xadiara.gr
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
26/5
Λέλας Καραγιάννη 35 Πρωί ΣΟΝΙΑ βράδυ ΤΖΕΝΙΦΕΡ
Πιπίνου 118 Πρωί ΑΦΡΟΔΙΤΗ βράδυ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Αριστομενους 72 Πρωί ΒΕΡΟΝΙΚΑ βράδυ ΣΑΝΗ
26/5
Λέλας Καραγιάννη 35 Πρωί ΣΟΝΙΑ βράδυ ΤΖΕΝΙΦΕΡ
Πιπίνου 118 Πρωί ΑΦΡΟΔΙΤΗ βράδυ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Αριστομενους 72 Πρωί ΒΕΡΟΝΙΚΑ βράδυ ΣΑΝΗ
[move] Σημερα 27/05 [/move]
Κασσανδρας 4(πανω): Ροζα - Λολιτα/www.kassandras4.com/anna-lidia]Αννα[/b] - www.kassandras4.com/anna-lidia]Αννα/Αντζη[/url]
Πάρε την Αντζυ που δουλεύουνε μαζί και θα ξεχάσεις μια για πάντα την Αννούλα .Βλέπουν καλά τα ματάκια μου η Αννούλα !!!!!!
Αννα Αννα Αννα !!!!
Πάρε την Αντζυ που δουλεύουνε μαζί και θα ξεχάσεις μια για πάντα την Αννούλα .
Πάρε την Αντζυ που δουλεύουνε μαζί και θα ξεχάσεις μια για πάντα την Αννούλα .
Τα μόνα κοινά σημεία είναι ότι είναι μελαχρινές και γυναίκες!!!!!
Σε όλα τα άλλα είναι εντελώς διαφορετικές!!!
Εξαρτάται τι διάθεση έχεις και τι ζητάς κάθε φορά!!!
η μια ειναι σκυλα και πορνοσταρ στο κρεβατι που φωναζει,,η αλλη ειναι καυλιαρα αισθησιακη με απαλους βρυχυθμους..διαλεγεις και περνεις
Ποια ειναι ποια;
παιδες σημερα σκεφτομαι να την ρωξανα την εχει κανεις προσφατα;εγω την ειχα φυλης οταν ηταν σε μπουρδελοσπιτο
ναιΑπο Τριγγετοαλυσίδα?
ΜΕΓΑΛΗ ΞΕΠΕΤΑ...παιδες σημερα σκεφτομαι να την ρωξανα την εχει κανεις προσφατα;εγω την ειχα φυλης οταν ηταν σε μπουρδελοσπιτο
ξερω γω τι να πω.τις ειδα και εγω τις κριτικες.να πω παντως μια φορα που ειχα παει φυλης ηταν πολυ καλη.τωρα δε ξερω αμα καβαλησε το καλαμι.ΜΕΓΑΛΗ ΞΕΠΕΤΑ...
Στο πρωτο 5λεπτο ολα καλα...
μετα αμα δεν εχεις τελειωσει αρχιζει την γκρινια..
ΜΑΥΡΟΟΟΟΟ!!!
PS..Την ειχα κραξει κ στον athens-ladies σε κριτικη...αλλα κατα ενα περιεργο τροπο σβιστικε!!!
Πρεπει να περνανε ελενχο οι εκει κριτικες..
Αμα παρατηρισετε εχει μονο καλες κριτικες.... ειναι δυνατον???
ξερω γω τι να πω.τις ειδα και εγω τις κριτικες.να πω παντως μια φορα που ειχα παει φυλης ηταν πολυ καλη.τωρα δε ξερω αμα καβαλησε το καλαμι.
Σαρα απο Πειραιως 193 αξιζει guys?