Κανένας επαγγελματίας δεν προσβάλει, ούτε επιτίθεται σε δυνητικούς ή πραγματικούς πελάτες του !
-Εκτός άν υπάρχουν άλλοι λόγοι, που δεν τους ξέρουμε- (και προσωπικά, δεν θέλω να τους μάθω)
Απο μένα, - 1000 !
κοιτα να σου πω κατι...............
ο συγκεκριμενος ανθρωπος που του βγαλαν τη φωτογραφια ειναι εξω απο το στουντιο εδω και ενα μηνα
για μενα δεν ειναι τιποτα 1 λεπτο υποθεση και παιρνω την αστυνομια και τον διωχνει
το αν θελετε να το κανω ή οχι μου ειναι αδιαφορο
δεν προκειτε να τον ενοχλησω οσο και ισως σε μερικους μπορει να χτυπαει η ασχημα η εικονα του, αλλα δεν παυει να ειναι ενας ανθρωπος που ευτυχως ολοι εμεις οι βολεμενοι δεν εχουμε την τυχη του
το βρισκω ομως πολυ χυδαιο εναν ανθρωπο που εχει το Χ,Ψ, προβλημα να τον φωτογραφιζουμε και να τον ξεφτυλιζουμε σαν οντοτητα σε ενα φορουμ
αν ηταν μερικοι στη θεση του θα ηθελαν να τους κανουν αυτο οι οποιοδηποτε ασυναισθητοι και πλακατζιδες τυχαιοι περαστικοι?
τωρα αν εσυ τσιμπουκιε στην δουλεια σου κανεις πραξη την θεωρια οτι "Κανένας επαγγελματίας δεν προσβάλει, ούτε επιτίθεται σε δυνητικούς ή πραγματικούς πελάτες του" σου βγαζω το καπελο αλλα ειμαι συγουρη οτι αυτο δεν γινετε ουτε απο εσενα ουτε απο κανενα γιατι ενας επαγγελματιας δεν ειναι ποτε θεος και εχει καποια ορια υπομονης και ανοχης
επισης σε οποιαδηποτε αντιπαραθεση δικια μου εδω και χρονια, εδω μεσα πεταγετε ενας εξυπνος που θα γυρισει τη κουβεντα αλλου στο αν ειμαι τραβελι ή οχι (και δεν αναφερομαι στο ροκαβλον που του δινω αλοθι στο οτι μπορει να μην ηξερε)
αυτους τους ανθρωπους ειτε τους αρεσει ειτε οχι τους λυπαμαι παρα πολυ για την κακοψυχια τους και τους κοιταω πολυ μειονεκτικα γιατι ποτε δεν προκειτε να με φτασουν
για τον απλουστατο λογω οτι ειτε το θελουν ειτε οχι εγω το μεγαλυτερο ονειρο της ζωης μου το εκανα πραγματικοτητα και το ΖΩ
αυτοι θα ζησουν τη ζωη τους και οταν καποια στιγμη μετα απο πολλα χρονια τελιωσει θα εχουν αφησει πισω τους πολλα ονειρα τους ανεκπληρωτα.....
αυτα τα ολιγα απο την απολογια μου, γιατι εχοντας ενα μαγαζι φτασαμε στο σημειο να πρεπει να απολογουμε για το οτιδηποτε στους οποιους δικαστες μου, δεν θα ασχολειθω αλλο με το θεμα
οι εντυπωσεις δικες σας