. Πολύ ωραίο λεπτογραμμένο σώμα. Κορμί λαμπάδα! Μελαχρινή, όμορφη, χαμογελαστή και ευδιάθετη στο σαλόνι. Δυστυχώς με τατουάζ στην μέση της...

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ 94: Δεν μας άνοιξαν.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ 92: Δεν μας άνοιξαν.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΟΥΠΟΛΕΩΣ 92Α: η Λάουρα. Ξανθιά, πολύ όμορφη, ψηλή, με λευκά ηδονικά εσώρουχα.
Αχώριστη παρτενέρ της η καυλιάρα Ντορίνα. Ο δόκιμος ανθυποσμηναγός BmwPower εκστασιάστηκε! Τα υπόλοιπα θα σας τα πει ο ίδιος. Θα γράψω μόνο κάτι ακόμη: δυσκολεύτηκε πάρα πάρα πολύ να βρει την πόρτα της εξόδου, την στιγμή της αποχώρησης μας απ' το στούντιο αυτό!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ 80: η Τζοβάννα. Ακόμη ένα πολύ δυνατό χαρτί των pse στουντιοκόριτσων αυτής της πόλης. Με νέο χτένισμα. Τα υπόλοιπα είναι γνωστά, δε χρειάζεται να τα γράψω.
Στο πλάι της η ξανθιά "σταθερά όμορφη και μόνιμα topless" Κλαούντια, να βαδίζει στα ίδια ακριβώς χνάρια με την συνάδελφο της!
Ηδονικά επιθετικές και πολύ πολύ παιχνιδιάρες στο σαλόνι!!!

ΕΥΝΙΔΩΝ 5: η Ανδριάννα. Κανονικό ύψος, συμπαθητικό πρόσωπο. Μεσαίο status σε γενικές γραμμές.
Στην ίδια βάρδια και η Σόνια. Καστανά μακριά μαλλιά και πιασίματα. Το απλό εδώ ξεκινάει στα 20Ε.

ΙΕΡΟΦΑΝΤΩΝ 9: η Ζάνα. Το κινητό μου, μου απέσπασε την προσοχή την στιγμή που βγήκε στο σαλόνι κι έτσι δεν μπορώ να θυμηθώ κάτι σημαντικό. Ζητάω ειλικρινά συγνώμη... Έχω όμως την αίσθηση πως δεν ξεφεύγει από το μεσαίο status (αλλιώς θα μου είχε πέσει το κινητό απ' τα χέρια).

Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 133: η Τζένη. Έχει ομορφύνει πάρα πολύ από την τελευταία φορά που την είχα δει, αρκετούς μήνες πριν. Έβαψε τα μαλλιά της κατάξανθα κι αδυνάτησε λιγάκι. Έχει αλλάξει πολύ η εικόνα της προς το καλύτερο! Φορούσε ένα μαύρο κολλητό φόρεμα που επέτρεπε στις ρόγες της να βρίσκονται σε κοινή θέα και να αναστατώτουν τις αισθήσεις και των τριών μας!
Όταν κάθισε πάνω μου ήθελα να πω στις ρόγες της τα λόγια αυτά που έγραψε ο μεγάλος Βάρδος Γουίλλιαμ Σ. μερικούς αιώνες πριν: "Μα αν θέλετε να αλλάξετε θέμα, θα έχω πιο καλά να ακούω εσάς να μιλάτε, παρά να δω την αρμονία των άστρων!!!"
Κι όταν κάθισε πάνω στο δόκιμο ανθυποσμηναγό Millepetrozza, όλες του οι αισθήσεις έφτασαν σε τέτοια επίπεδα ερωτικής συγκίνησης, που μπήκε στον πειρασμό να εγκαταλείψει την αγαπημένη του Φυλής και τα περίχωρα της για πάντα!

ΠΕΙΡΑΙΩΣ 121: η Ίνα. Είναι καινούργια κοπέλα κι όχι η Ίνα οσκαρικός ass που δούλευε πριν από λίγο καιρό εκεί. Ελαφρώς ψηλή κοπέλα, με πολύ αμήχανο σαλονάρισμα. Σε γενικές γραμμές μεσαίο status.

ΠΕΙΡΑΙΩΣ 193: η Μπιάνκα. Καστανή με μακριά μαλλιά και πιασίματα. Μεσαίο status.
Στην ίδια βάρδια και η Σάσα. Τελικά δεν είναι πολύ πιπινάκι όσο μου φάνηκε όταν την είδα για πρώτη φορά στο Κ30. Είναι δυο-τρία χρόνια μεγαλύτερη. Έχει όμως μοντελέ σώμα και λαχταριστό πισινούλη (σ' αυτά δεν έκανα λάθος).

ΠΕΙΡΑΙΩΣ 198: η Βικτώρια. Γνωστή παρουσία του ομίλου. Ξανθιά, όμορφη προμιλφ.

