Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (3 μέλη και 16 επισκέπτες)

pmanu23

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
3
Like
12
Πόντοι
1
Την Νικολ την εχω παρει οταν δουλευε σαν ελλη στο Φυλης 80. Τραυματικη εμπειρια.
Επειδη ομως εχει περασει πολυ καιρος απο τοτε και μου αρεσει σαν γυναικα, οταν θα εχω ενα 50αρικο για ρισκο, τοτε πιθανον να ξαναδοκιμασω μαζι της, μας και εχει βελτιωθειστο studio.....

Εαν προκειται να διαλεξεις μια απο τις δυο, εγω ψηφιζω Μαντονα δαγκωτο....

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

ευχαριστω,και γω για μαντοννα λεω να δοκιμασω αυριο.βρηκα και ενα κιν απο το πανω στουντιο οποτε ελπιζω να με ενημερωσουν εκει για τις βαρδιες στο κατω...

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
σ΄ευχαριστω koko για την πληροφορια

ειναι λιγοι φιλε αυτοι που εχουν μεινει ευχαριστημενοι απο τη νικολ αλλα ειναι πολυ καβλοφατσα και την πατανε πολλοι.

χτυπα απο κασσανδρας
καμμια μαντονα
μαριαννα
βαλεντινα

απο καρεα 30
σαρα
τζινα

λαουρα απο βριλησσου 55.

δες και αναλογα τα γουστα σου τουφεκα το

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Συγγρού 144: Σάρα. Εντυπωσιακή γυναίκα. Μαύρα μακριά μαλλιά, όμορφο πρόσωπο, ντυμένη με μαύρο κομπινεζόν. Στα προγράμματα της περιλαμβάνεται και πρωκτικό στα 100 ευρώ.

Χθες κατέβηκα Αθήνα τελικά κι έκανα μια βόλτα στα σπιτάκια για την οποία θα γράψω περισσότερες λεπτομέρειες σε λίγο..
Ήθελα να σας πω καταρχάς για δυο απάτες που ξόδεψαν τζάμπα αρκετό απ' τον πολύτικο χρόνο μου..
Η μια ήταν η Σάρα.. Καλά τί λέτε ρε παιδιά.. Σας άρεσε αυτή..; Εγώ τη βρήκα παρα πολλή μέτρια.. Χαριστικά το πολύ να της έβαζα κανα 7 από εμφάνιση, που για μένα κανονικά είναι για 6.. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν είναι η μουνάρα που 'χει στις φωτο στο άλλο σάϊτ..! Μεγάλο φάουλ από ένα στούντιο που θεωρούσα αξιόπιστο ως τώρα..
Οι φωτο πρέπει να κατέβουν αμέσως γιατί παραπλανούν τον κόσμο..!
Κ καλά να σαι από Αθήνα θα κάνεις μια βόλτα τζάμπα.. Τί να πω κι εγώ που κατέβηκα από Σαλόνικα κ μου χάλασε τελείως τον προγραμματισμό κ ξέδοψα τζάμπα απ' τον λιγοστό χρόνο που 'χα να γυρίσω τα σπίτια..!

Συνημμένα

• Σαρα pic_102112849932367800lathen.jpg
    Σαρα pic_102112849932367800lathen.jpg
    32,1 KB · Εμφανίσεις: 27

