adriano69
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 96
- Like
- 803
- Πόντοι
- 1.061
Ποια ειναι ποια;
αντζυ = πορνοσταρ
αννα = αισθησιακη
;) ;) ;)
Ποια ειναι ποια;
απο τα πιο ομορφα προσωπακια που κυκλοφορουν, καλη αισθησιακη αργη πιπα ΑΛΛΑ δεν γουσταρει αυτο που κανει, και αν την πετυχεις σε μερα μονο θα περασεις καλα..αλλα μην περιμενεις πολλα..εγω ειχα ξενερωσει παντως..
τα συμπερασματα δικα σου.. ;)
η Αντζυ ειναι στο στυλ της πορνοσταρ, η Αννα για πιο gfe καταστασεις.Ποια ειναι ποια;
η Αντζυ ειναι στο στυλ της πορνοσταρ, η Αννα για πιο gfe καταστασεις.
Αλλαγη:[move] Σημερα 28/05 [/move]
Κασσανδρας 3(κατω): Βικυ - www.kassandras3-kato.com/laoura]Λαουρα[/url] - www.kassandras3-kato.com/maria]Μαρια Σερβα[/url]/www.kassandras3-kato.com/mixaela]Μιχαελα[/url]
Κασσανδρας 3(πανω): Ροζα/Αμιρα - Ιλονα - www.kassandras3-pano.com/sandra]Σαντρα[/url]
Κασσανδρας 4Β(κατω): www.kassandras4-kato.com/laoura]Λαουρα[/url] - Ελπιδα/Ροζα - Λολιτα/Σαρα
Κασσανδρας 4Γ(κατω): Φλωρα - Μιχαελα - Ελπιδα/Ιρενα
Κασσανδρας 4(πανω): www.kassandras4.com/monika]Μονικα[/url] - www.kassandras4.com/anna-lidia]Αννα[/url] - www.kassandras4.com/anna-lidia]Αννα/Αντζη[/url]
Κασσανδρας 6: www.kassandras6.com/melina]Μελινα[/url] - www.kassandras6.com/irena]Ιρενα/Σαρα[/URL] - www.kassandras6.com/nikol]Νικολ/Βικυ[/b[/URL]]
Βριλησου 60(κατω): www.vrilissou60-kato.com/marianna]Μαριανα[/url] - Λολιτα - Αλεξια
Βριλησου 60(πανω): Αλινα - www.vrilissou60.com/marianna]Μαριανα[/url] - www.vrilissou60.com/zeta]Ζετα[/url]
Θησεως 40(κατω): Ατρεμις/Σοφια - www.thiseos40.com/adrianna]Αντριανα/Ζωη[/URL] - www.thiseos40.com/elena]Ελενα/Σοφια[/URL]
Σολωμου 32(κατω): www.solomou32-isogeio.com/paola]Παολα[/url] - www.solomou32-isogeio.com/paola]Παολα[/url]
Σολωμου 32(πανω): Μπιανκα - Μπιανκα
Ευχαριστω πολύ Τσεγιέν και τον προλαλλήσαντα για το ίδιο θέμα. Αξιζει λοιπόν να τις πάρουν μαζί.η Αντζυ ειναι στο στυλ της πορνοσταρ, η Αννα για πιο gfe καταστασεις.
η σαραΑλλαγη:
Κασσανδρας 4(πανω): Μονικα - Αννα/Σαρα - Αννα/Αντζη
Κασσανδρας 6: Μελινα - Ιρενα/Σουεντη - Νικολ/Βικυ
συμφωνω την ειχα παρει στο βουνο πριν λιγους μηνες και ηταν μετριοτητα.η δικη μου εμπειρια με την ρωξανα ηταν μετρια.
ολα ειναι στη δικη σου διαθεση,αν περιμενεις απο αυτην καηκες.
και οντως ΚΑΤΑ ΕΝΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΤΡΟΠΟ ολες οι αρνητικες κριτικες σε αντιστοιχο σαιτ σβηνονται και μαλιστα σου σβηνουν και το profile αυτοματως..
ελευθερια της εκφρασης
στειλε πμ στον μαρουλια!Μήπως ξέρει κανεις να μας πει το τηλέφωνο του Αχαρνών 106;
Σόρρυ αλλά πάλι δεν κατάλαβα!!!επισκεψη στο στουντιο της τριγγετα κοπελα ινουσκα κ για μερικους η μαρια η σερβα απο κασσανδρας.
Ελπιζω η παραπληροφοριση να μην ηταν σκοπιμη αλλα μερος του χαλασμενου τηλεφωνου μιας κ εγινε απο "εμπειρα" μελη
καμια σχεσηΣόρρυ αλλά πάλι δεν κατάλαβα!!!
Είναι ή δεν είναι τελικά το ίδιο πρόσωπο με ξεκάθαρο τρόπο!!!!
Θέλω να ξέρω ποιον να θεωρώ αναξιόπιστο!!!