ΤΙΡΓΓΕΤΑ 3: Δεν μας άνοιξαν. Οι δόκιμοι ανθυποσμηναγοί απογοητεύτηκαν πάρα μα πάρα πολύ... Ως γνήσιοι πιπινοκυνηγοί που είναι, ήθελαν οπωσδηποτε να αντικρύσουν την "ομορφιά του κόσμου, Ζανέτ". Η πίκρα τους έφτασε στην κορύφωση της, στη δεύτερη αποτυχημένη μας προσπάθεια όταν επιστρέψαμε κάποια στιγμή αργότερα, κάνοντας μια δεύτερη απόπειρα να την συναντήσουν.

ΣΥΓΓΡΟΥ 144: η Αλεσάνδρα. Συμπαθητικό πρόσωπο, μπαμπάτσικο σωματάκι και πολύ ωραίο πίσω σύστημα!
Η Άντζυ ήταν στο δωμάτιο κι όταν μερικά λεπτά αργότερα έκανε την (topless) είσοδο της στο σαλόνι, ο δόκιμος ανθυποσμηναγός BmwPower, κατακλίστηκε από τις πορφυρένιες αναμνήσεις γεμάτες ηδονή, που του είχε προσφέρει η νεαρά στο παρελθόν.
Το βλέμμα του την ακολούθησε παντού σε κάθε της βήμα κι ένας παλλόμενος πολύ ζωηρός αναστεναγμός βγήκε από μέσα του την στιγμή που κατεβαίναμε τις σκάλες του ιδρύματος.

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 6: η Λία. Επειδή φάγαμε αρκετές πόρτες χθες, έστειλα μόνους τους, τους δόκιμους ανθυποσμηναγούς να αναγνωρίσουν αυτόν τον στόχο. Περισσότερες λεπτομέρειες γι' αυτή την κοπέλα θα σας πουν οι ίδιοι.

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 5: η Μαρίνα. Θα το γράψω στην αρχή: μόλις την είδα, ένα αδάμαστο πάθος εξακοντίσηκε στον αέρα και ήρθε και καρφώθηκε κατευθείαν στην καρδιά μου! Ομίχλες και πέπλα παραμέρισαν για εμφανιστεί ολοκάθαρα μπροστά μου αυτός ο θαυμαστός καινούργιος κόσμος που λέγεται Μαρίνα!
Παρόλο που δεν είναι πολύ όμορφη, δεν έχει εντυπωσιακό σώμα, δεν είναι η σούπερ σέξυ παρουσία, έχει αυτό το κάτι (που δεν μπορώ να το περιγράψω με λόγια) που σε κερδίζει αμέσως!!!
Στην ίδια βάρδια και η Αλίσια. Σοκολατί παρουσία από τον Άγιο Δομίνικο (έτσι δηλώνει). Ψηλή, με ωραία πιασήματα, όμορφη, με λευκό ολόσωμο διχτάκι να...σκεπάζει το σώμα της.

ΦΥΛΗΣ 104: η Αναστασία. Ψηλή, μελαχρινή, με πολύ ωραίο πίσω σύστημα.
Δεύτερη βγήκε στο σαλόνι η Μαρίνα. Επίσης ψηλή, με τα όμορφα μαύρα μακριά μαλλιά της να χύνονται στους ώμους της σαν καταράκτες! Γλυκό αστραφτερό χαμόγελο και βλέμμα γεμάτο από ερωτικό ένστικτο! Φορούσε ένα λευκό μικροσκοπικό stringάκι που ανέβαζε επικίνδυνα τη θερμοκρασία προς το κόκκινο!


Στην συνέχεια οι δόκιμοι ανθυποσμηναγοί αποφάσισαν να επεκτείνουν το "σχέδιο πτήσης" κι έτσι πιλοτάρησαν το C130 προς το FIR της Φυλής-Φώκαιας κλπ και στην συνέχεια για ένα πολύ πολύ γρήγορα πέρασμα εξπρές απ' την ρομαντική Μεταξούπολη...

ηταν πραγματικη αξεχαστη η πορνοβολατα σμηναρχε συντομα πρεπει να ξαναγινει.αυτη η τζενη πραγματικα ηταν οπως τα ανεφερες με τρελανε.στο ιεροφαντων 9 καλα κανεις και δεν το θυμασαι ηταν ενα ξανθο μιλφ τρομακτικο θα ελεγα ουτε καν μεσαιου status.
 

