Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Μαγκες μου δωσανε μια πληροφορια οτι καπου στο κεντρο(προς Κεραμεικο μερια), παιζει ενα στουντιο που εχει βαλει αφισα με μια αστεια ατακα και τιμη 20ευρω.Εχει παρει κανενα αλανι μυρωδια ,να μας πει τι παιζει;

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6
                                      http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=36.0;attach=382486;image[/img[/URL]]
:2funny: :2funny:
Μαλλον γι'αυτο λες....το ποσταρε συναδερφος στα μασατζιδικα αλλα δεν ξερω κατι αλλο

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Μαλλον αλλο ειναι,μου ειπαν οτι ειναι στουντιο και γραφει η ατακα για τον φτωχο  που θα γαμισει , κατι τετοιο  :grin:

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6
Μαλλον αλλο ειναι,μου ειπαν οτι ειναι στουντιο και γραφει η ατακα για τον φτωχο  που θα γαμισει , κατι τετοιο  :grin:
:2funny:
Γαμα τα....σε κανα διμηνο θα προσφερεται τριπλο με 4 εκτονωσεις στα 20 ευρω και δεν θα υπαρχουν ουτε αυτα :headbang:

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096
Μαγκες μου δωσανε μια πληροφορια οτι καπου στο κεντρο(προς Κεραμεικο μερια), παιζει ενα στουντιο που εχει βαλει αφισα με μια αστεια ατακα και τιμη 20ευρω.Εχει παρει κανενα αλανι μυρωδια ,να μας πει τι παιζει;

Για το Ευνειδών 5 λες. Έχει 20ε αρκετό καιρό. Η αφίσα έλεγε πίπα κώλο μουνί να γαμήσουν και οι φτωχοί... ή κάπως έτσι  :2funny: :2funny: :2funny:

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.330
Πόντοι
5.435
το εργαζομενο προσωπικο ειναι ενδιαφερον?
Κοίτα φιλαράκο, μια φορά που είχα πάει πέρσυ είχα πετύχει μια ουκρανή πολύ καλή για το 20άρικο που είχα δώσει. Ούτε βιασύνες ούτε τπτ.
Πάντως έχω ακούσει και για μια κινέζα που κυκλοφορούσε αλλά όσες φορές είχα πάει δεν την είχα πετύχει. Το τελευταίο καιρό πέρασα μερικές φορές αλλά ήταν όλα μπάζα και μεταβολή και μαρς.

xronistiktak

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Κοίτα φιλαράκο, μια φορά που είχα πάει πέρσυ είχα πετύχει μια ουκρανή πολύ καλή για το 20άρικο που είχα δώσει. Ούτε βιασύνες ούτε τπτ.
Πάντως έχω ακούσει και για μια κινέζα που κυκλοφορούσε αλλά όσες φορές είχα πάει δεν την είχα πετύχει. Το τελευταίο καιρό πέρασα μερικές φορές αλλά ήταν όλα μπάζα και μεταβολή και μαρς.
ευχαριστω πολυ αδελφε....

Επισκέπτης
Αυτό που λέει για κώλο στο εικοσάρικο αληθεύει ή χρεώνεται παραπάνω;

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Μαλλον αλλο ειναι,μου ειπαν οτι ειναι στουντιο και γραφει η ατακα [move]για τον φτωχο  που θα γαμισει [/move] , κατι τετοιο  :grin:
Συναδελφε και συναγωνιστη...δεν ασπαζομαι την θεωρια οτι την μιζερια την εχουμε μονο εμεις οι πελατες!!!Την εχουν και τα στουντιο να εισαι σιγουρος γι αυτο!!!...Διωχνουν μυγες τους τελευταιους 4 τουλαχιστον μηνες!!!!Αν δεν ριξουν τις τιμες θα αναγκαστουν πολλα να μετατραπουν σε μπουρδελα...θυμησου την ημερα που το γραφω!!Δεν το εχεις παρει ειδηση οτι σκοτωνουν τις αλογομυγες???....

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Συναδελφε και συναγωνιστη...δεν ασπαζομαι την θεωρια οτι την μιζερια την εχουμε μονο εμεις οι πελατες!!!Την εχουν και τα στουντιο να εισαι σιγουρος γι αυτο!!!...Διωχνουν μυγες τους τελευταιους 4 τουλαχιστον μηνες!!!!Αν δεν ριξουν τις τιμες θα αναγκαστουν πολλα να μετατραπουν σε μπουρδελα...θυμησου την ημερα που το γραφω!!Δεν το εχεις παρει ειδηση οτι σκοτωνουν τις αλογομυγες???....
και επεισης πολλα τα οποια δεν εχουν διαφημηση σε καποιο σαιτ ψαχνουν και ψιρες  :)

υγ

θα γινει καποια στιγμη πιστευω, αλλα μαλλον νομιζω οτι θα παει για συρικνωση προγραματων

θα προσφερουν 3-4 προγράμματα μαζι στο 50ρικο  ;)

κατα μεγαλο ποσοστο εγω αυτο πιστευω θα συμβει

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
και επεισης πολλα τα οποια δεν εχουν διαφημηση σε καποιο σαιτ ψαχνουν και ψιρες  :)

υγ

θα γινει καποια στιγμη πιστευω, αλλα μαλλον νομιζω οτι θα παει για συρικνωση προγραματων

θα προσφερουν 3-4 προγράμματα μαζι στο 50ρικο  ;)

κατα μεγαλο ποσοστο εγω αυτο πιστευω θα συμβει
Ετσι......απλα αυτη την φορα επετρεψε μου να σου υποκλιθω...καπως ετσι το εκτιμω και εγω!!!!!

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Αν το εχω παρει ειδηση;Εδω και καιρο συναδελφε!!!Γνωστης των στουντιο δεν ειμαι τοσο,αλλα και στα μπουρδελα της Φυλης ειναι θεμα χρονου να πεσουν απο 20ευρω ποσο μαλλον στα στουντιο που ειναι 50.Βαρανε μυγες εδω και καιρο και τα τεχνασματα με τα εξτραδακια ειναι απλα τεχνιτη αναπνοη..Σιγουρα θα γινει υποτιμηση στις τιμες του αγοραιου ερωτα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom