Νέο studio12
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2011
- Like
- 0
τωρα..............αφροδιτη..............
Θα βοηθουσε πολυ εαν μας ελεγες για ποια Αφροδιτη αναφερεσαι:τωρα..............αφροδιτη..............
απο τιμες?ΒΡΑΔΥΝΗ ΣΑΡΑ
H Aφροδίτη απο τριγγετοαλυσίδα πρέπει να είναι ;)Θα βοηθουσε πολυ εαν μας ελεγες για ποια Αφροδιτη αναφερεσαι:
Ειναι η κοπελα απο την Πολωνια που εργαζεται και Πιπινου 118
Ειναι η Ελληνιδα που εργαζοταν Πειραως 193-Κηφισου 30 ?
Ειναι καποια αλλη κοπελα με το ιδιο ονομα ?
Καλά CHE τους έστειλες τώρα, ακόμα ψάχνουν να βρουν ποιά Αφροδίτη είναιΘα βοηθουσε πολυ εαν μας ελεγες για ποια Αφροδιτη αναφερεσαι:
Αλλαγη:[move] Σημερα 08/11 [/move]
Κασσανδρας 3(κατω): www.kassandras3-kato.com/laoura]Λαουρα[/url] - www.kassandras3-kato.com/laoura]Λαουρα[/url]/Μαρια - www.kassandras3-kato.com/mixaela]Μιχαελα[/url]
Κασσανδρας 3(πανω): Αμιρα/Αλινα - Νταιανα] - www.kassandras3-pano.com/alexandra]Αλεξανδρα/Σιντι[/URL]
Κασσανδρας 4Β(κατω): www.kassandras4-kato.com/maria]Μαρια/Ρωξανη[/url] - www.kassandras4-kato.com/roxani2]Ρωξανη/Σουεντη[/URL] - Βερονικα/Ρωξανη (καινουρια)
Κασσανδρας 4Γ(κατω): Αλεξια (Ρωσιδα) - Μιχαελα - Μαρια Ψηλη/Λολιτα
Κασσανδρας 4(πανω): Νταιανα - www.kassandras4.com/anna-lidia]Αννα/Σιντι[/URL] - www.kassandras4.com/anna-lidia]Αννα[/url]
Κασσανδρας 6: www.kassandras6.com/irena]Ιρενα[/url] - www.kassandras6.com/sara]Σαρα/Αλεξανδρα[/url] - www.kassandras6.com/nikol]Νικολ[/url]
Βριλησου 60(κατω): www.vrilissou60-kato.com/paola]Παολα[/url] - www.vrilissou60-kato.com/marianna]Μαριανα[/url] - www.vrilissou60-kato.com/sara]Σαρα[/url]
Βριλησου 60(πανω): www.vrilissou60.com/marianna]Μαριανα[/url] - www.vrilissou60.com/irena]Ιρενα[/url] - www.vrilissou60.com/zeta]Ζετα[/url]
Θησεως 40(κατω): Ανιτα/www.thiseos40.com/efi]Εφη[/url] - www.thiseos40.com/sofia]Σοφια/Ελλη/Εφη[/url] - www.thiseos40.com/sofia]Σοφια/Ελλη/Εφη[/url]
Σολωμου 32(πανω): www.solomou32-1os.com/bianca]Μπιανκα[/url] - www.solomou32-1os.com/bianca]Μπιανκα[/url]
Μου φαινεται θα πρεπει να παω να δω ο ιδιος.........Καλά CHE τους έστειλες τώρα, ακόμα ψάχνουν να βρουν ποιά Αφροδίτη είναι
Που ειναι η Μαντονα ρε παιδια ???? Εχουν χαθει τα ιχνη της !!! Ξερει κανεις τι γινεται με την κοπελλα ???
Ποσο καιρο εχει να εμφανιστει..; Ξερει κανεις ποτε επιστρεφει..; Αν κ λεφτα δεν παιζουν γενικα..
Πλάκα πλάκα εσύ είσαι πιο αξιόπιστος από αυτούς...Μου φαινεται θα πρεπει να παω να δω ο ιδιος.........
Εγω εχω περασει super με την Νικολ την Γαλλιδα milf που τωρα δουλευει στο Σαπφους 7 αν δεν κανω λαθος.Καλησπερα Συναγωνιστές εχετε συνευρεθει με κατι καλο απο θεσσαλονικη να μου προτεινετε????
Θα βοηθουσε πολυ εαν μας ελεγες για ποια Αφροδιτη αναφερεσαι:
ειναι η αφροδιτη απο πιπινου 118 ............ φιλια
καμια φωτο ποτε θα δουμε?τεταρτη 9/11 πρωι σονια...........
Ευχαριστω για την απαντηση.τεταρτη 9/11 πρωι σονια...........