Κριτική για την Αλίσα.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε χθες (24 Μαΐου 2011), στο "Βουλιαγμένης 68"
Η πρόσβαση, εύκολη. Η στάθμευση όμως, από πολύ δύσκολη έως ανέφικτη.
Ο χώρος καθαρός, αλλά, αν και πρόσφατα ανακαινισμένος, χρήζει μερικών εικαστικών παρεμβάσεων, προκειμένου να χαρακτηριστεί πολυτελής και να ξεπεράσει τον μέσο όρο.
Η ευγενική κυρία επί της υποδοχής μου παρουσίασε την μικρόσωμη Αλίσα. Δεν θα αναλωθώ στο να περιγράψω την εμφάνισή της, γιατί υπάρχουν (αν και λίγο επεξεργασμένες κατά την ταπεινή μου γνώμη) αρκετές φωτογραφίες της, αναρτημένες. Ικανοποιημένος από την εμφάνιση της κοπέλας, απέδωσα, στην επί της υποδοχής κυρία, το αντίτιμο που αντιστοιχεί στο απλό πρόγραμμα και πέρασα στο δωμάτιο.
Κατά την προσφιλή μου τακτική δεν θα περιγράψω, όσο και διανθίσω, την συνεύρεση με "γαργαλιστικές" λεπτομέρειες. Τα προκαταρκτικά της αρκετά καλά. Το στοματικό της, αρκετά χλιαρό (τόσο, όσο να με κάνει να σκεφτώ προς στιγμήν "την έφαγα την φόλα") και χωρίς ιδιαίτερη περιποίηση της γύρω περιοχής, σίγουρα δεν αποτελεί το "ατού" της. Κατά την διείσδυση όμως, τόσο ή συμπεριφορά της, όσο και η συμμετοχή της άλλαξαν άρδην. Από εντελώς χαμηλών τόνων, μετετράπη σε εκδηλωτική και κινητική. Ακολούθησε ποικιλία στάσεων στις οποίες επιτρέπει την πλήρη διείσδυση. Όπως και μεταβολές του ρυθμού ανάλογα με την επιθυμία μου. Τυγχάνει αρκετά δεκτική σε ασπασμούς σε πρόσωπο και σώμα, όπως και σε θωπείες.(Για δακτυλοσκοπήσεις και μετά γλώττας ασπασμούς δεν δύναμαι να γνωρίζω, διότι μου είναι αδιάφορα και συνεπώς δεν τα αποζητώ). Καθ΄όλη την διάρκεια της συνευρέσεως, δεν έδειξε σημάδια βιασύνης, παρά το γεγονός ότι ο κώδων κτύπησε δις. Τουναντίον, παρέμεινε επί της κλίνης γύρω στο πεντάλεπτο μετά το πέρας των περιπτύξεων.
Συμπερασματικά τώρα, θα έλεγα ότι η κοπέλα είναι νεαρή, αρκετά "πικάντικη", καθαρή και δεν βιάζεται. Άν βελτιώσει το στοματικό της, θα αποτελεί μια πολύ καλή επιλογή, γιατί στα υπόλοιπα η συμμετοχή της και ο επαγγελματισμός της βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο.