foot_employer
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Τώρα που είναι φρεσκοχωρισμένη, μπορείς να την παρηγορήσεις και να σου βγει και τσάμπα ;)
Προφανως το διευκρινιζει συνεχεια καθως μεχρι προτεινως ηταν στουντιο. Αλλη πελατεια εχουν τα στουντιο και αλλη πελατεια εχουν τα μπουρδελα. Οποτε ουσιαστικα ειναι σαν να λεει "πλεον ειναι μπουρδελο, μην περιμενετε και πολλα πολλα". Απλα το λεει με τροπο! Παντως αυτη η χριστινα που ειχε την παρασκευη δεν με συγκινησε καθολου!Αυτό το λέει για καλό ή για κακό;
Ε, όχι κι όλη μέρα! Άρχισε στις 9 πμ και τελειώνει στις 6 πμ (21 ώρες) ;)
καλησπερα εγω 8ελω πολυ να ερ8ω στο στουντιακι σας για πρωτη φορα αλλα δυσκολευομαι να διαλεξω κοπελα ειμαι αναμεσα σε η μπετυ κ νεφελη κ αλικητη γλωσσοφαγατε τη κοπέλα και τελικα μολις εφυγε να παει σπιτι της να ξεκουραστει
απλα το πρωι ενθουσιαστηκε και ηθελε να βγαλει 3 βαρδιες σερι ξεχνωντας οτι το ανθρωπινο σωμα εχει συγκεκριμενα ορια και αντοχες
καινουργιες στο επαγγελμα τι να πεις?
πεφτουν με τα μουτρα στη δουλεια
οποτε στο studio τωρα συνεχιζει μονη της η Μπέτυ
Αυτό το λέει για καλό ή για κακό;
καλησπερα εγω 8ελω πολυ να ερ8ω στο στουντιακι σας για πρωτη φορα αλλα δυσκολευομαι να διαλεξω κοπελα ειμαι αναμεσα σε η μπετυ κ νεφελη κ αλικη
Δεν την εχω "δοκιμασει" αλλα οχι μονο στις φωτος αλλα και στο σαλονι εινια πολυ εντυπωσιακη.Εχει κανενας συναγωνιστης "δοκιμασει" την Εντινα απο το kama sutra studio τωρα ?? να μου πει την γνωμη του ?? δειχνει ενδιαφερουσα απο φωτος ..
ευχαριστω για την προσοχη σας
Ε, όχι κι όλη μέρα! Άρχισε στις 9 πμ και τελειώνει στις 6 πμ (21 ώρες) ;) Και μετά βάρδια απ'τις 7:30 στο STAR
Μάλλον για κακό!Υποβαθμίστηκε το μαγαζί
Καλησπέρα, Alexia απο KamaSutra, λεει?Δεν θα το ελεγα.
Πιο πολυ με "υπερηφανεια" το ελεγε.
Παντως η Χριστινα που εργαζοταν εκει, ηταν ευτραφης, κατω του μεσου ορου που στο 20αρικο περιελαμβανε ελευθερο τελειωτικο.
Εχει θητευσει και στο Αγκύρας 12Α-12Β
απο την xadiara πηρα σε p.m αυτη την απαντηση σε οσα την ρωταγα...Λέλας Καραγιάννη 35 βράδυ ΛΙΝΤΑ
Πιπίνου 118 βράδυ ΕΒΙΤΑ
Αριστομενους 72 βραδυ ΣΑΝΗ
Κωνσταντινουπολεως 94 βράδυ ΜΟΝΙΚΑ
Δεν την εχω δει την κοπελα, δεν εχω αποψη.Καλησπέρα, Alexia απο KamaSutra, λεει?
Αυτη ειναι ????
Εφυγα τρεχοντας........
Αυτη ειναι ????
Εφυγα τρεχοντας........
Δεν θα το ελεγα.
Πιο πολυ με "υπερηφανεια" το ελεγε.
Παντως η Χριστινα που εργαζοταν εκει, ηταν ευτραφης, κατω του μεσου ορου που στο 20αρικο περιελαμβανε ελευθερο τελειωτικο.
Εχει θητευσει και στο Αγκύρας 12Α-12Β
γειασου μωρο μου
ολες καλες ειναι πιο πολυ εχει να κανει με το ποια πιστευεις οτι σου αρεσει ποιο πολυ ;)
Τωρα στο studio www.filis104.com/index.php?option=com_content&view=article&id=12]Nεφέλη[/url] + www.filis104.com/index.php?option=com_content&view=article&id=65]Ελένη [/URL]
το απόγευμα www.filis104.com/index.php?option=com_content&view=article&id=7]Μαρίνα[/url] + www.filis104.com/index.php?option=com_content&view=article&id=14]Μπέτυ [/URL]
το βράδυ η www.filis104.com/index.php?option=com_content&view=article&id=61]Κέλλυ [/URL]
εχεις δικιο σ αυτο λες να περασω το βραδακι απο κει