Επισκέπτης
εχω να φτιαξω το καινουργιο ταττοο μου που θα διακοσμει το χερι μουηρεμησε τεκνον μου.... παμε μία φρατζη ή εχεις να αγαπησεις....???? ;) ;)

εχω να φτιαξω το καινουργιο ταττοο μου που θα διακοσμει το χερι μουηρεμησε τεκνον μου.... παμε μία φρατζη ή εχεις να αγαπησεις....???? ;) ;)
Μειλαμε για μεγαλους κοπανους!καλα ρε καραγκιοζηδες με τις φωτοτυπιες πληρωνετε?Ακριβώς όπως τα λέει ο warhol. Είναι εμετικό και δείχνει ψυχολογία δούλου να εκτυπώνεις απο ένα σάϊτ με θέμα τον αγοριαίο έρωτα τα πόστ των μελών που κάνουν κριτικές (θετικές οι αρνητικές) και μετά να πηγαίνεις τα χαρτιά στα στούντιο και στα μασατζίδικα και να παρακαλείς τις τσατσές να σου κάνουν καλύτερη τιμή για αυτήν την τιποτένια συμπεριφορά...
οταν τα λεο εγο για τιν αγνι.....!!! ;) ;) ;) ;) ;)να ενημερώσω όσο μπορω και γω (τι να κάνω δεν μπορω να φτάσω τους υπερκαβλιάριδες αρχηγούς του site) λοιπόν πέμπτη βραδυ 11 και ... τρεχω για κατερινα καλλεργη ... που μουχε πει η κινεζα!! και πάλι βρισκω την τρελλη τη τσατσα και μια μαρια με πακιστανικο δερμα!!! το πουλι μου πάει να εκραγει και τρεχω χωματιανου μηπως ειναι η Στελλα ... τιποτα το κάτω κλειστο (μπορει να άνοιγε μετα τισ 12 παλι) το πάνω είχε μια νεραντζόκολη!! περνόντας από περγάμου 1 βλέπω το φωτάκι ανοιχτό ... και μέσα ήταν μια πουτανίτσα που την ειχα δει φυλής αλλα ήταν ντυμένη και η επόμενη βαρδια ήταν η αγάπη ... 50αρα με βυζάρες που μου υποσχόταν οτι θα βάλει τα δυνατά της ... αλλα ήμουν ήδη χαλασμένος.... και δεν μπήκα...
πάω λοιπον παρασκευη (15 του μηνού έτσι!!) ιδια ώρα ... παλι κατερινα ...(πόρωση) και μου λένε επιτέλους ότι θα είναι το σαββατο... όμως το πουλάκι μου έπρεπε κάπου να μπει!!! και λέω δεν πάω αχαρνων 106 που έχω καιρό...
και βγαίνει η Αγνή ... μελαχρινό μωράκι μελανούρι .... και επειδή έχετε πει πολλά ωραία γιαυτό ... (και 30 ευρουλάκια) μπαίνω κολοτούμπες... και η αγνή μονο αγνή δεν μου βγήκε καβλιάρικο τρελλο και διψασμένο... για ψωλάκι.... μου τον έπαιζε γλύφοντας με παντού και μετα με πήγαινε πανω κάτω με τη πίπα ... πηγε να το καταπιεί!! μετα καβαλ΄΄αει και τέλος με περισση αγριότητα (με πόρωσε) έβαλα τα πόδια της στους ώμους και αρχισα να κοπανάω.... και τέλειωνω με τα νύχια της στα κολομέρια μου... ]
αυτό είναι value for money!!! οχι μαλακίες!!! 40 αρες και 50 αρες... και να το παίζουν και περίεργες!!! αντε μη γα μη!!!!
για σαs μαγκεs σημερα εχω εξοδο και λεω να παω η'τριγκετα [μηπωs πετυχω τιποτα καλο] η' βουρβαχη 19 εκει ειχα πετυχει την μικαελα την τσεχα.τωρα παιωνιου ειναι εκεινη που λεγατε με τα ωραια ποδια?εσειs τι προτεινετε?
σβετα????ι κιμ????Χρηστάρα πέρνα και απο Αριστοτέλουσ 6 απόψε.. Και θα δεις τι εννοώ.. Απλώς αυριο κανε μας μια ενημέρωση!
Ακριβώς όπως τα λέει ο warhol. Είναι εμετικό και δείχνει ψυχολογία δούλου να εκτυπώνεις απο ένα σάϊτ με θέμα τον αγοριαίο έρωτα τα πόστ των μελών που κάνουν κριτικές (θετικές οι αρνητικές) και μετά να πηγαίνεις τα χαρτιά στα στούντιο και στα μασατζίδικα και να παρακαλείς τις τσατσές να σου κάνουν καλύτερη τιμή για αυτήν την τιποτένια συμπεριφορά...
οταν λες αλεξανδρα εννοεις την περιπου 1,85 ευγενικια ρωσιδα?οχι ρε γαμώτο ... η τσατσα όμως τις δροσο 97 μουχε δώσει ένα κινητο καιο μου λεει να πάρω και αν θέλω καποια να την πάρω για hotel...
αλλα έχω ρωτήσει για Λαουρα και κανεις δεν ξέρει .. θα την έχουν πάρει για πριβέ... η αλλη καραμουναρα η Αλεξαντρα μουπαν πως παντρέυτηκε 'ενας Ελληνας.... και κουφάθηκα!!! φαντάσου τι κόλλημα θαχε φάει το τύπος!!! πολύ μουνι όμως και μες την κάβλα!!!
εμφανίζονται οι παθογένειες που έχουν όλα τ' αντίστοιχα fora.
Ουτ' εγω θέλω να κάνω το έξυπνο αλλά το fora είναι ο πληθυντικός στα Λατινικά της Λατινικής λέξης forum. Υποθέτω ότι θεώρησες ότι Ελληνοποίησα τη λέξη και χρησιμοποίησα τον πληθυντικό, αλλά δεν είν' έτσι.Συγγνωμη δε θελω να κανω τον εξυπνο αλλα οι ξενες λεξεις δεν κλεινονται.