Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (3 μέλη και 21 επισκέπτες)

zaharis99

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
33
Πόντοι
0
παιδιά που να πάω να πιτσιλίσω σήμερα.θα πάω πρώτα από Φυλής για ένα γρήγορο και μετά είμαι για στουντιάκι.Αύριο φεύγω από Αθήνα και ότι προλάβω σήμερα

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
τωρα η νταρια και το βραδυ η βαλερια!!θα ποσταρω το βραδακι το εβδομαδιαιο προγραμμα της φρατζη  :rockon: :rockon:

ολο της φραντζη το προγραμμα ποσταρεις ωρε λουμπινατη ναζιαρα τατουαζιαρα!ποσταρε καμια μερα και το προγραμμα της ΕΘΕΛ!του ΗΣΑΠ....εστω του ΜΕΤΡΟ!αμαν πια..κανε κατι διαφορετικο!

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
παιδιά που να πάω να πιτσιλίσω σήμερα.θα πάω πρώτα από Φυλής για ένα γρήγορο και μετά είμαι για στουντιάκι.Αύριο φεύγω από Αθήνα και ότι προλάβω σήμερα
να μας ξαναρθετε..

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205
Ρε παιδια η αλλη η Λαουρα στη δροσοπουλου 97 που πηγε ?

ασε την ψάχνουμε αλλά μάλλον δεν θα την ματαδούμε...
προσοχη υπάρχει και Λαόυρα στο 95 ... δεν την έχω δοκιμάσει αλλα είναι πιο μικρής κατηγορίας !!

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205

αφού είναι η Βαλέρια Φραντζη μετα τα μεσα αξίζει να τη φας...!!
λέω και εγώ να πάω ... λες η βροχη να σταματήσει τη κάβλα μου!!

Επισκέπτης
>>>προσοχη υπάρχει και Λαoυρα στο 95 ... δεν την έχω δοκιμάσει αλλα είναι πιο μικρής κατηγορίας !!
-----
ναι και μικρόσωμη- εiναι συνήθως  στην απογευματινή βάρδια στο  Δροσοπ.95-  με  μεταμεσονύχτια την γνωστή  Αλίνα (Παπαρίζου)
Εκεί  στο 95,  όπως έχω ξαναγραψει ,  η Σίντυ από  "Σουηδία" ήταν  σκέτη απογοήτευση

Επισκέπτης
ο θειος γυρισε απο φρατζη και την αγκαλια της βαλερια  :knockinb: :knockinb: :knockinb:

AnalLoverGGG

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
θειο, να παω Φρατζη σημερα ? Μπορει να  περπατησει η Βαλερια ή την εβγαλες off ?  :tickedoff:

AnalLoverGGG

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
Καλα το φανταστηκα.  :headbang:

Τι θα κανω τωρα ρε θειοοοοοοοοοοοο? Με βλεπω Καρεα να κλαιω το 60ρικο  :jerking:

Αν ξερεις προγραμμα απο Φρατζη, ριξε κανα σημα ποτε παιζει η Αλεξια. 

Επισκέπτης
η αλεξια ειναι φιλη της βαλεριας  :dancing: :dancing:!!ωραιο κοριτσακι και καλη περιποιηση!!η γαβριελλα ειναι γνωστη απο την ακαμαντος  :rockon: :rockon:!!!!οσον αφορα την βαλερια αστα!!την πεθανα παλι στο πηδημα επιτηδες για να μην την γαμησεις εσυ  :grin: :grin: :grin:

zaharis99

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
33
Πόντοι
0
Συναγωνιστές της κάβλας θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τις χρήσιμες πληροφορίες που μου δώσατε και πέρασα καλά εδώ στα στουντιάκια και μπουρδελάκια της Αθήνας.Σήμερα γυρίζω επαρχία.4 μέρες έκατσα 8 πορνίδια πιτσίλισα.Είμαι ʼξιοοοοοοοςςςςςς???? Καταθέτω λοιπόν και εγώ την αξιολόγησή μου :
Αλέξια στη Φραντζή βαθμός(8),Αντριάννα ιππονάκτους 14 βαθμός(9) , Έλενα στη Παιωνίου βαθμός(6)προσπαθεί το καημένο αλλά δεν έχει πείρα ακόμα, Κορίνα στη Παιωνίου βαθμός (7)έχει ωραίο κόλο.
ʼννα Φυλής 71 για μπουρδέλο βαθμός (8) κάνει και λίγο γλύψιμο.
Χριστίνα Φυλής 65 βαθμός (7,5)
Αλεξάνδρα Φυλής 134βαθμός (8) για τα βυζιά
Αλίνα Φυλής 134 βαθμός 7
Ευχαριστώ για όλα...

Επισκέπτης
Αξιος και να μας ξαναρθεις συντομα και να βαζεις Ζαχαρι

Surfboy

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Καλημέρα είδα στην εφημερίδα ένα καινούργιο σπίτι , Αγ.Παύλου 7 , στο ύψος Αχαρνών 150 , μάπα μπουρδέλο και καλά είναι , 30? όλα αλλά η γκόμενα μπάζο , πάω Αχαρνών 85 και ήταν ʼντζελα δεν την πήρα οπότε στάση Παιωνίου 10 , Μαρίνα και Κορίνα , πήρα την ξανθιά νομίζω Κορίνα την λέγανε , καλή πίπα με στημένο κολωράκι , άφηνε ελέυθερα πιασίμα και μετά τρείς στάσης οπού κ τα πέταξα ,, not bad χωρίς να ναι κανά θεόμουνο , τιμή 50?

casio26

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ξέρει κανείς τι παίζει στη Δροσοπούλου 97 αυτή τη περίοδο; Η Barbie είναι ακόμα εκεί;

nostress

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
0
περασα αο εκει πριν απο καμια εβδομαδα φιλε συναγωνιστη βεβαια το πρωι αλλα μην φανταστεις κανα τρελο πιπινι...ξανθο ροσιδακι μετριο σωμα φατσα  οχι να ξετρελενεσαι κοινος ουτε 50 euro δεν εδινα για να το μαμισω....

AnalLoverGGG

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
Ενημερωση για Καρεα εχθες. Διαβασα οτι γυρισε η Τζινα και σκεφτηκα οτ μπορει να γυρισαν και η Σαρα με τη Νικολ αν δεν κανω λαθος. Ηταν λοιπον η Σαρα με τη Νικολ. Η Νικολ ειναι πολυ καλο μουνακι με φανταστικο σωμα αλλα μετρια συμμετοχη. Δεχεται πολλα χωρις γκρινιες αλλα αρκετα κρυα. Πηρα Σαρα λοιπον και δεν το μενανιωσα. Για μενα προσφερει το καλυτερο μπουκιτσι και απο Ευα (φρατζη) και απο ολες. Πολυ καλη συμμετοχη γενικα αλλα και μονο το μπουκιτσι αξιζει. Εδωσα και ενα 20ρι παραπανω για κατσει περισσοτερο και στην κυριολεξια αφου πρωτα μου τον μουλιασε, μετα μου τον στεγνωσε.  :grin:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom