Τετραπλή ετεροχρονισμένη κριτική απο επισκέψεις σε κοπέλες αυτο το μήνα
1η Η Γιασμίν απο Συγγρού 144 .Μιλάμε για Μilf εκ πολωνίας με τρομερό σώμα ,πολύ γυμνασμένο και πολύ έκφυλο πρόσωπο. Μοναδικό μείον το πολύ μικρό στηθος της. Αν είχε μεγάλο στήθος θα ήταν για μένα μακράν το πιο ωραίο Milf που υπάρχει αυτή τη στιγμή σε studio. Στα της πράξης τώρα ,χωρίς πολλά λόγια καλή σε όλα.Το στοματικό της μόνο χρήζει βελτίωσης. Δεν μπορώ να πώ ότι ήταν η αξέχαστη εμπειρία αλλά ούτε να βρώ και κάτι αρνητικό. Όταν θα θέλω Milfάρα σίγουρα θα την ξαναεπισκεφτώ.
2η Η Αντρέα απο Τριγγέτα 3. Όπως είχα αναφέρει και πριν λίγες μέρες ήταν η απόλυτη φόλα. Εμφανισιακά δεν τρελάθηκα αλλά λόγω του περασμένου της ώρας και των καλών κριτικών για αυτή είπα να περάσω. Η πίπα της τίποτα το ιδιαίτερο. Από πάνω δεν ανέβηκε γιατί λέει πόναγε η μέση της. Λίγο ιεραποστολικό και μετά στα 4 οπού την ώρα που τελείωνα και αύξησα το ρυθμό τραβήχτηκε απότομα με συνέπεια να κοπεί η εκσπερμάτιση στη μέση. Μιλάμε για την απόλυτη ξενέρα. Τέτοια ήττα δε θυμάμαι να έχω φάει ξανά. Της λέω τι κάνεις. Και μου απαντάει με πόνεσες γιατί ο προηγούμενος την είχε πολύ μεγάλη και με πόνεσε ,άνθρωπος είμαι και εγώ…. Της λέω άμα δε μπορείς και πονάς να μη δουλεύεις και ότι και εγώ άνθρωπος είμαι και δουλεύω μιάμιση μέρα για να της δώσω το 50αρικο που αυτή βγάζει σε 5 λεπτά. Έφυγα απίστευτα εκνευρισμένος και φυσικά ανικανοποίητος. Μαύρο λοιπόν στην ξεπέτα και στο κωλόσπιτο.
3η Η Πένυ. Δε θα πω πολλά για τη συγκεκριμένη. Παλιότερα είχα αναφέρει εδώ μέσα και είχα διαφωνήσει με πολλούς ότι η κοπέλα εκτός από τη πρώτη φορά που τη συνάντησα πριν πάρα πολύ καιρό και πριν γίνει όλος ο ντόρος για αυτήν ,ήταν πολύ καλή ,όλες τις υπόλοιπες φορές ήταν από μέτρια εως ξεπέτα. Δεν αλλάζω το λόγο μου γιατί έτσι ήταν. Αυτή τη φορά όμως ήταν απίστευτη. Σαν την πρώτη φορά που τη συνάντησα και ίσως ακόμα καλύτερη. Παρά το ότι ήταν ξημερώματα και ότι είχε πολύ δουλειά ,δεν ήταν καθόλου βιαστική ,super στοματικό και περιποίηση της γύρω περιοχής και γενικά σε όλα εξαιρετική.
4η και τελευταία η Μαρίζα από Βριλ. 55.Μόλις επέστρεψα από την κοπέλα. Ομολογώ πως για άλλη είχα ξεκινήσει και απλά ανέβηκα στο 55 να δω τι παίζει. Ήταν αυτή με τη Τζόυ. Μου άρεσε πολύ και είπα να πάρω το ρίσκο αν και ήμουν προετοιμασμένος για το χειρότερο .είναι ξανθιά Ελληνίδα λεπτή με μεσαίο στήθος ,κοντό ξανθό αγορέ μαλλί και ένα πολύ γλυκό πρόσωπο. Η κοπέλα ήταν πάρα πολύ καλή σε όλα. Το μόνο που με χάλασε ήταν ότι δεν ασχολήθηκε καθόλου με τα @@.Πάντως έφυγα απόλυτα ικανοποιημένος και σίγουρα θα την ξανατιμήσω.
Αυτά από μένα. Καλό σας βράδυ...