xristos1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
εχετε νεα για ιζαμπελα?
πριν λιγο πηρα την σβετα απο αριστοτελουs,πηρα κανονικο συν 69 και οταν πηγα για ποδολαγνεια μου ειπε οτι γαργαλιεται,δοκιμασα και γελασε,πλακα ειχε!εμφανισιακα
μουναρα αλλα στο κρεβατι οχι
και τοσο καλη,δεν ξερω ισωs να μην ειχαμε 'χημεια ' .και το λεω αυτο διοτι με την ιζαμπελα την πολονη και την μικαελα την τσεχα απο βουρβαχη 19 ηταν το κατι αλλο.
Ουτ' εγω θέλω να κάνω το έξυπνο αλλά το fora είναι ο πληθυντικός στα Λατινικά της Λατινικής λέξης forum. Υποθέτω ότι θεώρησες ότι Ελληνοποίησα τη λέξη και χρησιμοποίησα τον πληθυντικό, αλλά δεν είν' έτσι.
Γνωρίζω τον κανόνα και τις διάφορες δογματικές τοποθετήσεις (ιδιαίτερα αυτές στο webzone). Ο κανόνας αυτός αναφέρεται χωρίς εξαιρέσεις στις περισσότερες πηγές και μόνο ο Μπαμπινιώτης αναφέρει μία πιθανή εξαίρεση τη χρήση του fora. Στην πράξη όμως θεωρώ πιθανό ότι δε χρησιμοποιείς τη λέξη κόμικ όταν αναφέρεσαι στη γενικότερη κουλτούρα και όχι σε ένα comic strip. Μάλλον θα χρησιμοποιείς (αν όχι εσύ τότε πολλοί άλλοι) τη λέξη κόμικς ή comics. Ακόμη αναφερόμαστε στα άρματα μάχης ώς τανκς στη Φυσική στα quanta κ.λ.π. κ.λ.π.Ξερω λατινικα...
Ακριβως αυτο λεω και εγω. Δεν λεμε το club - τα clubs. To forum - τα fora.
Λεμε το club - τα club και to forum - τα forum.
Αυτο που σου λεω ειμαι σιγουρος οτι ειναι σωστο.
Καλα μαμισια
σε ολες τις εφημεριδες και ανακοινωσεις χρησιμοποιεται η λεξη τα forumΧμμ όχι ακριβώς- λέγονται και τα δύο
στην καθομιλουμενη ίσως--
αλλά στον διπλωματικο χώρο- στις επίσημες κρατικές ανακοινώσεις
και στους νομικούς χώρους- λένε συνήθως fora
" τα έπίσημα fora " τα διεθνή fora" κ.ο.κ
War παρ' όλο το σεβασμό σε σένα και τα παλαιότερα μέλη, θα πρότεινα να μην είμαστε απόλυτοι σε ότι λέμε. Π.χ. η έκφραση "σε όλες τις ανακοινώσεις.." δεν ισχύει αν δείς τις ανακοινώσεις του Ευρωκοινοβουλίου ( π.χ. ) τους κανονισμούς του Συμβουλίου της Ε.Ε. (π.χ. )το site του ΥΠΕΣΔΑ () και 1000 άλλες μ@@@ένες πηγές.σε ολες τις εφημεριδες και ανακοινωσεις χρησιμοποιεται η λεξη τα forum
επισης σε πολλες ανακοινωσεις διαφορων φορεων χρησιμοποιουν τη καθαρευουσα !!τι σημαινει??χρησιμοποιουμε τη καθαρευουσα?επισης ειναι αυγο ή αβγο?? !!για την κιμ δεν ξερω!!! ;) ;)War παρ' όλο το σεβασμό σε σένα και τα παλαιότερα μέλη, θα πρότεινα να μην είμαστε απόλυτοι σε ότι λέμε. Π.χ. η έκφραση "σε όλες τις ανακοινώσεις.." δεν ισχύει αν δείς τις ανακοινώσεις του Ευρωκοινοβουλίου ( π.χ. ) τους κανονισμούς του Συμβουλίου της Ε.Ε. (π.χ. )το site του ΥΠΕΣΔΑ () και 1000 άλλες μ@@@ένες πηγές.
Στο κρίσιμο ερώτημα για την Κίμ ποιός μπορεί να βοηθήσει?
Επιπλέον κάποιο άλλο πιό συμμετοχικό μπιμπελό (εκτός της Give me your finish) έχει εντοπιστεί πρόσφατα?
Βεεεβαια! Είναι ο πληθυντικός του γνωστού φόρουμ παρτίδουμ που χρησιμοποιούμε όταν σκάει στο σαλόνι η κυρία για προεπισκόπηση και δε φορά στηθόδεσμο (sic)Η εκφραση φόρα-παρτίδα ειναι λατινικη και αυτη?
αγνι απο αχαρνον 106 παικτι μου!!!!ειναι σιγουρα το best of the best value for money!τετοιο πιτσιλισμα με 30 ευρα παντος δεν θα ξαναβρεις!Επιπλέον κάποιο άλλο πιό συμμετοχικό μπιμπελό (εκτός της Give me your finish) έχει εντοπιστεί πρόσφατα?
Τι εννοεις χασαμε, που πηγε αυτο το θεομουνο,εννοεις απο Τριγγετα?τώρα που χάσαμε την ισαμπέλλα
Ρε παιδία ξέρη κανείς κάνα πολυτελές στούντιο...