stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
μην επαληθευτουν οι προφητεις μονο για την 12-12-12Το 2012 αναμένεται συναρπαστικό!
μην επαληθευτουν οι προφητεις μονο για την 12-12-12Το 2012 αναμένεται συναρπαστικό!
Σωστος!Στα στουντιο πρωτα θα ακολουθησουν την λογικη των μπουρδελων,για να μην ριξουν την τιμη των 40-50 ευρω,θα κανουν και πρωκτικο,ακα πιπα,χωρις να παιρνουν περισσοτερα χρηματα.και επεισης πολλα τα οποια δεν εχουν διαφημηση σε καποιο σαιτ ψαχνουν και ψιρες
υγ
θα γινει καποια στιγμη πιστευω, αλλα μαλλον νομιζω οτι θα παει για συρικνωση προγραματων
θα προσφερουν 3-4 προγράμματα μαζι στο 50ρικο ;)
κατα μεγαλο ποσοστο εγω αυτο πιστευω θα συμβει
Ετσι......απλα αυτη την φορα επετρεψε μου να σου υποκλιθω...καπως ετσι το εκτιμω και εγω!!!!!
Έχουμε καιρό μέχρι τότε για κάμποσα γαμήσια ακόμα...μην επαληθευτουν οι προφητεις μονο για την 12-12-12
εχει αργησει και γινεται ηδη ;)Σωστος!Στα στουντιο πρωτα θα ακολουθησουν την λογικη των μπουρδελων,για να μην ριξουν την τιμη των 40-50 ευρω,θα κανουν και πρωκτικο,ακα πιπα,χωρις να παιρνουν περισσοτερα χρηματα.
Μείωση των τιμών είναι κι αυτή αλλά έμμεση, για να μην φανεί ότι ξεπέφτουν στα μάτια του κόσμου.Σωστος!Στα στουντιο πρωτα θα ακολουθησουν την λογικη των μπουρδελων,για να μην ριξουν την τιμη των 40-50 ευρω,θα κανουν και πρωκτικο,ακα πιπα,χωρις να παιρνουν περισσοτερα χρηματα.
Δηλαδη τα κονδυλωματα, μονο απο οι σκατοφατσες με σαγιοναρες, οπως χαρακτηριστικα γραφεις τα μεταδιδουν!!!..Οι ωραιες φατσες και οι καλοντυμενοι δεν εχουν???....Να που εμαθα σημερα οτι τα κονδυλωματα τα αποχτας συμφωνα με την φατσα σου και το ντυσιμο σου....χαχαχαχα!!!...Να εισαι καλα...!!!!..Στην ουσια ομως για να σοβαρευτω, το μονο που βγαζω συμπερασμα απο την γραφη σου, ειναι οτι λασπολογεις το συγκεκριμενο στουντιο!!!!.....Δικαιωμα σου.....αλλα σε καταλαβαινει ο αλλος που σε διαβαζει!!!!Αρα συμπερασμα, εμεις οι πελατες για να μην κολλησουμε κονδυλωματα, να πηγαινουμε στα στουντιο που εχουν 50 ευρω και ανω τα προγραμματα τους!!!!...χαχαχαχα...ωραιος...αλλα εκει που δεν σε καταλαβαινουν εισαι!!!Μετα τιμης ο Παιχτουρας.αν και εχει πολυσυζητηθει προσωπικα ειμαι κατα της μειωσης των τιμων των στουντιο..για μενα τρωει Χ το στουντιο λελας διοτι δεν μπορω να πηδηξω οταν θα βλεπω πλεον τις σκατοφατσες που γυρναν φυλης και μεταξουργειο.(οχι οτι οποιος πηγαινει εκει ειναι σκατοφατσα)..απλα στα στουντιο μεχρι πρωτεινως δεν εβλεπα βρωμιαριδες με σαγιοναρα απλυτους κανα 2μηνο να μπαινουν και μετα να περναω εγω μεσα με την κοπελα..παρ οτι βαζουμε καποτα τα κονδυλωματα πανε και ερχονται.
ΥΓσυγνωμη δεν θελω να προσβαλω κανεναν αλλα αυτη ειναι η αποψη μου.
