Α-Ω
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 4.775
- Πόντοι
- 3.715
Κυρια χαδιαρα δεν μας τα λετε καλα....πριν απο ενα μηνα που επισκεφθηκα το κων.94 ειχα παρει την ελλη που μου αρεσε αρκετα σαν συμμετοχη.φουλ προγραμμα 40 ευρώ ΚΑΙ με πρωκτικο και με ελευθερο στοματικο...μαλιστα ρωτωντας την πολυ ευγενικη υπηρεσια, μου ειπε οτι εριξαν τις τιμες λογω αναδουλειας...
χθες που ξαναπηγα το βραδυ, γνωριζοντας οτι ειναι η ελλη, μου ειπαν οτι αν ηθελα και πρωκτικο η τιμη ηταν 60 ευρω!!εκνευριστηκα πολυ και ρωτησα γιατι αυτη η αλλαγη σε ενα μηνα και μου απαντησαν οτι ετσι αποφασισε το αφεντικο...
δεν θα σχολιασψ οτι αλλα χρηματα παιρνει η ελλη οταν ειναι στο αριστομενους 72 και αλλα στο κων. 94.
αλλα αυτο που με εκνευρισε ειναι η τιμολογιακη πολιτικη στο συγκεκριμενο studio.και ρωταω, γιατι σε ενα μηνα αλλαξατε την τιμη προς τα πανω?οταν πριν ενα μηνα κατω την ειχατε ριξει στο FULL προγραμμα επαναλαμβανω στα 40?ειναι πραγματι αποφαση του αφεντικου ή η ελλη απο μονη της πηρε την πρωτοβουλια να ζηταει παραπανω χρηματα ισως επειδη παιρνει και παραπανω στο αριστομενους 72??αναμενω με ενδιαφερον την απαντηση σας και επιτελους να μας ξεκαθαρισετε τι τιμες ισχυουν...και αν αλλαξαν σε ενα μηνα για ποιο λογο...
ευχαριστω εκ των προτερων...
αυτά αλλάζουν με το πετρέλαιο. Ανεβαίνει το πετρέλαιο; Ανεβαίνεί κι η ταρίφα της ηδονης.