Δεν το έκανα για να κοροιδεψω , αλλά για να αναδείξω την παρακμή της περιοχής.
Ξέρεις μένω στην οδό Φυλής και συχνά δίνω φαγητό στους άστεγους.Εσύ?
Χωρίς να πω την οποιαδήποτε κουβέντα δέχθηκα επίθεση.
Νιώθω απροστάτευτος.
τι λες βρε παιδι μου
ηθελες να αναδειξεις την παρακμη της περιοχης ε?
σε παρεξηγησα εσυ προσφερεις τελικα κοινωνικο εργο
βεβαια για δημο της αθηνας , προγραμματα της εκλησιας για τους αστεγους, οργανωσεις που ασχολουνται με τους αστεγους δεν εχεις ακουσει και φανταζομαι δεν εχεις χτυπησει την πορτα τους αφου εισαι τοσο ευαισθητος για να τους πεις για την παρακμη της περιοχης?
απο την αλλη ομως το bourdela ειναι ενα απο τα καλυτερα σαιτ της ελλαδας οποτε λες που να καθομαι να παιρνω τηλεφωνα στο δημο και σε τοσους φορεις, παρασκευη ειναι μπορει να εχουν κλησει και νωρις
οποτε ας το βαλουμε εδω ολο και καποιος θα το δει και θα ευαισθητοποιηθει?
κατι τετοιο εγινε ε?
σοβαρα?
απορω πως δεν σε εχει ανακαλυψει η μαριαννα βαρδινογιαννη να σε παρει μαζι της στην unesko
δινεις και συχνα φαγητο στους αστεγους ε?
α το βραδυ δηλ τους γεμιζεις το στομαχι και το πρωι τους φωτογραφιζεις και τους βγαζεις στο ιντερνετ για να σπασεις την πλακα σου (γιατι αυτο κανεις)
και οι παιδεραστες ξερεις πριν κανουν οτι κανουν δινουν γλυκα και σοκολατες στα θυματα τους :-
υγ. τωρα αν νιωθεις απροστατευτος επειδη σε ειπαν ηλιθιο στο ιντερνετ , τι να πω ?
το παιρνω πισω αλλα σε λυπαμαι
αυτος που σου εκανε την επιθεση δεν εχει αρχιδια χειρογλυκανε (τα εκοψε).εγω μαζι σου
καλυτερα κοφτα και εσυ γιατι οσο ταχεις τοσο αυτα θελουν να αδειασουν για παρτυ μου καθε φορα που με βλεπεις
www.postimage.org/]
[/url]
πραγματικα αντζελα δεν το περιμενα να αντιδρασεις ετσι. ο φιλος δεν το εκανε να κοροιδεψει κανενα, αλλα για να δειξει ενα προβλημα της περιοχης. ο συγκεκριμενος ομως η και καποιος αλλος ευκολα θα μπορουσε να αποτελεσει απειλη για εμας που περιμενουμε να ανοιξει η πορτα. διαβασε και σε κατι αλλα ποστ για τις συχνες πλεον επιθεσεις που γινονται στη περιοχη. αυτα τα αναφερω φιλικα παντα προς το προσωπο σου.
και τι θα επρεπε να πω δηλ?
μπραβο εισαι και ο πρωτος?
και τι να διαβασω?
διαβασε εσυ καλυτερα εδω
τι γινετε σε ολη την Ελλαδα
μηπως να μην ξαναβγουμε εξω απο το σπιτι μας?
Όντως τραβέλι είναι η Άντζελα;
γιατι σου μοιαζω για τραβελι