σου εβαλε και ο τρεζ λινκ.
σελιδες 1890 και 1891 οι αναφορες ειναι απολυτα σαφης οτι δεν θα δεις αυτο που βλεπεις στις φωτο.
μονο εσυ δεν το καταλαβες.
Τα διάβασα φίλε μου, το ένα είναι το σχόλιο του PIATSA:
Παρακαλειται καποιο απο τα 9-10 ατομα που κατεβαιναν σφαιρα τα σκαλια του Συγγρου 144 στις 20.05 να μας πει δυο λογια για τη Σαρα!!
Με πρωτο και καλυτερο τον οργισμενο μεσηλικα που φωναζε...
Ρε τους αλητες βαζουν ψευτικες φωτος στο ιντερνετ για να μας κοροιδεψουν
Το οποίο δεν κατάλαβα αν είναι σοβαρό ή αστείο κ γι' αυτό δεν το πήρα στα σοβαρά..!
Ούτε διευκρινίζει αν την είδε ο ίδιος ή κάποιος άλλος που του το 'πε.. Εγώ πάλι κατάλαβα το δεύτερο κι ενημέρωση μέσω τρίτων δεν τη θεωρώ αξιόπιστη..
Καλός κι ο χαβαλές, αλλά κάποιες φορές να μιλάμε κ λίγο σοβαρά να καταλαβαινόμαστε..!
Κ το άλλο είναι το σχόλιο του Thanos 272 που λέει:
Ωραια ηταν αλλα καμμια σχεση με τις φωτο. Μκηκα ειδον και απηλθον...
Εγώ δεν καταλαβα τι εννοούσε (κι εκτός των άλλων εγώ την βρίσκω πολλή μέτρια κι όχι ωραία).. Δεν είχε σχέση με τις φωτο, επειδή δεν ήταν όπως στις φωτο ή επειδή ήταν άλλη κοπέλα..; Εγώ κατάλαβα το πρώτο, γιατί δεν μπορούσα να φανταστώ τέτοια λαμογιά απ' το συγκεκριμένο στούντιο..! Όπως είπα, κ της Μάντυ οι φωτο που δουλεύει στο ίδιο στούντιο είναι αρκετά επεξεργασμένες κ κάποιος που θα τη δει από κοντά να πει ότι δεν έχει καμιά σχέση με τις φωτο..! Εγώ μ' αυτή την έννοια το αντιλήφθηκα το σχόλιο..
Γιατί πολύ απλά το βρίσκω εξωφρενικό να μπαίνουν ψεύτικες φωτο στο ίντερνετ κ να το δέχεστε..! Εδώ στη Σαλονίκη ένα σπίτι που 'χε βάλει ψεύτικες φωτο για μια κοπέλα, έφαγε πολύ κράξιμο κ τελικά τις κατέβασε..!
Είναι απλό, κάντε αποχή απ' όσα στούντιο βάζουν ψεύτικες φωτο μέχρι να τις κατεβάσουν..! Απ' το Συγγρού 144 συγκεκριμένα (καλα στο Θησέως 365 δεν νομίζω να πατάει κανείς ούτως ή άλλως)..!