Αγαπητοί συναγωνιστές, θα επιθυμούσα τα φώτα σας και την συμβουλή σας σε ένα μεγάλο μπέρδεμα που με ταλανίζει.
Καθότι βρήκα το απαιτούμενο κεφάλαιο και λόγω μεγάλης (καύλας να το πω?) ... καύλας, αποφάσισα να επενδύσω αύριο κιόλας το εν λόγω κεφάλαιο σε κάποιο από τα αγαπητά μας κορίτσια στα ευαγή ιδρύματα του έρωτα.
Έχω σταμπάρει τα ακόλουθα ομολογουμένως πολλά υποσχόμενα ομόλογα δεν μπορώ όμως να ξεκαθαρίσω ποιο θα μου προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις - καθώς λόγω περιορισμένης ρευστότητος δεν δύναμαι (αν και θα το επιθυμούσα σφοδρότατα) να επενδύσω σε όλα. Κάπου εδώ λοιπόν ζητάω ταπεινώς τις επενδυτικές σας συμβουλές, εις τας οποίας μετά κόπων και βασάνων έχετε εντριφύσει, και τα οποίας παρακαλείσθε να μου καταθέσετε γραπτώς είτε εις το παρόν thread είτε με pm.
Τα υποψήφια ομόλογα είναι:
1. Σόνια από Λέλας. Σταθερή απόδοση - την έχω ξαναπάρει 2 φορές αλλά πάνε δυο χρόνια από τότε. μου κόλλησε στο μυαλό καθώς μου έχει λείψει ένα καλό
2. Ανέττα από Αριστομένους. δεν παίζουν φωτογραφίες και δεν ξέρω αν λέει κάτι. έχει εξαιρετικές κριτικές και φημολογείται ότι με το απλό πρόγραμμα προσφέρει 69 και ελεύθερο στοματικό. να είανι όντως αλήθεια?
3. Σύλβια από Πειραιώς 193. οι φωτογραφίες και οι κριτικές της με έχουν
απίστευτα. να αξίζει άραγες?
4. δυο εξαιρετικά κορίτσια από Κεφαλληνίας ονόματι Λάουρα και Κάρμεν. αν και έχουν χλιαρές κριτικές δείχνουν κουκλάρες. είναι όντως έτσι? αξίζει καμία την κατάθεση? θα μπορούσε κάποιος να τις πάρει και τις δυο παρτούζα? κι αν ναι πόσο να πηγαίνει το μαλλί? ή θα φύγω κουρεμένος?
Please συναγωνιστές διαφωτίστε με καθώς το μυαλό μου κάνει γκέλες