Σωστος .Μείωση των τιμών είναι κι αυτή αλλά έμμεση, για να μην φανεί ότι ξεπέφτουν στα μάτια του κόσμου.
Η Φυλής με τη σειρά της θα πέσει στα 15 ευρώ, ενώ στο Μετάξι θα γίνει 10 ευρώ το φουλ πρόγραμμα.
Βασικά υπάρχουν ακόμα κοπέλες που παίρνουν 20-30 πελάτες τη μέρα. Οπότε σου λέει το αφεντικό, αν ρίξω την τιμή θα πρέπει να πάρει τους διπλάσιους για να ισοφαρίσει, δηλαδή 40-60 που δεν γίνεται, οπότε μένει ως έχει.Σωστος .
Οσον αφορα της Φυλης ,αυτοι που εχουν τα μαγαζια ακομα δεν θελουν να καταλαβουν οτι πεθανε το 20ευρω με τη σημερινη οικονομικη κατασταση(που λογικα θα χεοροτερεψει)αλλα εκτιμω οτι μεσα στο 2012 θα ριξουν τις τιμες..
Με ποια λογικη το ειπα=Οτι αν απο 20ε το πανε στα 15 ισως να αυξηθουν ελαφρα οι επισκεπτες ή οι επισκεψεις πελατων και ετσι ισως κερδισουν και τα μαγαζια γιατι η τιμη δεν θα πεσει στο μισο.Οσο για τα στουντιο,εκει δεν μπορω να εκτιμησω αν θα βοηθησει στην αυξηση της κινησης η μειωση,γιατι πολυ στουντιακηδες πλεον γινονται μπουρδελιαρηδες..Βασικά υπάρχουν ακόμα κοπέλες που παίρνουν 20-30 πελάτες τη μέρα. Οπότε σου λέει το αφεντικό, αν ρίξω την τιμή θα πρέπει να πάρει τους διπλάσιους για να ισοφαρίσει, δηλαδή 40-60 που δεν γίνεται, οπότε μένει ως έχει.
Αλλά επειδή υπάρχουν κι εκείνες που διώχνουν μύγες, θα κάνουν πρώτες την μείωση και θα τραβήξουν κόσμο από τις ψιλοντίβες.
Ε με τη σειρά τους θα αναγκαστούν κι αυτές να το πάνε στα 15 και πάει λέγοντας.
τυπε ξερεις οτι σε αυτα με 100 δε κολλας τιποτα?Δηλαδη τα κονδυλωματα, μονο απο οι σκατοφατσες με σαγιοναρες, οπως χαρακτηριστικα γραφεις τα μεταδιδουν!!!..Οι ωραιες φατσες και οι καλοντυμενοι δεν εχουν???....Να που εμαθα σημερα οτι τα κονδυλωματα τα αποχτας συμφωνα με την φατσα σου και το ντυσιμο σου....χαχαχαχα!!!...Να εισαι καλα...!!!!..Στην ουσια ομως για να σοβαρευτω, το μονο που βγαζω συμπερασμα απο την γραφη σου, ειναι οτι λασπολογεις το συγκεκριμενο στουντιο!!!!.....Δικαιωμα σου.....αλλα σε καταλαβαινει ο αλλος που σε διαβαζει!!!!Αρα συμπερασμα, εμεις οι πελατες για να μην κολλησουμε κονδυλωματα, να πηγαινουμε στα στουντιο που εχουν 50 ευρω και ανω τα προγραμματα τους!!!!...χαχαχαχα...ωραιος...αλλα εκει που δεν σε καταλαβαινουν εισαι!!!Μετα τιμης ο Παιχτουρας.
apolkeietaiΑπ' ολες αυτες που αναφερεις εχω μονο Αμαντα και ηταν σουπερ λεμε.
μην επαληθευτουν οι προφητεις μονο για την 12-12-12
το εχω τιμησει το μωρο.αλβανιδα.δεν θα κλαψεις το 50ρικο αλλα ουτε θα ξετρελαθειςμαγκες για αυτο το μωρο εχουμε καμια πληροφορία?