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Μηνύματα
12.783
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
ηταν πραγματικη αξεχαστη η πορνοβολατα σμηναρχε συντομα πρεπει να ξαναγινει.αυτη η τζενη πραγματικα ηταν οπως τα ανεφερες με τρελανε.στο ιεροφαντων 9 καλα κανεις και δεν το θυμασαι ηταν ενα ξανθο μιλφ τρομακτικο θα ελεγα ουτε καν μεσαιου status.
Η Tζενη ειναι μια απο τις ομορφοτερς κοπελες που κυκλοφορουν αυτο τον καιρο στα studio.
 

millepetrozza

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2011
Μηνύματα
307
Κριτικές
3
Like
31
Πόντοι
1
Η Tζενη ειναι μια απο τις ομορφοτερς κοπελες που κυκλοφορουν αυτο τον καιρο στα studio.

για να το λες και εσυ ενας τοσο μεγαλος στουντιακιας μαλλον εχω καλο γουστο  :rockon: :rockon:
 

millepetrozza

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2011
Μηνύματα
307
Κριτικές
3
Like
31
Πόντοι
1
Σμηναρχε Μαθιου, καταρχην τα σεβη μου για την ΑΨΟΓΗ ενημερωση και επισης να σε ευχαριστησουμε για την πολυ ρομαντικη χθεσινη πτηση...  :rockon:

Ξεχασες να αναφερεις μονο οτι περπατησαμε πολυ ωρα στη Συγγρου αναζητοντας το πολυαγαπημενο τρανσακι του Μακη, τη διασημη Χαρα...

Μακη μου ειδαμε ενα μαυρο skl αλλα ηταν στο απεναντι ρευμα και δεν ειχαμε δυναμεις να ξαναγυρισουμε εκει...Παντως ειναι πολυ πιθανον να ειναι η Χαρα....

Για τη Ντορινα που ειπες σμηναρχε, οντως ειχα ζαλιστει απ αυτο το πολυ ρομαντικο καυλαντισμα που μου κανε...και που βρηκα την πορτα τυχερος ημουνα  :grin:

Η Αντζυ στο 144, θα ειναι η πρωτη που θα τιμηθει μολις ανακαμψω λιγο οικονιμικα..

Πρεπει να ξανακανονησουμε συντομα την επομενη πτηση μας, αυτη τη φορα με εμενα πιλοτο στο δικο μου C 130, να εξερευνησουμε και τα υπολοιπα στουντιο και να θαυμασουμε οποσδηποτε το πιπινι που λεγεται Ζανετ...

Α! Εγινα και ΤΙΜΗΜΕΝΟΣ !!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:  :tooth:

συγχαρητηρια τσιρτσιναμπα μου ειδες οτι δεν χρειαζεται οι δοκιμασιες με τα γκιλφ για να γινεις τιμημενος μονο πιπινια ρε :grin:.
respect και στον μαθιου για την ρομαντικη ενημερωση
 

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Μηνύματα
12.344
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Σμηναρχε Μαθιου, καταρχην τα σεβη μου για την ΑΨΟΓΗ ενημερωση και επισης να σε ευχαριστησουμε για την πολυ ρομαντικη χθεσινη πτηση...  :rockon:

Ξεχασες να αναφερεις μονο οτι περπατησαμε πολυ ωρα στη Συγγρου αναζητοντας το πολυαγαπημενο τρανσακι του Μακη, τη διασημη Χαρα...

Μακη μου ειδαμε ενα μαυρο skl αλλα ηταν στο απεναντι ρευμα και δεν ειχαμε δυναμεις να ξαναγυρισουμε εκει...Παντως ειναι πολυ πιθανον να ειναι η Χαρα....

Για τη Ντορινα που ειπες σμηναρχε, οντως ειχα ζαλιστει απ αυτο το πολυ ρομαντικο καυλαντισμα που μου κανε...και που βρηκα την πορτα τυχερος ημουνα  :grin:

Η Αντζυ στο 144, θα ειναι η πρωτη που θα τιμηθει μολις ανακαμψω λιγο οικονιμικα..

Πρεπει να ξανακανονησουμε συντομα την επομενη πτηση μας, αυτη τη φορα με εμενα πιλοτο στο δικο μου C 130, να εξερευνησουμε και τα υπολοιπα στουντιο και να θαυμασουμε οποσδηποτε το πιπινι που λεγεται Ζανετ...

Α! Εγινα και ΤΙΜΗΜΕΝΟΣ !!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:  :tooth:

αχ αυτή η Χαρά μας έχει κάψει 4 φορές έχουμε περάσει από το Κίνκυ Όπερα καιι δεν την έχουμε πετύχει :headbang:

το Σαββάτο θα έχουμε συγκέντρωση τιμημένων μελών η τσάρκα θα είναι μεγάλη χύστες και για κλείσιμο θα πάμε Τρουμπίτσα :grin:

Υ.Γ BmwPower σου έχω γράψει για την προαγωγή σε άλλο θρέντ ;) τσέκαρε σε 2 λεπτά τα πμ σου :grin:
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom