You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 76K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics ημερήσια ενημέρωση αθήνα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)
oldboy
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2007
- Κριτικές
- 48
- Like
- 3.740
- Πόντοι
- 11.020
μηπως γνωριζει κανεις τι ωρα κλεινει το αχαρνων 106 και εαν δουλευει τωρα η αγνή???αρχηγέ πες περισσότερα για την Αγνή
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
μηπως γνωριζει κανεις τι ωρα κλεινει το αχαρνων 106 και εαν δουλευει τωρα η αγνή???
Στις 2 κλείνει.
Επισκέπτης
με προλαβεσ χιστι μου!!!!χεχε!!!Στις 2 κλείνει.
oldboy
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2007
- Κριτικές
- 48
- Like
- 3.740
- Πόντοι
- 11.020
ευχαριστω.και δουλευει η αγνη?εάν ξερεις...Στις 2 κλείνει.
Επισκέπτης
δε γνοριζουμε ακριβοσ τισ μερες που δουλευει το ατακτο πολονεζακι!παντος πιτσιλιεται απογευματινες ορες σινιθος!!!!
oldboy
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2007
- Κριτικές
- 48
- Like
- 3.740
- Πόντοι
- 11.020
οκ.εαν ειναι θα κανω μια καταδρομη και θα ενημερωσω αναλογαδε γνοριζουμε ακριβοσ τισ μερες που δουλευει το ατακτο πολονεζακι!παντος πιτσιλιεται απογευματινες ορες σινιθος!!!!
Επισκέπτης
καλο πιτσιλισμα καυλιαρετζο μου!τιμορισε το το ατιθασο πορνιδιο!!!!!!!!!!οκ.εαν ειναι θα κανω μια καταδρομη και θα ενημερωσω αναλογα
Επισκέπτης
σημερα βραδυ στη φρατζη η βαλερια!!εχω ξαναγραψει γι αυτην οποτε δεν χρειαζεται να αναφερω κατι αλλο!!σας παραθετω λοιπον το εβδομαδιαιο προγραμμα!δευτερα.νταρια-βαλερια-αλεξια!τριτη.αγαπη-νταρια-γκαμπριελα!τεταρτη.νταρια-βαλερια-ευα!πεμπτη.αγαπη-νταρια-αλεξια!παρασκευη.ευα-βαλερια-βαλερια!σαββατο.νταρια-ευα-γκαμπριελλα!κυριακη.βαλερια-αγαπη-αγαπη!
Επισκέπτης
ο γουορ εκανε το καθηκον τουthanks γουορ...!!!
θα μας βοηθησει πολυ να καταστρωσουμε τα σχεδια μας για την εβδομαδα που ερχεται....χιχιχι
ελπιζω να μονο να μην κανουν αλλαγες..
oldboy
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2007
- Κριτικές
- 48
- Like
- 3.740
- Πόντοι
- 11.020
δυστυχως δεν το προλαβα και ετσι συρθηκα στην φραντζη 47 οπου ηταν μια ξανθια ψιλογεματουλα με διχτυωτο (βαλερια???)αλλα δεν ειναι και πολυ του γουστου μου κι ετσι πηγα απο Κολωνο οπου μετα απο επιδρομη σε λεωνιδου, Ιασωνος και κολωνου το μονο που με συγκινησε καπως ηταν μια ξανθια στο 19α ονοματι Κορινα την οποια δεν τιμησα γιατι ειχε πολυ κοσμο.γνωριζουμε κατι για αυτην? (ξερω .ξερω. επρεπε να ειμαι στην ενημερωση για μπουρδελα αλλα αφου τα συνδυασα???)καλο πιτσιλισμα καυλιαρετζο μου!τιμορισε το το ατιθασο πορνιδιο!!!!!!!!!!
Επισκέπτης
ναι η βαλερια!!!δυστυχως δεν το προλαβα και ετσι συρθηκα στην φραντζη 47 οπου ηταν μια ξανθια ψιλογεματουλα με διχτυωτο (βαλερια???)αλλα δεν ειναι και πολυ του γουστου μου κι ετσι πηγα απο Κολωνο οπου μετα απο επιδρομη σε λεωνιδου, Ιασωνος και κολωνου το μονο που με συγκινησε καπως ηταν μια ξανθια στο 19α ονοματι Κορινα την οποια δεν τιμησα γιατι ειχε πολυ κοσμο.γνωριζουμε κατι για αυτην? (ξερω .ξερω. επρεπε να ειμαι στην ενημερωση για μπουρδελα αλλα αφου τα συνδυασα???)
oldboy
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2007
- Κριτικές
- 48
- Like
- 3.740
- Πόντοι
- 11.020
ομοόγω οτι εχεις γραψει καλα λογια αλλα δεν μου εκανε κλικ.γουστα βεβαια ειναι αυταναι η βαλερια!!!
Ακούω Ζερο, αλλά το 50άρι , πλέον θα το περιορίσω σε μια φορά το μήνα (το πολύ). Και φυσικά, όχι για τη Γιούλη. Για το 97 της Δροσοπούλου , για τη Φραντζή και την Ντάρια αλλά και για τα καινούρια άτακτα πορνίδια στα διάφορα στουντιο!Σήμερα παρέα με τον μέγιστο scoutman panosmpos μίνι τσάρκα στα στούντιο της Κυψέλης απογευματινες ωρες
Δροσοπούλου 95 , η καινούργιο ευγενική τσατσά και κοπέλα η Γίουλια (το γνωστο γκοθοπουτανάκι απο Λελας 35) τα ακούς germaon?
aleksandrosbig
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
oldboy πωσ δεν ξερουμε για βριλλησου κλασικος μπελατης
Επισκέπτης
Θησέως 35 το πρωί:
αδιάφορη προς αγενής τσαΧ2 (δεν είπε ευχαριστώ όταν εισέπραξε και δεν ξεπροβόδισε στο τέλος)
Περίεργη είσοδος γιατί νοιώθεις ότι περνάς μέσα από το ζαντολαστιχάδικο.
Καλός χώρος.
Η Αλεξάνδρα ψηλή (1,75-180 + δεκάποντο) μελαχροινή καλή στο πρόσωπο, ωραία πόδια, πλούσιο στήθος, ευγενική και συμμετοχική στην αλλαγή στάσεων. Εμφάνιση κ απόδοση 7/10.
αδιάφορη προς αγενής τσαΧ2 (δεν είπε ευχαριστώ όταν εισέπραξε και δεν ξεπροβόδισε στο τέλος)
Περίεργη είσοδος γιατί νοιώθεις ότι περνάς μέσα από το ζαντολαστιχάδικο.
Καλός χώρος.
Η Αλεξάνδρα ψηλή (1,75-180 + δεκάποντο) μελαχροινή καλή στο πρόσωπο, ωραία πόδια, πλούσιο στήθος, ευγενική και συμμετοχική στην αλλαγή στάσεων. Εμφάνιση κ απόδοση 7/10.
amadeus_gr
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 101
- Like
- 2.078
- Πόντοι
- 8.175
Επίσκεψη στης Λέλας Καραγιάννη 35.
Πάμω, ένα μπαζάκι γεματούλικο, η Τζούλια, που κάνει και πρωκτικό.
Κάτω, ένα χαμογελαστό μωράκι, η Τίνα (από το Χριστίνα) εκ Βουλγαρίας.
Αδύνατο, με απαλό δερματάκι, άβυζο (αλλά με ρόγα σαν κεράσι), εύθυμο, φιλότιμο.
Η πλάκα ήταν τα μηχανικα-ψεύτικα βογγητά που έβγαζε ρυθμικά με την ταχύτητα και την ένταση της πράξης. Επιτάχυνες εσύ? Μάρσαρε και εκείνη. Κατέβαζες στροφές εσύ? Ακολουθούσε και εκείνη. Αφού στο τέλος με έπιασε νευρικό γέλιο και σταμάτησα.
Πάντως αξιογάμητο.
Πάμω, ένα μπαζάκι γεματούλικο, η Τζούλια, που κάνει και πρωκτικό.
Κάτω, ένα χαμογελαστό μωράκι, η Τίνα (από το Χριστίνα) εκ Βουλγαρίας.
Αδύνατο, με απαλό δερματάκι, άβυζο (αλλά με ρόγα σαν κεράσι), εύθυμο, φιλότιμο.
Η πλάκα ήταν τα μηχανικα-ψεύτικα βογγητά που έβγαζε ρυθμικά με την ταχύτητα και την ένταση της πράξης. Επιτάχυνες εσύ? Μάρσαρε και εκείνη. Κατέβαζες στροφές εσύ? Ακολουθούσε και εκείνη. Αφού στο τέλος με έπιασε νευρικό γέλιο και σταμάτησα.
Πάντως αξιογάμητο.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 275K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K