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
Χθες κατέβηκα Αθήνα τελικά κι έκανα μια βόλτα στα σπιτάκια για την οποία θα γράψω περισσότερες λεπτομέρειες σε λίγο..
Ήθελα να σας πω καταρχάς για δυο απάτες που ξόδεψαν τζάμπα αρκετό απ' τον πολύτικο χρόνο μου..
Η μια ήταν η Σάρα.. Καλά τί λέτε ρε παιδιά.. Σας άρεσε αυτή..; Εγώ τη βρήκα παρα πολλή μέτρια.. Χαριστικά το πολύ να της έβαζα κανα 7 από εμφάνιση, που για μένα κανονικά είναι για 6.. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν είναι η μουνάρα που 'χει στις φωτο στο άλλο σάϊτ..! Μεγάλο φάουλ από ένα στούντιο που θεωρούσα αξιόπιστο ως τώρα..
Οι φωτο πρέπει να κατέβουν αμέσως γιατί παραπλανούν τον κόσμο..!
Κ καλά να σαι από Αθήνα θα κάνεις μια βόλτα τζάμπα.. Τί να πω κι εγώ που κατέβηκα από Σαλόνικα κ μου χάλασε τελείως τον προγραμματισμό κ ξέδοψα τζάμπα απ' τον λιγοστό χρόνο που 'χα να γυρίσω τα σπίτια..!

το εχουν πει πολλες φορες οτι ειναι μουφα οι φωτο.

ασε που φαινεται κιολας.

να μελεταμε λιγο...κανει καλο.

σαφως ομως μεγαλη μαλακια του στουντιο και δυστυχως δεν ειναι η πρωτη φορα.

pmanu23

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
3
Like
12
Πόντοι
1
CHEYENNE ευχαριστω για το pm τωρα το ειδα

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Η πρώτη φόλα που φαγα όμως ήταν η Αλεξάνδρα από Θησεως 365..
Στις φωτο που 'χει στο Γκρις Λέιντις φαίνεται μαι ξανθιά μουνάρα με φοβερό βυζί..!
Το πρόγραμμα έλεγε ότι την Κυριακή θα 'ταν στο Θησέως 365 από 10:00-18:00, οπότε αναγκάστηκα να ξυπνήσω απ' τα χαράματα για να ταξιδέψω απ' τις 10 το πρωί από Θεσ/νίκη, για να την προλάβω..! Γιατί απ' τις φωτο φαινόταν πολλή καλή περίπτωση..!
Τελικά κατα τις 5 κ κάτι κατάφερα να φτάσω στο στούντιο, που 'ναι στου διαόλου τη μάνα.. Στο Φάληρο κοντά..! Μπαίνω βιαστικά μέσα για να την προλάβω, αλλά αυτή που είδα δεν είχε καμιά σχέση με τις φωτο..! Πέρα απ' το ξανθό μαλλί..! Κι αυτή πολλή μέτρια, θ ατις έβαζα κανα 6 από εμφάνιση.. Πώς συγκρατήθηκα κ δεν έριξα κανα μπινελίκι για τον τζάμπα δρόμο που τράβηξα, δεν ξέρω..!
Ακολούθησε η επίσκεψη στο Συγγρού 144, που 'ταν σχετικά κοντά, όπου έφαγα κ τη δεύτερη φόλα..! Έτσι έφαγα δυο ώρες απ' τη ζωή μου για να πάω εκεί χωρίς κανένα λόγο.. Κ ξεκίνησα τζάμπα πρωινιάτικα, αντί να φύγω κατα τις 12 με την ησυχία μου..!
Οι ψεύτικες φωτο πρέπει να κατέβουν αμέσως..!

Συνημμένα

• pic_102112852594772491lathen.jpg
    pic_102112852594772491lathen.jpg
    284,4 KB · Εμφανίσεις: 46

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
το εχουν πει πολλες φορες οτι ειναι μουφα οι φωτο.

ασε που φαινεται κιολας.

να μελεταμε λιγο...κανει καλο.

σαφως ομως μεγαλη μαλακια του στουντιο και δυστυχως δεν ειναι η πρωτη φορα.

