gg13
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
η ρωξανα απο την γερμανικη αλυσιδα κ πρωην φ 86 δεν εχει δουλεψει στο βουνοσυμφωνω την ειχα παρει στο βουνο πριν λιγους μηνες και ηταν μετριοτητα.
η ρωξανα απο την γερμανικη αλυσιδα κ πρωην φ 86 δεν εχει δουλεψει στο βουνοσυμφωνω την ειχα παρει στο βουνο πριν λιγους μηνες και ηταν μετριοτητα.
εχει δουλεψει στο βρηλισου 57 σαν ολιβιαη ρωξανα απο την γερμανικη αλυσιδα κ πρωην φ 66 δεν εχει δουλεψει στο βουνο
Ok, σε ευχαριστώ!!!καμια σχεση
πριν δουλεψει φ 86??εχει δουλεψει στο βρηλισου 57 σαν ολιβια
πριν παει στο 86πριν δουλεψει φ 86??
δεν το γνωριζει παω πασο
πρεπει να ηταν λιγο πριν τα χριστουγεννα.τη πρωτη βδομαδα τη λεγανε ολιβια και τιμηθηκε στο βριλ 57.εγινε λιγος ντορος εδω-καποιοι συναγωνιστες την αναγνωρισαν αφου την ηξεραν απο φυλης-ειχαμε παλι βαφτησια(μου διαφευγει το ονομα) και μετα εξαφανιστηκε λιγο και επανηλθε στη φυλης.σε εμενα ηταν απλα σπαταλη 50ρικου,σε πολυ αξιοπιστο μελος εδω του εκανε παππαδες και εχασε το φως του,ισως ειναι με τα φεγγαρια της,τι να πω...η ρωξανα απο την γερμανικη αλυσιδα κ πρωην φ 86 δεν εχει δουλεψει στο βουνο
πρεπει να ηταν λιγο πριν τα χριστουγεννα.τη πρωτη βδομαδα τη λεγανε ολιβια και τιμηθηκε στο βριλ 57.εγινε λιγος ντορος εδω-καποιοι συναγωνιστες την αναγνωρισαν αφου την ηξεραν απο φυλης-ειχαμε παλι βαφτησια(μου διαφευγει το ονομα) και μετα εξαφανιστηκε λιγο και επανηλθε στη φυλης.σε εμενα ηταν απλα σπαταλη 50ρικου,σε πολυ αξιοπιστο μελος εδω του εκανε παππαδες και εχασε το φως του,ισως ειναι με τα φεγγαρια της,τι να πω...
ειναι γεγονος οτι μερικες ειναι τελειως αλλοπροσαλες και πανε με τα φεγγαρια τους.
για παραδειγμα η μιχαελα απο το Κ3 που δεν εχω ακουσει μετριες κριτικες με εμενα εδωσε ρεσιταλ..αντε βγαλε ακρη.
εγω τη ρωξανα ολιβειρα τη θυμαμαι φυλης που ηταν απιστευτη ...τωρα δηλαδη που ειναι παραπανω € δεν ειναι τοσο καλη ;
Ετσι ακριβώς είναι . Το Βρ.57 ήταν ένα διάλειμμα, το πολύ για 3 εβδομάδες, στις δυο θητείες της στην Φυλής. Νομίζω ότι το όνομα από Ολίβια το είχε αλλάξει σε Κλεοπάτραπρεπει να ηταν λιγο πριν τα χριστουγεννα.τη πρωτη βδομαδα τη λεγανε ολιβια και τιμηθηκε στο βριλ 57.εγινε λιγος ντορος εδω-καποιοι συναγωνιστες την αναγνωρισαν αφου την ηξεραν απο φυλης-ειχαμε παλι βαφτησια(μου διαφευγει το ονομα) και μετα εξαφανιστηκε λιγο και επανηλθε στη φυλης.σε εμενα ηταν απλα σπαταλη 50ρικου,σε πολυ αξιοπιστο μελος εδω του εκανε παππαδες και εχασε το φως του,ισως ειναι με τα φεγγαρια της,τι να πω...
στο σιτε αθηναιεςγυναικες εχει φοτο απο καθε κοπελα κλικαρεις κ βλεπεις το προγραμμα τηςΠαιδια σορυ για το πιθανον ασχετο του μηνυματος, αλλα μπορει καποιος να μου πει πώς μπορουμε να βρουμε η εκαστοτε κοπελα σε ποια στουντιο εργάζεται ανά ημέρα, ώστε να γνωρίζουμε αν δουλευει και σε στουντιο που ειναι κοντα μας η μας βολευεουν;
[size=14pt]Εύγε Τσιμπούκιε![size=12pt]ΞΕΠΕΤΑΝΕΣ
Η αλυσίδα του Τριγγέτα
είναι παλιά γνωστή ξεπέτα
και απορώ, που ακόμα πάτε
και τα λεφτάκια σας σκορπάτε !
Ασε που μόνο μέσα απο Φυλής
μεταγραφές σερί θα δείς
κι άν έχει μάθει η πουτάνα
να είναι μόνο ξεπετάνα
και στο 5λεπτο ν΄αρχίζει
τ΄ αρχίδια σου, να σου τα πρήζει
και πενηντάρικο να δώσεις
δεν πρόκειται να τη γλυτώσεις[/size]
Ξεχασες και το Πειραιως 200.............[size=14pt]Εύγε Τσιμπούκιε!
Από τις καλύτερες στιχοπλασίες σου![/size]
[size=14pt]Μακρυά από την ΞΕΠΕΤΟ-ΤΡΙΓΓΕΤΟ-ΑΛΥΣΙΔΑ:ΣΥΓΓΡΟΥ 144, ΙΣΜΗΝΗΣ 2, ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ 37, ΤΡΙΓΓΕΤΑ 3[/size]