tresurert
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
K 94 Η Ευα !!κανα maturi ανω των 40+ παιζει που να τα κανει ολλα ?? anal cim owo????
K 94 Η Ευα !!κανα maturi ανω των 40+ παιζει που να τα κανει ολλα ?? anal cim owo????
ομως θελει ειδικο χειρισμο γιατι ειναι ξεπετα..K 94 Η Ευα !!
Διολου απιθανο......Βλέπω να παίρνει πόδι και απ αυτή την αλυσίδα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ήσουν πελάτης "σταθμός" για εκείνηκριμα...
ομολγω οτι... αυτή ηταν η πρώτη που ξεκινησα την πρόσφατη studioκαριέρα μου...
την κατέττρεψα..τη πήδηξα και μετά......αρχισε τα τσαλίμια!!!
Πραγματι.Και πιστεψτε με οι πουτανες εχουν μνημη ελεφαντα!!!
Αχαχαχαχα!Πραγματι.
Ειχα παει με μια κοπελα τον Ιουνιο του 2009.
Ξαναπηγα μαζι της τον Μαιο του 2010 και με αφησε μαλακα.
Μου ειπε ΑΚΡΙΒΩΣ κοματια απο την κριτικη μου.......
Ήσουν πελάτης "σταθμός" για εκείνη
Μετά από σένα χάθηκε...
Λες;Πρέπει να ασκείς μεγάλη γοητεία στις τανες Λεξ80 ή να είσαι ιδιαίτερα προικισμένος!!!
Φανταζομαι τι αναφερεσαι στην δικη σου εμπειρίαΔιαβάζω Cheyenne, που γράφει για Λάουρα .
Λοιπόν
1. το πρόγραμμα ακριβώς ίδιο και με την ίδια σειρά
2. Δεν ενθουσιάστηκα, γιατί ένοιωθα ότι έλειπε ο αυθορμητισμός. Καταλάβαινα ότι το παίζει (το πρόγραμμα) βίντεο . Στερεότυπο, χωρίς εκπλήξεις, ή κάτι της στιγμής.
3. Τα cowgirl & reverse cowgirl, είχαν διάρκεια απο 30 δεύτερα το καθένα
4. Η λύπανση γινόταν ανά 3 λεπτά
5. Η πίπα της είναι κορυφαία
6. Η λεκάνη της, στενή, για τα γούστα μου
7. Η σιλικόνη στο στήθος κακής ποιότητας (νοιώθεις να ψηλαφάς ξένο σώμα)
8. το στουντιάκι άψογο απο κάθε άποψη
9. Η τσα2, μίλαγε στο τηλ όταν έφυγα και βρήκα την έξοδο μόνος μου (πρώτη φορά εκεί και μιά και είναι αρκετά μεγάλο, ψιλοχάνεσαι άμα λάχει)
10. Εν κατακλείδι μακριά απο τα στάνταρ μου η Λάουρα.
Aλλαγες:[move] Σημερα 04/10 [/move]
Κασσανδρας 3(κατω): www.kassandras3-kato.com/vicky]Βικυ[/url] - www.kassandras3-kato.com/marianna]Μαριανα[/url] - www.kassandras3-kato.com/claudia]Κλαουντια[/url]
Κασσανδρας 3(πανω): Ρανια - www.kassandras3-pano.com/nina]Νινα[/url] - Ναταλι
Κασσανδρας 4(κατω): Αντριανα - www.kassandras4-kato.com/anna-lidia]Αννα[/url] - www.kassandras4-kato.com/mixaela]Μιχαελα[/url]
Κασσανδρας 4(πανω): Νταιανα - Τζενη - www.kassandras4.com/irena]Ιρενα[/url]
Κασσανδρας 6: www.kassandras6.com/melina]Μελινα[/url] - www.kassandras6.com/liza]Λιζα[/url] - www.kassandras6.com/nikol]Νικολ[/url]
Βριλησου 60(κατω): www.vrilissou60-kato.com/valentina]Βαλεντινα[/url] - Μαντονα - Τζενη
Βριλησου 60(πανω): www.vrilissou60.com/nina]Νινα[/url] - www.vrilissou60.com/laura]Λαουρα[/url] - Ευα
Φανταζομαι τι αναφερεσαι στην δικη σου εμπειρία