Κάνεις λάθος..! Κανείς δεν είπε ότι ειναι ψεύτικες οι φωτο..! Δηλ, ότι απεικονίζουν άλλη κοπέλα, αλλά ότι απλά δεν ανταποκρίνονται πλήρως στην πραγματικότητα..
Εγώ μ' αυτό κατάλαβα ότι απλά οι φωτο είναι λίγο επεξεργασμένες, όχι ότι είναι παραπλανητικές..! Αυτό έχει μεγάλη διαφορά..!
Αν δεις είχα ρωτήσει πριν κατέβω αν ξέρει κανείς τίποτα για τη Σάρα, αλλά κανείς δεν μου 'πε ότι είναι άλλη κοπέλα απ' τις φωτο..!
Γενικά όλες οι γκόμενες φαίνονται καλύτερες στις φωτο.. Ας πούμε αν δεις τη Μάντυ, ή την Αντριάννα που δούλευαν ή δουλεύουν ακόμη σ' αυτό το στούντιο φαίνονται πολύ καλύτερες απ' την πραγματικότητα, αλλά τουλάχιστον οι φωτο (αν κι επεξεργασμένες) είναι δικές τους..! Καλό είναι να γίνεται αυτή η διευκρίνηση..

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
68
Like
377
Πόντοι
6.135
κατι ακουσα για στουντιο που ανοιξε στο μαρκοπουλο. Ξερει κανεις κατι;

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Μ' αυτά κ μ' αυτά έκανα μεταβολή κ κατέληξα στο Πειραιώς 193, όπου είχα μπανίσει ακομα ένα μωρό που οι φωτο της μ' άρεσαν πολύ..! Τη Βανέσσα..
Τελικά πέρασα κ πήρα το απλό.. Δεν ενθουσιάστηκα κιόλας.. Η Μόνικα που δουλεύει στο ίδιο στούντιο μ' άρεσε πολύ περισσότερο..!
Κι ας πούμε κ σ' αυτήν οι φωτο είναι κάπως παραπλανητικές, γιατί όντως φαίνεται ότι έχει κορμί λαμπάδα κ βυζί τούμπανο, αλλά από κοντά διαπίστωσα ότι αν κι αδύνατη, είναι λίγο αγύμναστη κ το σώμα της γενικά είναι κάπως χαλαρό.. Ενώ όταν έβγαλε το εσώρουχο αποκαλυφθηκε το όντως μεγάλο, αλλά κάπως πεσμένο στήθος της..!
Εντάξει, καλή ήταν, αλλά δεν τρελάθηκα..!
Τέλοσπάντων, κι ενώ είχα ξεκινήσει από Θεσ/νικη απ' τις 10 το πρωί κι είχα γυρίσει όλη την Αθήνα τόσες ώρες για να πάω σ' αυτά τα στούντιο, τελικά κατάφερα να φτάσω κ στο περίφημο στούντιο της Βριλήσσου 60 κατα τις 21:30..!
Στο οποίο περίμενα άλλες 2 ώρες για να ρθει η σειρά μου..!
Δεν έχω να πω πολλά για τη Μαντόνα, θα γράψω κ κριτική μάλλον..
Ήταν η αποζημίωση πάντως για την όλη κουραστική μέρα στην Αθήνα, κι άξιζε όλη αυτή η ταλαιπωρία για να ζήσω μια τέτοια εμπειρία..!

Συνημμένα

• vanessa5.jpg
    vanessa5.jpg
    83,4 KB · Εμφανίσεις: 23

pmanu23

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
3
Like
12
Πόντοι
1
οποτε αυριο θα πρεπει να παω 2 ωρες νωριτερα για να το γευτω το μωρο

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Και οι δυο κοπελες ειναι εκει συναδελφε.Σαββατο βραδυ που περασα εργαζοταν η Αφροδιτη.
Ευχαριστώ :thumbsup:
Ειναι και η Μαρια η Βουλγαρα στο 6 καθε μερα σχεδον 5 με 12 με το ονομα Αντζυ!!! :knockinb:
Θα κανει και καποιες νυχτερινες βαρδιες αλλα δεν τις ξερω!!!
Επαληθεύτηκαν οι προφητείες !  :2funny:

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Κάνεις λάθος..! Κανείς δεν είπε ότι ειναι ψεύτικες οι φωτο..! Δηλ, ότι απεικονίζουν άλλη κοπέλα, αλλά ότι απλά δεν ανταποκρίνονται πλήρως στην πραγματικότητα..
Εγώ μ' αυτό κατάλαβα ότι απλά οι φωτο είναι λίγο επεξεργασμένες, όχι ότι είναι παραπλανητικές..! Αυτό έχει μεγάλη διαφορά..!
Αν δεις είχα ρωτήσει πριν κατέβω αν ξέρει κανείς τίποτα για τη Σάρα, αλλά κανείς δεν μου 'πε ότι είναι άλλη κοπέλα απ' τις φωτο..!
Γενικά όλες οι γκόμενες φαίνονται καλύτερες στις φωτο.. Ας πούμε αν δεις τη Μάντυ, ή την Αντριάννα που δούλευαν ή δουλεύουν ακόμη σ' αυτό το στούντιο φαίνονται πολύ καλύτερες απ' την πραγματικότητα, αλλά τουλάχιστον οι φωτο (αν κι επεξεργασμένες) είναι δικές τους..! Καλό είναι να γίνεται αυτή η διευκρίνηση..

litsa.com

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
42
[move] :) :) :) Σημερα 05/10  :) :) :)[/move]

Κασσανδρας 3(κατω): www.kassandras3-kato.com/vicky]Βικυ[/url] - www.kassandras3-kato.com/marianna]Μαριανα[/url] - Κατερινα
Κασσανδρας 3(πανω): www.kassandras3-pano.com/nina]Νινα[/url] - www.kassandras3-pano.com/nina]Νινα[/url] - Ναταλι
Κασσανδρας 4(κατω): Βαλεντινα - www.kassandras4-kato.com/laoura]Λαουρα[/url] - www.kassandras4-kato.com/mixaela]Μιχαελα[/url]
Κασσανδρας 4(πανω): Νταιανα - www.kassandras4.com/anna-lidia]Αννα[/url] - www.kassandras4.com/laoura]Λαουρα[/url]
Κασσανδρας 6: www.kassandras6.com/melina]Μελινα[/url] - www.kassandras6.com/liza]Λιζα[/url] - www.kassandras6.com/nikol]Νικολ[/url]

Βριλησου 60(κατω): Ρανια - Μαντονα - Αλεξια
Βριλησου 60(πανω): Αλινα - www.vrilissou60.com/irena]Ιρενα[/url] - www.vrilissou60.com/sandra]Σαντρα[/url]

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.904
Πόντοι
19.505
Πίπίνου 118 η Ευάρα
Αριστομένους 72 η "πολωνέζα" τερέζα
Αχαρνών 143 κλειστό
Αχαρνών 85 κλειστό
Πιπίνου 107 κλειστό

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
η Μόνικα από Πειραιώς 193...τι λέει;

kamarianosg

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
Χθές πάντως που λέγαμε διάφορα για την Κατερίνα οταν η κα Λίτσα έγραψε οτι τελικά δεν θα είναι στο βριλησου 60 το βράδυ τελικά  δούλευε στο κασσανδρας 3 κάτω αλλά δεν μας ενημέρωσε η κα Λίτσα.

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
Χθές πάντως που λέγαμε διάφορα για την Κατερίνα οταν η κα Λίτσα έγραψε οτι τελικά δεν θα είναι στο βριλησου 60 το βράδυ τελικά  δούλευε στο κασσανδρας 3 κάτω αλλά δεν μας ενημέρωσε η κα Λίτσα.

Aλλαγες:

Κασσανδρας 3(πανω): Ρανια - Νινα - Αννα
Βριλησου 60(κατω): Βαλεντινα - Μαντονα - Κατερινα

Αυτην την φορα ηταν εγκυρη η ενημέρωση... ;)
αλλα λαθος το μαγαζι....

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom